Alle innlegg Sukkerforum

Interessert i et eventyr?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nyskjerrig ti. 6 okt. 2009 02:05

Hei,

De fleste er vel her inne for å finne seg en kjæreste. Men mens vi venter på å møte den rette, hvor mange av dere er egentlig litt er veldig interessert i et lite sukkereventyr eller en pulevenn?;-)

Skjult ID med pseudonym fanta ti. 6 okt. 2009 02:07

Har hatt flere sukkereventyr, og kommer til å ha fler i påvente på kjærligheten

Skjult ID med pseudonym hurragutt ti. 6 okt. 2009 02:42

Sikkert mange av oss som er det, kan vel ikke leve i sølibat heller? :D Kall det hva du vil, one night eller sukkereventyr, blir det samme :p

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 02:44

Sukkereventyr eller ONS kunne jeg ikke tenke meg. Foretrekker heller å ha en fast elsker hvis jeg ikke ønsker å leve i sølibat..:)

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 02:50

Pulevenn i påvente av den rette kan jeg ikke se noe galt i jeg da, selv om det finnes en del prippne frøkner her inne og andre steder som skyr deg som pesten hvis du åpentlyst skriver det her. Men hva galt gjør man om man puler litt, har jo liksom ikke noen forpliktelser så lenge man er singel. Men sex er vist tabu og fy fy her inne, må jo være noe galt med oss siden vi faktisk liker sex eller hur? :O

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 02:59

Jeg slår ikke knute på kølla fordi ikke alle sammen har samme syn som meg. Er man singel så ser jeg ikke noe galt i å ha lyst på sex. Jeg søker noe seriøst selv, men har innsett at man kan ikke slutte å leve fordi andre synes at dette er umoralsk. Har innsett at man finner ikke noen over natten og at man må ta med seg det man for her i livet. Stort sett så virker det som folk på slike steder helst bare vil chatte til krampen tar de, og de blir bitter og dømmende fordi at de ikke finner noen fordi de ikke tær å ta sjanser og ikke klarer¨å ta avgjørelser angående de dem skriver med. Jeg er lei av å bare skrive selv, så tar knapt kontakt med noen lenger. Men liker dette forumet da :)

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:00

@jobbern

Hvis du kaller damer pripne fordi de er seriøse i sitt søk etter en kjæreste så sier det mer om deg enn om de. Det har ingenting med at man liker sex eller ikke. Det er en viss forskjell på å like sex og være noe selektiv i sitt valg. Man blir noe skeptisk ettersom man vet at her inne finnes det de som knuller rundt og det er en turn off. Jeg går heller for kvalitet enn kvantitet. Det med å stadig ha ONS blir noe bortkastet. Det å bli godt kjent med sin sexpartner er viktig for å ha god sex. Det å være trygg og ha tillit hører med.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:03

Jeg puler ikke rundt jeg, men har mine behov som alle andre. Jeg har ALLTID vært trofast i forhold og forpliktet meg 100% til partneren.
Tror du missforstår meg litt, sier ikke at man skal hoppe på det første og beste, men det må jo være lov til å sex engang i mellom når man er singel også, uten at man skal bli stemplet som et svin??

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:11

@jobbern

Selvfølgelig er det lov og du er tross alt singel. Du må jo gjøre som du vil, men hvis du får avslag fra damer bare gå videre. Finner sikkert noen som vil. Har mer problemer med de som kun vil chatte med cam. Forstår ikke helt de som tenner på en helt fremmed person. Menn er mer visuelle enn damer og merkelig at så få menn ikke har fått med seg det..:)

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:12

Virker som om man må leve i et sølibat for å bli akseptert her inne, og rett og slett være uærlig. Hvis man er ærlig og har egne meninger så er man en gris. Ingen av oss veit hvor lenge vi kommer til å være singel, og de fleste her inne kommer til å finne partnere andre steder. Noen ganger må man hoppe i det, og ta noen sjanser. Jeg savner en person¨å være glad i jeg også, men ser også begrensningene her inne. Har skrevet med flere hyggelig damer her inne over lengre tid, men det blir liksom aldri til at man møtes. Synes de fleste her inne er kjempe fine mennesker, men man må også være realist..

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:16

Jeg ønsker virkelig mere enn å bare ha en pulepartner, jeg ønsker å finne kvinnen i mitt liv. Er helt enig i at sex ikke er alt her i livet, men noen ganger er savnet stort, fordi det er herlig å leve med en person som man elsker. Jeg er en forhold person, ikke en sex søker, jeg ønsker å ha noen å være glad i og dele livet mitt med..

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:21

@jobbern

Hvis du kan leve med at du blir stemplet som en uærlig person. Kan du det? Har mer respekt for de som faktisk er ærlig i sitt søk. Vi damer her inne får nok oftere slike tilbud enn hva dere menn gjør, men det har aldri vært noe ufint med de meldingene jeg har fått. Det er verre på enkelte andre nettsteder. Har ikke tenkt å leve i sølibat jeg heller, men nå har jeg hatt en fast elsker til og fra i 7 år så det er ikke noe krise for meg hvis behovet melder seg. Det er bare at jeg ønsker egentlig ikke det. Jeg savner mer den dagligdagse kosen og det å ha noen liggende inntill meg og kjenne kroppsvarmen..:)

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:22

@jobbern

Det tror jeg også de fleste av oss søker her inne..:)

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:25

Helt enig med du. Det er hverdagen som er viktig for meg også. Jeg vil ha ei dame jeg kan ta vare på og elske. Jeg søker overhodet ingen pulevenn. Jeg vil ha full pakke.. Du er heldig som for dekket dine behov, når behovet melder seg, selv om jeg forstår at du ønsker mye mere enn det. Jeg er ikke her inne for å finne meg pulevenner..

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:28

Jeg er forresten våken fordi jeg har vært på jobb i natt ;)

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:41

@jobbern

Jeg tror vi alle har noen eller har muligheten til å finne noen hvis man vil. Likevel tror jeg det er bedre å bruke tid å finne noen man faktisk trives å være sammen med og som kan utvikle seg til et seriøst forhold, da tenker ikke jeg på at man starter i feil ende med sex. Det er bare at mange stresser med det datingen og ting skal skje så fort. Hører folk dater hele tiden, men jeg dater veldig sjeldent. Det er endel ting som skal stemme før jeg velger å treffe noen og da spesielt at jeg finner typer av interesse. Det holder ikke med et bilde og kun et hei, men man trenger ikke fortelle hele livshistorien heller.

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:43

@jobbern

Trodde det var natt enda jeg..:) hehe
Jobber du som baker da el? Jeg er våken fordi jeg sovna på sofaen, men til vanlig er jeg et nattmenneske fordi jeg jobber kun om natten. Det er ikke alle menn som takler faktisk at man enten jobber turnus eller bare natt.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:45

Men det er lettere å avgjøre om man har kjemi hvis man ikke venter i 6 mnd med en date ikke sant? En tur på cafe er alt som skal til. Skal ikke dele seng og hoppe til køys forstår du nok .)

Det er masse som skal stemme, og tror man blir klokere av å møte hverandre. Sex bør man aldri starte med, det kan man vente med synes jeg.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 03:47

Jeg jobber som trykker, har bare nattevakter :) Har gjort dette i 12 år, så har nok blitt en rutine for meg :)

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 03:54

@jobbern

Det er jeg enig med deg i, men det er en viss forskjell på kanskje noen få meldinger i løpet av noen dager enn det å maile i 6 mnd. Da mister man jo interessen, men bor man langt unna hverandre så blir det ofte at man må vente litt.
Er så enig. Det er viktig å ta seg tid til å bli kjent og ikke stresse med sex før begge er klar for det. Har gjort den feilen jeg at man har hatt sex altfor tidlig og selv om det har utviklet seg til et forhold så har man startet i feil ende/ fokus på sex, og da glemmer man den biten å bli kjent. Så finner man ut senere at man overhode ikke passer sammen.

Skjult ID ti. 6 okt. 2009 04:09

@jobbern

Jeg tror ofte problemet med nettet er at man har mange valg muligheter. Noen liker å maile få mens andre ganske mange, og da prioriterer de hvem de vil treffe. De som ikke helt vet hva de vil ha får nok aldri helt bestemt seg. Har nok hatt noen typer som har mast i forhold til det med en date, men da sier jeg akkurat hvordan det ligger ann. Det å ha menn på gress har aldri vært min målsetting...

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 6 okt. 2009 05:08

God morgen til dere sukker damer som kommer til å lese forumet idag, finn utav hva dere virkelig vil og prøve å gi litt av dere selv :)

Verden er ikke så sort/hvit som dere tror, det finnes nok nyanser selv om dere ikke er klar over det :) Ha et åpent sinn og se litt lengre enn deres egen navle, kanskje dere blir overrasket :)

Hva ønsker dere egentlig å få utav deres tid her inne? Dere må ta og gi, se helheten for å forstå det big picture :)
Menn er ikke bare svin og sex fiksert, vi er også mennesker med følelser :)

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 6 okt. 2009 10:36

Det er vell helt opp til hver enkelt om de vill ha sex eller ikke. Og om man da har en eller to eller tre faste eller løse sexpartnere når man er singel, får vere opp til hver enkelt. Alle har vi våre lyster, og sex er noe som er veldig godt. Jeg trenger ikke å vere forelsket i noen for å ha sex. Sex er rett og slett godt :) så ser ikke noe galt i å nyte noe som er godt.

Jeg er ikke her for å få meg sex, det kommer vell natturlig hvis man får seg en kjæreste. Jeg er her for å finne noen å dele hverdagene mine med, en kjæreste, bestevenn, elsker, partner. Om jeg finner det her inne vet jeg ikke, men jeg prøver i allefall.

Så for de som vill ha en kort sukkerflørt, One Night Stand får gjøre det. Så lenge begge to er fulstendig klar over det. Vi er trossalt voksne menesker som kan ta våres egne avgjørelser.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 6 okt. 2009 14:03

hatt flere sukker-eventyr..nekter ikke for at det vil skje fler ganger til noe spesielt dukker opp! c

Skjult ID med pseudonym Blu ti. 6 okt. 2009 14:47

Man trenger jo litt sukker i hverdagen.. Tog du han!! :P

Skjult ID med pseudonym Mofo ti. 6 okt. 2009 16:02

Er vel her for å finne meg noe mer permanent, men når en ser hvor langt mye av det trekker ut så drar jeg gjerne ut på eventyr en tur om muligheten skulle dukke opp fra tomme intet... Er jo lov å tro på julenissen som gutt!! Ikke noe jeg tar innitiativet til selv da.

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 17:00

Sukker er som Hotel Cæsar, alle med alle snart , eller ?

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 17:11

Jeg er glad jeg er over "ungdomskrisa ", middelalderkrisa " og kriser i det hele tatt. At jeg er her inne på sukker er vel mere en sosial og spennende flukt fra hverdagen. Kun forum som bidrar til det..
Jeg er voksen nok til å ta avgjørelser om jeg vil ha det slik eller sånn. Liker enda å være med på spennende eventyr.
Sex er bra for kropp og sjel og har ingen aldersgrense.!!!

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 17:22

Og jeg er på mange eventyr med barnebarnet. Nå for tiden samler vi kastanjer og eikenøtter for å lage en stooooor bondegård.
Er det ikke et flott eventyr ?

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 17:35

Jeg har 4 barnebarn fra 20 til 3 og jeg er på mange spennende eventyr med dem både i bøkenes verden og i deres aktiviteter.
Det er livets dessert !!!

Skjult ID med pseudonym a ti. 6 okt. 2009 17:40

Hadde tidligere en fuckfriend et års tid som i og for seg fungerte helt greit. Superdeilig sex uten en eneste forpliktelse. I påvente av en kjæreste syntes det å være en ideell løsning.
MEN...det jeg ikke helt skjønte mens det pågikk, var at hun selvfølgelig sto i veien for den kjæresten jeg så inderlig ønsket meg. Så lenge jeg fikk dekket noen av mine fysiske behov; nærhet, hud, varme og sex, hadde jeg egentlig nesten alt jeg trengte på den fronten. Og dermed lukket jeg meg selv ute fra det siste og viktigste behovet: KJÆRLIGHETEN !!!
Og den mine venner, finner dere bare hvis dere har et åpent hjerte og er 100% klare for å ta imot den.

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 17:41

Sjalu på deg, @Carmina, jeg har bare En, men... forresten han er så aktiv at det holder...
Klem fra bestemor til bestemor :)

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 6 okt. 2009 21:43

En fin elsker er for meg like vanskelig å finne som en fin kjæreste. Han skal helst være helt superperfekt i mine øyne samtidig som det er noe som gjør at jeg forstår og aksepterer at det ikke kan bli han meg.
Men er jo åpen for at noe slikt kunne skje igjen...
:-)

Skjult ID med pseudonym cs on. 7 okt. 2009 08:38

Til Suk : jeg skal være statist på Hotel Cæsar ... blir det noe på meg der...??

(mann 29 år fra Buskerud) on. 7 okt. 2009 13:45 Privat melding

Jeg har lest endel her og andre forumer. Opplever at jeg er veldig rar!

Jeg har ikke lyst til å pule rundt på alt mulig. Jeg vil faktisk ikke ha sex med jenter med mindre det går en lang vei. Liker ikke tanken på at ei jente jeg eventuelt skal bli sammen med har hatt sex med altfor mange. Synes nesten det blir litt nasty. Virker som det er mindre og mindre som synes det for tiden.

Skjult ID med pseudonym kapteinski on. 7 okt. 2009 14:56

MrEvan, du er ikke rar.

Før eller siden finner du jenta for deg, og den dagen har det ikke noe å si hvor lenge du har ventet