Alle innlegg Sukkerforum

Bør jeg være skeptisk?

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Telemark) to. 8 okt. 2009 20:48 Privat melding

Jeg følger en del tråder her og skjønner at folk er skeptiske. Diskusjonene omfatter stadig mennesker som forteller usannheter om seg selv. Hvorfor skriver man unsannheter da tro? Jeg finner det vanskelig å tro at dersom man ønsker å finne seg en partner for real så lyver man med vilje !!! Hva slags utgangspunkt vi dette da være? Jeg er her for å treffe en seriøs mann, så langt har jeg ikke truffet noen. Har vært her nå i ca 6 uker. Tror folk at jeg også lyver om megselv og omstendigheter rundt meg irl? Da blir jeg skuffet. Jeg håper likevel at det er noen seriøse menn her. Jeg strever imidlertig litt med kontakten, får mange blunk og søte kommentarer, så blir det stille. Er det andre her som har det på samme måte?

(kvinne 54 år fra Buskerud) to. 8 okt. 2009 21:09 Privat melding

Ja, skulle man ønske å finne seg en hund, hadde man vært ærlig, men kjæreste?
Sånne som kjærester, de kommer og går, hvorfor skal man være ærlig da ? Ikke nødvendig, spør du meg ...

Skjult ID med pseudonym suk to. 8 okt. 2009 21:11

Det vært et ironisk innlegg, vel :)))

(kvinne 53 år fra Telemark) to. 8 okt. 2009 21:14 Privat melding

Skjønte den! Likte den! Hva er prognosen her da? Sannsynligheten virker rimelig liten. Hm.....

Skjult ID med pseudonym break to. 8 okt. 2009 21:58

Saxet dette innlegget fra en annen tråd. Interessant tema, egentlig. Skepsis og forventning bygger jo ofte på erfaringer...

"Det som forundrer meg mest er at det på meg virker så vanskelig å være oppriktig i profilteksten sin. Jeg mener, dersom profilinnholdet er det som skal fange en annens interesse, hvorfor skrives det da så mye om seg selv som altfor ofte er en omskriving av virkeligheten? Jeg har faktisk til gode og oppleve å møte en dame som ER slik profilteksten gir uttrykk for, og bilder er ofte også riiimelig utdaterte.
Nå sist: lever et meget fysisk aktivt, sundt, og friskt liv. Sannheten = attføring og regelmessige dager med veldig laber form.
God og lang utdannelse = kun jobbet som sekretær på skole. Pluss en del andre positive 'sannheter' som ikke akkurat er helt up to date.
Jeg mener, noe av det mest avvergende er jo å oppdage at det er en annen person man treffer, og blir kjent med, enn det man trodde var utgangspunktet, og som gjorde at en stoppet opp ved nettopp den profilen og gjorde noe for å få kontakt. Altså: overhode ingenting galt i å være sekretær eller å ha tidligere vært syk slik at man er i en rehabiliteringsfase, men hvorfor er det så vanskelig å omtale seg selv på en nøktern og riktig måte?
Den lista som legges til grunn for 'avstemningen' her har i mine øyne ingen relevans, når jeg nesten utelukkende kun opplever 'noe helt annet' når jeg en sjelden gang tar meg tid til å date noen, så hva en legger først merke til har vel i realtiteten ingen betydning. Ikke etter min erfaring i allefall."

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 8 okt. 2009 22:18

Jeg vil mene jeg ikke er spesielt skeptisk. Jeg har jo ingen grunn til å ikke tro det som står i profilen til noen her inne, i utgangspunktet. Og så har det noe å gjøre med hva jeg forventer også. :-)
Dersom jeg liker en profil her inne, og synes han er interessant...vil jeg si det. Det vil (forutsatt begge er interessert i kontakt) bli naturlig å bli bedre kjent. Dersom jeg da finner ut at han har skrevet ting for å "pynte på sannheten" eller av andre grunner løyet i profilen - er han ute av min bok. Enkelt. :-)
Og jeg snur meg ikke tilbake, så jeg ser det ikke som et tap.
Han er jo ikke for meg uansett.

Selv får jeg høre jeg stemmer veldig godt overens med profilen min.
Og da har jeg gjort min del av "jobben". Hva folk tror og ikke tror...kan jeg ikke råde over. Det får bli opp til hver enkelt å vurdere om de ønsker å bli bedre kjent meg.
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 8 okt. 2009 22:24

Selv tror jeg at jeg har fått et relativt godt grep når det gjelder å sjalte ut løgnaktige profiler - av de 10+ damene jeg har møtt på Sukker har i hvert fall vært det de har utgitt seg for å være. Tommelfingerregelen er at det som virker for godt til å være sant sannsynligvis er det, og det kan sikkert også være en god tommelfingerregel for manneprofiler også.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 8 okt. 2009 22:30

Jeg har heldigvis sluppet å møte de som lyver i profilen. Noen ser seg selv riktignok litt anderledes enn omverden, men stort sett har det stemt det som står i profilen. De som overskryter i profilen har gjerne avslørt seg i løpet av noen meldinger.