Alle innlegg Sukkerforum

Bare elskere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 22:00

Jeg holder på å bli sprø!! Har en elsker, og det har vart i ett år. Vi møtes minst en gang i uken (ikke oftere pga han er opptatt m jobb og barn, dessuten skal vi jo bare være elskere). Han vil ikke involvere seg følesesmessig og vil ikke ha noen kjæreste. har hvertfall vært slik til nå. Grunnen er at vi begge var helt nylig ute av hvert vårt forhold da vi møttes og ble enige om å være bare elskere. Min eks lagde ett leven uten like da elskeforholdet ble oppdaget enda han var min eks. I tillegg var jeg "dum" og hadde en "one night stand" med en ett par mnd etter elskeforholdet begynte, og det fikk han vite om (vi bor i ett lite sted). Han ville avslutte forholdet da, men jeg la meg flat og så fortsatte vi. Nå er jo jeg blitt hodestups forelsket, og mer enn det.Han har hele tiden sagt at han ikke er. Men når vi møtes sitter vi alltid og prater i timesvis, og han har sagt at han har aldri før sagt så mye til noen som til meg. Vi har også fantastisk sex, og holder på i timesvis hver eneste gang. ja med pauser da. Og jeg får det ikke til å stemme at han ikke er glad i meg. Vel nå sier han han er glad i meg, men ikke nok. Er det virkelig mulig å holde på slik da? og sist vi møttes så var han sjalu (for første gang som jeg har merket) på den one night standen som skjedde for snart ett år siden. Og siden jeg er dame, så tenker jeg da at det må da bety at han er glad i meg? Eller gjør det ikke det ? Ting er også litt komplisert og jeg vet han er livredd for å bli såret flere ganger. Noen kloke svar?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 12 okt. 2009 22:07

Kutt han ut så får du svarene dine:)

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 12 okt. 2009 22:10

Ja, det tenkte jeg også, kutt han ut så får du se hvor mye han virkelig bryr seg..:)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 12 okt. 2009 22:17

jepp gå videre,elskerforhold fungerer kun når begge er innstillt på at det samme.
men kan jo være han får følelser eller oppdager det når du sier takk for deg.litt risiko,men bedre enn å gå å håpe på noe mer

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 22:19

Ja...jeg vet..har ikke klart det hittil, ikke i særlig grad..er så lett å sende en sms, gjør det jo før jeg får tenkt meg om..rart hvor mange gode grunner en får til å sende sms (selv om det ikke er noen) når man savner en annen. har jo klart det i to uker for maaaange mnd siden ( ja det var rett etter tabben min) og da sto han på døren rett etterpå. Da jeg var på ferie i sommer sendte han endel sms....var nok litt redd for å miste meg da kanskje, ikke vet jeg, men da jeg kom tilbake så var nok jeg litt dum og var litt vanskelig pga noe han ikke kunne noe for, og etter det har han trukket seg litt tilbake igjen. Men ja, skal prøve. men er vel ganske redd for at han ikke tar mer kontakt :(

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 12 okt. 2009 22:21

..de fleste vet ikke hva de har før det er borte..så lenge han vet at du er der når han ønsker det kommer han nok ikke til å strekke seg lenger enn han må, med mindre han har følelser for deg..da vil jeg anbefale at du enten snakker med han om følelsene dine eller kutter han ut..rått og brutalt er gjerne det beste for hjertet:)

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 22:22

....men da mener dere tydeligvis at det fint går an å ha sex i timesvis igjen og igjen selv om man ikke er så veldig glad i hverandre da? Vi har jo truffet hverandre i ett år nå. jeg skjønner det bare ikke jeg. At det går an. men skal prøve å holde meg en uke i det minste......herregud det må jeg jo bare klare....

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 12 okt. 2009 22:25

..nei, det kan jo godt være at han er glad i deg, men så lenge dere ikke har snakket om det i det siste, og han ikke vet hva du føler er det jo umulig for han å vite hva som skjer med deg..og du med han, som du jo selv sier..så mitt råd er å snakke med han, og kutte han ut hvis han ikke gir uttrykk for at han føler det samme som deg..du skader bare deg selv ved å fortsette å treffe noen som ikke føler det samme som deg..

Skjult ID med pseudonym wintermute ma. 12 okt. 2009 22:30

som gutt; ja man kan fint ha sex i gang på gang uten å ha kjærlighetsfølelser for den andre part. Man kan til og med prates som nære og gode venner. Et spørsmål: Er dere noen ganger sammen i full offentlighet, eller er det møtes dere kun i det skjulte?

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 12 okt. 2009 22:31

det går helt fint over lengre tid og... uten at det er nok følelser for et fast forhold..
noen følelser har han jo,men ikke nok,det har han jo sagt til deg?

Skjult ID med pseudonym pusen ma. 12 okt. 2009 22:32

Tango: sex kan gå foran følelser, og noen kan fint ha sex med deg uten å elske deg. Vi damer knytter oss lettere enn menn gjør, men det er mulig... Selv om det kan være vanskelig å forstå.

Skjult ID med pseudonym Emma ma. 12 okt. 2009 22:33

Sorry, men du er og blir hans tøs......iallefall sett utenifra.

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 22:40

ja..han har sagt det ja, at han ikke bryr seg nok....er bare jeg som er dum og har håpet det vil komme etterhvert, fordi jeg mener at ikke all kjærlighet starter med en brå forelskelse, men at det også kan vokse frem over tid. Har også tenkt at det som vokser frem over tid er mer verdt enn den brå forelskelsen. Og så har jeg tenkt at siden vi bor ett så lite sted så er jeg kanskje ikke den perfekte partner, siden jeg har forlatt to menn og to hus før dette. Så har tenkt at han kan være skeptisk pga det. Men antagelig så er det bare fantasier jeg lager meg fordi jeg så inderlig ønsker at han skal være glad i meg. Har tenkt at han ikke vil være ærlig med dette siden jeg vet han har holdt slike ting tilbake før. Ikke før han er helt sikker. Har jeg tenkt da. Men det er nok helt feil :(

Nei, vi er ikke offentlig sammen, var litt i begynnelsen (men da lagde eksen min ett helvete, så det ble det fort slutt på), og skulle ta ett kurs sammen, snakket hvertfall om det da.....ett dansekurs...

Skjult ID med pseudonym Emma ma. 12 okt. 2009 22:47

Ikke kast bort tid, tanker, energi, kalorier og følelser på ham. Ta kontroll på ditt eget liv. Akkurat nå er det tanken på ham som kontrollerer. Seriøst...hvor mye skal vi jobbe for å bevise at vi er en catch?? Det spillet er vi bare så lei av!! Hadde du vært DAMA så hadde dere funnet ut hvordan dere skulle løse alle hindringene sammen....end of story.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 12 okt. 2009 22:54

Må si jeg ikke er enig med emma her. Kjærlighet kommer og dannes på surrige vis. Iblandt står det på timing. Om du velger å kutte han, ville jeg nå sagt at det er fordi du ønsker det skulle bli mer og at hjerte ditt ikke i lengden vil tåle å ha det sånn som nå.

Skjult ID med pseudonym somnians ma. 12 okt. 2009 22:59

pusen:

Utrolig generaliserende påstand du kommer med der. Er du mann, har du vært mann? Hvordan i alle dager kan du si at menn som "rase" ikke knytter bånd til kvinner, så generelt som du gjør? Kjenner jeg ble provosert over en så lite gjennomtenkt påstand.

Kvinner og menn er forskjellige, om du kjenner menn som ikke får følelser, store eller små, for jenter de har sex med betyr ikke det at alle menn er sånn.....

Skjult ID med pseudonym mindthegap ma. 12 okt. 2009 23:03

Menn kan, som @wintermute skriver, fint ha sex i timesvis flere ganger uten å bli følelsesmessig involvert.
Sjalusi kan være et uttrykk for egen usikkerhet..

Syns ikke du skal kutte han ut som eksperiment. Du har jo åpenbart følelser for han. Avvisning fører ikke til kjærlighet, bare mer usikkerhet, tror jeg. Syn sheller du skal være ærlig med han. Fortelle han hvordan du føler det og spørre han. (Hva slags "forhold" er det, om dere ikke kan snakke sammen, også om det som er litt vanskelig?) Stille krav til hvordan du vil ha det. Og så får du se - hvordan han responderer. Om han ikke kommere deg i møte mht forpliktelse, er han kanskje ikke verdt tid og energi (slik Emma skriver).

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 23:03

Mandu : jeg er jo selvsagt sjelegald for etthvert svar som innebærer ett snev av håp....ja er enig...kjærlighetens veier er uransakelige...faktisk..og vi er begge voksne og jeg vet at det jeg føler for han, og slik jeg syns vi har det når vi er sammen det vil jeg kjempe for...men holder på å bli sprø til tider, og det er stor sannsynlighet for at jeg ikke vil vinne drømmeprinsen. men som du skrev med timing....han og jeg kunne ikke møttes på noe særlig verre tidspunkt tror jeg....i tillegg så har jeg gjort en god del tabber dette året som helt sikkert ikke har styrket forholdet...for ett slags forhold er det jo. I tillegg så er det mange som "advarer" han mot meg, men i hvor stor grad han bryr seg om det det vet jeg ikke..men det er mange faktorer som spiller inn, barn, ekser, familie, rykter og you name it !
jeg får nok nok en dag, men den dagen er ikke der enda. Og av og til tenker jeg at det er bedre å få det jeg får enn ingenting. Det er bare det at tiden i mellom vi treffes er så full av lengsel. Men men, det er bedre å ha elsket og tapt enn ikke elsket i det hele tatt mener jeg. men det er klart at jeg ser jo det at jeg på en måte skader meg selv...og jeg har også tenkt at kanskje jeg går lei ? (håper nesten det noenganger )

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 23:10

Jada, vi snakker godt sammen om det meste tror jeg....han vet godt hvordan jeg har det (tror jeg), og han har sagt at vi bør slutte og treffes siden jeg føler det slik. Men det vil jeg hverken tro eller hverfall ikke høre på, har prøvd å slutte, men det var jo helt grusomt, så da fant jeg ut, og det har jeg også sagt til han, at jeg vil gjerne fortsette uten forpliktelser.....når det er sagt så treffer ingen av oss andre, og det er det han som har villet...så det er bare meg og han. og jeg håper jo selvsagt så lenge vi treffes at han vil tørre å satse på meg, og det har jeg også sagt til han at jeg gjør, men jeg sier ikke mer om det nå, for det blir jo litt feil når jeg med åpne øyne har gått med på hans "betingelser". jaja..i sterke stunder så tenker jeg at jeg får bare nyte det som er så lenge det varer. Og prøve å ikke la det styre livet mitt ellers.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 12 okt. 2009 23:11 Privat melding

Hva ville du gjøre i forhold til han dersom du treffer en tøffing her inne da? Jeg har for et par-tre år siden hatt akkurat samme opplegg, der jeg og en dame hadde... -felles interesser, og selv om jeg var innstilt på å kun nyte sex-en vi hadde for så å avslutte det når evt én av oss gikk inn i et kjæresteforhold, og vice versa, så var det jæv... forstyrrende for meg når jeg en dag traff en dame jeg ville noe mer med, og ønsket da at jeg ikke nettopp hadde hatt et slikt 'uforpliktende forhold'. Det handler om å nullstille seg før en går inn i et seriøst opplegg.

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 23:20

usopen: hm.....ja jeg vet ikke..han sa nettopp til meg noe av det samme...at ingen av oss kom til å treffe noen.....jeg syns det hørtes helt flott ut, siden jeg jo har truffet han :) men hvordan gikk det med deg da? hva skjedde?

Skjult ID med pseudonym Tango ma. 12 okt. 2009 23:23

..ellers kan jeg jo legge til at jeg er nok ikke mottagelig for andre..har merket det når jeg ser her på andre menn,, ingen som er bra nok...de er rett og slett ikke han :( ikke klar for noen annen nei.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 12 okt. 2009 23:46 Privat melding

Da er det vel bare han som må få ut finger'n, og tørre å åpne seg for et mer seriøst forhold med deg der det ikke kun dreier seg om 6. Han har vel implisitt innrømmet det allerede, iom at han mener han forteller deg ting han aldri har/ville fortalt andre. Det minner meg sterkt om to sammensydde sjeler, og det er synd han vil ha denne selvpåførte avstanden som jeg kanskje vil tro han EGENTLIG ikke ønsker selv, ut i fra det du skriver. Jeg VET ikke altså... Bare droddler. Det er så mange som nekter å gi seg hen...
Hvordan det gikk med meg? Tjæh... hva skal jeg si? Så enkelt som at jeg var 'vokst sammen' med 6partneren på en måte, og selv om vi kuttet ut 6-en så hadde vi barn som omgikk hverandre, middag hos hverandre i ny og ne osv, på bekostning av tid med hun som egentlig var en myyyye bedre mental match og den type dame jeg liker og har godt av. Dessverre innså jeg ikke det før det var for sent, dvs hun gikk fordi hun ikke hadde troen på oss. Skjønner jeg veldig godt. :-(

Skjult ID med pseudonym Superduper ma. 12 okt. 2009 23:53

Som mann stiller jeg meg undrende til at du mener at timesvis meg god sex er ett klart bevis på at det må være følelser inne i bildet.
Ingenting er bedre for meg ihvertfall enn å kunne ha masse god sex, uten å måtte forholde meg til ett komplisert forhold i tillegg.
Det er helt andre ting enn sex du bør bedømme etter i forhold til om han har følelser for deg, og etter det du skriver er han jo helt ærlig i forhold til at han ikke vil ha noe forhold.
Dette fungerer åpenbart ikke for deg, så da gjenstår det bare å avslutte forholdet og finne ett nytt der dere begge er ute etter det samme.

Skjult ID med pseudonym Jeg og ti. 13 okt. 2009 00:07

Kjære Tango.

Det er rart og litt vemodig å lese det du skriver. Jeg vet AKKURAT hvor du er, det er som jeg skulle skrivet det selv for et par år siden. Personlig blir jeg litt glad når jeg leser dette og vet at jeg var der, men at jeg nå omsider er helt ute!! Helt nullstilt og klar til å møte noen om Han dukker opp. Jeg har omsider kontrollen. Du kan også komme dit om du vil. Men det tar tid.

Jeg ville egenlig ikke. Jeg utsatte og utsatte. Smuler var greit nok. Men jeg klarte ikke å skjule ønsket mitt om å rykke stadig nærmere kjæreste-status, så jeg tror han backet litt av hensyn til meg, og litt av hensyn til egen bindingsangst for en hadde ikke var NOK glad i.

Jeg unnlot i likhet med deg lenge å si fra hva jeg følte - for avtalen var jo bare venner og elskere. Jeg pinte meg selv og levde for øyeblikkene og visste at jeg gravde meg dypere og dypere ned i hjulsporene. Men var sjanseløs til å stoppe. Min redning ble til slutt likevel at jeg var ærlig nok til å si at jeg ville mer. Joda, det fikk ham til å backe og forsvinne. Men samtidig - da forsto jeg at det VAR ALDRI håp for oss!

Så hvorfor grave seg dypere ned?

Han kjenner deg godt nå. Han vet nok at du er den svakeste part i relasjonen fordi du vil mer, men tar det du får. Han sitter med makten og kontrollen. Jeg vil råde deg til å ta kontrollen tilbake. Si at du trenger mer enn du per i dag kan få. Og at du må ta konsekvensen av det og tenke på deg selv.

Han vil uansett respektere deg for det. Enten får det ham til å se deg i et nytt lys, ellers så trekker han seg.
Den sjansen må du dessverre være villig til å ta. Om han trekker seg, ville det uansett vært et spørsmål om tid...

Du har rett i at det føles bedre å ha elsket og ha tapt enn å aldri ha elsket. Det får være trøsten om det skulle gå den veien høna sparker! :-)

(mann 51 år fra Akershus) ti. 13 okt. 2009 00:09 Privat melding

@Superduper...
Selv den kaldeste og mest kyniske mann kan ikke ha timevis 6 flere ggr i uka uten at han har følelser for dama. Den kjøper jeg ikke. Et eller annet er det. Man får ikke brunst uten å tenne på, -og da snakker jeg ikke 'tenne på' slik forsmådde midtøstenmenn gjør med bensin og en fyrskikk, dama. -Og tenner man 6uelt på en dame er det def følelser i bildet.

Skjult ID med pseudonym Tango ti. 13 okt. 2009 00:11

usopen: uffda, det var leit ! nei det er ikke lett dette. jeg er hvertfall kommet dit hen at jeg nok dessverre ikke tenker at jeg skal kutte han og finne en annen som vil det samme, jeg tenker han eller ingen. Hvis dette skulle skjære seg helt, dvs hvis han møter en annen så tror jeg det vil ta mange år før jeg er klar for å møte noen. men den tid den sorg. Ikke ofte man treffer en man liker så godt, tror faktisk han er den eneste som sex og prat har fungert så bra. I tillegg til at jeg liker han kjempegodt som person og medmenneske. Han hjelper meg da litt med praktiske ting, og har stilt opp hver gang det har vært noe spes. I tillegg til sånne små ting som kanskje ikke betyr noe, men som betyr noe for meg...f eks stryke over kinnet, en klem, trøst når lei meg osv

(mann 51 år fra Akershus) ti. 13 okt. 2009 00:19 Privat melding

Hvorfor har du profil på sukker da?

Skjult ID med pseudonym Tango ti. 13 okt. 2009 00:31

haha...ja det kan du si....oppdaget faktisk først denne chatte siden da jeg søkte på ord som hadde med kjærlighet og gjøre...og så har det jo vært perioder hvor jeg har vært sint på han og tenkt at jeg bare må glemme han. Det var en sånn dag jeg meldte meg inn her. Har ikke vært her lenge. men tenker det at hvis han oppdager det så er jo ikke det noe sjakktrekk akkurat. har også fått bekreftet for meg selv at jeg ikke er intr i andre i det hele tatt, så jeg er rett og slett in deep shit! jeg har utrolig sterke følelser for han, det blir bare mer og mer tydelig for meg. ikke umulig at også jeg har ett snev av bindingsangst, og har vel ikke akkurat sluppet han så nær selv om det kanskje virker slik her. Det har jeg nok ikke. De få gangene han har vært veldig øm og nær så får jeg litt panikk...men har bedret meg bittelitt nå, begynner å stole på at han faktisk er der...på en måte da. Nå så tenker jeg at bare denne diskusjonssiden er verdt det å være her, måtte jo betale for å kunne skrive dette innlegget...men billigere det enn å skrive til lommelegen :) og har fått mange flere og varierte svar og :) men blir ikke her lenge :) så tusen takk for svar, det har jeg satt stor pris på ! Og særlig dine litt optimistiske svar. jeg tror en styrer veldig mye med positive følelser, det fører for det meste gode ting med seg :) God natt :)

(mann 51 år fra Akershus) ti. 13 okt. 2009 00:41 Privat melding

God natt :) håper for dere begge at han våkner en dag :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 13 okt. 2009 00:44

Jeg er fortsatt forundret over hvor mange som er her inne som ikke er ferdig med tidligere forhold.
Det forklarer sikkert hvorfor det blir lite dating osv..? Bare en digresjon!

Jeg håper virkelig at du finner ut at du fortjener noe bedre enn å bare være et leketøy!
Det er helt greit så lenge han er ditt leketøy, men sånn er det jo ikke lenger!

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 13 okt. 2009 14:35

Tango:

Vet du hva, om du har fortalt han hva slags følelser du har ovenfor ovenfor han og han likevel insisterer på at dere kun skal ha et uforpliktende elskerforhold, så synes jeg nok at han både er hjerterå og egoistisk. Eller kanskje han bare er naiv og lite reflektert.

Et elskerforhold er flott så lenge begge parter trives med det. Men dersom den ene begynner å få behov for noe mer, så bør den andre trekke seg tilbake for å ikke såre eller gi vonde minner til den som har begynt å utvikle alvorlige følelser.

Det kan være fint å være i et elskerforhold som fungerer, men jeg ville da ikke beholdt et slikt elskerforhold dersom jeg oppdaget at det bare gjorde elskeren min vondt? Jeg ville ha trukket meg tilbake, slik at elskeren min hadde hatt mulighet til å gå videre og finne seg en annen enn meg!

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 13 okt. 2009 15:05

@TS

Du har en fast elsker og spanderer en profil på sukker? eh ... kult ... (for hvem?)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 13 okt. 2009 15:08

Det verste er vel ikke at hun har en fast elsker? De kutter man jo om man finner noe seriøst.
Det som er spesielt er jo at hun er opptatt følelsesmessig og ikke har noe å gi til andre, fordi hun finner dem totalt uinteressant.

Om alle som har en elsker her inne skulle slettet seg så er det ikke sikkert det blir så mange igjen?

Skjult ID med pseudonym Lille my ti. 13 okt. 2009 15:22

Sett deg ned med han neste gang du treffer han og fortell han hvordan du føler det. Få han til å fors¨tå at du ønsker noe mer ut av denne relasjonen og at det dere har sammen ikke er nok. Gi han litt tid til å tenke, men hold deg på avstand. Mange ganger er man ikke klar over hva man har før man har mistet det. Kanskje vil han innse at han savner deg på en annen måte enn kun det fysiske, kanskje erstatter han deg med en ny elskerinne...... Det er en sjanse du bør ta nå istedenfor å vente lengre. Ett år bør være nok til at han vet hvor han står om han bare får tenkt seg litt om. Jeg har vært i din situasjon altfor lenge og vet hvor vondt det er!

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 13 okt. 2009 15:25

bølle-per da!!
Når ble det eventuelt ulovlig å ha en fast elsker og samtidig håpe på å finne en kjæreste, da?

Dessuten, om du hadde brydd deg med å lese, så hadde du funnet ut hvorfor hun har en profil her nå.

snøft, og hmpfff og hoderisting og himling med øya til deg, altså! :p

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 13 okt. 2009 16:35

@ pom

jeg står på mitt :-) denne dama er opptatt uansett om hun selv tror noe annet. medlemsskapspengene til sukker hadde gjort større nytte i godtebutikken :-)

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 13 okt. 2009 16:51

bølle-per:

jeg vet ikke hvem "pom" er, men svarer deg likevel:

Dersom TS via denne tråden har fått litt mer peiling på hvordan hun skal forholde seg til elskeren sin, så var det sikkert en ok investering for henne å betale for medlemsskap her. Det er ikke sikkert hun hadde fått like mye igjen for pengene dersom hun hadde brukt samme beløpet i en godtebutikk ;p

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 13 okt. 2009 18:04

@ jepsi: pom = personen over meg. Dvs. en kommentar til foregående innlegg

It isn´t good to say. Jeg tror riktig svar skal være: Det er sukker som er godtebutikken :-)))

Skjult ID med pseudonym jepsi ti. 13 okt. 2009 21:41

... da vet jeg hvem pom er.
:-)