Alle innlegg Sukkerforum

Menn med barn..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lille frø sø. 4 okt. 2009 18:40

Jeg er ei jente på snart 35 år, søker som så mange andre etter en mann og dele resten av livet mitt med, og ønsker meg egne barn.
Jeg har ingenting imot at mannen har barn fra før, men det kommer jo an på hvor mange barn han har og evt hvor gamle barna er. Og hvis han ikke ønsker flere barn så er det ikke den rette for meg.
Noen synspunkter på dette, er jeg utrolig sær eller??

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 4 okt. 2009 18:46

Nei, tror ikke du er sær, men ganske vanlig ut i fra det jeg hører av kvinnlige venner, kollegaer etc.
Men blandt menn i din egen alder )uten barn) tror jeg nok mange ønsker å ha kjent dame noen år først, dvs. ikke barneprat første året kanskje ;-D

Skjult ID med pseudonym nettfeber sø. 4 okt. 2009 18:50

Sær ? En helt normal situasjon vil jeg tro ;-) Men før du har kastet bort et år eller to før du spør kan det jo være greit å stille et hypotetisk spørsmål i den rettningen helt i startfasen uten å sette en tidsplan for familieforøkelsen der å da ;-) Om han absolutt ikke vil slipper du å investere for mye å kan gå videre

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 4 okt. 2009 18:53 Privat melding

Nei du er ikke sær eller uvanelig ... Jeg har et barn fra før men ønsker flere. Om den jeg møter har barn fra før er ikke noe hinder.
Men må si jeg blir skeptisk til de som har flere barn med forskjellige damer.

Skjult ID med pseudonym hurragutt sø. 4 okt. 2009 18:57

Du er ikke sær etter min oppfatning, men kanskje litt urealistisk. Å finne en mann som er 35 uten barn begrenser vel utvalget litt . I tillegg bør man kanskje ikke få barn med en gang? Og å få barn når man nærmer seg 40 er vel mer og mer vanlig idag, kanskje også en smule egoistisk. Gamle foreldre er vel neppe det beste for barna.

Skjult ID med pseudonym lille frø sø. 4 okt. 2009 19:04

Jeg ønsker ikke barn med engang da, men med årene så ønsker jeg jo det:)

Skjult ID med pseudonym davidxx76 sø. 4 okt. 2009 19:07

Jeg synes ikke dette var så sært, snarere en grei holdning som også åpner for muligheter for oss som har barn fra før. I den aldersgruppen jeg søker, finnes det ulike formeninger om det å inngå forhold med menn med barn fra før, og man må bare innse at de fleste ønsker å starte med helt blanke ark, fremfor å involvere seg med oss med tidligere "historie". Når man kommer over en viss alder, synes jeg dog det blir litt sært å forvente å finne en partner som ikke har minst ett langvarig forhold, med barn, bak seg.

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 okt. 2009 19:09 Privat melding

Jeg synes det er ok at mannen har barn jeg, men litt verre hvis det er tenåringer? Innbiller meg at det kanskje er vanskelig å bli akseptert av en 14-15 åring? Men, så klart- det er lettere å utvikle et forhold hvis mannen ikke har barn...og spesielt hvis man selv har lyst på barn :-)

Skjult ID med pseudonym speed2fly sø. 4 okt. 2009 21:22

Bedre seint enn aldrig. Om mann med barn og du får eit flott forhold kan du være mor om halvanna -to år. Korleis vil frøkna ha egga sine? Befruktet? Litt flåsete dar. Ingen garantier i livet og av og til må en berre ta sats . Lykke til.