Alle innlegg Sukkerforum

Dere har dere selv å takke!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alltidrett ti. 6 okt. 2009 01:38

Som sikkert alle som har vært her inne en liten stund er klar over, så finnes det usannsynlig mange kjedelige profiltekster. Jeg vil grovt klassifisere profiltekstene her inne som følgende
a. Ingen tekst
b. Veldig plain tekst med mye klisjeer
c. Tekst som helt klart får frem personligheten til vedkommende
d. Tekst med litt prosoverende påstander eller elementer som lett kan bygges videre på

Min erfaring er som følger: Svarprosent fra dere jenter avhenger i betydelig mindre grad av hvor attraktive dere er på Sukker (les: pene) men heller hvilken type profiltekst dere har. Problemet er nemlig som følger: Dere ønsker alle en litt personlig og helst morsom melding som viser at gutten er smart/morsom/har karisma. Men med mindre dere har en tekst av typen d (noenganger holder c) skal det veldig mye til for at svarmulighetene blir gode nok til at dere klarer å skille han morsomme og "skrivekyndige" fra den gemene hop. Resultatet er at dere (og spesielt dem som har attraktive bilder) blir bombardert med kjedelige meldinger.

Så da vet dere det neste gang dere sliter dere gjennom en kjedelig melding i innboksen;-)

Skjult ID med pseudonym alltidrett ti. 6 okt. 2009 02:00

Nei, den har overhodet ikke sunket! Pene jenter får nok flere meldinger enn mindre pene jenter, og jeg er også ganske sikker på at statistisk har pene jenter hakket kjedeligere profiltekst enn mindre pene. Men det er ikke poenget.

Poenget mitt er at noe av grunnen til at du får kjedelige meldinger er fordi teksten din er kjedelig! Og jeg tipper at resultatet blir at du ikke gidder å svare de fleste av disse guttene, til tross for at de har bra bilder og kanskje også ok profil. Oppfordrer deg til å gå inn på egen profil, lat som du er gutt og tenk for deg selv hva du ville skrevet som ville fått deg til å føle at denne meldingen er skrevet til deg og at den får deg til å le/bli interessert. Det var kanskje ikke så enkelt?;-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 6 okt. 2009 02:10

TS ha absolutt et poeng. Har ikke i grunn noe med utseendet å gjøre, men det er begrenset hvor kreativ man kan være, for man kjenner ikke folk og man har ofte lite å ta tak i. Noen ganger har man det, og da kanskje man skriver en mld som man mener selv er kjempemorsom og to the point. Men man bommer antakelig da, også. Til syvende og sist er det bildene, geografi, alder og timing som avgjør vel så mye som tekst og meldinger. Så kan jentene si noe annet, men de mener det egentlig ikke:-)

Skjult ID med pseudonym alltidrett ti. 6 okt. 2009 02:29

@lurifaks:

Selvfølgelig har bilde, geografi, alder og timing veldig mye å si for hvorvidt man svarer. Men det tar jeg for gitt (ta med f.eks., skriver ikke til noen som ikke passer alders eller geografimessig. Og timing er vel stort sett alltid bra - vi er da her inne for en grunn?;-)

Poenget mitt er at det du skriver i profilen har en del å si. Ikke for hvorvidt guttene skriver til deg (som regel skriver de til deg pga bildene) men for hvorvidt du som jente (eller gutt - det virker begge veier) får anledning til å teste om gutten er spennende eller ikke.

Skjult ID med pseudonym alltidrett ti. 6 okt. 2009 02:30

@ fanta:

Sjekke din? Stiller gjerne opp som mystery shopper men vet jo ikke hva som er din profil...