Meldte meg på i siste liten............! Om jeg angrer..?

Bestekameraten min fant jo tross alt sin drømmekvinne på Sukker.no for noen måneder siden(!) Om hun var av samme oppfatning? Jaggu! Tipper vi kommer til å høre i fra de om en stund - kommer til å bli litt av et kanonkull fra de to dersom de finner på noe... tull.. ;-) Om jeg mener at de skal giftet seg..?! "Skakke" se bort i fra det gitt..! Og for et par da...! :-)

Såå..., var det så rart at jeg slang meg på kjærlighetsbølgen med sugar on top?! Når kompisen for tiden bor hos meg i påvente av ny leilighet i hovedstaden og gliser fra øre til øre, synger og "klager" om hverandre over at han savner dama etter noen timer "på avveie"? ;-) Jeg slipper jo ikke akkurat unna å måtte høre mannens lidelser når elskovsrusen hans ebber ut og følelsene river og sliter i kroppen på'n... :P

Så, hvordan gikk min kveld da, og hva møtte meg da i inngangsdøra på RÅ?
(Bortsett fra noen vettskremte menn som etter å ha blitt truet av sine pensjonerte foreldre om å bli gjort arveløs dersom de ikke tok med seg ei dame hjem (!) *denne kvelden* som *de* kunne hilse på..!) (Ok, dere vet hvem dere er... Lovte å droppe navnene deres, - jeg holdt da det...?!hehe ;-) )
Et herlig "sammensurium" av begge kjønn fra "alle samfunnslag", både de som var vant til å gå ut og de som med dette skrittet ønsket å bli det hadde møtt opp på RÅ.
Med et slo det meg.., rommet inneholdt langt over snittet hyggelige mennesker som av en eller annen grunn hadde lagt fra seg de vanlige "maskene" hjemme. (Eller var det en kollektiv glemsel?) Vi var på en måte nakne med klærene på - med sjelen vrengt ut - og det var liksom helt greit! (Så Elling her om dagen, - mulig jeg har blitt smittet i skrildringstimen...) ;-)
Sprøtt..., - det å vite en hel del om andre mennesker - uten at de er klar over at du vet akkurat --- "det" om de...! Kanskje jeg gjør det igjen... :-)
Hvordan var din kveld? Ble det fangst? Og hvis du ikke var der, blir du med på neste sukkerfest eller tur?? ;-)