Alle innlegg Sukkerforum

3000 Miles to Graceland

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Vestfold) fr. 2 okt. 2009 14:57 Privat melding

Jeg synes sukker fungerer veldig bra, men det er bare plass til 3000 tegn i hver melding.
Har mange ganger hatt behov for plass til 9-15.000 tegn i en melding, men det blir ikke alltid helt det samme å sende 3-4 proppfyllte meldinger frem og tilbake. Det er selvsagt fordeler og ulemper på begge måter, men det er jo fint å få plass til allt i en melding synes jeg.

Er det flere her som har plassproblemer i en melding?
Er det noen som har prøvd å få sukker til å øke begrensingen til 10.000 tegn f.eks.?

Skjult ID med pseudonym s.a.me fr. 2 okt. 2009 14:58

He he nei det har aldri vært noe problem for meg..

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 15:01

@Alle: Dette er en grønn tråd selv om jeg glemte å merke av for det.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 15:25

TomTom:

Dersom du opplever å ha plassproblemer i meldingene dine til noen, så ville jeg tro at det var på høy tid for dere å treffes? Og at dere sannsynligvis kom til å oppleve å ha et kjempefint treff uansett om det ble den riktige kjemien eller ikke? :-)

Men burde jo ikke være en stor utfordring for Sukker å la meldingene bli større, så hvorfor ikke bare sende en melding til dem og spørre om de kan utvide til feks 10.000 tegn per melding?
:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 15:32

Frøkna:

Jeg forstår hva du mener, men det er ett problem når det kan bli slik senest på dag 2 med meldinger. Noen er ikke klare for å treffes før det har gått noen dager og da sender man kanksje meldinger i mellomtiden. Er det noen veldig langt unna, så kan det ta noe tid før man kanskje treffes. :)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 15:44

TomTom:

Da synes jeg ganske enkelt at du skulle sende en forespørsel til Sukker. Jeg har ikke peiling på hvordan en slik side administreres, men jeg skulle tro at det ikke ville være en veldig stor utfordring for dem å utvide antall tegn pr melding?

Ellers... er du helt sikker på at mottakeren ønsker å få en så lang melding fra deg så lenge det ikke er slik at dere over tid har blitt veldig opptatt av hverandre og er blitt betatt av hverandres tilbakemeldinger og fått en slags avstandsforelskelse basert på nettkontakten?

Selv tenker jeg at det er fint om mannen gir meg sånn cirka kun to temaer jeg kan gi tilbakemelding på når jeg lager min melding tilbake til han. Fordi jeg ønsker å få til en personlig kommunikasjon og ikke bare utveksling av ideer, tanker og informasjon
... bare en tanke jeg fikk ;-p
(men jeg er jo litt fåmælt av meg)
:-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 2 okt. 2009 15:55

Jeg sliter ikke med plassproblemer. Derimot synes jeg det er dumt at man kun kan ha en linjes mellomrom på mailer.
Tidligere hadde man muligheten til selv å bestemme eget oppsett i mailer. Veldig dumt at sukker har fjernet denne muligheten.

I tillegg kommer jeg til å bli seriøst lei av to ting:
1. Denne sorte rammegreia som kommer hver gang jeg skriver en mail.
2. At jeg ikke kan se i albumet uten å scrolle opp og ned og opp og ned og opp og ned. DET er en uting (og en digresjon i tråden)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 2 okt. 2009 15:55

Har aldri skrevet så mye jeg=)

men kunne godt hatt mer plass til beskrivelser i profilen.. ellers enig med Z

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 16:04

Frøkna:

Det er ett enkelt "grep" å utvide grensen om sukker vil, så jeg skal spørre. :) Jeg luftet dette på forumet, fordi det kanskje er flere med samme "problem".

Det er jo ikke bare jeg som kan sende så mye tekst, men også jentene sender like mye tekst tilbake til meg. Det er ikke tanker og id'eer det går på, men samtaler og det fungerer veldig bra på denne måten. Dette er noen tilfeller med jenter, og de fleste ville ikke klart å få meg til å skrive mye. Dette går helt av seg selv, og begge sider løsner om man blir "trigget". Det er ikke snakk om det er noe man ønsker eller ikke, fordi det bare blir slik automatisk. :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 2 okt. 2009 16:08

Når jeg har opplevd dette, har jeg skrevet det i flere meldinger, men slengt på e-postadressen min i samme slengen. Er ikke så mange plassbegrensninger der...

Derimot synes jeg det er bra med plassbegrensning i profilen, hvis ikke ville jeg trolig skrevet så langt at ingen hadde giddet å lese det.

@Z
Du kan velge å få profiler som pop-up-vinduer under "Synlighet & preferanser" - jeg slipper i hvert fall å scrolle da.

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 16:10

TomTom:

da synes jeg at du er veldig heldig som finner så fine samtalepartnere her inne!
Og håper samtidig at Sukker vil være velvillig nok til å utvide antall tegn per melding dersom du sender en forespørsel om det. Som du skriver så er det et enkelt grep og burde ikke være noe problem for Sukker å løse et problem for de som er flinke til å lage god kommunikasjon med hverandre :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 2 okt. 2009 16:19

zold77

Det har du jammen rett i! Takk for tips - selv om jeg ikke helt forstår hvorfor ikke dette skal kunne gå an fra sukkers side uansett :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 16:26

Frøkna:

Jeg har vært heldig, men de fleste jentene vil ikke kunne klare å få oss til å sende så mye. Det har dødd ut etter 1-3 korte meldinger med noen også. ;-)
Av den "gruppen" jeg tiltrekker meg for å si det slik, så er det flere som er veldig gode til å skrive. :-) Det fungerer bra å kombinere telefon og lange meldinger også. :-)

@Zoid: Det går selvsagt an å bruke mail, men jeg har mer sansen for meldingssystemet til sukker. :)

Skjult ID med pseudonym solskinn fr. 2 okt. 2009 16:35

Isteden for lange meldinger,går det ann å spørre personen du skriver med om dere kan ringe.Da kan dere prate sammen lenge og en får et litt annet inntrykk,når en hører stemmen til hverandre.

Skjult ID med pseudonym tira fr. 2 okt. 2009 17:26

skulle ønske jeg hadde en mann som ville skrive så langt til meg ;)
får stort sett bare meldinger med en setning, og kontakten dør fort ut for jeg går lei "tomme" meldinger

men jeg har hørt om problemet før, og kan ikke skjønne hvorfor Sukker har en begrensning på hvor lange mail man kan skrive

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 17:34

@solskinn: Jeg liker veldig godt å snakke på telefon, og snakker med de på tlf. ..men det er også kos å skrive lange meldinger med noen som er veldig gode på meldinger.

@tira: Da har du hatt uflaks med de du har hatt kontakt med, men du finner nok noen som kan. :)
Jeg har vært borti jenter som skriver 1-5 linjer maks og det dør ut fort fordi de ikke har noenting å skrive, eller fordi de ikke klarer å trigge meg.
3000 tegn er vel bare en halv tettskrevet A4 side, men det er nok ikke ett problem for de fleste som noen nevner.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 2 okt. 2009 17:47

En gang i våres fikk jeg en melding som utprintet tilsvarte nesten to a4 sider. Den gangen funket det altså for ham å lime inn et ferdig tekstdokument i èn melding. Vet ikke om det fungerer nå, men er kanskje verdt å prøve?

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 17:53

HelttEnkelt:

Vet ikke helt hvor du vil hen nå? Men jeg er altså helt bombe sikker på at TomTom ikke ikke driver å limer inn forhåndsskrevne eviglange tekstdokumenter i en melding han ønsker å sende til ei han har fått god kontakt med.
:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 17:55

Hehe.. Det blir jo ingen samtale om man ikke skriver annenhver melding. Man kan jo ikke bruke ferdig tekst, fordi man ikke går frem på samme med måten med alle. Skal det gå naturlig for seg, så må man skrive meldngene på direkten.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 2 okt. 2009 17:59

Går jo an å skrive det inn i et Word-dokument og kopiere over etterpå. Men tviler vel på om du kommer over 3000 tegn for det.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 18:04

Det er "fysisk" sperre i meldingsfeltet, så det blir "backspace" funksjon for hvert eneste tegn etter 3000 tegn mens man skriver.

Om man hadde hatt ferdig tekst, så ville det jo ikke stemt overens med det hun/han sier, så det er jo umulig å få til kommunikasjon på den måten.

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 2 okt. 2009 18:18

Jeg beveger meg tett opptil grensa flere ganger, men for min egen del er det egentlig bra at det er satt en viss grense. Da lærer man seg å konsentrere informasjonen bedre, og mottaker får litt pusterom innimellom alle utleveringene og spørsmålene.

Enkelte blir også overveldet av altfor lange meldinger, og da kan det ta lengre tid før man får svar fra dem. Noenlunde konsentrerte men hyppigere meldinger er vel det som fungerer best for meg.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 2 okt. 2009 19:04

Jeg har hatt problem med for liten plass en gang. I ettertid viste det seg at jeg skulle nok ha truffet tutta litt raskere enn det jeg gjorde.

Så, bør du ikke bevege deg litt forover når 3000 tegn blir ett problem? MSN, epost, RL?

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 2 okt. 2009 19:17

Det hender jeg synes det er upraktisk med "kun" de 3000 tegnene. Men jeg merker med meg selv at jeg kan falle av i kommunikasjonen dersom det hele tiden venter en ueeeeeeeeeeeeeeeendelig lang melding på meg fra en fyr. Da er det for meg så enkelt at jeg ber om msn...
Og da går det kjapt nok for min del. Jeg liker å se hastighet på kommunikasjonen til den andre, og om den er lik de lange meldingene. Noe jeg har opplevd mange ganger at den IKKE er. :-)

Og det sier meg faktisk også ganske mye.
At en fyr er istand til å skrive langt og bra er jo fint nok, når han kan vurdere meldingen lenge og nøye. Men greier han ikke henge med i en samtale uten å renskrive setningene 7 ganger...tviler jeg sterkt på at han greier å henge med i en RL samtale med meg.
Noe som er viktig for meg...:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 19:20

@Kit.. Joda, og det jeg sier nå gjelder også erfarng fra en side jeg var på før jeg switchet til sukker. De fleste er klare for å treffes etter noen dager med kontakt, men noen bor flere 10-talls mil unna og de får man ofte ikke møtt veldig fort. Får man bra kontakt med noen på lang avstand, så blir det mye meldinger og det blir kombinert med telefon. Det er vanskelig å stoppe helt med meldinger, fordi det er en sjarm med det også. :)

MSN, og lignende nekter jeg å bruke for tida og jeg skal ikke si hvorfor her. Det er kun meldinger og telefon jeg aksepterer før RL treff. Jeg foretrekker meldingsystemet til sukker fremfor mail.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 19:25

@Tingeling: Telefon er mye bedre enn MSN, fordi noen er trege til å skrive. Noen sitter også å chatter med venninner samtidig på MSN, og det tar tid med den ventingen. Det går ikke an å vurdere snakke evne hos noen via MSN. Jeg har snakket med jenter som var veldig kjedelige på MSN, men som var livlige på telefon.

Hva teller mest for fremtiden? Muntlig snakking, eller tekst chatting? ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 2 okt. 2009 19:34

@TT
Enig med deg i det...men jeg er meget restriktiv på å gi vekk tlf.nummer. Det er det ene.
Det andre er at jeg siler godt på msn. Dermed sparer jeg tid i tillegg. :-)

Venting på msn...kan være ett av to:
*du er ikke interessant nok, så h*n bruker tiden på andre imens/samtidig/istedet.
*h*n bruker msn annerledes enn du. Da kan det være kjekt å spørre...så vet du jo hvorfor du blir sittende og vente.
:-)

Hva som teller mest for fremtiden?
Det får nok være opp til den enkelte selv å finne ut av, vil jeg mene.
For min del er det kombinasjonen av fremstillingsevne BÅDE skriftlig og muntlig. Altså generelt å kommunisere godt.
;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 19:46

Får bare si at jeg ble ganske så fort kvitt fasinasjonen av msn og kommer aldri til å bruke den igjen. Direkte kommunikasjon my ass!
Beste måten for meg å finne ut at mannen ikke er riktig for meg, er nok å prøve meg på msn kommunikasjon med han.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 19:57

@Tingeling: Jeg har selv silt ut jenter på MSN fordi de var kjedelige å snakke med, men noen har sendt nummeret sitt når de merket at det ikke fungerte på chat, og opplevelsen ble en helt annen.
Jeg har snakke kjemi på telefon med de aller fleste ukjente, og selv med de fleste sjenerte jenter så derfor er jeg litt skeptisk fordi "hun" noen ganger glemmer at kjemien må stemme i RL også.

Det er flere å siden jeg kuttet ut snakking via MSN og annen chat, og jeg skal aldri bruke det igjen på kommunisering. Jeg var tfor god på chat, og noen ble såret etterpå når det ikke klaffet i RL. Ja, det finnes de som tror at god kjemi på telefon, msn og meldinger automatisk gjør at det klaffer i RL, fordi de glemmer at man må bli tiltrukket av hverandre også.

Er du restriktiv på tlf, så kan du jo gjøre det om til hemmelig nummer og da slipper du å tolke de via chat. :) Ja, det finnes noen som er elendige på chatting av begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 20:42

Frøkna: Vi har alle våre egne måter å kommunisere via nettet på, men synes du ikke at telefon er mer personlig enn chat? :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 21:50

TomTom:

jeg orker hverken telefonsamtale eller chat :-) Jeg går heller rett på date og lar det briste og/eller bære :-)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 2 okt. 2009 21:52

frøkna, like greit å bli ferdig med det :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 22:03

Frøkna: Synes du sa at du måtte vurdere de på chat før du møtte de? :-)

Jeg har møtt noen etter bare 1 dag med kontakt, men ikke alle jenter er tøffe nok til det.
Rekorden her er 16 minutter med førstekontakt, og vi var på date 3 timer etterpå, 10 mil unna. :)
Noen raskere? :-)

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 2 okt. 2009 22:06

2 meldinger, en 4 minutters tlf.samtale, og treff nede i sentrum 1.5 time senere :D

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 22:07

Hehe...den var kjapp ja. ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 22:10

TomTom:

Nei, mulig mitt forrige innlegg var noe uklar... men det jeg mente å skrive var at å prøve å chatte med noen via msn ble helt feil. Så for meg funker det kun å sende meldinger her fram til vi begge får lyst til å treffes. Jeg ønsker ikke å bruke msn og jeg ønsker ikke å ha en telefonsamtale først.

Men jeg ville nok likt å få til en kommunikasjon først som det du viser til, nemlig at man blir så gira på å bli kjent med hverandre at antall tegn per melding kommer til kort ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 2 okt. 2009 22:17

Litt nysgjerrig bare...
Kan dere som tar litt "kjappe" treff sånn si noe om hvor mange dere har truffet herfra (evt annet nettsted)?
Hvor ofte "dater" dere?

:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 22:18

Frøkna: Ja, men de jeg har sendt lange meldinger med bor gjerne 30-50 mil unna, og det er ikke bare å kaste seg i bilen da. ;-)
De som bor innenfor 10-15 mil/ 2 timer sender jeg nesten aldri lange meldinger med, fordi det er næreområdet. Da forkorter jeg meg mye også. Men..noen er slik at det må gå mer enn 2 dager med meldinger, eller lenger før man treffes.

Du var noe uklar i forrige posting, fordi det virket som om du synes det var "teit" at jeg ikke likte chat, men vi er tydeligvis enige om det allikevel. :-)

Ikke alle er født like klare som deg, meg, Kit og Davidxx bl.a.. :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 22:22

@Tingeling: Det er nok ikke så ille som det høres ut som blant alle her. :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 2 okt. 2009 22:32

TomTom:

Jepp, vi er nok enige om det, det var jeg som formulerte meg klumsete :-)
Jeg har hatt noen noen langveisfra kontakter også. Men jeg burde jo ha skjønt at mannen jeg skulle ha en helg hos var mer ivrig enn meg, siden han på forhånd sa i fra om et sex-kortspill han var ivrig etter å prøve.
:-)
Det var en fin mann, selv om helgen ble litt feil :-D

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 2 okt. 2009 22:35

@TT
Neida, mente ikke det var ille på noen måte. Bare lurte...ren nysgjerrighet. Om det er sammenheng mellom "sjekkemetode" og hyppighet. :-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 2 okt. 2009 22:41

@Frøkna: Hehe... klespoker? ;-)

Jeg trenger ikke å ha langveis kontakt egentlig siden jeg bor på østlandet, men det er vanskelig å si nei når det dukker opp noen veldig interressante langveisfra. :-)

@Tingeling.. litt teit skrevet, men bytter det ordet ut med "mange" :)

Jeg var mer aktiv med sjekking før, men har ett avslappet forhold til dette nå, og bruker ikke altfor mye tid på sjekking. Jeg fokuserer kun på ei om gangen stort sett.

Skjult ID med pseudonym davidxx76 fr. 2 okt. 2009 22:54

@tingeling: For min del var det en engangshendelse...men koselig date da. Ellers pleier jeg å melde i ukesvis før jeg treffer personen, så hyppigheten er ikke veldig stor :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 4 okt. 2009 20:31

@Davidx: Hehe.. Det kan skje i noen tilfeller her også. :-)

Holder på med 3 meldinger frem og tilbake med samme person igjen nå pga. plassmangel. ;-)

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 4 okt. 2009 20:33 Privat melding

Oj oj... det er jo novellestørrelser vi snakker her!
Posten er jo bra... Ellers kan det anbefales å lage seg en ny mailadresse spes for bruk til lange sukkerbrev ;)
Eller man kan rett og slett ringes!