Alle innlegg Sukkerforum

Vise interesse uten å svare??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 10 okt. 2009 02:26

Noen som meg, som irriterer seg over personer som sender en flørte melding, for så å ikke gidde å svare når en tar seg tid til å besvare henvendelsen? Hva er vitsen med det da? Hvis en ikke har intensjon om å bli noe mere kjent med personen, hvorfor sende en flørte melding da? Er det noen som bygger seg opp lister på aktuelle her for å prøve å få dem til å gå å gresse mens de sjekker ut de andre på menyen?

Skjult ID med pseudonym hmmm lø. 10 okt. 2009 02:32

Da er det vel noen som har missforstått hensikten med en sånn side spør du meg :-)

Skjult ID med pseudonym cs lø. 10 okt. 2009 08:56

Jeg (dame) har opplevd det samme. Tror de(menn) bruker flørte-meldingene /hjertene for eget bruk......

Skjult ID med pseudonym Ompa lø. 10 okt. 2009 09:42

Jeg lar meg ikke irritere over noe som helst her inne, da jeg for lengst har forstått at her finnes de fleste personligheter med alle mulige varianter av sjekking, "luresjekking" og all verdens intensjoner. Da gjelder det bare å sette de grensene som passer en selv best med resultat at det blir ingen ubalanse, skuffelse av betydning, eller frustrasjon. Men... så er ikke jeg 20 år lenger og forholder meg ikke lenge til de jeg ikke forstår meg på. De er uinteressante uansett.

Skjult ID med pseudonym Dannet lø. 10 okt. 2009 09:45

Min erfaring er at det er svært få (de færreste) som gir en tilbakemelding når man tatt seg bryen om å gi en person oppmerksomhet. Synes det er å vise lite respekt for andre, men det er vel slik det er inne på nettsamfunn.

Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 10 okt. 2009 11:29

Enig at det er mye rar oppførsel. Men det eneste som virkelig irriteterer og sårer meg og som jeg opplevd minst 5 ganger er ETTER at man har truffet hverandre og den andre da plutselig ikke svarer på henvendelser mer. Kanskje har man skrevet i et par uker, og fått en god kontakt og utlevert litt om seg selv. Og så er man plutselig luft etter en halvtimes treff. DET synes jeg sier noe om et respektløst menneskesyn og en feig personlighet. Er det så vanskelig å si at dere vil fortsette å se dere om? Noen av dere gjør det, og takk for det! :-)

Skjult ID med pseudonym suk lø. 10 okt. 2009 14:41

Alt det dere skriver her om er så typisk for nettsjekking at det er nesten ikke noe å irritere seg over.
Hvorfor er det sånn med enkelte er ikke så lett å forklare. Jeg har opplevd at en ganske dannet person svarte ikke før etter 3 - 4 uker. Deretter fikk jeg unnskyldninger og forklaringer. Så nå vet jeg hvorfor han ikke svarte.

Skjult ID med pseudonym cs lø. 10 okt. 2009 14:48

Datet en kar, han var sååååå interessert. Han tok ikke kontakt med meg etterpå, men svarte på sms som jeg sendte. Gidder ikke mer, sendt han avslag i dag.

Skjult ID med pseudonym alltidrett lø. 10 okt. 2009 14:57

TS:
Det er vel tre mulige forklaringer på hvordan han ikke skriver tilbake
1. Han bruker hjertene først og fremst som "huskelapp" og bruker sukker mer for å titte enn å date
2. Han har ikke fått tid til å svare enda (jeg er ofte inne på sukker i 5 minutter for å lese meldinger, men grunnet alt for travel hverdag kan det ta en del dager før jeg svarer)
3. Han mistet rett og slett interessen baser på det du skrev

2 finner du fort ut av, og det finnes sikkert en del 1'ere. Men tror nok 3 er vel så vanlig. I såfall, mitt tips for fremtiden: Hvis du er interessert i en av disse "hjerte-folkene", skriv kun en 1-2 linjers svar av typen "Takk for hjertet. Men har du ikke mer å komme med en liten gul/rød dott på skjermen min?". Har han noe som helst baller/er interessert vil han ta kontakt igjen og samtidig føle at det er han som jager (hvilket du så definitivt ønsker!!)

Andreas