Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan sjekker du på Sukker.no?

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) on. 14 okt. 2009 22:28 Privat melding

Ok, la oss ha en liten kjønns-nøytral skravleklubb her. Jeg har nemlig noen betenkninger rundt Sukker.no. Jeg vil ikke akkurat si at det er negative ting, men det er ting som jeg mener kanskje burde være gjort annerledes:

1) Match-systemet
Sukker.no har en dum matching-algoritme, fordi jeg blir bare matchet med folk som er "like som meg". Dvs: Dersom jeg svarer at jeg hater å ta oppvasken, så blir jeg kun matchet mot andre som hater å ta oppvasken. Til nød kan jeg svare at "deres svar ikke er vesentlig", men hvem vil vel det - jeg vil jo møte noen som fuckings ELSKER å ta oppvasken!! Det er jo hele poenget med en kjærlighets-nettside; å møte noen som er gode på de områdene du suger - og omvendt.

2) Mangel på gode responsmuligheter
Ok, jeg skal være den første til å innrømme dette: Noen ganger er jeg en "lurker" - dvs. jeg titter meg i hjel på profilene til folk. Jenter, ikke forsøk å nekte for dette dere heller - jeg ser de samme trynene inne på profilen min hver eneste dag. Hvorfor sender vi hverandre ikke beskjeder? For min egen del blir jeg liksom aldri helt "trygg" på dere - dere ser søte ut, men dere har kanskje bare et bilde (profilbildet), eller vi har bare 88% match og du gir meg ingen annen grunn til å bli kjent med deg. Ok, så kan jeg alltids trykke på "Nysgjerrig" eller "Interessert"-knappen, men mitt inntrykk er at disse knappene enten blir helt UTSLITT hos dere jenter - eller så er det ingen som tar de seriøst. Er det noen jenter som har lyst til å fortelle: Er det bra eller dårlig å trykke på "Nysgjerrig"-knappen? Blir man nummer "2 millioner" i rekken - eller oppfatter dere dette positivt? Facebook har f.eks "poke"-knappen - dette er irriterende som pokker, men de fleste syntes allikevel det er litt morsomt også (omtrent som mandel i grøten) :)

Til slutt vil jeg si at jeg ble positivt overrasket over nivået på Sukker.no. Det er faktisk utrolig mange søte jenter her inne, og jeg kan ikke forstå av halvparten av dere ikke er opptatt allerede (jeg kunne ønske jeg kunne se gutteprofilene også, for å se om vi holder samme gode nivå) :)

Skjult ID med pseudonym kit on. 14 okt. 2009 22:34

ad 1. Det er ikke gitt at det er en tvilling algoritme i bunn av systemet. Det kan være at matchsystemet matcher deg som ikke liker oppvasken med en som liker den.

Ad 2. Ja, en må ta risiko. Det er ikke politisk korrekt med arrangerte ekteskap. Selv om det høres komfortabelt ut. :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 14 okt. 2009 22:35

Jeg har i hvert fall sluttet å bry meg om matchingen - min erfaring er at det ikke betyr noe om hun er 70 eller 95 når man først treffes.

Ellers er jeg av dem som forsøker å kun holde på med én av gangen, rett og slett fordi jeg rett og slett blir forvirret og begynner å blande om jeg holder på med flere (har prøvd - frister ikke til gjentakelse). Men ser jeg ei dame som virker flott i en eller annen oversikt (og dem er det mange av, forumet inkludert), så holder jeg meg ikke unna profilen - da blir det fort lurking ut av det.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 14 okt. 2009 22:36

Jeg blir litt skuffa når noen bare slenger inn et hjerte og forventer at jeg skal gjøre resten av jobben!
Jeg har rundt 100 hjerter nå, men ikke mange av dem har tatt kontakt med meg.. Da skjønner jeg ikke hvorfor de ikke sletter meg etter noen mnd?

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 14 okt. 2009 22:38

Det er hyggelig å få hjerter, men tafatt kommunikasjonsform ;-) Du fratar deg selv et hjelpemiddel. Nemlig å sende en hyggelig melding. Jeg får ikke så mange hjerter, så her blir du ikke nummer 200 i køen, men jeg foretrekker meldinger. Har du en godt utfylt profil og noen bilder, kan du gjerne sette et hjerte og se om det skjer noe. Jeg sender melding eller setter hjerte tilbake om du er veldig interessant. Men om du ikke hører noe, bør du ikke gi opp. Send en melding i tillegg. Enkelte bruker hjerter som huskelapper på alle OK personer... mens for andre er det blodig alvor... Derfor er en melding i tillegg lurt.

PS. Om du ikke er logget på, kan du lete deg gjennom mange bilder av gutter også fra Sukkers forside. Joda. Mange kjekke både menn og gutter. Det samme gjelder sukkerfestene. :)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 14 okt. 2009 22:44

Klok kvinne med gode råd!

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 okt. 2009 22:45 Privat melding

pusen: Jeg setter mange hjerter selv, men jeg mener det ikke nødvendigvis som at "du skal gjøre resten av jobben". Jeg setter hjerter av to grunner selv:

1) At jeg ønsker å markere interesse, og muligens håper at den andre personen skal gjengjelde dette (det kan jo hende personen har mye på gang med en annen, og sånn sett kan et retur-hjerte være et signal på at personen ikke er opptatt)

2) At jeg rett og slett har mye å gjøre, og at jeg kun ønsker å sette et slags bokmerke for meg selv - slik at det blir lettere å finne tilbake til personen.

...Men jeg ser fort at et hjerte kan oppfattes som "Hei du, ta litt kontakt a!" :)

zold77: Ja, jeg begynner også å "gi opp" matchingen. Jeg skulle ønske at man kunne tilpasse matchscoren mer selv; slik at man f.eks. kunne tillegge stor vekt på utdannelse el. tilsvarende, og/eller at den andre personen matchet - eller ikke matchet - på enkelte kriterier. Alle ser jo etter noe forskjellig.

Kvinne: Takk for tips - også dette om gutter fra forsiden av Sukker.no ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 14 okt. 2009 22:47

Er du ute etter et "bokmerke" kan du jo bruke notatfuksjonen. Pass bare på at du skriver under "personlig notat" og ikke "melding"...

Skjult ID med pseudonym alltidrett to. 15 okt. 2009 01:27

@Flux2000:

ad 2 er jeg ikke i tvil: Ta ALLTID kontakt med melding heller enn hjerte! Husk på hva jentene skriver i profilene sine at de søker; morsomme, selvsikre, spontane, bla, bla, bla. Uansett, alt annet enn å skrive melding er et tegn på at du nettopp ikke er så morsom (fant ikke på noe morsomt å skrive), selvsikker (hinter fremfor å gå rett på sak) eller spontan (utdyping trengs ikke). Faktisk vil jeg anbefale å ikke klikke på en profil hvis du ikke har tid til å svare. Åpner du profilen får hun vite om det, og "drømmetypen" hennes nøler ikke med å ta kontakt når han har sett/lest profilen hennes.