Alle innlegg Sukkerforum

Hva er passe/for lite/for mye kontakt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dame50 lø. 17 nov. 2007 13:00

Luksusproblem;
Mailing er i gang med en interessant person. Som det nysgjerrige (les vitebegjærlige) menneske jeg er åpner jeg raskt mailen og leser når min outloook varsler ny melding. Så kommer "problemet" ; Vedkommende som har skrevet ser at mailen er lest og høflighetsgenet mitt sier at jeg skal svare ganske raskt. Men, vil jo ikke at den andre skal tro at jeg bor her inne og bare sitter og venter på mail heller. Hva tenker dere? Hva er hyggelig responstid, hva er masete og når gir man opp etter at en mail er lest og ikke besvart?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 17 nov. 2007 13:05 Privat melding

Svar når du har lest den.

Drit i hva "den andre tror", det er ute av din kontroll uansett.

Skjult ID med pseudonym . lø. 17 nov. 2007 15:07


Jeg kan bare svare deg utifra hvordan jeg selv responderer. Det er alltid raskere å lese en mail enn å skrive en. Ila en arbeidsdag klarer jeg å finne rom for å lese en mail eller 2, men jeg har ikke mulighet for å skru sammen et vettugt svar. Selvfølgelig fører dette til at det kan ta en dag eller to før jeg svarer.

Da det finnes mulighet for å bli varslet via mail/telefon når det kommer mail i sukkerinnboksen er det veldig enkelt å vite når det ligger noe der. Det er ikke nødvendig "å bo" her for å få med seg når det kommer mail. Noen brukere er til og med så gal at de har på maskinen hele tiden! Da ser det ut som de bor her, men de er kanskje ikke i nærheten av maskinen engang ;-)

Skjult ID med pseudonym jente 31 lø. 17 nov. 2007 15:24

Svar når du føler for det selv og la andre avgjøre når de vil svare...
Hvis du er som meg så svarer jeg med en gang jeg har lest meld .. hvis jeg er intressert.
Men vet det er flere som venter en dag eller to etter de har lest den....så smør deg med tålmodighet når det gjeller å få svar.

Skjult ID med pseudonym vita134 lø. 17 nov. 2007 15:36

Hvis du har tid å svare når du leser den, så gjør du det. Hvis ikke, så venter du til du har tid. Hokus pokus... :)))