Alle innlegg Sukkerforum

Hyggelig Sukkerfest på RÅ 02/09

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Finnmark) on. 6 sep. 2006 01:37 Privat melding

Da var jo enda en vellykket sukkerfest over

Jeg synes jo dette var et bra konsept jeg da og det frister jo selvsagt til gjentakelse da.. Fine lokaler, nye og hyggelige bekjentskaper, dansing osv gjorde jo dette til en hyggelig kveld da. Selv om at ikke været viste seg fra sin beste side, så var det jo stinn brakke da... Selv om det ikke akkurat var enkelt å finne alle man hadde på matchkortet da, så ble man jo kjent med mange andre også, både sukkermedlemmer og andre søte damer som var der.

Selv om det var vel en del som feiget ut etter at man fikk matchkortene (og da mener jeg både damer og menn) så var det kuult a likevel da. Og det var jo sikkert en hel del som fikset seg en ONS også da... Men det er vel som det pleier å være da.. Hehe..

Er det noen andre som var synspunkter angående dette da...

(kvinne 42 år fra Hordaland) on. 6 sep. 2006 10:39 Privat melding

Hmm, var ikke der jeg, hva gikk jeg glipp av da... ;)

Skjult ID med pseudonym En to. 7 sep. 2006 20:30

Genialt konsept her har man et bra utgangspunkt til å stifte nye bekjentskap,her vet man endel på forhånd slipper å bruke tid på å lure på om de er single eller ikke.Opppfordrer alle som vil ha en hyggelig og spennende kveld til å møte opp( det blir faktisk fort fullt)eller stinn brakke som Dvorak skrev.

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 8 sep. 2006 04:13 Privat melding

Hehe Zezima.. Jeg tror faktisk du glipp av mye.. Gjennomsnitt var jo muligens rundt din alder.. Så jeg tror ikke du hadde hatt noe problem å finne noen å snakke med, danse med osv da..

Mye snacks, Grei pris på drikkevarer, mange hyggelige bekjentskaper, behagelig bakgrunnsmusikk, hyggelig lokaler forøvrig.. og ikke minst så gjorde gjengen fra sukker.no en bra jobb også da..

Så du har jo muligheten igjen i Oktober da, hvis du ikke vil dra på Skeikampen da..

Og til slutt en oppfordring til Haimat, ta deg en tur på Oktoberfest i Tyskland og du kan få høre så mye ompa ompa musikk så du dåner.. Mye billig øl er det også da.. Mer info her: http://www.oktoberfest.de/en/