Alle innlegg Sukkerforum

Hva karakteriserer du som en god elsker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym anonym ti. 6 okt. 2009 17:55

Jeg er en kvinne som har levd noen år (men er under 40), og fått litt erfaring med ulike typer elskere. De første elskerene mine gikk det dårlig med. Bodde til og med sammen med en fyr tidlig i 20-årene som jeg aldri fikk en eneste orgasme med. Det var ikke bare hans feil selvfølgelig. Min største og beste elsker giftet jeg meg faktisk med, han hadde mer erfaring, og skjønte at kvinner trenger tid, masse kos, bli trygg, bruke fingre, tunge osv før han stappa'n inn... he he... Det ble andre boller, og jeg ble så forelsket at jeg trodde jeg skulle gå fra konseptene.

Så møtte jeg en mann som var helt talentløs. Han tok ikke på meg, aldri oralsex, bare la seg over og peisa på, ferdig etter fem minutter, og da var kosen over. Jeg prøvde å ta opp mitt lille problem, men det var han ikke enig i sa han, ingen damer hadde klagd på han før, og han var jo riktig så godt utstyrt. Jeg ga opp!

Så møtte jeg en sexgud. Etter at han visste at jeg var blitt trygg på han, fant han på både det ene og det andre, og jeg fant ut at jeg likte alt han gjorde. Ikke noe skam, ingen hemninger. Men dessverre hadde vi bare sexen, og vi delte absolutt ingen andre interesser. Kunne ikke snakke sammen over en romantisk middag. Måtte gi opp han også.

Så møtte jeg mannen over alle menn. En fantastisk erotisk og deilig mann, som jeg også kunne le med, kose med, snakke med, føle meg beskyttet av, som jeg ble forelsket i og som også ble forelsket i meg. Men han var amerikansk, og måtte flytte tilbake, slik vi begge visste at han måtte etter et år.

Etter dette har jeg møtt noen helt ok elskere, som jeg har det bra sammen med, men jeg har ikke lyktes i å forelske meg i dem. Det mangler alltid noe.

Men det som overrasker meg litt, er forskjellen på menn, og hvor utrolig godt noen passer til meg, og hvor dårlig andre passer. Er det bare meg? Er det sånn at jeg er vanskelig i sengen, eller er dette et vanlig fenomen blant både kvinner og menn?

Skjult ID med pseudonym reticent ti. 6 okt. 2009 18:01

Jeg tror ikke at du er vanskelig i det hele tatt... jeg har også opplevd det samme... noen ganger blir sexen KNALL bra, andre ganger ekstremt dårlig. Jeg har til og med klart å forelske meg i en kvinne som ikke hadde sexlyst i det hele tatt... Jo da... alt er mulig, og det er ganske sikkert at andre her inne har også opplevd det samme i forskjellige grader.

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 6 okt. 2009 18:06

her kommer kanskje et noe kjedelig og alt for politisk korrekt svar:
Jeg vurderer ikke lenger menn som gode eller dårlige i senga, jeg vurderer heller hvorvidt vi passer sammen seksuelt eller ei. Litt det samme som å snakke om at man har god pratekjemi med noen og ikke noe kjemi med andre, uavhengig av hvor flotte, fine eller sympatiske de er.
:-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 okt. 2009 18:14 Privat melding

Er du overasket over at menn er ulike ?
Alle er ulike det er få som passer 100% , men det er snakk om å gi og ta med samme sind.
Har kun truffet en som alt stemte med.. har også vært borti de som ikke tar på eller noe annet , men de prøver å gjøre sitt beste.. hehehe. Men når de ikke er åpene for tips og tilrettelegging så er det håpløst. Men du må være veldig forsiktig med hvordan du legger det frem .... menn (og kvinner) tar seg veldig nær av kritikk på det område.
En elsker som noen syns er super syns andre er håpløs......men tror det har mye med følelsene for den personen å gjøre.
Er man kjempe forelsket er det fantastisk , men er det lite følelser (som et ONS) er det lite sansynelig at alt er perfekt.

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 18:17

Jeg tenner ikke på hår på brystet, jeg vil ha en såm forstår meg, som kvinne altså..

Skjult ID med pseudonym a ti. 6 okt. 2009 18:18

Hey Smily
I det øyeblikket du må begynne med veiledning, er det allerede finito, spør du meg...

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 okt. 2009 18:22 Privat melding

Alle trenger vel litt veiledning .. sånn litt høyere stønning der og litt lavere der... ;oP
Folk er forskjellige og liker forskjellige ting .. noen vil ha det hardt og raskt , mens andre er heller mer under dynen og slokker lyset.

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 6 okt. 2009 18:26

a:
å drive med veiledning så lenge begge fortsatt er nyforelsket og kjempegira funker som bare det!
:-)
Kvinner har forskjellige preferanser, og menn har forskjellige preferanser og det nytter ikke å prøve å være tankeleser eller tankeoverfører i en slik setting.

Min eks startet med å gjøre mye rart i senga som tydeligvis var noe som hans gamle eks hadde sans for... det tok jo bittelitt tid før vi begge ble samkjørte i forhold til hva vi to likte å gjøre sammen?

Skjult ID med pseudonym TS ti. 6 okt. 2009 18:44

Skjønner jo at unge menn uten erfaring trenger veiledning. Men en mann mellom 30 og 40 år, må jo ha hatt sex en del ganger med en kvinne i sitt liv? Hvordan kan han ha unngått å få med seg at kvinner har en kropp, to bryster og en knapp som lengter etter både hender og munn? Jeg forstår det bare ikke. Nå skal det sies at disse mennene er i fåtall, men blir overrasket likevel. Etter at han kan det grunnleggende kan man jo utvide de seksuelle lekene, og de kan man utforske sammen, her kan ingen være tankelesere, men det helt elementære burde da være opplagt! Er det sånn at noen menn ikke har antenner tro?

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 okt. 2009 18:57 Privat melding

@TS
Men la oss si at denne mannen i tidlig 40 årene har vært gift i 15 år med samme damen da og det som hun syns er fantastisk .. kan ikke tenne deg i det hele tatt :o))
Alle trenger å vite hva man liker og ikke...
Dette kan jo løses med å snakke om det på forhond .. det er ikke alle som liker å snakke mye under selve sexen.

Skjult ID med pseudonym TS ti. 6 okt. 2009 19:09

Jada, det kan jo hende at han har vært sammen med en dame i 15 år som ikke har gitt særlig uttrykk for hva hun vil eller trenger. Kanskje hun ikke vet det selv heller.

He he. Søsteren min opplevde en gang en fyr som var hekta på frukt. Han troppet opp på døren hennes med en fruktkurv, kuttet opp i ulike størrelser, som han hadde fått det for seg at han skulle teste ut på henne. Det falt ikke helt i smak, for å si det sånn :-)

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 19:28

@TS
Man skal høre mye før øra detter av..................

Når det gjelder sex med forskjellige partenere, er det som å velge meny på en restaurant.

(kvinne 42 år fra Akershus) ti. 6 okt. 2009 19:31 Privat melding

@TS . men det som er poenget mitt er at hun som har vært gift med han , kan ha hatt det helt perfekt med han selv om ikke du har det ... skjønner?? At det hun liker er noe annet enn det du liker .

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 19:37

En go```elsker altså ?
Det er en som kan kunsten å ikke fokusere på sex i det første, eller tar jeg feil ??

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 6 okt. 2009 19:51

Tenk hvis menn kun skulle velge partnere etter hvor gode de var i senga? Min partner gjennom 9 år var sjenert, tilbakeholden og litt ukomfortabel, de første gangene vi hadde sex. Så, etter hvert som vi lærte hverandre bedre å kjenne, og hun ble flinkere til å uttrykke hva hun likte, ble sexlivet veldig mye bedre. Skulle jeg dumpet henne etter de første datene fordi sexen ikke var det helt store?

De fleste jenter forventer å 'få' god sex av menn, men de færreste er flinke til å uttrykke hva de egentlig liker. Jenter er svært forskjellige, og det som fungerer på en, kan være totalt turn-off for en annen. De færreste menn sitter med fasit på hva som tenner hver eneste kvinne, og det er lett å bli avfeid som dårlig elsker etter et par dater.

Jenter kan også være utrolig egoistiske, de har alle disse områdene som de forventer at skal stimuleres, også de intellektuelle, men kan være lite villige til å yte noe tilbake. Nei, mannen får klare seg selv, er ofte visa. Alle dere som klager på menn, er dere sikre på at *dere* er så gode elskere? Min erfaring er at seksuelt oppmerksome og omtenksomme kvinner er svært sjeldne.

Hvis mannen skulle velge den store kjærligheten etter seksuell evne, da må jo prostituerte, pornostjerner og andre profesjonelle være drømmedamene? De har jo i hvertfall veldig fokus på mannens nytelse.

Jeg synes derfor det er teit å utelukke en partner tidlig på grunn av dårlig sex. De aller fleste menn og kvinner kan faktisk være superelskere for hverandre. Det eneste som forutsettes, er at man har viljen, tolmodigheten og tiden til å lære sin partner å kjenne. Har man prøvd lenge, og det ikke fungerer, så får man heller revurdere, men jeg tror nok dessverre mange gir opp før de kommer så langt.

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 19:55

@wintermute.

BAVO!!!!!!!!!! Du har skjønt det :-)))))))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 okt. 2009 19:56

Jeg vil tro at en god elsker er en som ikke går rundt og brisker seg som en påfugl i den tro at han er en rasende god elsker....

Skjult ID med pseudonym suk ti. 6 okt. 2009 20:00

nei, @Z, da er han en egoist, ikke noe elsker

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 6 okt. 2009 20:20

For meg er kommunikasjon det viktigste. Kanskje det beste er at man tør ta praten og forteller hverandre hva man liker og hva som funker for en? Selv om det kan være litt pinlig så er det viktig å ikke bare kjøre på å gjøre det samme som man gjør med alle, da det kan være fullstendig feil for noen andre.
Jeg tror om man ikke har en åpen kommunikasjon om dette så blir neppe sexlivet bra.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 6 okt. 2009 20:20

Siden denne tråden ligger på topplista i forum, har jeg fått fundert over headingen noen ganger nå. Og...jeg er ikke den som kaster meg ut i sextrådene, for de sporer gjerne av til tøyseprat uansett. ;-)

Jeg blir lett rystet (faktisk) over at trådstarter og mange flere virker så overrasket over å oppleve så stor variasjon med sexpartnere. Nå vet ikke jeg hvor mange som sammenlignes, da...men uansett - er det å forvente at noen er lik noen annen?

Jeg vil ikke ramse opp hva som definerer en god elsker, for det er da vitterligen veldig individuelt...og for meg handler det mer om den tilstedeværelsen, friheten og tryggheten han og jeg skaper sammen. Og jeg mener jeg er 100% ansvarlig for denne. På samme måte som han er det. Og er ikke viljen tilstede hos begge til å skape dette gode rommet sammen, vil det neppe bli særlig bra sånn helt av seg selv. Mener nå jeg, da...

@wintermute
Innsiktsfullt og bra innlegg! :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 20:35

wintermute, man velger definitivt ikke et langvarig forhold med en kvinne man ikke nyter sex med. Bom basta.

Forøvrig kan man bli overrasket om man setter likhetstegn med kunnskap og fag i dagliglivet ..

opp mot sex-erfaring. hingsty blir like forundret hver gang.. der dyret blir både oppkloret og får tilgang også når det våkner neste morgen hos enkelte små-eventyr med elegante snupps iblant.

Eller kanskje "bondagen" ligger latent på lur i neste sving ifølge enkelte her inne..
hmmf.. så vakre der enkelte nyter vesentlige ting her i denne lille verden atte..

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 6 okt. 2009 20:46

du om det ponnien. jeg dømmer ikke kvinnen på grunnlag av manglende erfaring. dessuten er det en gylden mulighet til å forme henne som man ønsker >:)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 20:51

Ikke kutte innersvinger da wintermute.
ponnien er da ikke så sneversynt at 1. natt er avgjørende, det handler nok om helt andre ting der man merker gjensidig nytelse og man ville jo merke en god del om ting er noe å bygge på.

Noe du budre forstå om du er noget kresen da vel å merke ...mutte-n..

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 okt. 2009 20:53

*Får nesten lyst til å spørre et par her: Er dere selv gode i senga?*

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 20:55

he-he. Ikke fått noen reklamasjoner

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 20:57

Det til tider ned-klorede "ponny-skikkelsen" med sin små-nysjerrige mule på oppdagelsesferd er sIkkert av laveste rang Z..
akseptabelt Z eller..

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 20:58

Hææææææææææææææ dette må du oversette hingsty

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 okt. 2009 20:59

Er ikke så opptatt av verken rang eller nedkloring jeg Hingsty. Jeg er nok mer opptatt av fellesskapet mellom "oss to".....

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 21:02

Like greit før de skeptiske dukker opp.. vet du carmina-snupps..
(positivt ned-kloret jfr en tråd her inne tidligere)

Z.. hmm.. fra en små-forvirret hingsty..

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 6 okt. 2009 21:03

(Avsporing)
Du hingsty? Jeg blir litt nysgjerrig jeg vet du......men jeg spør deg: Er sex det du er opptatt av siden du kun skriver i slike tråder? :-)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 21:14

Hingsty nyter å reise verden rundt og sogar nyte bittesmå behagelige øyeblikk i det rette selskap selvfølgelig men,
har gått på dagen om de nytende speseielle øyeblikk uteblir for å si det sånn.
Tryllestaver eller trøste-staver er ikke helt hingstys greie for å si det sånn..

(et annet fenomen får også hingsty til å grøsse og fyke men er vel ferdig diskutert tidligere)

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 21:31

lenge siden jeg har blitt kaldt snupps..............håper det er positivt ?
Jeg også reiser verden rundt, men da ikke for å finne drømmern, men for åoppleve det pulserende liv i spennende omgivelser. Holder meg til norske kjekke menn.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 6 okt. 2009 21:34

Min erfaring er at de som skryter mest angående sine sengeprestasjoner er de dårligste elskerene. Det er også en turn off å høre på. Når jeg får spørsmål om jeg er en god elskerinne eller ikke så henviser jeg de til de menn jeg har hatt sex med. Det er jo feil av meg å påstå at jeg er en god elskerinne. Noe vet jeg sikkert, men ikke alt. Det kan variere hva de ville ha sagt, men det tar jeg med stor ro. Som TS har jo jeg også mine favoritter og noen jeg absolutt aldri vil ta noe sengevals med igjen. Hvis jeg skal ta ut noen egenskaper som må være tilstede for at begge har bra sex og ikke kun den ene så er det en uten om den vanlige fysisk kjemien, tilstedeværelse, åpenhet, bra kommunikasjon, trygghet, tillit. Dette har vært tilstede hos noen, men det tar tid og alle vet at den beste sexen kommer etter at man har kjent hverandre en stund og oftest når følelser er tilstede. Jeg tror nok mange gir opp sexen med en person hvis det er dårlig første gang. Hvis alt stemmer så bør man som wintermute er inne på gi hverandre tid. Jeg datet en fyr over en periode og jeg likte han, men jeg fikk aldri følelser for han og sexen fungerte ikke så bra. Hadde jeg derimot fått følelser for fyren hadde jeg ikke gitt det opp ettersom han hadde jo sine positive sider. Det er få menn som er virkelig kosegutter. Vet ikke hvor mange menn som sier at de er det, men når det kommer til stykket så er de ikke det. Han var derimot det og han var generelt veldig flink til det med berøring og gi en god klem/kyss impulsivt sånt liker man.

Min beste elsker som jeg også var i ett forhold med var også slik, men det jeg likte spesielt med han var at han kunne være både myk/hard. Jeg trengte aldri å si ett ord ettersom alt han gjorde var perfekt for meg. Vi hadde et godt samspill og det er viktig. Dessuten vi hadde det mye morro..:)

Skjult ID med pseudonym Tulla ti. 6 okt. 2009 21:39

Jeg har vært med samme mann i over 20 år og vi hadde det veldig bra seksuelt sammen. Har hatt sex med to etter at jeg ble alene, og jeg er bare så skuffa.. Snakk om å nærmes å bli overfalt, nesten rett på sak og lite kos." Hva skjer a tenkte jeg", det er ikke sånn jeg vil ha det, så jeg orka ikke å treffe noen av de igjen. Bedre uten sex enn dårlig sex synes jeg. Er det vanlig dette for "erfarne" menn å bare harve over og gjøre seg ferdig og ikke tenke på partneren? Dette var ikke ONS er altså.

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 21:41

Carmina da. selvfølgelig verden rund i det behagelige selskap .. ikke på jakt.noe hingsty sjelden er eller..eller.
Og der kom den seriøse våkne snupps på banen, så lenge hun selv gjør så hun fremstår fornøyd er vel ting sånn passe greit..
fornøyde individer er jo hele poenget som nevt tidligere eller..

Skjult ID med pseudonym TS ti. 6 okt. 2009 21:51

Jeg mener absolutt at jeg kan definere noen som dårlige elskerer etter å ha hatt sex med dem 5-6 ganger. Det er ikke så mange av dem, men de finnes! Alle menn vet da at man ikke bare kan peise på, og bli ferdig på fem minutter?
Ikke kom her og fortell meg at dette er mangel på kommunikasjon.

Ellers er jeg veldig enig med de som sier at den beste sexen har man med en man har følelser for, hvis sexen er bra vel å merke. Også enig i at man trenger litt tid på seg til å bli kjent med hverandre. Likevel mener jeg at jeg ganske raskt kan avsløre de jeg har lite håp for. De tror alt dreier seg om å putte den inn og trekke den ut :-)

Jeg gir forøvrig masse i sengen, og setter mannens nytelse høyt, Men det blir vel litt feil hvis det blir jeg som gir mannen forspill, også hopper han over meg, og setter i gang og blir raskt ferdig?

Nå må vi lære oss å kalle en spade en spade!

Skjult ID med pseudonym Carmina02 ti. 6 okt. 2009 21:53

Da kan jeg fortelle at jeg var gift i 39 år med en fantastisk god mann og elsker. Man skulle tro at det dabbet av med årene, men det er jo bare hva men gjør det til. Det er viktig å oppmuntre hverandre, snakke sammen. Gjøre noe nytt, være litt sprø, gi hverandre oppmuntring i hverdagen med kyss og ros. Krangel om oppvask og andre bagateller ødelegger mye i et forhold.
Det er viktig å fokusere på hva man har og hva man ønsker å beholde.
Trass i at han var syk og pleietrengende de siste 7 årene han levde beholdt vi kjærligheten og nærkontakten , selv uten sex.
Vi elsket hverandre og satt ord på det hver dag.
Jeg kommer nok ikke til finne en erstatning, men jeg har møtt mange flott menn og ønsker bare at livet skal gi meg "næring" til å fremdeles føle meg som kvinne.
Gi og ta med samme sinn !

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 22:04

Ts, der satt hingsty sitt lett syrlige eple i halsen..
finnes det så naive vakre frøknes som gir et så tydelig og langt vor-spel,
uten at hun har fått nyte noe tilbake..
isåfall bør du revurdere din fremferd bittelitt om du ikke er fornøyd med tingenes tilstand vel å merke..

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 6 okt. 2009 22:10

TS:

Da kaller jeg en spade for en spade og sier: gå for den som sammen med deg og i fellesskap med deg skaper gode felles sexopplevelser, og la være å bry deg noe mer om de som du mener er dårlig i senga!

Gi deg med å kalle andre for dårlige elsker, hvor vil du egentlig hen med det temaet, da? Jeg har også hatt dårlige opplevelser, ganske mange, faktisk, siden jeg ofte er singel i mange år før jeg treffer på min nye rette mann igjen. Men jeg bryr meg da virkelig ikke om å stemple mennesker som dårlige elskere. Det funket bare ikke for oss, tenker jeg...

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 6 okt. 2009 22:16 Privat melding

Tulla!
Jeg har også vært sammen med samme mann i 20 år (faktisk nærmere 21) og trodde han var svært bra. Den eneste ene jeg har hatt etter vårt fohold tok slutt, var derimot en som bragte meg til høyder jeg ikke trodde var mulig etter så kort bekjentskap. Ulempen er at det har gitt mersmak :-) (Nå høres det ut som jeg klager over han som "sto til disposisjon" gjennom en generasjon, men det var ikke det jeg mente med innlegget. Tror bare at du har vært svært uheldig)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 6 okt. 2009 22:20 Privat melding

Hvorfor skjuler alle seg under et pseudonym, forresten? (Ny på Sukker)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 22:23

cava.. det var sødmende musikk for våkne ører..
småmystisk og.. som det hør og bør kanskje.

Skjult ID med pseudonym hurragutt ti. 6 okt. 2009 22:25

Noen ganger er det kanskje greit å "gjemme" seg bak et pseudonym? Hvorfor har du ikke profilbilde? ;)

Skjult ID med pseudonym hingsten ti. 6 okt. 2009 22:27

Den berømte glass-hus effekten vet du hurragutt.
på seg selv kjenner man ofte andre ..

hingsty skulle akkurat spørre om det samme.

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 6 okt. 2009 22:27

Cava:

For meg er dette er et diskusjonsforum, ikke et vise-hvem-du-er forum.
:-)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 6 okt. 2009 23:42

Hvor har det blitt av kvinner som er gode elskere? Det er overaskende hvor mange som ser ut til å gått på budeiekurs og lært melking. Men en del av det kurset burde kanskje vært noe om hvilke dyr det skal gjøres på? Vi har støvsugere, og endel av oss har ikke latt oss friste.

Skjult ID med pseudonym nivea ti. 6 okt. 2009 23:51

Den beste sexen jeg har hatt, var med en jeg møtte på sukker. (traff hverandre flere ganger) Ikke fordi han var så tekninsk dyktig, han hadde heller ingen erfaring. Men fordi han faktisk så meg inn i øya når vi hadde sex, og det var første gang jeg hadde sex med en jeg hadde litt følelser for

Skjult ID med pseudonym hingsten on. 7 okt. 2009 00:11

Det var jo store ord og en positiv opplysning nivea, ta med dette minnet.
Hingsty skal ikke påstå det samme men,
etter å se tilbake på opplevelser over lang tid kan muligens dyret
plassere siste "sukker-forhold" i våres som av de neste beste innen sex-verden
der hingsty ble lettere kloret opp sene nytende nattetimer.. synd avstand ødelegger iblant.
På stall med seg nå uskikkelige hingsty..svisj ajj smekk.. borte for natten..

Skjult ID med pseudonym nådu on. 7 okt. 2009 06:37

Myte, hun er en god i sengen når hun er passiv i sengen
Ligger der og tar imot..
Står der og tar imot..

Hadde mannen også slappet av hadde det ikke skjedd mye..
Det er godt for begge med inn og ut.
Dere sier nå motstøt, men hva om mannen da var passiv og bare tok imot..Da hadde ihvertfall han vært dårlig i sengen...Mens passiviteten til jenter gjør dem bra i sengen.

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 on. 7 okt. 2009 08:49

Jeg tenker at god sex starter med en tenning mellom 2 mennesker. Er du psykisk og emosjonelt tiltrukket av den biologiske/organiske beskrivelsen av partneren, så er sex ubeskrivelig! Man skal ikke undervurdere emosjonen som heter forelskelse! ...og forelskelse er kjemisk betinget!

Skjult ID med pseudonym nådu on. 7 okt. 2009 17:27

Kvinne45
Det hjelper på som du sier med tenning, både psykisk og emosjonelt. Det er somregel det som mangler ved one night stand og elskere. Men selve den praktiske biten føler jeg er veldig skjevt fordelt.
Flere jenter behøver et langt forspiel for å komme. Da er det somregel mannen som må "varme" henne opp på ulike måter.
Under akten er det måten han gjør det på som tilsier om det er bra eller utrolig, nok en gang mannen det står på.
I tillegg er det mannen som gjør hele jobben mens hun nyter.
Det eneste er vel litt før og litt etter at mannen kan være den passive.
Skal jo sies at det hjelper på med blikket, lydene hun lager og ridningen (men det er jo bare et par min, for det er jo så tungt og slitsomt). Det gjenspeiler jo bare hva mannen må gjøre hele tiden, er jo nesten litt bra å være ferdig etter tre min.
Det sies at det er en treningsøkt og ja det er det helt klart for mannen.
Noen motstøter det er meget bra, men hvorfor ikke mer og hele tiden (er vel kanskje slitsomt og ikke politisk riktig).

Skjult ID med pseudonym håpfull on. 7 okt. 2009 17:56

De beste jeg har hatt har tatt seg god tid til meg og brukt ulike typer utstyr i tillegg :d

Den verste var da jeg prøvde å vise han hvordan han skulle ta på klitoris etter å ha knota voldsomt, og han dro hånda tilbake til seg og sa "jag vill inte gå i skola"....... over og ut!!!!

Uansett, kjemien må være der, tenningen, og felles forståelse og preferanser :) Og ett ønske om å lære og å utvikle seg :)

Skjult ID med pseudonym nådu on. 7 okt. 2009 18:02

håpfull
Huff da hørtes ut som en skikkelig turnoff. Blir som når mannen må ta tak i hånden til henne og vise hva hun skal gjøre.

Det som ihvertfall skal sies at det som fungerer på ei behøver ikke å fungere på ei annen. Det som er dumt er når en er god på noe og har flere opplevelser med at dem liker det veldig godt. Også kommer en til noen som ikke liker at en gjør det og eller ikke liker måten en gjør det på. En skal vel da si at en ikke er den beste elskeren for den beste elskeren må vel være fleksibel nok til å tilpasse seg de ulike utfordringene som dukker opp.

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 7 okt. 2009 18:19

@nådu

Hva er det slags damer du har hatt da? Det høres ut som du har vært veldig uheldig. Joda har hørt om damer som er veldig passive og ikke engang er interessert i å tilfredstille mannen. Da er det viktig at man har en god og åpen kommunikasjon. Det kan jo hjelpe for noen. Egoistiske elskere finnes hos begge kjønn.

" Det eneste er vel litt før og litt etter at mannen kan være den passive. Skal jo sies at det hjelper på med blikket, lydene hun lager og ridningen (men det er jo bare et par min, for det er jo så tungt og slitsomt). "

Litt passiv. Det er viktig med variasjon og det er mye man kan gjøre der mannen er den passive part. At det er tungt og slitsomt med å ri det kommer vel mye ann på hvilken teknikk man bruker og fysikken til dama. Det finnes mange ulike måter å ri på og ikke alle de er slitsomme, men som sagt det er en fordel hvis dama har en bra fysikk. Det samme gjelder mannen og da blir det heller ikke så slitsomt. Ellers er jeg enig med deg at en god elsker/elskerinne må være fleksibel til å tilpasse seg de ulike partnerene de har, men om de klarer det alltid det tviler jeg på.

Skjult ID med pseudonym nådu on. 7 okt. 2009 18:28

seriøs
Har kanskje opplevd feil typer damer. Har igjen å oppleve det jeg savner ;)
Det virker som du har bedre opplevelser enn meg. Hvordan synes du dem er aktive? Hva gjør dem, bare sjekke om det minner noe av mine forhåpninger på hvordan jeg håper dem skal være. Jeg står på for å gjøre henne glad, både før/under/etter.

Men du passive menn..hva legger du i det? Ble varmet opp, kjøre på også tømme seg, og deretter sovne?
Ja fysikk og form hjelper veldig på. Og en blir jo bedre og bedre desto mer en prøver. I starten kommer en raskt også øker prestasjonen. Samme gjelder med hvor lenge fysisk en holder ut. En blir bedre og bedre. Mener derfor om det er tungt, blir en bedre og bedre etterhvert. Teknikk kan hjelpe på. Tenk om en kunne ha ligget der, hun rir til hun kommer også kommer en selv etterpå uten å ha gjort noe som helst. Det måtte vært en fin opplevelse, ihvertfall for meg som gjør alt. Men ikke hver gang for det blir for kjedelig og stitter imot ved å glede henne.

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 7 okt. 2009 19:07

@nådu

Det blir litt for personlig og det ønsker jeg ikke å utlevere her i forumet eller for hvem som helst. Har stort sett vært fornøyd med de menn jeg har hatt med noen få unntak. Kanskje bare vært heldig at samspillet har fungert bra, men der det ikke har fungert så kan det også være at de ikke var fornøyd med meg. Det er en viktig grunn hvorfor jeg ikke er tilhenger av ONS. Det blir for tilfeldig og du kjenner ikke den partneren. Da kan man heller ikke regne med at samspillet fungerer helt maks. Kjenner man personen godt og man er trygg, da er det også mye enklere å åpne seg for den partneren. Har hørt om de som har hatt veldig bra erfaring med ONS likevel, men jeg har nok ikke hatt det i samme grad uten å si at det nødvendigvis var dårlig eller at han var dårlig. Jeg tror faktisk det var meg fordi jeg klarer ikke å være helt meg selv 100% med en fremmed person. Dessuten tror jeg at man må være tålmodig og det gjelder begge. Man kan ikke alltid regne med at alt skal gå så greit fra første stund. Har opplevd det noen ganger, men stort har det bare blitt bedre. Det har også flere andre her vært inne på. Så du skal ikke se bort i fra at du en dag vil oppleve det du har savnet med et partner, men da må du også se om det er ting med deg som kanskje du må endre. Kan det være at du ikke er åpen nok med evnt. partner. Hvis du aldri sier noe så vet jo heller ikke hun hva du liker og ikke. Det å rose sin partner på ting man liker er viktig, og tror mange glemmer det pga at ikke alle er helt tilstede mentalt når man har sex. Noen kan jo aldri prate under akten eller lytte, da tenker ikke jeg på å ha en vanlig samtale. Man kan si veldig kort og vise med kroppsspråk hva man liker. Det med at menn da er passive så tenker jeg ikke på det du sier, men mer at dama gjør mye av jobben. Det er ikke alltid like lett for dama å komme til har jeg hørt enkelte sier fordi mannen er veldig dominerende og skal ha kontrollen, og hvis man er slik bør man kanskje tone den siden ned en gang i blandt så dama også kommer til.

Skjult ID med pseudonym Mag sø. 11 okt. 2009 04:02

Det er forskjell på folk i senga, akkurat slik det er forskjell på folk ellers.

Når jeg har sex med en dame som er dårlig i senga, så prøver jeg å lære henne opp. Og det fungerer til en viss grad. Man bør alltid prøve å lære opp partnerne sine synes jeg. Ikke gi opp første gangen. Sex er en slags ferdighet, dog noen har mer talent enn andre, slik det alltid er.

Etter mine egne erfaringer er det to paradigmer innenfor sex:
1. "få"-mentalitet (hun bestemmer når)
2. "ta"-mentalitet (han bestemmer når)

Dette har i stor grad styrt mye av min seksualitet. At hun bestemmer betyr at jeg ikke, når jeg vil, kan ta henne. Jeg må vente til det er leggetid, eller et romantisk øyeblikk etc.
Dette er problematisk ford jeg hele tiden trenger sex (og det er ikke min feil, jeg er laget sånn...). Det beste for meg er å kunne ta henne akkurat når jeg vil, nesten hvor jeg vil. "Få"-mentaliteten gjør at sexlivet blir dårligere, fordi sex blir mindre impulsiv og mer "standard" enn ellers. Pluss at det selvfølgelig er en enorm turn-on å vite at man når som helst kan ta kjæresten sin. Seksualiteten blir eksplosiv og alltid til stedeværende. Dette kommer selvfølgelig i tillegg til romantiske øyeblikk osv. Man får også med seg romantikken, det er aldri bare sex.

Jentenes preferanse er selvfølgelig veldig viktig. Man kan (og vil ikke!) ikke tvinge noen til å gjøre noe de ikke vil. Men noen jenter foretrekker å bli "tatt" av gutten når han vil. Det er en slags dominans inne i bildet. Det er i seg selv en turn-on. For meg fungerte det slik at jeg tok henne når jeg ville, ved å delvis dominere henne fysisk, noe som bare gjorde det enda bedre for meg og henne., fordi hun likte å bli dominert. Det er veldig befriende å kunne oppføre seg som et vilt dyr når kjæresten din elsker at du gjør det.

Dette blir litt off-topic etter hvert, men det jeg vil frem til er at mennesker har ulike seksuelle personligheter og at det vil skape problemer hvis disse ikke matcher. Men hvis man har omtrent de samme seksuelle preferansene og sexen ikke fungerer, så bør man lære hverandre opp i forhold til hva man liker og hva man vil ha. Det kan ta månedsvis å kjøre inn rytme, stillinger, berøringer, kyss osv. I starten bør man særlig følge denne regelen: Gjør alt du blir bedt om (så lenge det ikke er direkte ydmykende) og be om alt du vil ha. Ingen falsk beskjedenhet takk, du har en person du er glad i som er naken og villig til å ha sex med deg, da er ærlighet det eneste som er godt nok:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 11 okt. 2009 10:58

@Mag
Et interesant og godt innlegg! Jeg er helt enig! Nesten. Eneste forskjell er at jeg med noen liker ta-mentaliteten, men ikke med alle. Det har helt klart med dominans og rollespill å gjøre. Men det er ikke alle som kan ha denne dominerende rollen, selv om de gjerne vil. (Hvem av gutta vll ikke kunne velge å sex når de selv ønsker?) Det er slettes ikke alle menn som klarer å spille denne rollen tilfreddsttillende (de må ha høy seksuell utstråling, og ha noen faktorer som gør at underkastelse frister).
Sånn er det i alle fall for meg.

Jeg kan derfor ikke si at jeg liker å bli dominert som sådan. Jeg vet jo at i enkelte realsjoner har jeg kun vært ute etter romantikken (og den sex som naturlig hlrer til der) og i andre forhold har jeg selv likt å dominere. Jeg synes det derfor er vanskelig å snakke om hva som er mine seksuelle preferanser uten å koble de til personer.

Men jeg er veldig enig med deg at det er viktig å si fra alt man tenker om dette i starten.. Å tro at "dette kan jeg ta opp, etterhvert når vi kjenner hverandre godt" (spesielt sære interesser), er ikke noe sjakktrekk. Om ikke aller første gang, så må ærlighet rundt ønsker på bordet veldig raskt