Alle innlegg Sukkerforum

Om Sukker og andre tjenester

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 okt. 2009 16:50

Nå skal man visstnok ikke diskutere andre datingsider her, men jeg håper det aksepteres så lenge man ikke nevner navn.

Uansett så verserer det to tråder her nå der én fellesnevner handler om den dårlige responsen på Sukker sammenlignet med andre tilsvarende tjenester. Jeg lurer for så vidt også på hvorfor, men kanskje først og fremst hvordan. Jeg registrerte meg nylig på en annen tjeneste som har fått en del skryt, og fikk nå nettopp en melding på denne, men da jeg skulle lese den, fikk jeg beskjed om at jeg måtte betale for å lese den - altså må begge parter være betalende for at man skal kunne kommunisere, og jeg ser ingen måte man kan søke etter betalende brukere på. Slik forstår jeg det er de fleste andre steder enn Sukker. Med andre ord - det burde da være mye lettere å få svar på meldinger her?

Hva er folks erfaringer?

Skjult ID med pseudonym pusen on. 7 okt. 2009 16:55

Sukker er vel et av de stedene som ikke lurer folk! Jeg vet på et annet sted at abonnementet blir fornyet automatisk om du ikke har husket å krysse av for dette, samt at "ansatte/eiere" sitter og roper i megafonen for å hisse opp stemningen slik at folk betaler for megafoninnlegg. Utspekulert.
Andre sider som man må betale for å lese post orker jeg ikke. Prøvde også en side hvor man måtte be om en nøkkel for å få lese profil eller få se bilde. Sånt orker jeg ikke bruke tid på!
Sukker er en av de bedre sidene, selv om man kanskje får mer mail andre steder så er det kanskje litt hva man gjør det til selv! For det er mange av samme folkene både her og andre steder :)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) on. 7 okt. 2009 16:58

Jeg har kikket på mange av de andre sidene, men det opplegget til sukker var mest fornuftig. Jeg bruker kun en side, og kommer ikke til å bytte ut sukker. Responsen her er helt ok for min del.

Skjult ID med pseudonym nettfeber on. 7 okt. 2009 17:02

Klarte ved en "glipp"?? å kjøre en ny relasjonstest trodde jeg på en annen site jeg har profil. Det har medført et rush av jenter som vil vise meg sine bilder, men jeg får ikke sett de uten å betale. Det er jeg faktisk veldig usikker på om jeg gidder. I mellomtiden er jeg nok desverre mer eller mindre ufrivillig en av "DE" som ikke gidder å svare :-/. Det var visstnok en ny tjeneste i tjenesten som man MÅ betale minimum 3 måneder for å jeg vet rett å slett ikke om jeg gidder? Nok å henge fingrene i på sukker egentlig om man bare lærer seg å leve med realitetene ved hele fenomenet nettdating. ;)

Prøvd litt av hvert, men landet på sukker. Veldig vanlig å se igjen de samme overalt..

Skjult ID med pseudonym hjalmar on. 7 okt. 2009 17:44

@pusen
man blitr automatisk trukket hver måned på sukker også hvis man ikke slår av denne muligheten....

Skjult ID med pseudonym nettfeber on. 7 okt. 2009 17:54

Hmm betalte for et år jeg og husker jeg ikke feil ble jeg varslet om at perioden gikk ut og deretter degradert om jeg ikke frivillig og aktivt betalt for en ny period. Mulig det er flere valg her?

Skjult ID med pseudonym hjalmar on. 7 okt. 2009 18:32

@nettfeber

Det er motsatt. Man får ett brev, men hvis man ikke gjør noe eller leser mailen, så blir man trukket automatisk :)