Alle innlegg Sukkerforum

Opptatt av å ta vare på seg selv...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bolla Pinn on. 7 okt. 2009 21:44

"Du må være opptat av å ta vare på deg selv".... Dette går igjen i mange profiler som krav til kvinner. (kanskje for menn og?)

Hva betyr det? Betyr det: Å holde kroppen, huden, håret slik at det SER pent og sundt ut? (slik at alle mulige botox-varianter og fettsuging, farginger og tannblekinger er helt ok?) Eller betyr det å ta vare på seg selv at det man ser faktisk ER sunt (fritt for kjemikalier, tilført mye frisk luft osv... )

Jeg tror liksom det er det første som menes..... At det er en omskriving av å se bra ut. Men jeg vet ikke. Hva legger du i det?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 7 okt. 2009 21:50 Privat melding

Tror du har helt rett jeg , for ingen vil skrive : "Du må se bra ut. Kjekk/pen, sexy og veltrent" hehehe

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) on. 7 okt. 2009 21:51

Jeg tror det dreier seg mer om det ytre enn det indre i denne settingen, men hvis du vil være sikker så kan du jo sende de en melding og spørre om hva de mener det.

Skjult ID med pseudonym sunn og .. on. 7 okt. 2009 22:17

Jeg tror at mange mener med det at du MÅ være slank også

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 okt. 2009 22:19

Jeg styrer i hvert fall unna profiler der dette står å lese.

Skjult ID med pseudonym nettfeber on. 7 okt. 2009 22:21

Skal man investere egne følelser og fremtid i noen er det vel ikke helt feil at vedkommende ikke har en destruktiv livsførsel?
Skal jeg bli glad i noen og satse synes jeg det er feil om vedkommende er passiv, dårlig kondis, røyker.
Jeg har skrevet noe sånt i min profil å står for det selv også ;-). Er det feil det da?

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) on. 7 okt. 2009 22:23

Det er jo hva DU krever, så det blir jo ikke feil for deg Nettfeber. :)

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 7 okt. 2009 22:27

Jeg tenker nok mer at du bør holde deg fit. Slank når det gjelder damer, men atletisk eller muskuløs når det kommer til menn. Du skal være opptatt av å ta vare på egen kropp og helse i form av trening og sunt kosthold. Det med botox, fettsuging og evnt. plastisk opr. blir mer kunstig, men da blir det opp til hver enkelt hva man mener om det. Det er ihvertfall alt annet enn naturlig. Det med farging av øyevipper, bryn og hår gjør mange kvinner. Vet også menn som gjør dette. Hvis man ikke godtar at damer gjør dette så kan det bli svært få igjen..:)
Tannbleking ser heller ikke noe feil i dette hvis dette gjøres hos en tannlege som kan det ellers kan man faktisk ødelegge tennene.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 okt. 2009 22:27

@nettfeber
Ikke noe galt å skrive det, men poenget med en profil er jo å fortelle litt om deg selv, og for hver ting du prioriterer støter du fra deg noen.

Skjult ID med pseudonym sunn og .. on. 7 okt. 2009 22:32

Sukker er som et stor serveringsfatt med sukertøy. Man kikker og ser et stor utvalg av den mottsatte kjønn, man tror at det er bare å strekke hånda og plukke de beste, så setter man flere og flere krav og er etterhvert mere og mere skuffet...

Skjult ID med pseudonym nettfeber on. 7 okt. 2009 22:34

Samtidig blir fokuset tydeligere på hva man søker. Hele poenget er jo at jeg skal treffe (bare en :-) som passer for meg og vis a versa. Det er jo hele tanken bak Sukker og andre tjenester at man med relasjonsprofil og en profilbeskrivelse skal forsøke så presist som mulig å sikte riktig. Om jeg ser en profil der en dame antyder det samme vet jeg at vi er et knepp nærmere. Om man ikke "støter"? fra seg en eneste en på nettet kan man risikere mange bomdater... ;-) Sier ikke at de som ikke psser min profil er dårlige mennesker, men jeg vil gjerne ha noen som er nogenlunde på linje der i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 7 okt. 2009 22:38

@nettfeber
Tror ikke noen er uenig med deg her.

Skjult ID med pseudonym jepsi to. 8 okt. 2009 13:48

Når jeg ser en manneprofil som skriver at kvinnen må være opptatt av å ta vare på seg selv, så tenker jeg:

-han ønsker ei som holder vekta noenlunde innenfor normalen sånn + -
-han ønsker ei som trener litt eller ellers er en del i fysisk aktivitet for å holde "forfallet" i sjakk (gjelder kanskje mest oss litt eldre :-))
-han ønsker ei som godt kan kle seg bra, ei som er opptatt av å holde håret pent, ei som gjerne sminker seg litt og ellers er opptatt av å ha en passe fin fasade

Utifra hvordan profilen hans ellers er, så kan det også være at jeg får en oppfatning av at han ønsker ei som er en skikkel vakker modellkvinne. Men stort sett føler jeg at det er et greit ønske han har om å finne ei som er opptatt av å ta vare på seg selv, så lenge jeg får et inntrykk av at han også er opptatt av å ta vare på _seg_ selv :-)