Alle innlegg Sukkerforum

Noen som lykkes ?

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Telemark) to. 8 okt. 2009 16:13 Privat melding

Finner noen seg kjærester her på dette nettstedet?.Jeg er litt nyssgjerrig på om nettet oppnår den effekten,eller om det har utviklet seg til hjemmesittene-nettsurfere,som bare titter og leker seg,uten gevinst?

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 8 okt. 2009 16:15

Er vel ikke så veldig mange av de av oss som er her inne som kan si noe om det personlig, men jeg kjenner da til folk som har funnet lykken både her og på andre nettsteder. Tror også det var en tråd her for en tid tilbake der ulike tidligere forumsgjenganere ble "outet" som lykkelige i forhold.

Men det er samtidig mange profiler jeg kjenner igjen fra jeg ble aktiv her for to år siden...

Skjult ID med pseudonym Gutt 52 to. 8 okt. 2009 16:28

Kan bare svare for meg selv jeg..

Har vært her i litt over to år, truffet noen hyggelige jenter, noen (2-3) kunne jeg tenkt meg å gå videre med, der har det ikke vært gjensidig, andre ville gå videre med meg, men da har ikke jeg ønsket å gå videre..... har vel ikke sagt klikk (ellers hadde jeg ikke vært her), men det er klart mange ting som skal stemme, hvor i livet er man mht barn osv, noen tåler ikke røyk, mens andre er aktive røykere osv.osv......

Tror nok dette er veldig forskjellig, men tror nok også at når utvalget er stort stiller man større krav, og blir mindre villig til å gå på akkord på egne ting? Kanskje stiller man for høye forventninger? Kanskje er man bare her som tidsfordriv? Men personlig er jeg her for å finne den ene rette, og da tar det vel sikkert litt tid også?

Skjult ID med pseudonym In10se to. 8 okt. 2009 16:33

Jøss, er Tom Hanks her inne? Jeg har forståelse for at du ønsker å være anonym, og kalle deg zukkelade, men er det så lurt av deg å bruke et bilde fra en av filmene dine Mr. Hanks? Du er jo ganske lett gjenkjennelig. Det der er fra filmen Philadelphia, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym pusen to. 8 okt. 2009 16:39

hahahhaa jeg tenkte: han har jeg vel sett før... !! stilig!

Men jeg vil anbefale å ha bilde av seg selv ;)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 8 okt. 2009 16:44 Privat melding

@In10se..
Jo Det er fra Philadelphia ... fantastisk bra film.!!

@TS
Jeg kjenner noen som har funnet kjæligheten her inne .. Noen er gift og noen er samboere.... Men nå har jeg vært her lenge så det er jo nesten umulig at jeg ikke skal vite om noen. :o)))

Skjult ID to. 8 okt. 2009 16:54

Hvis man bor i oslo og man har ett over middels bra utseende så er det vel en sjansje for at sukker fungerer til en viss grad. For oss andre er det nok atskillig vanskligere. Men om dating på nett fungerer noe bedre enn å ta seg en tur ut i det virkelige livet er jeg ikke så sikker på :)

Når de gjelder de som sukker har fungert for, kan jo ikke de svare, da de ikke er her lengre. Så dette er jo nødt til å bli en klagetråd uansett :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 8 okt. 2009 17:01

@Skjult ID
Det er godt mulig det er bedre å ta seg en tur ut i virkeligheten, men jo eldre man blir, jo vanskeligere er det å treffe noen i den virkelige verden, særlig for de av oss som ikke akkurat er noen casanovaer i utgangspunktet. For eksempel har jeg begrenset tro på at jeg treffer den store kjærligheten når jeg tar meg en tur ut på byen, og jeg er ikke den som går bort til ukjente kvinnfolk på butikken. Utvalget av single kvinnfolk i min aldersgruppe på jobben er svært begrenset, og jeg har egentlig ikke så mange kvinner i min omgangskrets som jeg ikke kjenner som damene til kompiser. Så uansett så er dette en av de bedre mulighetene for sånne som meg...

Høres jeg litt stusselig ut, eller? :-)

Skjult ID med pseudonym Sal.. to. 8 okt. 2009 17:11

Har noe på gang med ei jente jeg har truffet på sukker, så for vi se hvordan det blir:)

Skjult ID to. 8 okt. 2009 17:12

@zoid
Mange som har det som deg, inkludert meg selv :)

Men poenget mitt er at jeg ikke tror sukker fungerer noe bedre enn RL for de fleste. Kan man strekke det så langt som å si at enkelte finnen den rette her på tross av, istedet for pga av?
Klart man har fler valgmuligheter til å finne noen på sukker , men man også større muligheter til å avvise noen. De fleste sitter jo bare her og kikker på profil etter profil og hvis man endelig finner noen som man får litt kontakt med, så tar det ikke lange tiden før grasset er litt grønnere på den andre siden av gjerdet for en av partene. Og så er man like langt :)

Det med den berømte kjemien tror jeg ikke det er så mange på sukker som får testet....de fleste kommer aldri så langt. :)

Skjult ID med pseudonym Blu to. 8 okt. 2009 17:27

De jentene jeg kjenner som har brukt sukker for å finne seg en kjæreste har det fungert som bare det.
En er gift og har barn, flere har truffet typen her.

Hun som har barn er jo bare helt rå. Gikk gjennom 14 - 15 dater relativt på rappen før hun fant en hun likte.
Nå var jo hun både vakker og smart så hun hadde ikke noe problem med å få det til å gå rundt.
Men ser for meg at damene på sukker kan nok slappe litt mere av av herrene. Ikke at det er noe galt i det.

(mann 49 år fra Oslo) to. 8 okt. 2009 21:27 Privat melding

Kjenner meg veldig godt igjen i det zoid skriver. Så det høres da slett ikke stusslig ut.

Og enda har jeg ytterligere 9 års fartstid logget inn (hvis ikke du mener at du er 77 år - da skjønner jeg virkelig at du sliter:).)

Men når det er sagt, så hat jeg liten tro på at noen få bilder ( i beste fall) og litt utdypende tekst på en skjerm skal gi så veldig gode resultater. Stort sett blir det vel "bomtur", og man mister troen på at det går an. Virkelighetenm hart en forbannet stor fordel, og det er at man møter mennesker helt uten forventnimnger om noe som helst. Da slipper man konstante frustrasjoner, og får bare de positive opplevelsene - hvis og når de kommer. Unntaket er selvsagt hvis man selv tar en risiko ved å legge seg langflat for noen som ikke er interessert, men en slik risiko vil man jo være nødt til å ta uansett. Jeg har ellers tro på å være litt aktiv i den virkelige verden. Gå litt utenfor den vanlige omgangskretsen.

Skjult ID med pseudonym suk to. 8 okt. 2009 21:33

Uff, Sjult 16:54 Har du ikke bra utseende, bor du i Oslo så har du ikke sjanse ? Tuller du ?

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 8 okt. 2009 22:13

@Mr. X
Skjønner hva du mener, men det å oppsøke nye miljøer er ikke alltid like enkelt. Det dreier seg tross alt om interesser også - tror nok det er vanskelig å fremstå som attraktiv i slike miljøer dersom det er åpenbart at det er noe man ikke interesserer seg for. En kompis foreslo for eksempel at et malerkurs kunne være et godt sted, men for egen del tror jeg nok jeg ville nok passet like godt inn der som Siv Jensen ville gjort på Blitz.

Samtidig har jeg nok mer tro på nettet som en arena enn ganske mange andre her har - det dreier seg om å opptre som man gjør i det virkelige livet, ikke ha for store illusjoner eller bygge seg opp urealistiske forventninger. Ikke at det er så lett, altså, men motsatt vet du jo, eller kan du i hvert fall ta utgangspunkt i, at de som er på nettet både er single og interessert i å gjøre noe med den tilværelsen.

Men, for all del, jeg er jo fortsatt singel og har vært det ganske så lenge nå...

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 okt. 2009 22:16 Privat melding

Nix- ....dårlig med sjekking her gitt, men så skal jeg ikke ha profilen min lengre heller da- når betalinga går ut.

Skjult ID med pseudonym tira fr. 9 okt. 2009 11:21

jo det er de som finner hverandre her inne, noen for kortere perioder, og noen for lengre (kanskje livsvarig?)

man må åpne opp mulighetene og være litt aktiv så ordner det seg, men det kan ta tid :/

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 9 okt. 2009 11:59

Hmmm....ser ikke noen sammenheng mellom aktivitet og det å finne noen egentlig. Jeg har vært her noen år (on/off) og siden begynnelsen av sommeren har jeg sendt ut i snitt 3-5 meldinger pr uke til jenter i relevant alder men ikke fått svar fra en eneste jente. Jeg har ikke mottatt en eneste melding heller. Det er ca 3 måneders tørke selvom man er aktiv daglig.

Det er kun en ting som gjelder her; utseende. Og som mange andre her sier pga at utvalget her er så stort så er det så utrolig enkelt å ikke være seriøs fordi "godtebutikken" her er alltid åpen og det finnes alltid noen som er mere attraktiv.

Man kan fort få dårlig selvtillit av å være her inne så det gjelder å ikke ta det så tungt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 9 okt. 2009 15:40

@Medium
Jeg er ikke noe fruktfat selv, men jeg har faktisk møtt sju jenter fra Sukker siden mai. Fortsatt singel, men kanskje det har noe å gjøre med hva du skriver?

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 9 okt. 2009 16:08

@zoid77
Kan hende....tekst, bilde, alder..hvem vet...man må bare ignorere det og gå videre.

Skjult ID med pseudonym carmina02 fr. 9 okt. 2009 17:17

Ingen som jeg tenner på her nei..............de samme fjesene har jeg sett i 2 år nå. Men jeg henger meg på forum og koser meg til tider med det. Jeg har mere respons på andre møteplasser.

Skjult ID med pseudonym Happy-anus fr. 9 okt. 2009 17:20

Mange hjemmesittere som drømmer her ja. Dørstokkmila er laaaaaaaaang.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 9 okt. 2009 18:34

@Carmina: Det er fordi Sukker har størst utvalg for de mellom 25 og 40 år, men forumet passer alle. :)

@Medium: Du ville helt klart få mye mer ut av å finne noen i sosial sammenheng i RL, for da er det stort sett kun "deg" for hun der og da. :)

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 9 okt. 2009 21:17

Sant det TT, men jeg har bare hatt forhold som har startet via internett de siste 5 årene så det blir plutselig noe helt annet å prøve seg IRL! Haha....høres helt sinnsykt ut, jeg er laaaaangt ifra noen "datanerd" da....;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 9 okt. 2009 21:21

@Medium: Siden du har hatt flere forhold via internett, så kan du jo ikke klage da. :) Mange får en dødperiode på nettet, men det er jo fortsatt håp på nettet om du ser deg tilbake. :)

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 9 okt. 2009 21:24

Hehe...joda, man mister vel bare litt trua i perioder det er dødt, men tålmodighet er jo dyd sies det så det er vel bare å være nettop det; tålmodig! ;-)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 okt. 2009 22:39 Privat melding

Jeg har ei venninne som fant samboeren sin her...dvs. det var på Sukker.fest da....

(mann 48 år fra Oslo) lø. 10 okt. 2009 02:07 Privat melding

Noen er vel heldig å finner, andre ikke... Min personlige oppfatning av sukker og andre slike nettsteder er at veldig mange er medlemmer kun av nyskjerrighet. Da mister det hele fort verdi spør du meg. Men en kan jo ikke stenge folk som ikke er på sjekkern ute av disse sidene heller :-) Så enten må en bare fortsette å leve i håpet og være motagelig for nye betjentskaper, eller så får en bare hoppe av karusellen :-) Lykke til uansett hva dere måtte bestemme dere for :-)

(kvinne 53 år fra Telemark) lø. 10 okt. 2009 13:40 Privat melding

Samme tema her om og om igjen ser jeg.... Får blir her en stund og se om noen som passer meg popper opp. You never know......Rart dette her. Hvem er det som sjekker meg opp? Jo unge gutter og gamle menn. De på min alder synes sikkert at jeg er enten stygg eller dum, eller begge deler. Mest sannsynlig tror de at jeg ljuger ift innholdet i profilen min. Får MANGE gode kommentarer så forsvinner dem. Mange GODE matchtall men niks!..... hehehe. Får håper at noen finner en partner her da, kanskje det skjer meg også? hm....

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 okt. 2009 13:44 Privat melding

Nei stygg er du nå i alle fall ikke :-)...det er vel heller hva de fleste her inne kanskje søker etter?