Alle innlegg Sukkerforum

Krav til profilbilder på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yeah ma. 12 okt. 2009 15:39

Er det noen flere som irriterer seg over hvor vanskelig det skal være å få godkjent et profilbilde?
Vi betaler jo for denne tjenesten. Er det ikke slik at sukker er til for kundene? Eller er alle enige at det må være så strengt?

Synspunkter?

Skjult ID med pseudonym carmina02 ma. 12 okt. 2009 15:41

Helt enig !! Og de må kunne godta større format synes jeg.

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 12 okt. 2009 15:51

Om dette er synspunkter alle er enige i, så burde vel sukker strengt tatt strekke seg litt? Eller så kan vi jo bare melde oss ut alle sammen!? ;p

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 12 okt. 2009 16:19

Når man ser på alle som har fått godkjent bilde, så tyder det vel mer på at ingen omtrent er enig med deg/dere.

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 12 okt. 2009 17:06

Jeg vet om flere som ikke får godkjent bildene sine og dessuten driver sukker kun med etterkontroll av profilbilder. Det betyr at de fjerner de om de ikke mener de tilfredsstiller kravene. Men mammadalt er vel tilhenger av diktatoriske regler!? Jeg mener selvsagt at det bør være visse regler, men det får da jaggu være grenser.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 12 okt. 2009 17:10

Hva har du lyst til å legge ut som ikke godkjennes da yeah? Kjente jeg ble litt nysgjerrig nå.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 12 okt. 2009 17:11

Mammadalt synes det er svært så enkelt å forholde seg til reglene om bilder. Det bidrar også til at han ikke irriterer seg over noe som helst her inn, og har det aldeles utmerket med seg selv.:-). Han betaler for det han ønsker, og lar være å betale for en tjeneste han ikke ønsker. Enkelt - ikke sant:-).

Skjult ID med pseudonym bb ma. 12 okt. 2009 17:19

Mammadalt har skarp tunge. Trodde du var en hun og ikke en han.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ma. 12 okt. 2009 17:22

Mammadalt har litt av hvert han, men like blid mot alle i utgangspunktet:-). For øvrig håper jeg det er lenge til jeg pådrar meg tvangstanker om å måtte betale for noe jeg ikke vil ha... he he.

Skjult ID med pseudonym ae ma. 12 okt. 2009 17:52

Jeg irriterer meg mer over at det er for lett til tider å få godkjent profilbilder.

Når du ser bilder av jenter hvor utringningen er i midten/fokus av bildet, og det eneste av ansiktet du ser er nesetuppen og munnen.
Også har du de med bilder tatt langt veke og store solbriller så det er umulig å se ansiktet.

Og ja hvordan en jente ser ut i ansiktet er viktig for meg, mye viktigere en størrelsen på brystene eller hvordan form kroppen hennes har.

Skjult ID med pseudonym 666 ma. 12 okt. 2009 19:50

sukker er kun streng mot menn, kvinner får lov å ha solbriller for eks på profilbilder. Jeg prøvde det samme og fikk beskjed om å fjerne det hvis ikke......

Skjult ID med pseudonym jojo ma. 12 okt. 2009 20:01

Hadde de enda kjørt en restrektiv linje på godkjente bilder så,men jeg fikk godkjent ett bilde.....bytta etter noen dager men fikk ikke godkjent det bilde.Da bytta jeg til det jeg hadde før å som var blitt godkjent,men da ble ikke det godkjent heller plutselig..??

Skjult ID med pseudonym yeah ma. 12 okt. 2009 20:45

Jeg har fått e-post fra et damemenneske (wahl.....) hver gang jeg ikke får godkjent bilde. Så at det er strengere for oss menn faller på sin egen rimelighet! ;p

Skjult ID med pseudonym nettfeber ma. 12 okt. 2009 22:19

Halvnakne bløre bilder av damene er OK siden det sikkert spriter opp Sukker for oss Gutta. Gutta derimot må oppføre seg ;-)

Har ingen andre forklaringer ?

Skjult ID med pseudonym anonym ti. 13 okt. 2009 15:36

Helt enig, var nesten så irriterende at jeg nesten slettet hele profilen min for å heller prøve noe annet. At det skal være så vannskelig å få godkjent profilbilde hvor ikke ansiktet fyller hele bildet forstår ikke jeg. Det må da være bedre å kunne ha et bilde hvor man ser hele kroppen men moderate klær en å ikke ha noe bilde i det hele tatt.

Det må da vel være en fordel for Sukker sin del at flest mulige har profilbilder her inne,. Det føles jo slik at de motarbeider oss guttene. Er det ikke ganske normalt å ha solbriller på sommeren, eller er det ikke ganske normalt gå med bar overkropp og kortbukse på stranden. Jeg trodde det var bare passbilder det stilles strenge krav til.

Nå har jeg vært her å ganske lenge og er super bruker men vurderer seriøst å prøve noe annet om dem ikke blir mindre dømmende over oss guttene.

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 15:55

Jenter får godkjent bilde om de har bilde av ett fjell i profilbildet, mens gutta må neste ha fått tatt bilde hos en proff fotograf for å bli godkjent. Det hjelper ingenting om det er flere bilder i albumet;)

Når det er sagt, så er det lett for gutta å få bilde godkjent og jeg skal si hvorfor.

- Bildet må være nesten krystallklart og vise ansiktet tydelig
- Bildet må ikke være helt close-up
- Ikke bruk solbriller, luer, hatter osv.

Følg disse reglene, så blir bildet godkjent.

TIPS: Hvis du ikke er fotogen, så ta bilde ute i dagslys fordi det gir best resultat. :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 16:01

Ikke bruk bilder der man har solbrillene på, da vel. Vær så snill?
:-)
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg reagerer sånn på det, men dersom jeg ser bilder av menn der jeg ikke har mulighet til å se blikket deres fordi det er gjemt bak solbrillene, så blir jeg ganske enkelt ikke interessert.

...så dum er jeg ;p

Jeg tror også at det er slik at sukker krever mer av mannebildene enn av kvinnebildene.
Men trodde ikke at sukker ikke godtok bilder av menn i bar overkropp??

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 13 okt. 2009 16:05

Jeg tok en liten blind-test av profilbilder av damer her inne. Blind-test var kanskje feil valg av ord! ;p
Jeg kan jo ikke sammeligne med hvordan mennenes profilbilder er, men jeg fant minst 10 profilbilder som ikke stemte med alle kravene som sukker har.

Jeg har forresten allerede bestemt meg å ikke betale for videre medlemsskap etter endt periode. Det får da være grenser på hva man skal finne seg i!

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 16:21

yeah:

Synes det er dumt at du ikke får muligheten til å legge inn et bilde av deg selv som du opplever gir deg god respons på profilen din!

Jeg ville antageligvis blitt tilsvarende frustrert dersom jeg opplevde at et fint bilde av meg selv ikke ble godkjent.

Men hva med å godta å legge inn ditt nestfineste bilde av deg selv på profilen, da?
:-)

Jeg har jo sansen for at Sukker har noen regler for hva slags bilder som passer som profilbilde. Og samtidig har man jo mulighet til å legge inn andre bilder i albumet som ikke trenger å følge andre regler enn at det ikke skal være nakent eller pornografisk. (tror jeg?)

Skjult ID med pseudonym anonym ti. 13 okt. 2009 16:27

Hallo Frøkna nå er det slik at jeg har flere bilder i albumet som ved et enkelt dobbelklikk åpner bildet i fullformat og man kan se detaljer du vanlighvis ikke ser på et lite profilbilde. Det at man kanskje ønsker et profil bilde i annet settings har vel ikke bare med at ikke alle har for vane å gå på toalettet for å gjøre seg til foran et ansiktbilde med tilgjorte utrykk:) Men kanskje man føler seg mer vell for et profil bilde i andre omstendigheter som ute i naturen

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 16:41

anonym:

Er det slik at man ikke kan dobbelklikke på profilbildet og få det også i fullformat?
Ellers synes jeg det er greit å ha et profilbilde der ansiktet kommer tydelig fram uten å måtte dobbeltklikke på det, men jeg ser jo absolutt poenget ditt!

Hva med å bruke fotoredigering for å lage et nærbilde av deg for bruk som profilbilde, og samtidig ha samme bilde i fotoalbummet i fullformat og uten beskjæring og som viser hele deg og all naturen som er rundt deg?

Men kan være at jeg ikke helt skjønner hva som skaper frustrasjonen her :-)

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 13 okt. 2009 16:42

Om det skal være så strenge krav (og jeg er for å ha visse krav), så må det i det minste være rettferdig. Det kan jo ikke være slik at noen får beholde sine profilbilder av seg selv med både solbriller og lang avstand, mens andre får fjerna det hele tiden.

Stikkordet er RETTFERDIGHET! Og det faktum at vi betaler for denne tjenesten.........bør vel bety at vi kan ha meninger om dette produktet. Og om sukker ikke vil lytte.......ja, da er det jo bare å slutte å betale for noe man ikke er fornøyd med. Jeg har kommet til det siste.

It`s your choice! :)

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 16:59

Det burde vært likt for begge kjønn, og det burde ikke vært lov å bruke bilder som har fått en real omgang i photoshop f.eks. Slike bilder er ofte virkelighetsfjerne, og gjenspeiler sjelden virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 17:03

TomTom:

Bare for å få sagt det: å bruke fotoredigering for å beskjære bilder er ikke det samme som å manipulere bilder via photoshop... bare sånn i tilfelle du trodde meldingen min kl. 16.41 hadde med massiv manipulering av bilder å gjøre ;-)

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 17:10

@Frøkna: Jeg refererte ikke til deg, men generelt. :-)

Beskjæring er noe man ofte må gjøre på bilder, og det er selvsagt lov.

Det å legge på effekter, fake"sminke, fjerning av rynker, påsmøring av mørkere hudfarge osv. gjør at bildet ser kunstig ut og personen ofte kan bli ugjenkjennelig i virkeligheten. Det er desverre mange på sukker som gjør dette av begge kjønn, og er det da rart at de ofte blir avfeid på date fordi de ikke har vært ærlige på bildet?

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 17:19

TomTom:

ok, da skjønner jeg. Men ikke ville jeg turd å dra på en date med noen dersom jeg hadde sørget for å lage meg foto-makeover med hjelp av photoshop på alle bildene jeg hadde på profilen min!
Jeg er ganske god på photoshop og kunne nok laget ganske så fine bilder av meg selv dersom jeg brukte litt tid på det ;-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 17:25

yeah:

Jeg ville også ha forsvunnet herfra dersom ingen av forsøkene mine på å lage et profilbilde hadde blitt godkjent!
:-)

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 17:45

@Frøkna: Nei, det er ikke særlig smart å gjøre tiltak for å ligne på noen andre enn seg selv. Virkeligheten lyver ikke. :)
Tukler man med bilder, så får man draget på enda flere "FØR treff, men vil samtidig kaste bort mye mer tid på veien til å finne "den rette".

@yeah:

Jeg gjorde dette for å få bilde godkjent på andre forsøk. Bruk helst digitalkamera da de fleste mobil telefoner ikke egner seg til å ta profilbilder.

- Bildet må vise ansiktet tydelig nok
- Det går bra om skuldrene er med

Så enkelt er det. :-)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 13 okt. 2009 17:48

I looove photoshop..!:D
..ække noe gæærnt i å rette opp det som naturen selv ikke har klart, vel??:P

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 17:53

@Eli.. Jeg vet, men hvor like er de bildene av deg i virkeligheten? :-) Så vidt jeg husker, så har du mer enn bare photoshop bilder og da slipper du unna. :) Har ikke sett deg i RL heller, så jeg kan ikke sammenligne. :)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 13 okt. 2009 17:55

Jepp, ca halvparten er uredigert, så jeg trooor ikke jeg lurer så mange..tror jeg, trallala..mulig du ikke så meg fordi du ikke kjente meg igjen, da:P

..men jeg har også irritert meg over hvilke bilder jeg ikke får godkjent, særlig når jeg ser at andre har bilde av bakhodet sitt eller av personer som helt klart ikke er dem selv:S

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 18:12

Elikapeka:

sikker på at du mener det du sier, nå da? ;-)
Det er skikkelig hard jobbing å få ting til å se naturlig ut på photoshop og slikt er ikke gjort i en håndvending.

Folk har enten litt for god tid dersom de bruker photoshop til å forbedre bildene sine, eller de er naturtalent.
Eller så er det jeg som er skikkelig elendig...

Vel, de færreste kan bruke photoshop og komme unna med det mener jeg!

Så konklusjonen min er at det ikke er mange som prøver å forbedre bildene sine med hjelp av photoshop.
Men jeg vet jo at det er mye jeg kan gjøre bare med å finne riktig lys/skygge-forhold. Jeg trenger slettes ikke photoshop så lenge jeg kan finne lysforholdet som fungerer. Det ene bildet kan gjøre meg fresh, rynkefri og ung, det andre bildet kan gjøre meg litt trett og gammel og der bekymringsrynkene synes... bare fordi lysforholdene er forskjellig.

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 13 okt. 2009 18:14

Synes sukker godtar mye rart, jeg.

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 18:24

@Eli: Nei, jeg kjente deg ikke igjen i RL, men det er jo fordi vi ikke hilste på hverandre. Derfor kan jeg heller ikke dra noen sammenligning av deg og bildene dine. :)

Jeg er tror at de som har bilder av bakhodet osv. har ettersendt mail til sukker og fått de godkjent på "spesiellt" grunnlag.

Det er ganske lite som skal gjøres med ett bilde før man ser at photoshop er brukt. Det er nesten umulig å komme unna når farger osv. ikke stemmer her og der, og at man ser at det er tusjet selv på små flekker. ;)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 13 okt. 2009 18:28

Frøkna, jeg HAR jo mye tid, men jeg synes ikke det er så veldig vanskelig eller tidkrevende, egentlig..men om det ser naturlig ut, DET er jo en annen sak:P (selv om jeg ofte liker å overdrive litt når jeg redigerer for å få en litt anderledes look enn utgangspunktet:D)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 13 okt. 2009 18:33

Elikapeka:

:-D

Skjult ID med pseudonym TomTom:-) ti. 13 okt. 2009 18:34

@Lars. Ser helt ok ut dette, men kanskje du viser for mye hud?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 13 okt. 2009 18:35

Wow, Lars, ser veldig naturlig ut, i hvert fall:P
..tror nok ikke sukker kan si noe på det der:D

Skjult ID med pseudonym Lars ti. 13 okt. 2009 18:37

ja hva kan de si, dette er jo ganske likt alle uten bilde.

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 13 okt. 2009 18:51

@Lars: Du har jo knabba profilbildet mitt! ;D
I følge sukkers egne krav til profilbilder, så kommer nok ikke det der gjennom sensuren.

Hør bare her: En god tommelfingerregel er at ansiktet bør fylle minst halve høyden. (sakset fra sukkers e-post om at bildet mitt er slettet)
Her ser man jo tydelig at hodet KUN fyller en tredjepart av høyden. Ikke godkjent!

Skjult ID med pseudonym yeah ti. 13 okt. 2009 18:52

Ble litt dårlig norsk i min forrige post, men pytt.............!

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 13 okt. 2009 20:07

forøvrig er jeg drittlei bildeløse profiler som er innom meg.

Skjult ID med pseudonym bambi ti. 13 okt. 2009 20:08

Syns nå man burde få legge ut det man vil så lenge det ikke er porno.