Alle innlegg Sukkerforum

Høye menn...

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) on. 6 sep. 2006 23:58 Privat melding

Artig med alle disse damene som har et sterkt ønske om at mannen skal være høy. Kanskje jeg burde sette opp C+ cup som nødvendig attributt. Er jo, i utgangspunktet, genetisk forhåndsbestemt det også.

På den annen siden, jeg tror nok ikke det blir helt akseptert. Men poenget er jo presisert.

(mann 42 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 00:17 Privat melding

Du har forsåvidt et poeng der..
Bortsett fra at det er lettere å putte inn silikon for å få C+ cup enn noen centimeter på høyden.... :)

(mann 42 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 00:30 Privat melding

Det er korrekt, og det gjør det hele egentlig enda mer absurd :)

Før noen tror jeg er 1.68 og bitter. Det er ikke tilfelle, jeg vil bare påpeke alt det overfladiske som mange profiler er fyllt opp med. For alt jeg vet er ikke guttene noe bedre.

Espen

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 16:19 Privat melding

Ja- jeg ønsker en som er høyere enn meg! Fordi jeg rett og slett trives bedre med meg selv da. Sikkert et tullete kompleks espen h, men det er kjipt å rage over...
Orgasmefrekvensen har jeg dog aldri merket noe forskjell på...;)

Og det er nok av gutta som har spesifikke ønsker..feks slank lekker langhåret sporty kakebakende blondine...Det er vel ikke noe galt å ønske seg ting, så viser det seg jo etterhvert om man har vært for kravstor

(mann 38 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 16:38 Privat melding

haha, kakebakende blondine. Hjernen min er såpass fordomsfull at jeg med en gang så for meg ei hjelpeløs blondine som hadde fått det lange håret sitt nedi kakedeigen og derfor var satt ut av spill resten av dagen. Hvis den ønskelista derimot hadde inkludert brunette eller intelligent, hadde jeg kanskje klart å være mindre to-dimensjonal i min visuelle tolkning? :)

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 7 sep. 2006 16:55 Privat melding

Ha ha- ser den. Alle disse potensielle ulykkene. Det er derfor håret mitt er kort...hm baker sjelden også gitt..
altså smart;)

Skjult ID med pseudonym Høy & mørk to. 7 sep. 2006 20:00

Høye menn har bedre helse, bedre selvtillit, lever lengre (4 år) , tjener mer (15 %), har høyere IQ, høyere utdannelse og gir sine partnere høyere orgasmefrekvens enn lavere menn.

Tilsvarende variabler har jeg aldri sett dokumentert knyttet til hvilken cup jentene bruker.

Når så mange positive egenskaper er knyttet til en objektiv størrelse som er så enkel å måle som høyde, er det forståelig at jentene her inne selekterer etter denne variabelen.

Se her:
http://forbruker.no/jobbogstudier/jobb/article1211726.ece
http://www.tidsskriftet.no/tsweb/199630/leder5.html
http://www.forskning.no/Artikler/2002/august/1029144488.21
http://n24.no/oppogfrem/article1436718.ece
http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/09/04/475725.html
http://www.nesteklikk.no/20060828/106887.html

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 8 sep. 2006 03:55 Privat melding

Helse:
LOL, denne må du lengre ut på landet med.. Man trenger ikke å være lege for å vite at dette er bullshit.. Det er mange andre ting som spiller inn her da.
F.eks jeg er 1.68 og når var jeg sist syk... Husker ikke.. Jeg har forøvrig ikke brukt noen de mange fastlegene jeg har hatt gjennom tiden..
I de årene jeg har jobbet så har ikke hatt en eneste sykedag heller.. Men jeg kjenner jo mange som er høyere og de har jo vært mye mer syke da..

Selvtillit:
Enda mere bullshit fra "Høy & mørk". Selvtillit kommer ikke ann på høyden, og det vet vel de fleste.. Høye menn kan ha dårlig selvtillit også..
En kamerat av meg har et godt uttrykk på dette: Action without delay.. Og han er jo kortere enn meg, men han har jo dame fordi..

Livslengde:
Enda mere selvskryt fra "Høy & mørk" også her uten noen særlig troverdighet. I Japan så lever de veldig lenge, men skyldes dette høyden.. nei når sist
så dere en skikkelig høy japaner.. Hehe.. Så man trenger ikke å være lege for å vite at det er andre ting som påvirker levealderen da..

Inntekt:
Ærlig talt.. Enda mer svada jada.. Faktisk så kjenner jeg ingen som tjener mye og er samtidlig skikkelig høy.. Men det er ikke så rart, fordi at inntekten øker ikke
proposjonalt med høyden, men derimot heller med dine evner.. Blandt de mange jeg kjenner er det liten foskjell eller det motsatte er tilfellet.
Hvor mange på Forbes Topp 100 lista over verdens rikeste er skikkelig høy.. Æh meningsløs statistikk..

IQ:
Også her er "Høy & Mørk" ute på tynn is. Fordi dette er jo i de fleste tilfeller bare tull. Mange faktorer avgjør dette, men høyden er ikke avgjørende..
Var Albert Einstein en høy menn.. Vel tror ikke han var høyere enn normalt. De uoffisielle iq testene jeg har tatt da, har vel slått fast at jeg har en
IQ i området 140-146. Slå den du "Høy & Mørk" Et annet eksempel er dette: En høy (1.95) kamerat jeg har, sa dette da:
Hvorfor jeg lære engelsk når kyrne i fjøset ikke snakker engelsk.. Vel norsk snakker vel ikke kyrne heller da.. HeHe..

Høyere utdannelse:
Jeg tror snart "Høy & mørk" burde ringe 110, for også her brenner det under føttene på deg.. I Norge så har man uansett høyde mulighet til å ta høyere utdanning.
Og det fleste jeg kjenner på NTNU er ikke akkurat spesielt høye da, få er over 1.85 Og en god kamerat av meg er ca 1.55 og han er jo snart ferdig med sin mastergrad,
han har også dame og høy selvtillit også..

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 8 sep. 2006 03:56 Privat melding

Sex:
Sitat fra en som er spesialist i almennmedisin:
De fleste kvinner oppnår ikke orgasme utelukkende ved at penis beveges inn og ut av skjeden.
Dersom forspillet har vært spesielt vellykket, kan penis sin stimulering av skjedeveggen likevel være tilstrekkelig.
Ettersom skjeden er elastisk, tilpasser den seg mannens lem. Størrelsen på penis vil derfor oftest ikke være avgjørende for henne.
Husk at kroppen har mange erogene soner. Hvordan en kvinne liker å bli kjærtegnet vet hun best selv. Hvis hun deler sine ønsker med partneren,
og han er oppmerksom på hennes signaler, har han mye å tilby selv om hans penis ikke er blant de største.
Kjærlig omtanke er grunnstenen i et hvert parforhold. Kunne ikke ha sagt det bedre selv..

Så derfor så ler jeg mye, når jeg ser slike innlegg som det fra "høy & mørk". Hva er hensikten med å sette folk i bås.. Det blir bare tåpelig..

Det blir jo like tåpelig å si som at blonde damer med store bryster er dumme i hodet da.. Det finnes jo mange kloke blondiner også da..
Ingen hemmelighet at damer med store bryster er populære, men hvor smart er det å velge partner ved å kun på store eller små bryster... Dette er smak og behag..

Men det er ikke så rart at det er såpass mange skilsmisser og samlivsbrudd så folk blir sammen bare fordi man har følelser for hverandre..
Er det ikke smart at man passer sammen også.. Samme verdier osv.. Og derfor så har man jo matchingen på sukker.no også å da. HeHe..

Hva skal man med en kakebakende blondine, har man ikke likestilling da.. Menn kan kan jo like gjerne bake og koke på kjøkkenet som f.eks dama gjør da..
De damene jeg kjenner, liker jo at mannen steller på kjøkkenet da...

(mann 38 år fra Oslo) fr. 8 sep. 2006 19:14 Privat melding

Jeg er uenig med deg på ett punkt Dvorak, og det gjelder NTNU. Jeg har selv studert til master der oppe og rager 186 cm over havet. Ved NTNU følte jeg meg faktisk middels høy uten at det gikk nevneverdig utover IQ, inntekt og livslengde (håper jeg). Angående kake, er det viktigste hvorvidt den er god eller ei, ikke hvem som har bakt den. Hvis du vil bake kake til meg (for å få trening), og sende den sørover, kan jeg sikkert smake på den :)

(mann 46 år fra Oslo) lø. 9 sep. 2006 10:28 Privat melding

slank lekker langhåret sporty kakebakende blondine

He he, du beskrev her min svenske ekskjæreste, men glemte inteligent mm:)

Ang høyde kan man anta at det ikke er høyde i seg selv som utgjør hele forskjellen, men selvtillit og trygghet. Er man høy kan man ha lettere for å utvikle selvtillit av ulike årsaker, men det er langt fra noen selvfølge. Alle har sikkert kjent menn over 1,90 som henger med hodet og er helt håpløse med damer, og realtivt lave menn som utstråler energi og positivitet og som er meget populære hos det motsatte kjønn. Jeg kjenner flere av begge tilfellene selv. Det er mao mange måter å være stor på, både fysisk og mentalt;)

Skjult ID med pseudonym Kvalitet lø. 9 sep. 2006 10:34

Synes det er på grensen patetisk nå en som kaller seg "høy og mørk" legger jobb i å søke frem argumenter som skal gjøre ham mer interessant. Bare pseudonymet i seg der han klamrer seg til klisjeen vidner om lavere intelligens enn gjennomsnittet.
Faktum er vel det at hvis kvinnene først vil ha de høye mennene så betyr dette at damene etterhvert må inngå kompromisser siden disse mennene forsvinner fortere fra "markedet". Altså må de ta til takke med en som er mindre intelligent, tjener dårligere, har dårligere helse og selvtillit etc for å få en som tilsynelatende er bedre.
Jeg vil anta at denne effekten er sterkere enn de faktiske målbare variasjonene det henvises til i artiklene som refererer hverandre. Dermed får man det motsatte av det man ønsker seg.
Skal du finne de virkelig fine menneskene så må du legge vekk klisjeene og være åpen for de tiltalende menneskelige egenskaptene.
Ett menneske som tiltrekker seg mye oppmerksomhet av ytre årsaker bygger ikke de indre kvaliteter i tilsvarende grad.

(mann 40 år fra Finnmark) sø. 10 sep. 2006 23:17 Privat melding

Hehe.. mange fornuftelig svar her da.. Og angående høyde på folk som går på NTNU som svinger den mye ja.. Helt fra mellom 1.50 -1.60 og til over 2 meter

Det er jo trossalt mange tusener som går her og jeg kjenner ikke alle.. Bombe..
Så du liker kaker da ELO.. Hehe..
Jeg har forresten ingen fordommer mot folk pga høyde eller andre ting, det er jo bare tåpelig.. Men en kjennsgjerning er det jo at mange damer er full av klisjeer da.. Men jeg er helt enig i det Kvalitet sier da..

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 10:09

Dvorak, lille venn... Har du hørt om statistikk? Det er _mer_sannsynlig_ at en høy mann er vellykket enn en liten tusletass. Derfor gjør damene helt rett i legge vekt på mannens høyde i de innledende runder.

Skjult ID med pseudonym liten&tykk ma. 11 sep. 2006 10:27

Ja Petter Stordalen f.eks er jo en av de høyeste av de høye.... mørk men dog...

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 10:30 Privat melding

Mye svada her.. Høykjekkas, hvorfor er du anonym hvis selvtilliten din er tilsvarende høyden din??
og dessuten:
Forstår ikke dere (menn) at de fleste jenter ser på høyden til gutta i forhold til seg selv? Hadde jeg vært 1,55 ville jeg synes 1,70 var høyt..
Og: et spesifikt ønske om utseende betyr ikke at man legger dette høyere enn indre kvaliteter. Jeg vil tro at det er et tillegg til det man definerer som "perfekt" for seg selv (at det ikke er det samme for alle er jo flott;)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 10:38

Selvtillit ikke tilsvarende høyde? Ærlig talt, det synes jeg ikke er rimelig å forvente. Da måtte jeg vært minst 210 høy :D

Men vi kan være helt enige om at damene ikke først og fremst går etter utseende. Tross alt synes de penger er langt viktigere.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 11 sep. 2006 11:02 Privat melding

hehehe....Lurer på hva slags damer du har møtt jeg altså.. Om man ikke har noe annet bra å tilby, så jo kanskje.. :o)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 11:20

Mathilde, jeg gjør alt jeg kan for å legge frem min dype og varme følelseladede side for damene. Jeg plukker markblomster til dem, lager de nydeligste middager, spiller gitar og synger romanser med min vakre baryton i varme sommerkvelder, forbereder romantiske kvelder med champagne og badevann fullt av rosenblader, gir dem fantastiske sex-opplevelser, støtter dem i tunge tider, stimulerer dem i gode tider, gjør livet deres til en evig drøm med latter og glede. Kort sagt, jeg tilbyr damene ekte kjærlighet.

Men alt de interesserer seg for er utseendet og pengene mine.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 12:19 Privat melding

Kjekken..Du velger jo feil type damer fra starten av... Det burde være lett å merke om det er innholdet ditt- eller lommebokens- som er tiltrekkende... Server Grandis på gulvet, og se om det ikke går an å få en flott kveld likevel;)

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 12:23 Privat melding

Jeg lurer på en sak, HøyKjekkas:
Er det damene som velger deg, eller er det du som velger damene? ;)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 12:43

Labyrinth: "Kjærligheten kårer jo i blinde, den velger ei en hustru, men en kvinne" -Henrik Ibsen

Manue: Hvilken Grandis liker du best? Sees førstkommende lørdag på gulvet hos meg? (Det blir nok trist og kjedelig, men noen multiorgasmer skal du i hvert fall få før du forlater meg trist og ensom tilbake.)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 13:20 Privat melding

Liker ingen av dem noe særlig, men er jeg sulten og selskapet bra, er det helt ok! Men siden det blir trist og kjedelig, frister det overhodet ikke. Verken med pizza eller orgasmer sammen med en kjedelig fyr..
Jeg tenner ikke på at du har penger;)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 14:41

Så hverken penger, pizza eller serieorgasmer frister deg?

*oppgitt*

Men det er det jeg sier: Mens damene bare blir mer og mer kravstore, skal det fremdeles ikke mer til enn et eple for å friste en mann.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 15:34 Privat melding

Mye frister, også epler:) Men du hadde ikke vært i nærheten av å sjarmere meg hvis du frontet økonomi som en grunn til at jeg skulle ta en kaffe med deg engang... Forsikring om orgasme hadde ikke vært utgjort sjarmerende det heller.... den kommer naturlig der den skal likevel;)
Du burde styre unna de som har Golddigger i blikket, og finne hun som betaler drinken sin selv:)

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 11 sep. 2006 23:41 Privat melding

Snakk om være desperat..
Sitat "HøyKjekkas" så hverken penger, pizza eller serieorgasmer frister deg..

Greit nok å være ærlig, men det får jo være grenser da.. På det området tror jeg du bør endre litt strategi..
Noen damer er nok kravstore.. men de har nok for høye idealer også da..

Det finnes nok kjedelige menn, men det finnes også kjedelige damer også da.. Jeg vil nok si at jeg har en spennende personlighet, selv om at sikkert mange damer tror det motsatte.. Men er ikke noe å bry seg om da..

Men jeg liker jo selvsagt å møte interesante damer.. uten tvil..

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 07:45 Privat melding

Oj, her var det mange interessante og noen ikke-interessante innlegg! Føler meg litt skyldig da jeg er en av dem som skriver at jeg gjerne ser at mannen er høyere enn meg. Men, og det er et stort MEN, jeg er bøtteknott og alle menn jeg hittil har truffet er høyere enn meg!!! Som en tidligere nevnte her så ser også de fleste damer mannens høyde i forhold til sin egen. Personlig trenger jeg ikke gå i høye hæler!! Ikke ta dette med høyden så alvorlig, det jeg faller for er menn som får meg til å le uansett høyde.

(mann 50 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 07:53 Privat melding

Så det som kanskje er viktigere er å treffe en mann som kan ta dere til nye høyder? ;-) Eller?

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 08:45 Privat melding

Der har du essensen Labyrinth!:)
På "ønskelisten" har jeg flere punkt, et av dem høyde( over min). Men hvem vet- kanskje den mest fantastiske mannen er småvokst! Det er lettere å danse uten knekk i knærne, men det kan sikkert læres;) (som bollebaking:)

(mann 50 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 11:44 Privat melding

Det vil du vel ikke finne ut før du har truffet han.... ;)
Inntil da er det vel greit å foretrekke hva det nå er du foretrekker, uten at andre på død og liv skal mene noe om det....??

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 13:59 Privat melding

Akkurat, å treffe han er alltid et pluss;)
Hva andre mener om hvem jeg liker (eller klarer!) å danse med betyr ingenting.
Skulle jeg å holdt kjeft? Not- Av og til må man si hva en synes selv, om påstanden som er slengt ut. Dette er jo et supert fora i så måte...
Selv om det ikke resulterer i pizza...eller epler=D

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 15:10 Privat melding

Enig med Manue, Labyrinth har skjønt det. Ta meg til nye høyder...høres herlig ut! Det kommer an på mannen og ikke mannens faktiske høyde.

(mann 50 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 16:16 Privat melding

Ja takk... jeg er helt enig!! .....med meg selv... ;-)