Alle innlegg Sukkerforum

dårlig sex?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym don lø. 9 sep. 2006 15:07

Hei, dette er hovedsakelig til dere jenter, som kanskje har flere meninger enn gutta når det gjelder temaet sex. Jeg har truffet noen jenter her på forumet, og etter noen dater så har vi hatt sex. Problemet er bare at et par har vært helt håpløse i senga:(. Jeg ville jo tro at når du er i slutten av 20 årene så burde du ha en viss erfaring ihvertfall, og ikke bare ligge der som slakt. Jeg føler meg ganskje oppegående på seksuelle plan, og har aldri fått noen klage på noe som helst. Forspilll er jo noe av det viktigste syns jeg, og legger ganskje mye jobb i den delen...ikke slit altså, men dere skjønner hva jeg mener.
Jeg mener at god sex har mye å si i et forhold - faktisk så mye som kanskje 40% av forholdet. Hva mener dere? Legger jeg for mye i det?

(mann 38 år fra Oslo) lø. 9 sep. 2006 15:39 Privat melding

Personlig tror jeg betydningen av (god) sex i et forhold har sammenheng med hva slags personlighetstype du og din partner måtte ha. Det er ikke gitt at begge tillegger (god) sex like stor vekt heller.

De fire temperamentene:
http://keirsey.com/matrix.html

De seksten arketypene som utgår fra temperamentene:
http://www.personalitypage.com/high-level.html

Du kan teste deg selv og finne din arketype her:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 9 sep. 2006 16:05

Hva vil du definere som å være dårlig i senga, bortsett fra å ligge som et slakt?

Og, hva gjør noen til en god sexpartner, bortsett fra at man er god på vorspiel?

Jeg har nemlig møtt menn som synes de er überfantastiske seksuellt,- men jeg har ikke hatt hjerte til å si at de faktisk er det motsatte.

Skjult ID med pseudonym don lø. 9 sep. 2006 17:25

Og, hva gjør noen til en god sexpartner, bortsett fra at man er god på vorspiel?
....hva med tilstedeværelse, og da mener jeg ikke bare i soveværelset.
Sist men ikke minst - initiativ.

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 9 sep. 2006 18:25

Vi venninner mener vi kan se på noen menn om de er dårlig i senga.
Dvs at man kan se at de ikke vil være tilstede, og at det vil være litt tøm og røm stilen.
Kanskje man faktisk kan finne ut på forhånd om noen vil bli en bra sexpartner....
Og, ikke minst unngå dårlige seksuelle erfaringer.

Kanskje det er mulig å se på jenter også, om de er ivrige, engasjerte, lidenskapelige og initiativrike i senga....?

Jeg er ganske sikker på at hvis man har en god magi, fysisk og psykisk tiltrekning, så kan det aldri bli dårlig sex :)

Skjult ID med pseudonym Tjorven lø. 9 sep. 2006 22:40

Dårlig kysser = dårlig i senga. Gyllen regel.

(kvinne 58 år fra Oslo) lø. 9 sep. 2006 23:45 Privat melding

Hei don, flott du er flink med forspill! Sikkert mange som setter pris på det. Husker du litt kos etterpå også? De jentene du er skuffet over, har dere sex bare på en date eller prøver du et par ganger? Mange er nok sjenert, særlig første gang. De kjenner deg ikke, vet ikke hva du liker... eller viktigere hva du ikke liker... så det kan nok gjøre noen mer passive. Hvordan reagerer de på kjelingen din? Har du tenkt på at den kanskje er såååå deilig at de bare vrir seg av nytelse slik at de ikke får begynt å kjele noe særlig med deg? Da kan det jo være at gang nr 2 blir omvendt... Liker du jenta....hvorfor ikke gi henne en sjangse til?
Det sies at i et godt forhold med god sex så er viktigheten av sexen i forholdet bare noen få %, men om sexen er dårlig...eller fraværende... så har betydningen en adskillighøyere % for forholdet. Så man bør vel prate om det og jobbe med saken :-)
Lykke til!

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 10 sep. 2006 09:14 Privat melding

Jeg er veldig, veldig enig.. Ikke i om jenter bare ligger der som en slakt, da jeg ikke vet noe om det, men at sex har mye å si i et forhold. Begge skal vel egentlig føle at det er utrolig bra sex, og at man kan ha et sånt sexliv kanskje resten av livet! Derfor må det klaffe, både på det psykiske og det fysiske..
Jeg må jo si at er sexen utrolig dårlig, så er det virkelig en grunn til at det ikke kommer til å funke.. Man ønsker jo å nyte hverandre fullt ut, og ikke føle at man heller holder seg unna den delen fordi det er for kjipt..

Trodde jenter i dag hadde bedre "vett" enn å bare ligge der, om de visste hvor mye bedre sexen blir om de gjør mye selv! men kanskje noen er usikre seksuelt og føler at de gjør noe galt om de tar intiativet...?- Men guttene elsker da virkelig det, og jeg tror det sjeldent kan bli så gæli at det ikke er godt! ;)

Skjult ID med pseudonym don sø. 10 sep. 2006 16:26

Hei Mathilde...har faktisk gått tilbake et par ganger...men det er helt tragisk:(.
Det er liksom ikke interesse. Personlig elsker jeg sex...trodde vel egentlig at mange gjorde det - men tydligvis ikke:(. Nå velger jeg faktisk å holde meg unna..

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 10 sep. 2006 18:15 Privat melding

Ja det er synd for de som ikke liker sex men vi er alle forskjellige. Synes det er mer trist å holde seg unna sex når man elsker det bare fordi andre ikke gjør det :-( Selvfølgelig er det lurt å passe på at det ikke blir "suvenirer" av det men like vel.
Don, du vet vel at om matchen deres sier at forskjell i sexlysten og/eller kosete og varm kan gi problemer...så er det et hint... vet ikke hvordan du har svart selv der selvfølgelig. Du kan også søke på jenter som har markert høyt eller middels på sexlysten og/eller kosete og varm og så se om du liker resten av profilen også. Søk middels også for jenter svarer noen ganger litt forsiktig.
Har du prøvd bare utbredt kosing der du ellers ville hatt full sex? Det burde vel gi en indikasjon?

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 11 sep. 2006 11:00 Privat melding

Men du, det finnes da mange jenter som virkelig nyter det og vet hva de driver på med! Tro meg! ;)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 11:43

Jeg har aldri møtt en dame som ikke blir vill og gal av lyst når hun har sex med meg. Hemmeligheten er at man gir dem multiorgasmer hver eneste gang (5-10 stykker pleier å være nok, man trenger ikke overdrive heller).

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 12:23 Privat melding

Men tilslutt viser det seg at det er pengene (ref. annen tråd), og ikke orgasmene du gir, som er viktige?? Høres ut som et klassisk tilfelle av fake....uffda;)
Mathilde, helt enig med deg. Vi er nok mange som både nyter- og gir! Heldigvis:)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 12:44

Det er jo det som er mitt problem, Manue.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 13:18 Privat melding

Penger og orgasmer..... høres ut som en helt annen bransje egentlig??!! ;-)

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 13:29 Privat melding

Jeg tror både don og Høykjekkas trenger å tenke litt på hvordan de velger hvilke damer de skal "gå videre med", enten det kun er for sex, eller et forhold... Når man har bommet noen ganger (som jeg:) lærer man seg jo hva man IKKE vil ha, og styrer unna disse "kvalitetene" neste gang. Lærer litt mer for hver gang, og tilslutt (plutselig) klaffer det helt! =)

Skjult ID med pseudonym don ma. 11 sep. 2006 13:55

ja vel...så du kunne godt tenkt deg å leve i sølibat du da, dersom den dårlige sexen var en av kvalitetene du ikke ville ha, men forholdet ellers fungerte:)

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 14:07 Privat melding

Slett ikke! Jeg hadde gitt dårlig sex muligheten til å forbedre seg noen ganger. Funker ikke sex, funker ikke resten for meg heller... Poenget mitt var at hvis du havner med dårlige sexpartnere som en regel, er det kanskje noe i veien med utvelgelsen din..eller? For jeg påstår at mange damer ikke oppfører seg som slakt.. Og at helt sikkert mange som er uerfarne, er villige til å lære hvordan det blir bedre for begge.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 14:08 Privat melding

Det er tydeligvis mange hemmeligheter til god sex. For meg har dette alltid handlet om kommunikasjon, hvor tørt det enn høres ut. "Nei det handler om kjemi" vil noen kanskje si.... og jo forsåvidt vil jeg si da. Men innen du merker om kjemien stemmer så har dere allerede kommunisert på et eller flere nivåer.
Og når man har sex, så er kanskje evnen til å komminisere enda viktigere. Iallefall om sexen skal funke.
Og noen ganger funker det, andre ganger mindre bra. So what? Se heller på hva du kan gjøre annerledes for at det skal funke.
Damer er jo som en kodelås don. Du har alle tallene, du må bare finne ut i hvilken rekkefølge de skal være. Og ingen kode du har på en dame, passer til en annen!!! ;-)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 14:46

Labyrinth har rett. Det som teller er kommunikasjon, nærhet, varme, trygghet, empati, gjensidig tillit, tålmodighet, mm.

En diger stake gjør forøvrig samme nytten.

Skjult ID med pseudonym don ma. 11 sep. 2006 14:47

Tror vi går litt forbi hverandre jeg, Labyrinth. Saken gjelder hvor mye sexen gjelder for forholdet...altså hvor mye vekt skal man tillegge det. Videre kan man jo lure på om det er personligheten som teller, og da får sexen heller være dårlig....det er omtrent like dumt å si som at det er det indre som teller, og ikke utseendet..

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 14:54 Privat melding

Forbi og forbi, don..... Det kommer jo an på.
Jeg er jo enig i at dårlig sex ikke er en suksessformel for et lang og fremgangsrikt forhold. Det jeg mener er at det er alltid (minst) 2 involvert i sexen, og om resten av personen tiltrekker deg, så er det vel verdt en innsats å få sexen ril å funke. Og om hun ligger der, nyslaktet, så trenger det jo ikke bety at hun "suger" i senga.... i overført betydning ;-)
Men at dere rett og slett ikke kommuniserer.
Men hvor mange prosent det utgjør for folholdet, er vel igjen en svært subjektiv sak....??

(kvinne 58 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 15:10 Privat melding

Labyrinth presenterer gullkorn! Jeg anbefaler at de leses en gang til... :-)

HøyKjekkas..... du tar feil....det gjør IKKE samme nytten...

Don....tror sexen er viktig for deg, men når du får deg en kjæreste som også er glad i sex så vil du finne ut etter en stund at det er mange andre ting som er vel så viktige. Hva de er for deg vet du best selv, eller du kommer til å finne ut av det etterhvert. Personligheten og det indre teller. Utseende også, men ikke nødvendigvis at de er så vakre. Har du ikke oppdaget at du og dine venner synes forskjellige jenter er tiltrekkende? Noen ganger kan man selv ikke si hva som er tiltrekkende ved en annen person... han/hun bare ER det....

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 11 sep. 2006 15:10 Privat melding

Kan man ikke sjekke litt sånt før man havner der a? Jeg mener at man kan se/føle hvordan personen er ved hjelp av kommunikasjon og blikk.. Altså bør man kanskje bli litt godt kjent før man har sex, enn så lett det kanskje ikke er..
Videre har nok kysset myyyye å si! Kyss dårlig=sex dårlig..Det hele går på kommunikasjon, blikk, og en forståelse av hvordan den andre vil ha det. Synes ikke man skal være så redde for å spørre heller, de fleste jenter forteller nok hva de liker eller hva de vil du skal gjøre... men nå var ikke dette tema.. hehe.. Hva om du spør jenta om hun har lyst til å smake litt, eller sitte på deg? kanskje hun bare er redd for å virke, "billig"..? I dagesn samfunn trodde jeg det ikke var slik men! ;)

Men jeg tror virkelig at man kan se litt sånn på personen jeg.. Kanskje man tilogmed bør gå andre veier, som å velge en jente man kanskje normalt ikke ville falt for? kanskje det er først da den virkelige deilige sexen blir opplevd? :) Nei, nå bare surrer jeg.. men noen som skjønner noe? ;) hehe..

Høykjekkas: Digre lysestaker kan nok gjøre mang en kvinne lykkelig ja! ;)

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 15:26

Følelser kan i visse tilfeller kompensere for dårlig teknikk og telys, i hvert fall i en uke eller to.

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 15:38 Privat melding

Teknikk kan læres, innlevelse er naturlig! Med eller uten følelser..

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 15:50

Hvis man plukker opp 10 personer fra gaten, er det svært lite sannsynlig at en av dem er eksepsjonelt veltalende, intelligent eller flink til å spille bordtennis. Likevel synes gjerne folk som har hatt 10 sex-partnere eller så at minst en av dem var eksepsjonelt flink i senga.

Det er en bedre verden der ute...

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 15:56 Privat melding

Det vil si at sex er mye mer utbredt enn bordtennis..? Eller er det fordi folk flest er ganske dårlige selv, og dermed synes at en som er litt bedre er helt utrolig deilig??

Skjult ID med pseudonym HøyKjekkas ma. 11 sep. 2006 16:03

Sex er ikke mer utbredt enn å snakke eller bruke hodet. Selv om vassgraut sikkert er godt for den sultne i rennesteinen, prøver ikke vi andre å innbille oss at det er toppen av gastronomisk nytelse.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 16:07 Privat melding

Bordtennis og sex!!!..... Jo flere likheter enn dere kanskje trodde?
Sett bort fra det åpenbare (les baller og kølle) så er det mye teknikk for å oppnå resultater. Mht kølla så er det også "all in the wrist" som da igjen minner om sex med seg selv.... ;-)
Ellers så er det selvsagt bordet, som kan benyttes til så mangt. Begge aktivitetene funker best når det er mer enn 1, og mye av suksessen ligger i serven, og samspillet med den andre.
Og sist men ikke minst..... bordtennis er svært utbredt i Kina. Det er over 1 milliard kinesere.... som igjen betyr at de har masse.... ja nettopp!! :)

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 16:10 Privat melding

Jeg har falt ut av hva som var poenget ditt (mandag..)
Hvis du stadig opplever det samme (negative)mønsteret med damene, hadde det kanskje vært en idé å gjøre ting anneledes- var mitt poeng.

Skjult ID med pseudonym "slakt" ti. 12 sep. 2006 08:05

"Slakt", vil vel heller si ikke tent. Har hatt en episode med en jeg hadde datet flere ganger, kjempehyggelig fyr, vi kunne prate om alt, felles interesser og lo masse. Dessverre var jeg ikke fysisk tiltrukket av ham, trodde jeg ville bli det når vi ble bedre kjent men den gang ei! Likevel, og det er min tabbe, hadde vi sex og jeg var nok ikke akkurat med på moroa - ventet bare på at han skulle bli ferdig og gå... lå der som en potetsekk. Han fikk nok ikke akkurat ett godt inntrykk av meg seksuelt. Beklager skal ikke gjøre det igjen!

Skjult ID med pseudonym Bordtennis ti. 12 sep. 2006 09:08

Bra dere fikk inn sammenlikningen bortennis her. FOR: dersom du spiller mot en som tror han er en verdensmester i bortennis (mens du selv er middelsgod f.eks), og det eneste han er i stand til å gjøre er å smashe ballen tilbake, - blir det ikke mange morsomme baller i retur. Som spesielt dere jentene her sier, så handler dette om kommunikasjon og om det å kunne lese hverandre. Ser du ikke hvilke spillegenskaper "motstanderen" har og ikke leker med partneren, ender du bare opp med kjedelige poeng.
Men dersom du unngår å gjøre alt for å slå ut partneren, vil også partneren bli en mye bedre spiller - raskere enn du tror. Believe me! Jeg har selv blitt skuffet av tidligere partners sexegenskaper, men fordi jeg hadde tro på at vi kunne bli ett bra par, var jeg tålmodig, og lyttende, - noe som resulterte i overraskende resultater.

Vi spiller alle på forskjellig lag, første gang man møtes. Målet må da være å komme på samme lag!

Skjult ID med pseudonym zezar ti. 12 sep. 2006 09:36

Jeg kunne ikke vært mer enig med don, jeg mener at sexen er alfa og omega i forholdet. Angående girls utspill om at hun og venninnene kan se at menn er dårlig i senga, kan jeg bare si at jeg vet akkurat hva du snakker om. Har ofte opplevd at utseendet styrer sexen ganske mye. Dette får jeg sikkert masse pepper for, men av erfaring er pene jenter ganske dårlige i senga kontra medsøstrene som sto som nummer 2 i køen.
Sexen har veldig mye å si i forholdet, og ihvertfall 40% hvis ikke mer...

Skjult ID med pseudonym medusa on. 13 sep. 2006 07:06

Endelig en fornuftig trå.....absolutt enig om viktigheten av bra sex i forholdet.
Vedr. uttalelsen om pene jenter osv. fra zezar....så har jeg merket akkurat det samme med pene gutter..hihi

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 13 sep. 2006 08:44 Privat melding

Normalt fine gutter, som ikke er noen kjekkaser du dåner av, er deilige i senga.. De som kan prate for seg, er blide, opptatte av å spørre partneren om hennes liv, viser omtanke: de guttene er flinke i senga! Mange menn som ser veldig bra ut (noe de er klar over selv) Eller de som er svært godt utstyrt, tror det holder med bare den delen mellom bena og ikke noe utforskning og kos.

For å si det sånn: vi liker helt normale gutter...:o)

(mann 40 år fra Finnmark) on. 13 sep. 2006 20:22 Privat melding

Tja hva skal man si om dette!

Dårlig kysser.. Dårlig i senga.. Ikke vet jeg, men det er vel litt lett og generalisere her ja, vil jeg tro! Men det kan jo hende det stemmer!

Jeg er forresten temperament "Guardian SJ" akkurat som George Washington . Aha dette var jo særdeles interesant. "If you speak of solid information and sound judgment, Colonel Washington is undoubtedly the greatest man present." Ja, nå tror jeg lederjobbene kommer strømmende på ja...

Og som variant temperament så er jeg: Supervisor - ESTJ akkurat som Stephen Grover Cleveland, en annen amerikansk president. Litt ironisk at alle de kjente som er av dette slaget, enten er kjente ledere eller milliardærer?

Dette virker jo lovende da.. Så er det vel bare å vente på at millionene skal rulle inn på konto eller hva.. Hint Hint. Når det gjelder sex så tror jeg jo at verken George Washington eller for den sagt skyld Warren Buffet eller Mor Theresa er noen racere i senga.. HeHe.

Skjult ID med pseudonym dummm? ti. 19 sep. 2006 00:42

om du er mann for å få damen til og slappe av, kemien stemmer, og du er god til å kysse....Da bør tenningen absolutt være til stede. Og god tenning, gir god sex.

(mann 55 år fra Vestfold) to. 28 sep. 2006 11:08 Privat melding

Etter min erfaring finnes det ingen fasit på dette området. Det finnes gode og dårlige elskere av begge kjønn (har jeg hørt ;-)) og alle aldre, men de fleste blir vel bedre med litt erfaring... Uansett er det et samspill mellom 2 mennesker, og følelser, kjemi og kommunikasjon har alt å si.
Det beste forholdet jeg har hatt når det gjelder sex var ei jente som var litt eldre enn meg. Vi hadde en fantastisk kjemi på det området og jeg vet ikke om jeg kommer til å oppleve så god sex igjen i dette livet. Så til dere som tror god sex er det eneste som betyr noe i et forhold; Hadde det vært sant hadde ikke jeg vært her nå!!!

Skjult ID med pseudonym beskjeden sø. 8 okt. 2006 17:45

don
jeg tror du overvurderer deg selv.
Det at de ligger som slakt kan være en indirekte tilbakemelding på hvordan du er og har mistet lysten der og da.

Ellers så er et ikek så vanlig å gi negative tilbakemeldinger, spesielt hvis de har begynt å sysle med tanken på at du er et blindspor..

Skjult ID med pseudonym Stanley ti. 17 okt. 2006 23:18

don
...tror sex nesten alltid har noe med følelser å gjøre. God sex krever gode følelser og de kan det ta tid å finne. Mange er spente, nervøse, har prestasjonsangst osv...og det blir vel ikke god sex før man er trygg på den andre parten og tør det man har lyst til, tør å spørre, tør å ta og føle på etc. For min egen del er dette viktig og jeg tror vel mange har det som meg....at det blir god sex først når man er trygge på hverandre og har øvet en stund og kommet frem til det som funker...med eller forspill og eller etterkos?

Skjult ID med pseudonym enig lø. 11 nov. 2006 14:23

enig med deg Stanley og beskjeden. Jeg er derimot ikke enig om at alle som er gode kyssere er gode i senga og omvendt. Min beste elsker er elendig til å kysse, men super god i senga. Tok et halvt år før vi havna i senga for jeg hadde ikke lyst etter de dårlige kyssene. Men så gikk en massasje litt langt og wow. Det var noe annet:) Så uansett: Øvelse gjør mester. Jeg er nok en bedre kysser enn elsker. Men håper jeg snart finner en jeg kan øve masse med. Hilsen j27

Skjult ID med pseudonym likestilli sø. 12 nov. 2006 16:47

Hei. Jeg har faktisk litt samme erfaring som deg. Ikke så mye fra sukker, men heller med jenter jeg har truffet på byen. Mange som det virker som aldri har lært hva vi gutta liker. Mens vi, stadig blir bombadert av media om hva som vi skal gjøre... og.. som noe har sagt.. kanskje vi ikke alltid er fantastiske... kanskje langt ifra.. men vi prøver! :-) Og det har jeg følelsen av at mange jenter ikke gjør.. Har hatt forhold til noen jenter fra søreuropa... (mange ulemper med det)... men de gir virkelig av seg selv når det gjelder sex. Hvor mange norske jenter bruker aktivt musklene inne i sjeden for å gi mannen ekstra nytelse? Hvor mange går inn for å ta på mannen for å gjøre ham mer kåt under sex? Joda.. Noen gjør det! Det finnes helt fantastiske norske jenter.. Men det finnes også mange som ligger på ryggen og håper at noe skjer! ..... Tror ikke det gir den store nytelsen for verken den ene eller den andre.

(mann 57 år fra Vestfold) ti. 14 nov. 2006 00:57 Privat melding

Jeg vil si at sex teller 50% i et forhold. Lite eller dårlig sex gjør meg irritabel og sur.

Skjult ID on. 15 nov. 2006 20:50

Tror det har med deg å gjøre jeg. De jentene jeg har møtt har vært lidenskapelige, men det er avhengig av at det er gjensidig kjemi. Mangler kjemien blir det heller ikke bra sex.

Skjult ID med pseudonym Blythe to. 23 nov. 2006 13:04

Svaret mitt ligger ved en feiltagelse som et inlegg.. :)