Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan avslutte på en god måte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mindthegap sø. 11 okt. 2009 14:51

"Traff" forleden en mann her inne, som jeg markerte som "nysgjerrig på". Syns han var interessant, men etterhvert viste det seg dessverre at vi var svært forskjellige (på noe jeg (og trolig de fleste andre) syns er ganske viktig i et forhold). Jeg bestemte meg derfor for å avslutte dialogen og skrev en hyggelig avslutning med en kort høfling begrunnelse og ønsket han oppriktig lykke til videre. Jeg blokkerte han ikke. Tilbake fikk jeg et ganske ufint, hånlig svar hvor han kom med påstander om mine hensikter, som ikke har rot i virkeligheten. Jeg ble ganske overrasket. Tåler ikke menn avvsning? Er det bedre å foreta en rask exit ved å lime inn Sukkers standardavvisning og så blokkere? Hva gjør dere andre? Hører især fra jentene.

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 11 okt. 2009 14:57

Hvorfor er denne personens ufinheter viktige for deg?

Ikke la deg styre av andres svake sider.

Skjult ID med pseudonym R sø. 11 okt. 2009 14:58

Dette er helt vanlig. Noen kan ikke oppføre seg - og her inne er det lettere å slenge dritt, fordi man ikke ser folk i øynene. I starten forklarte jeg meg ihjel hvis jeg ikke ville ha kontakt med folk mer og jeg svarte alltid høflig når menn kontaktet meg. Jeg har sluttet med det, fordi jeg så at veldig mange ikke kunne ta et avslag, men ble frekke og ufine. Kjipt at det må være sånn, men jeg orker ikke krangle meg ut av en mailkommunikasjon, så jeg har blitt en av de kjipe damene som stort sett lar være å svare og i tillegg blokkerer, hvis jeg ikke er interessert. Med få unntak, beklageligvis.

Skjult ID med pseudonym Inane sø. 11 okt. 2009 14:59

Evig tema dette,

Jeg blokkerer, men hadde jeg ikke gjort det ville jeg uansett ikke giddet å bry meg om teite tilbakemeldinger.
Duster finnes overalt, bare naturlig at de også til en viss grad er representert her inne.

Så fant du altså ut at det var ENDA en grunn til at dere var svært forskjellige... ;o)
Og det er jo like greit?

For enkelhets skyld er det jo like greit å blokkere. Det er ganske vanlig å bruke sort hjerte som en "ryddefunksjon" for å holde matchlista oversiktlig.

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 11 okt. 2009 15:00

Det er nok enkelte menn som ikke tar en avvisning særlig bra. Synes du gjorde det riktige at du ga han en høflig avvisning og det er mer personlig enn de standardavvisningene. De har aldri jeg brukt og kommer aldri til å bruke heller, men nå er nok jeg mer den typen som setter et sort hjerte etter at jeg har avvist noen. Ettersom for min del finner jeg ikke noe poeng å ha den personen man ikke er interessert i på matchlista. Har du ikke satt et sort hjerte så burde du ihvertfall gjøre det nå pga at han ble ufin.

Skjult ID sø. 11 okt. 2009 15:06

Gjør det enkelt.....
Skriv meldingen, og så setter du svart hjerte etterpå. På den måten så forsvinner han fra dine lister og du fra hans lister. Ingen grunn til å gjøre det vanskligere for oss selv ved å ha alt for mange uinterssante profiler i listene våres :)

Skjult ID med pseudonym break sø. 11 okt. 2009 15:13

Dette gjelde i aller høyeste grad kvinner også. Her forleden dag avviste jeg en dame etter 3 mld, da det kom tydelig frem at hun var en skikkelig party-party-shampagne-dame. Tror nok også at hun ikke var vant til avvisninger, for hun tilhørte absolutt babe-gruppen, men faktum er at jeg ikke har spesielt sansen for den type damer, og når hun på en spydig måte spurte hvorfor jeg i all verden ikke ville bli kjent med henne så svarte jeg at jeg ikke hadde særlig tro på en profil med fjes som ligner E.T. med shampagneglasset i hånden på ALLE bilder (8, i forskjellige selskaper).
Da ble hun ufin gett!!!!!

Skjult ID med pseudonym eliseb sø. 11 okt. 2009 15:14

@mindthegap
Dette er helt vanlig, slapp av. Det du gjør når du skjønner at personen ikke lenger er verdig din tid, er å skrive noe ala "Jeg er ikke nysgjerrig mer. Ha det." og slutte å svare. Evt slenge på en blokkering, slik at de i alle fall ikke kan nå deg igjen. Fungerer perfekt hver gang!

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 11 okt. 2009 15:26

Det er først ved avvisning du oppdager hva slags person du har møtt. Men det er kanskje ikke helt det man bør bruke for å finne ut om personen er verdt å satse på...

Skjult ID med pseudonym Inane sø. 11 okt. 2009 15:28

Njet.. men av og til skulle man ønske.
Hindsight is 20-20 ;o)

Skjult ID med pseudonym Hansa sø. 11 okt. 2009 15:31

Hvordan kan du dømme alle hankjønn etter erfaring med ett individ!?

Skjult ID sø. 11 okt. 2009 15:34

Normalt at jenter tar alle under en kam.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 11 okt. 2009 15:40

Menneskets største frykt er avvisning, sies det. Og derfor kan reaksjonen være så forskjellig fra den ene til den andre. :-)
Jeg har fått alt fra blokkering, til Lykke til...og noen ganger kommer det noen ufine gloser også. Greit nok for meg, det sier egentlig mer om den andre. :-)

Jeg fortsetter slik jeg alltid har gjort, med å være så tydelig som jeg synes jeg skal være. Og så er det dette med å gjøre det på en ok måte også, som er viktig for meg. Jeg endrer ikke min atferd pga andres reaksjoner. Det får være opp til dem å ivareta, og det er jo en naturlig følge av å være på nett. Litt sånn: Vil du være med på leken, må du tåle steken. :-)

I tillegg vil jo en slik tilbakemelding på et avslag kun bekrefte at valget man har tatt er riktig.
:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 11 okt. 2009 15:42

Det finnes unntak.. :-)

Jeg er høflig mot alle enten jeg blir avvist, eller avviser selv.

@Tingeling: Avvisning er en stor frykt for mange, men det har nok med at mange av de mangler selvtillitt. :-)

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 11 okt. 2009 15:46

det beste er å ta han med på date og si det til han ansikt til ansikt: "du er ikke min type".

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 11 okt. 2009 15:49

@Jepp: Hva skjer om du møter på en som har lært seg allverdens sjekketriks og kan få 9 av 10 damer på kroken?

Skjult ID med pseudonym mindthegap sø. 11 okt. 2009 15:53

@bølle-per - han er ikke viktig. Syns bare det er merkelig at enkelte kan opptre slik; er det så vanskelig å vise grunnleggende respekt tilbake?

@Hansa - han er en av mange, som opptrer på den måten.

@Inane og @eliseb - følger rådene deres heretter.
Takk!:)

Skjult ID med pseudonym Sal.. sø. 11 okt. 2009 16:08

Har avvist noen jenter og de brevene jeg for tilbake er ikke fine asså. Så det er ikke bare menn som tar en avvinsng dårlig.

Skjult ID med pseudonym Cathrine sø. 11 okt. 2009 16:10

Det opplevde jeg også fra en person. Jeg valgte tilslutt å blokkere vedkommende for makan til oppførsel.. Jeg fikk oppleve sider ved vedkommende som jeg var glad kom frem før jeg gikk videre for å si det slik.. Som den personen jeg er ble jeg sittende å gruble over hvorfor en sånn helt vanvittig reaksjon på et ganske høflig avslag?
Kanskje vedkommende hadde opplevd den type reaksjoner fra mange og blitt bitter til fulle? Uansett hva så gir det ingen rett til å være kvalmende ovenfor den andre så lenge man gir et høflig svar!

(mann 33 år fra Oslo) sø. 11 okt. 2009 17:11 Privat melding

Jeg vil helst ha en jente som er så forskjellig fra meg som mulig mentalt, når jeg ser sånne powercouples som jogger forbi meg eller ruller barnevogn over skoene mine når jeg sitter på en benk så legger jeg alltid merke til at de aldri snakker sammen. De er helt prikk like. Akkurat som kronprinsparet, 2 prikk like x-narkomane som faktisk ligner på hverandre og.

Skjult ID med pseudonym klonen sø. 11 okt. 2009 22:34

Jeg har både avvist og blitt avvist. Man kan jo ikke skrive med alle. Man må takle å få beskjed om det og være raus nok til å ønske den andre lykke til videre. Men om noen begynner å bli ufine, å komme med beskyldninger, anklager, være frekke i kjeften eller si respektløse og dårlige ting, da er det kroken på døra og sort hjerte uten nøling. Det finnes dessverre noen slike der ute som ikke kan oppføre seg, og det er ikke mitt ansvar å skulle ta i mot dritt fra umodne folk.

(mann 52 år fra Vestfold) ma. 12 okt. 2009 15:42 Privat melding

jeg har ikke oplevd noe problem med sure eller vansklige avslutninger, heller vis en skal kalle det et problem så savner jeg heller et avslag en att noen ikke sier noeog bare små prater videre og ikke er ledeig vis en prøver få til et møte og bare utsetter det hele.