Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig eller enkelt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 17 okt. 2009 08:39

Det er visst mye som er komplisert...

Å be om den infoen som mangler i den tomme profilen, gjør meg til ei vanskelig dame.
Å spørre hvem er du, er for vrient.
Å si at jeg ønsker å få vite noe mer enn rammene i hvor du bor, hva du jobber med og hvor mange barn du har, er for komplisert.
Å si foreløpig neitakk til date med en fyr som ikke kan begrunne ønsket med mer enn; Du er i rett alder, du bor i rett avstand, du har rett ønsker ang barn, også var bildet ditt greit nok..., gjør meg tydeligvis til noe ekstraordinært vanskelig i sammenlikning med andre damer....(?)
Å ikke kaste alt som er meg overbord for å tilpasse meg ønsket hans om hvem jeg burde være, gjør meg til ei vrien dame.
Å skrive til en fyr at han ikke behøver tekkes meg ved å utslette seg selv, sine ønsker eller interesser, at det er helt greit for meg bare jeg slipper være med, at jeg heller møter en lykkelig mann etter at han har gjort det som for han er viktig enn å drasse på en sutrete mann som egentlig ikke er fornøyd, ... ja, dèt må vel antagelig være toppen av vanskelighet?
Å spørre om hva det er ved innholdet i min profil og våre samtaler som gjør at han vil møte meg, er for vanskelig.
Å si at jeg er mer opptatt av personlige egenskaper enn overflatiske ytre rammer, er for komplisert.
Å si at jeg heller vil ha litt av hans kvalitetstid sammen med alt hans engasjement, enn at vi skal snuble rundt i hverandres alle hverdagsdetaljer på fulltid,.... dèt gjør meg antagelig til Sukkers vanskeligste dame(!)
osv. osv.

Er det ikke egentlig slik at disse guttas overflatiske enkelhet er det mest kompliserte?

Skjult ID med pseudonym hei lø. 17 okt. 2009 08:58

@TS
Det har ikke noe betydning hva du skriver, bilde, innhold i profilen. Finnes ingen garantier.
Jeg har alt det der.
Sendte melding til ei, med litt hyggelige kompliment og kommentarer. Samt pratet litt rundt en tur hun hadde vært på.
Endte opp med å få svar og jeg ble virkelig glad. Fikk noen setninger om den turen og hvor kjekt det var, men ingenting spørsmål eller lignende til meg. Fortsatte en setning og to om turen, og spurte noen spørsmål om henne, slikt en gjør for å bli bedre kjent.
Den ble lest men ingen svar, nå er det en uke siden. Hun har ikke besøkt siden min. Slikt at enten var profil bilde veldig dårlig ellers var det teksten i melding to som var for dårlig. Det er kjipt for en vet ikke hva som hadde skjedd hadde hun fortsatt. Kanskje hadde hun funnet ut at jeg var den hun lenge har håpt hun skulle finne. Men den gang ei, nå er det jo over. Kan ikke ta det som et nederlag. Men synes det er tåpelig egentlig. En gir opp for raskt. Da skal det søren meg være perfekt. Får en ikke de rette setningene, med de rette komplimentene, kommentarene og spørsmålene, samt utleverer en på den måten hun liker. Så kan en ryke å reise.

Skjult ID med pseudonym hei lø. 17 okt. 2009 09:13

Det har heller ikke noe å si hva en sier. En kan sende den mest personlige og unike meldingen til ei. Uten å få svar. En kan skrive en morsom melding uten å få svar. En kan skrive enkelt og standard uten å få svar. En kan skrive hei og få svar.
Det kommer an på henne som mottar den. Skal garantere at hadde dem alle sammen en om gangen uten at hun viste det var fra samme person. Hadde en fått svar. Men det går ikke. Slikt at det blir som å spille lotto. Hvilken melding slår an hos henne nok til å trigge en retur melding og særlig en som gjør at hun vil bli kjent med deg.

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 17 okt. 2009 09:24

Ja, det er ille. Ender med at en nøyer seg med på se på bildene. Hvis det er noen i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym cs lø. 17 okt. 2009 09:27

Noen liker å skrive mye, andre liker å prate i telefonen eller møtes raskt for å prate face to face.
Tror vel at de fleste gutta ikke har så stor skrivelyst...

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 17 okt. 2009 09:30

Hørte et hjertesukk fra en kar: "Her er folk så beskjedne at jeg kunne lagt ut telefonnummeret på profilen. Likevel ville ingen våget å ringe."

Skjult ID med pseudonym hei lø. 17 okt. 2009 09:34

Stemmer det bølle-per. Tviler på noen hadde ringt. Hadde der i mot en jente gjort det. Stakkers...

Skjult ID med pseudonym hei lø. 17 okt. 2009 09:36

Sitter å kikker på ei jente nå. Bra profilbilde, bra fotoalbum, teksten er like bra. Akkurat ei slik jente jeg kunne ha tenkt meg. Og virker som hun søker en som meg. Hmmm hvilken type melding skal til for å bli kjent med henne. Feil melding = over og ut.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 17 okt. 2009 09:36

Love it!

Er det ikke vel deilig å være skikkelig vanskelig da trådstarter?

La de "uvanskelige" fare! De er ikke helt ment for deg skjønnner du......

You go girl :-)

Skjult ID med pseudonym Klimpre lø. 17 okt. 2009 09:37

Tror nok det er stor forskjell på hva folk liker og tåler. Selv synes jeg TSs måte å oppføre seg på virker svært tillitsvekkende og seriøs.

Generelt er nok vi som sjekker på nett kresne, og oppmerksomheten blir konsentrert rundt en liten del av Sukkerfolket, og jeg antar at de enten er svært bra kjæresteemner eller er gode på å skrive profil. Flertallet vil nok oppleve at å være Sukkermedlem ikke opphever singeltilværelsen på autopilot...

Skjult ID med pseudonym cs lø. 17 okt. 2009 09:49

Lange utredninger i profilen gidder jeg sjelden å lese... Er jo bare noen "krav" jeg har.
Utseende, bosted og ellers sånn passe vanlig.
Spesielt myyyye omtale om barna sine er lite interessant..

Skjult ID med pseudonym El9 lø. 17 okt. 2009 10:25

@TS: Utrolig godt å lese innlegget ditt. Har du tenkt over at du ved å være "komplisert, vanskelig, sær" har en helt enestående utsilingsevne i forhold til å finne de virkelige diamantene av noen menn her? I dennne sukkerlaken vasser man i helt "greie" profiler. Mange faller fra når de møter en bevisst dame som deg, men det finnes en og annen som faktisk setter pris på å bli utfordret og utforsket av en kvalitetskvinne. Keep on rocking, baby!!

Skjult ID med pseudonym forvirra. lø. 17 okt. 2009 11:08

jeg for min del liker å bli spurt og utfordret av det motsatte kjønn. det beviser at vedkommende har omløp i toppen, og faktisk går for litt mer enn et blankpolert ytre.
problemet mitt er at jeg kanskje ikke stod først i køen når pene ansikt ble utdelt, og som allerede nevnt tidligere, så er folk veldig overfladiske på nett, så da stiller jeg langt ned på interesse lista til de som ser.

jeg må innrømme at når jeg sitter og titter på profiler, så får jeg nesten samme følelse som når jeg titter på biler til salgs.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 17 okt. 2009 11:54

Z og El9; Takk!

Skjult ID med pseudonym veteran lø. 17 okt. 2009 12:38

Du skal være temmelig overfladisk for å tro at alle mannfolk er overfladiske. Kanskje dere har meldt dere inn i feil klubb?

Skjult ID med pseudonym R lø. 17 okt. 2009 12:43

@HeltEnkelt - Det er godt å se at det ikke bare er meg som er vanskelig :-) Jeg kan også tilføye at å ikke være åpen for seksuell sjargong i første mail/samtale vil gjøre deg kysk og kjedelig + å forvente at han skal være ærlig med deg og ikke lyve hver gang han åpner munnen, gjør deg naiv og illusorisk. That's the way the cookie crumbles ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen lø. 17 okt. 2009 13:42

Jeg kunne følt meg truffet i en av innleggene her nå, men jeg ønsker få forklare litt hvordan det kan være og hvordan det er for meg.

Jeg har et avslappet forhold til nettsjekking. Jeg får ikke sommerfugler i magen og tenker på vedkommende i flere dager. For meg er alle på samme sted til jeg har møtt noen, mer eller mindre. Noen har jeg bedre kjemi med enn andre, og selvsagt vekker interessen min for å bli kjent.
Jeg får enormt mye post og skriver med mange. Jeg kan helt sikkert virke uinteressert, nettopp fordi det ikke lar seg gjøre å bli kjent med alle jeg skriver med, og jeg liker å svare hyggelig tilbake. Selv om jeg svarer hyggelig så er det ikke alltid at en oppfordrer til mer kontakt, eller stiller spørsmål videre til vedkommende om dem.

Er det bare jeg som ikke klarer å gjøre dette med lidenskap?

Slik jeg ser det blir det jo feil uansett? Svarer man ikke, er man ufin. Svarer man men ikke viser interesse, så er det også galt.

Jeg er vennen, kjære, jenta mi, søta, sexy for veldig mange menn. Jeg trenger å komme litt lenger med en mann enn to mail for å være på det nivået. :( Så nå er vi sikkert inne på det at jenter har flere tilbud, og det stemmer sikkert.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 17 okt. 2009 14:03

@El9: Ja, det er kvalitet og ikke kvantitet som gjelder for oss "kresne". Jeg synes det er dumt å lage til bilde og tekst som skal lokke til seg hele sukker, når man passer med de færreste.

Skjult ID med pseudonym hei sø. 18 okt. 2009 00:10

@pusen
Siden du nå sier:
Du har et avslappet forhold til nettsjekking - altså tidsfordriv?
Ingen sommerfugler og tenker ikke på vedkommende - lite seriøst?
Jeg er vennen, kjære, jenta mi, søta, sexy for veldig mange menn. Jeg trenger å komme litt lenger med en mann enn to mail for å være på det nivået - Ja men det er ikke så ofte vi kommer til melding nr to. Det er ofte melding 5-10 en viser hvem en er