Alle innlegg Sukkerforum

Fange interesse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MrBean sø. 4 okt. 2009 21:36

Hvordan fanger dere den andres interesse her inne? Mulig jeg ikke er særlig oppfinnsom, men det virker som om allemnnhetens og virklighetens regler i samfunnet ellers ikke virker her inne.

Jeg leser en profil - blir kjempesjarmert - sier det - får ikkke noe svar - gang på gang. Hva er dette? Er det jeg som ikke har forstått spillereglene? Så to spørsmål. Hvordan fanger du interessen til en annen her inne. Og kan noen forklare meg spillereglene?

@ Lettere indignert :)

Skjult ID med pseudonym Lillah sø. 4 okt. 2009 21:40

Humor er det som fanger meg - enten i melding eller profil. Det er dessuten en forutsetning at fyren har et godt språk, og viser at han har et hode også helt øverst.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 4 okt. 2009 21:40

Er ganske sikker på at svaret er 42, men jeg er mer usikker på spørsmålet...

Skjult ID med pseudonym Elikapeka sø. 4 okt. 2009 21:45

Stiller du spørsmål i meldingen? Hvis man får en mld med kompliment er det jo bare å svare "takk" og så kan kommunikasjonen være over i løpet av første mld..send noen spennende spørsmål til damen, og er du kjekk nok får du nok svar:P

Skjult ID med pseudonym Robby sø. 4 okt. 2009 21:45

zoid77: Lest Douglas Adams skjønner jeg :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 4 okt. 2009 21:47

Selvsagt, men dette er jo Sukkerverdenenes versjon av spørsmålet om livet, universet og alt...

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 4 okt. 2009 21:54 Privat melding

Til Ts.
Forstår din frustrasjon når folk ikke svarer. Men sånn er det bare her inne, det må du nok bare leve med. Før ble jeg irritert, hvis jeg hadde sendt en hyggelig melding, og så gadd ikke vedkommende å gi noe lyd fra seg. Men etter å ha vært her inne ganske lenge, så bryr jeg meg ikke noe om det lenger..
Tror ikke det er noen spesielle spilleregler for å være her. Vær deg selv, skriv til de du vil.. Og så får du bare håpe at du får litt respons tilbake. For min egen del hvis jeg ønsker å fange interessen til noen her inne, kommenterer jeg kanskje noe jeg liker i profilen til vedkommende. ( he he men ikke alltid det hjelper heller da )
Lykke til.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 4 okt. 2009 21:58 Privat melding

42 er helt klart svaret, spesielt på alder :)

Skjult ID med pseudonym MrBean sø. 4 okt. 2009 22:03

Kanskje folk ikke skjønner humoren min, da blir det jo ikke lettere.

Men denne med 42 trenger mer forklaring. Jeg tror vi nærmer oss svaret der... ;) Og hodet mitt sitter på toppen ja, ikke på bunnen. ;)

Skjult ID med pseudonym MrGrim sø. 4 okt. 2009 22:16

42 er for gammelt... Sorry... Over the hill and so on...

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 5 okt. 2009 02:35

Foretrekker da heller baklengsvarianten, 24.
(Ikke drøm deg bort Kit! :) )

Skjult ID med pseudonym kit ma. 5 okt. 2009 03:23

http://en.wikipedia.org/wiki/Phrases_from_The_Hitchhiker's_Guide_to_the_Galaxy

Skjult ID med pseudonym lewis ma. 5 okt. 2009 05:37

Jeg bruker stort sett lasso hvis jeg skal fange noe..

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 5 okt. 2009 10:40

Kan være du sikter for høyt MrBean?

Her inne kan jentene være litt mere kresen, en i RL.

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe ma. 5 okt. 2009 21:36

Har opplevd mange ganger det samme som deg Mr.Bean.Noen ganger går det et par mld. frem og tilbake,og så er det bråstopp.
Uten forklaring av noen slag.Lurer selvfølgelig på hvorfor,men får aldri noe svar.

Tror nok det er lettere å være litt drittsekk her inne,enn i RL.

Har også opplevd at etter et par ukers stillhet,så er de plutselig der igjen.
Når man da spør hva dette er,i en litt spørrende ,kanskje skeptisk tone,så blir det stillt igjen.
Da gir jeg rett og slett opp,de får ikke min oppmerksomhet en gang til!

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ma. 5 okt. 2009 21:42

Det er ikke lett dett her. om man er 42 eller sexti to........................skulle jo tro at av så mange pålogggede burde det være noen som viste sin interesse her................ men , nei....................... De samme gamle fjesene dukker opp. Går over til en annen "kanal " nå.

Skjult ID med pseudonym alltidrett ti. 6 okt. 2009 01:53

Mr. Bean,

Her er min "oppskrift" (litt kynisk, men funker dessverre):

1. Aldri kommenter uteseendet eller noen av bildene
2. Begrens komplimenter av typen ("jeg synes du skriver bra"/"jeg synes du virker hyggelig")
3. Jeg e uenig med Elikapeka - ikke still spørsmål! Stiller du spørsmål er det et tegn på at du har veldig lyst/er desperat etter å holde kontakten. Legg merke til hvordan jentene svarer deg - som regel uten spørsmål (jenter gjør det ubevisst, de er vant med å bli jaktet fra de er 16-17 år gamle og parerer som regel heller enn å angripe). For å komme på "par" med dem bør du ikke ha mye spørsmål du heller
4. Finn noe med profilen deres som er litt spesielt, og kom med en litt provoserende/frekt svar på en morsom måte. Dette trigger umiddelbart et ønske om å svare/ta igjen, samt starter flørten
5. Spør ut på date raskt (gjerne 2 eller 3 meldingen). For det første har du ikke lyst å waste timesvis med på å skrive meldinger til noen som potensielt kun er her inne for å chatte, og for det andre er det en overveiende fare for at mailutvekslingen blir kjedelig hvis den pågår for lenge (først og fremst fordi jentene selv skriver kjedelige svar og dermed begynner å kjede seg over seg selv - dette vil likefult bli assosiert med deg)
6. Og tilslutt. IKKE gi komplimenter på uteseendet og helst ikke av typen "du virker så hyggelig"

Skjult ID med pseudonym MrBean ti. 6 okt. 2009 16:10

@Alltidrett, takk, kanskje vi skal sjekke ut om du alltid har rett... ;)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 6 okt. 2009 16:52

Altidrett ser ut til å ha truffet spikeren der den bør.

Likevel velger jeg å si som Martin Kolberg: Bilder - Bilder - Bilder!

Ingenting fanger og holder interessen som gode bilder av deg selv. En bra tekst er et greit supplement.

Skjult ID med pseudonym R ti. 6 okt. 2009 17:01

@alltidrett - Hva funker den oppskriften til? Ikke til å skaffe deg et forhold antagelig, siden du fortsatt er her...? Til å skaffe deg et nummer her og der, funker det nok, men jeg tror nok at arrogant oppførsel og tilgjort mangel på interesse, kun vil føre deg et sted i lengden. To the curb.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 6 okt. 2009 18:28 Privat melding

det er vel ikke alltid like lett å fange oppmerkesomheten til noen. Men det er jo bare deprimerende å prøve å følge no slags guide. Da vil jeg heller bare være meg selv. Om det ikke funker så er jeg heller feil sted =)

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 6 okt. 2009 23:18

Jenter er jo svake for smiger, da.

"Så vakker du er!" går alltid hjem, iallfall i en one-on-one situation.

Skjult ID med pseudonym hurragutt ti. 6 okt. 2009 23:31

@dyp

Hør hør!

Skjult ID med pseudonym alltidrett on. 7 okt. 2009 02:28

@ dyp: Skjønner hva du mener, men min tilnærming til mal/guide er jo ikke annerledes enn hva din/andre her inne sin er. Forskjellen ligger kun i hva jeg skriver. F.eks., en klassisk tilnærming vil være som følger
1. Se på bilder og lese gjennom profil
2. Skrive en melding der man enten
a. Fletter inn en kommentar om et bilde (f.eks., "synes du var veldig søt i skiboksen, jeg er også en stor skientusiast") og om hobbier ("så spennende at du studerer psykologi")

Det er like mye mal/guide som hva jeg gjør. Bare en annerledes en. Hvis du synes "guider" er trist oppfordrer jeg deg til å notere hver eneste handling du gjør i morgen. Vedder på at 95% av dem er identiske til dagen før. Og dagen før. Og dagen før...;-)

Skjult ID med pseudonym alltidrett on. 7 okt. 2009 02:34

@R: Påstår ikke jeg har knukket koden til den store kjærligheten. Men oppskriften ødelegger overhodet ikke for å bygge noe langsiktig forhold, heller tvert i mot. Det skaper spenning som kan brukes til flørt/bli bedre kjent. Tenk litt over det selv. Det har sikkert vært noen ganger der en jente har kommet til deg og overøst deg med komplimenter. Eller du var på et jobbintervju som viste seg å være altfor lett (intervjuer begynte å selge jobben til deg i stedet for å grille deg). Tipper du i etterkant tenkte at "hmm, kanskje hun ikke er så bra/jeg kunne fått en bedre jobb).

Jenter på sukker har det slik hele tiden. De blir overrøst og blir vant til å tenke at de er et bytte gutten er priviligert hvis han kommer i nærheten av. Med å ikke gi billige komplimenter tidlig kan du snu denne dynamikken..

Skjult ID med pseudonym jobbern.. on. 7 okt. 2009 03:35

Hva stresser folk med da, det dukker opp noen for dere alle før eller siden hvis dere klarer å slappe litt av.. Finnes ingen fasit på det å fange noen, vær aktiv men ikke desperat. Har vært her i snart 7 uker selv og allerede oppnådd kontakt med flere og vært på sukkertur..
Skal på min første sukker date på lørdag, og synes dette er et eventyr. Noen avslag tåler vi, selv om det er kaldt ute og man gjerne skulle hatt en varm kropp å delt kroppsvarme med. Jeg nyter heller singel tilværelsen :)