Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som sitter på gjerdet...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zamboni sø. 18 okt. 2009 15:15

Etter å ha hatt profil på sukker i snart 1 mnd tid så synes jeg det er et gjennomgående tema her blandt jenter i min aldersgruppe (20-26). Alle sitter å venter på at de skal bli kontaktet...

Er det fortsatt slik i vårt samfunn at jenter ikke tar kontakt med gutta? At vi er den som skal ta iniativet?

Føler også at mange "garderer" seg når de skriver profiltekster. Nesten alle liker jo å feste, men er greit å slappe av i sofaen også. Alle både jobber, studerer, er med venner, trener og går på cafè. Hva med noe mer info slik at man blir litt interessert :D

Lurer på hvor mange jenter som faktisk søker en partner her? Eller ønsker man bare å få komplimenter og styrke selvbildet?

Husk dette jenter; synes du en gutt virker alright så send han en mail :) Alle setter pris på det!

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 18 okt. 2009 15:16

Wæææh, enda en sånn tråd!!!
JO vi søke partner, og vi trenger ikke sukker til å styrke selvbildet, det har det heeelt fint!
Jo, vi tar kontakt med gutta!

Skjult ID med pseudonym ... sø. 18 okt. 2009 15:24

Alle kan ikke få like mye respons.. sånn er det bare

Sitter de altså bare her og venter på å bli kontaktet, bare fordi de ikke sender mail til akkurat deg? Søker de ikke egentlig etter en partner, bare fordi de ikke sender mail til akkurat deg? Eller fordi de ikke skriver akkurat det DU liker, i profilen sin?

Ja jøss..
Reality check

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 15:24

Mange frustrerte sjeler her inne, det er faktisk noen kvinner som tar kontakt også, men vil ikke si at deres mailer er noe mere kreativ enn det mange kvinner opplever å få.. 1 mail er vanskelig, siden alle er forskjellige, så det du nødvendigvis skriver til en kvinne faller ikke i smak hos en annen.. Derfor dømmer jeg ikke utifra 1 mail, så lenge den er saklig og ikke et sex tilbud..

Men når man for kun korte svar uten noen spørsmål, så tolker jeg det som ikke interessert..

Skjult ID med pseudonym sant sø. 18 okt. 2009 15:26

er ikke så fantastisk flinke dere gutter heller til å ta kontakt. Føler litt at jeg er på min første gutt/ jente fest hvor jentene står på den ene siden av gulvet og tisker og guttene på den andre. Og ingen tør og be opp til dans eller snakke med det motsatte kjønn.

Personlig har jeg vært veldig generøs med hjertene og håpet at noen ville ta kontakt da når de ser at man er intersert, men nei da ekke så mye av det hell.

Sendt en del meldinger også men ikke mye svar å få så enten er jeg så uheldig a jeg driver å sender medlinger til folk som ikke er inne å sjekker profilene sine her på sukker så ofte. Eller kanskje jeg rett og slett ikke er så forbaska interesang som jeg trodde. Hevm f... vet.

Eller så er vi blitt lurt alle sammen og de som startet sukker er blitt rike og vi er ikke blitt det spor mer forelsket noen av oss

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 okt. 2009 15:27 Privat melding

ekke mange damer som tar kontakt,,dere går glipp av mang gode menn da :) greit litt hard to get..men noen vennlige ord har aldri skada noen,,

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 18 okt. 2009 15:28 Privat melding

Jeg tror nok TS har litt rett at dette gjlder damer under 26.
De fleste damene jeg kjenner ,over den alderen, har nok selvtillit til å ta iniativ og ikke gidder vente på gutta som aldri får ut figeren.

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 18 okt. 2009 15:30

Klapper for Smily! :)

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 15:44

Det er ikke så mange som tør å skille seg ut, og ingen skal jo være noe dårligere enn andre.. Så da velger vell de fleste å helgardere seg og kopiere hverandre.. Synes ikke det er noen profiltekster som jeg har lest så langt akkurat har skilt seg ut på noe vis.. Det gjelder min egen også veit jeg.. Man prøver jo å treffe den store massen for å ha større muligheter her inne til å finne noen. Så da følger man visse normer og uskrevne regler, og hva som er sosialt akseptert blant oss sauer som stadiggår i flokker :)

Skjult ID med pseudonym Erle sø. 18 okt. 2009 15:51

Jeg tror man blir mer og mer kresen på hvor spesiell en profiltekst må være for å fange interesse, jo lenger man har vært her inne. Snart må vi være Shakespearekloninger hele gjengen... men da blir det og kjedelig... og særlig for de som ikke har sansen for sånt... skal man ha 14 ulike tekster for de som liker humor og de som liker ærlighet og de som liker standard og de som liker dystert og de som liker bortoverski og nedoverski? Til dere; bla til avsnitt 4.. til dere andre, scroll til avsnitt 7...

Eller skal man bare være seg selv og finne seg i at man må gjøre en liten innsats for å få kontakt med de man ønsker selv? For en tanke.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 18 okt. 2009 15:54 Privat melding

Min profiltekst skiller seg kanskje ikke ut , men den er MEG ! Den passer meg veldig godt , så da er det vel jeg som ikke skiller meg ut fra mengden da?

Skjult ID med pseudonym suk sø. 18 okt. 2009 15:57

Nå skjønner jeg meg ikke på dere unge jenter. Dere vil fremstå ellers så frigjorte og tøffe, men vil ikke ta inisjativ til å kontakte gutta først???? Unge menn dessuten venter at det er jenter som tar det første stegget og da har vi stor forvirring...
Hvenm som skal kontakte hvem ? Uansett alder ? Uansett den berømte skala fra 1 - 10 ( her har jeg også mange betenksomheter, hvem er 1-er, hvem 10-eren ?? )

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 15:58

Det jeg mener er at det er ingen som skiller seg nevneverdig utifra profilteksten, men når man begynner å skrive med folk her inne så for man en a ha opplevelse, og et helt annet ogstort settveldig positivt inntrykk.. Derfor tror jeg bildene er det som gjør mest for en her inne, sånn i første omgang da..

Skjult ID med pseudonym HOpp sø. 18 okt. 2009 16:10

Hvis du har fått 5 svar på 130 mailer så tror jeg nok heller du kan konkludere med at jentene lar vær å ta kontakt fordi de ikke vil, og ikke fordi de venter på at du skal gjøre det.

Noen som nevnte reality check

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 16:10

Tror på at de aktive forum kvinnene tar kontakt, men det er bare et fåtall av alle medlemmer her inne.. Jeg har fått 2 gule og 1 rødt hjerte iløpet av 8 uker her inne.. Men har sendt betydelig flere mail, enn hva jeg har fått tilbake..

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 18 okt. 2009 16:19

Jentene vil blir varta opp. Slippe risken for avvisning.

For egen del er jeg SKUFFA - over alle jentene som står på ski og flyr i skauen. Jeg vil ha ei jente å prate med, kose med i soffan, gå på kino med og gå på bar med. Dem er det IKKE MANGE AV.

Skjult ID med pseudonym mann31 sø. 18 okt. 2009 16:21

Det er jo sånn det skal være da mener jeg. Damene her inne vil jo treffe den rette de også. Hadde alle svart på meldinger som ble sendt ut tror jeg ikke dette hadde vært noe spennende i det hele tatt.Hvem gidder å prate med 10 stk samtidig. Det blir jo bare tull. Synes det blir litt for mye sutring jeg. Se på profilen deres og se om noe kan forbedres.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 16:30

Jeg veit at jeg kan forbedre profilen min med bedre bilder.. Men trives best bak kamerae enn foran.. Jeg har også et realistisk syn på mitt eget utseende, så er ikke mere kresen enn jeg føler jeg kan være.. Er ikke ut etter noen supermodell, men ei alminnelig søt jente med utståling, som er seg selv..

Kanskje vi bør opprette en ny tråd med å sette karakterer ifra skala 1-10 slik at man vet hvor landet ligger? :)

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 16:36

JA - skal vi legge ut bilder av oss sjøl og be om å bli vurdert etter 1-10 karakter...?!?.......

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 16:43

@cs

Ja hvorfor ikke? Da for alle som er usikker på hvor de ligger, fire litt på kravene i henhold til utseende.. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er en del av helhets vurderingen når man kontakter noen. Ingen vil vel kontakte noen de ikke synes er attraktiv i sine øyner, eller hur? Det har blitt tatt opp gjentatte ganger at folk her inne stiller for høye krav i forhold til hvem man kan forvente å få respons ifra..

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 18 okt. 2009 16:58 Privat melding

"JA - skal vi legge ut bilder av oss sjøl og be om å bli vurdert etter 1-10 karakter...?!?......."

@cs .. fordi det kommer veldig ann på øye som ser ... to menn kan være ganske uenig om den samme dama.
Jeg er også sånn åt jeg dømmer etter oppførsel. Om en mann er et "ashole" kan han være så kjekk han bare vil .. han vil alike vel aldri få en topp score.

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 18:31

Joda, enig Smily.. men jeg og @jobbern tenkte vel på kun utseende her.... det er jo det første vi ser..

Personligheten kan vi nødvendigvis ikke vurdere i et forum...
Jeg er ikke like tøff som toget, så spørs om jeg tør å legge meg ut med bilde til bedømmelse,,, så det blir vel heller å lese komplimenter i innboxen.

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 18 okt. 2009 18:41

Litt enig med Smiley her...
En 10 for Smily er ikke en 10 for meg.(jeg vet vi ikke har samme smak)..dog også beroende på aldersforskjell..Ler*
Jeg kan være en 1 for en mann men en 10 hos en annen....Utseende er kun for akkurat den personen som ser...
Derfor litt vanskelig å få bilde bedømt av andre på forumet...ikke sant?

Skjult ID med pseudonym suk sø. 18 okt. 2009 18:44

cs, jeg tenker også utseendet og er helt sikker at en 10 for meg må ikke nødvendigvis være en 10 for deg :)

Skjult ID med pseudonym stjerne sø. 18 okt. 2009 18:46

Men for å svare på TS sitt innlegg...
De fleste jentenen som skriver her på forumet...sitter ikke på gjerdet!
Vi søker en kjæreste og om man styrker selvbilde med 0 mail i innboksen vet jeg ei...ler*

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 18:46

Er smaken så forskjellig .. ? Hvem av oss damene ville gitt Brad Pitt en 2` er lissom....??.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 18 okt. 2009 18:48

Det er en grunn til at noen damer får all oppmerksomhet her inne og da. Så tror nok det finnes en gjennomsnittlig pen-skala ja.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 18:48

Jeg er hekt enig i at utseende til en person oppleves forskjellig ifra person til person, blitt litt kjedelig hvis vi alle sammen har vært adam og eva. Men er ikke alltid så lett å bedømme sitt eget utseende.. Selvfølgelig er det personligheten som teller i lengden. Men når det skrives om kravstore sukker brukere som sikter mot stjernene, så synes jeg faktisk dette også kan være et tema verd å diskutere.

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 18:57

Det er fult mulig å se om personen ser bra ut, men bare uheldig på bildet.
Jeg synes utseende er veldig viktig jeg da.. og kropp. MEN personligheten er mest viktig. Hjelper lite om personligheten er helt ræva.. men før jeg vet det - så har jeg jo hatt det litt moro med karen hehe..

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 19:00

Til og med jeg som mann, kan jo se hvis en annen mann ser mere attraktiv ut enn meg.. Det samme gjelder dere kvinner også..
Det er jo greit å få et perspektiv på hvor man bør legge listen, slik at man ikke går å tror man ser bedre ut enn man gjør, og legger seg på riktig nivå utifra egne forutsetninger.. Ja det kan virke overfladisk, og mange påstå at de er fryktelig uenig.. Men alle ser på profilbilder, for å finne en person de synes er vakker i tilegg til en profil de synes matcher dem selv..

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 19:02

fremdeles enig med @jobbern.. !!

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 19:05

Takk takk cs, du forstår poenget mitt, og tør å være ærlig, det er bra :)

Skjult ID med pseudonym Zamboni sø. 18 okt. 2009 19:16

Som TS føler jeg at jeg bør svare også på innlegget mitt :) Dette med reality check som noen nevner forstår jeg og burde vel forklart at jeg får positive svar fra de fleste jeg kontakter så jeg JEG kontakter de først. Jeg ser jo at de har vært i profilen flere ganger, men ikke sender mail, men straks jeg sender mail til de så er de jo plutselig veldig interessert. Er litt forvirrende spør du meg...

Er på ingen måte innbilsk og tror at jeg skal fange alles oppmerksomthet hehe, så interessant/kjekk er jeg ikke ;)

Tror nok dere har rett med de som bare lager en profil uten noe særlig innhold ikke er gira på noe kjæreste nei....

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 19:17

alltid ærlig.. Som min mor sier; "jenta er ålreight hu,,, må bare bli kjent med a først.."

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 18 okt. 2009 19:22

Men har dere ikke selvinnsikt på det selv? Hvilke tilbakemeldinger man får i real life på sitt utseende?
Eller de dere har hatt sjans på og de dere ikke har hatt sjans på? Dere vet jo om folk på byen kommer bort å sier at dere ser bra ut. Det kan jo godt være at noen tror de er fan-te-kar, selv om de ikke er det, og jeg tviler på at et nr på skalaen her klarer jekke dem ned.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 19:27

Med litt selvinnsikt så tror jeg faktisk en og enhver kan jekkes ned.. Menn er generelt flinkere til å gi komplimenter til damer, så en anminnelig mann kan faktisk gå rundt å føle seg mindre pen, uten at han nødvendigvis er det.. Er ikke alle menn som går rundt å tror at de er 10 ere, men heller 5 ere, så alt over 5 kan ofte bare være en bonus :)

(kvinne 34 år fra Akershus) sø. 18 okt. 2009 19:28 Privat melding

altså, noen ganger tenkt over att jenter ikke ønsker kontakt siden de ikke tar kontakt? Jeg er ikke den som alltid tar første steget heller, men om jeg virkelig vil så gjør jeg det. Men nå skal det sies att de jeg har ønsket å ha kontakt med har kontaktet meg selv.. Att vi ofte har like intr er vel vanlig, de fleste er jo helt vanlige, hehe

Skjult ID med pseudonym Kvinne 40 sø. 18 okt. 2009 19:29

Hvor fikk du det fra, jobbern?

Merkelig så mange menn som skriver om seg selv at de er kjekke (får høre jeg er kjekk osv). samtidig som de har bilde... og vel vel... tja.tja. Uansett hvor kjekke de er, så trekker det litt ned når du må si det om deg selv...

Skjult ID med pseudonym pusen sø. 18 okt. 2009 19:38

Ja jeg også skriver til de jeg ønsker kontakt med :)

Skjult ID med pseudonym bølle-per sø. 18 okt. 2009 19:39

Jentar på gjerdet
stirrar mot kosmos
så gjespar dei
og gjeng heim.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 19:40

Men har også opplevd en del kvinner som er selvkritisk i forhold til sitt eget utseende helt uten grunn.. Men så har vi motpolene som tror de er gudsgave til menn/kvinner, ihvertfall slik de uttrykker seg og prøver å fremstå ovenfor andre.. Men inni seg kan nok virkeligheten være en helt annen..

Skjult ID med pseudonym cs sø. 18 okt. 2009 19:54

ja, enig @jobbern...dæven, mye enig vi ! - ikke alltid så lett å bedømme seg selv..
var på fest i går, og fikk høre at jeg lignet på en ung utgave at Bonnie Tyler.. tok det som et kompliment jeg da..!

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 18 okt. 2009 19:57

Kvinne 40 da får vi se alle jentene her inne helt uten sminke...da blir det plutselig ikke så voldsomt interessant å være mann lenger. Så den går begge veier, menn som sier de er kjekke eller kvinner som lurer en med sminke/make up osv.

Skjult ID med pseudonym Kvinne 40 sø. 18 okt. 2009 20:04

Hehe... Det ligger et bilde av meg i albumet mitt, hvor det står spesifikt at det er uten sminke... Noe mer? ;-)

Men altså: Kvinner flest blir jo mer attraktive med litt sminke, mens menn blir mindre attraktive av å si de er kjekke....

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 20:16

Sminke er greit det og fint hvis den brukes riktig.. Men når dama går amok slik at det resulterer i klovne fjes, så er det ikke pent lenger..

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 18 okt. 2009 20:39

@TS
Få jenter tar kontakt med deg, OK, men hvor mange av de jenteprofilene du er inne på synes du egentlig virker fristende? Selv er jeg relativt fordomsfri, men jeg kan med hånden på hjertet ikke si at mer enn 1/3-1/4 av de profilene jeg er inne på frister. Dermed sender jeg dem ingen melding. Kan det ikke også være slik med jentene som er innom profilen din?

Når det gjelder det du skriver om helgarderinger, så har det også slått meg - jeg lurer egentlig på når de får tid til alt dette, hvor mange timer døgnet deres har når de jobber, tar noen fag, trener 3-4 dager i uka, leser, ser på film, går på konsert, synger i kor, går på pub og tar lange turer i skog og mark i hverdagen. Alt etter humøret tolker jeg dette på to måter - enten juger de, eller så er de faktisk åpne for mange ting og ønsker en kjæreste de kan få utviklet interesser med i tosomhet.

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 20:59

Ingen som blir tynet her hvis de ikke lar seg tyne :)

Her har vi menings utvekslinger og en konstuktiv debatt..

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 okt. 2009 21:01 Privat melding

hmm.....vil nok tro både jenter og gutter er like dårlige og sitter på gjerdet og venter her inne....folk har ulike mål og forventninger med å være her inne og det må man respektere. Hadde selv satt pris på mer initiativ fra jentene her inne, men får heller ta initiativet selv og kontakte de jeg synes er interessante:)

Skjult ID med pseudonym jobbern.. sø. 18 okt. 2009 21:07

Det tror ikke jeg, det har alltid vært i menn sin natur å jakte, likestilling eller ikke :)

Kan ikke forandre grunnleggende uskrevne regler fordi man tror, vi veit bedre og har på en måte akseptert hva som ligger i vår natur :)

Skjult ID med pseudonym cs ma. 19 okt. 2009 17:23

deilig med menn som jakter... digger det.

Skjult ID med pseudonym Superduper ma. 19 okt. 2009 20:32

Har egentlig ikke noe i mot at jentene ikke er like aktive i forhold til å sende første mail som gutta, men stusser litt over at jeg i det siste har opplevd og fått to gule hjerter, sendt mail til begge.
Men, ikke noe svar nei.

Skjult ID med pseudonym Someone ma. 19 okt. 2009 21:05

Gjelder å stå opp tidlig om morran vettu. Kanskje de fant noen andre i mellomtiden da vettu!

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 19 okt. 2009 22:07

Faktisk kan vi det jobbern. Det skjer helel tiden.

Skjult ID med pseudonym bambi ma. 19 okt. 2009 22:27

Tror nok det ligger noe i det med att jenter som ikke er superbrukere er penere enn snittet av superbrukerjenter... Jenter trenger i utgangspungtet ikke melde seg inn og betale, får mail uansett. Jeg ble medlem pga forumet. Nå har jeg vært begge deler, men fikk like mye respons da som nå, ikke har mailen jeg får endret seg noe særlig heller. Før fikk jeg jo bare av superbrukere eller vip, fortsatt er ca 90% av mailen jeg får av superbrukere eller vip. Ikke er jeg over gjennomsnittet pen heller( er aldri pen, bare søt=), så tror ikke man trenger å betale som jente nei, så derfor virker vi kanskj emer desperate enn de som ikke betaler;P

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ma. 19 okt. 2009 23:58

Jenter som er superbrukere står det respekt av, å nei dere er ikke noe dårligere en fri passasjererne ;)

Det viser deres seriøsitet her inne, jeg personlig føler meg mere komfortabel med å kontakte en super kvinne, men dessverre veldig få super kvinner i mitt distrikt :(

Jeg er litt sliten av å kontakte kvinner som bare er her for å kaste bort tiden min. Ulempen med at noe er gratis..

Skjult ID med pseudonym Jens ti. 20 okt. 2009 00:09

Om en mann må betale for å snakke med en kvinne som får noe ut av det fordi han betaler.

Blir det ikke da rett og slett kjøp og salg av tjenester som kan føre til sex?

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 19:05

Jeg vil også sitte på gjerdet, bare jeg slipper å sitte der alene, det tror jeg kan bli litt kjedelig i lengden.
:-D

Skjult ID med pseudonym litt teit ti. 20 okt. 2009 19:34

@tjaa
Endelig en som holdt seg til temaet. Selv ikke TS klarte det.....

Hvorfor sitter de på gjerdet? Tja...selv så må jeg innrømme at det har jeg vel nesten aldri sett at noen damer har gjort.
Er ts ikker på at det stemmer at dette er så utbredt? Og er ikke det litt ubehagelig?
Selv så vile jeg nå foretrukket å sitte i en stol fremfor på ett gjerde :)

Skjult ID med pseudonym Sal.. ti. 20 okt. 2009 19:52

Vi gutta for sette på piggtråd på gjerdet så hopper nok jentene fort ned ;) hehe

Skjult ID med pseudonym jobbern.. ti. 20 okt. 2009 20:19

Litt syting nå :)

Sukker.no for de som liker å sitte på gjerdet.. Motivasjonen min har ihvertfall sunket betraktelig siden jeg kom hit for over 8 uker siden.. Mulig jeg er en stygg fuck eller har vært uheldig, men så langt er det ikke mange seriøse kjærlighets søkere jeg har hatt kontakt med, men det finnes såklart unntak :) Dette begynner å grense til toppen på kjedsomlighet, faktisk litt lei av å sitte har inne på forumet å skrive også, men er avhengi og funnet ut at det er her jeg for valuta for pengene :) Så ser jeg alle de som har vært her i flere år og fortsatt like singel, det er ikke akkurat oppmuntrende lesing.. Fortår at det ikke skjer over natten, men dette begynner å bli latterlig.. Tror det er mange som bare kunne holdt seg til facbook og msn, fordi de liker helst å chatte og slå ihjel tid, men prøver å innbille andre at de søker noen.. Trodde dette var en dating side, ikke en jævla sy forening ;)

Det var deilig, få ut litt dritt :D

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 20:21

Gliser.......deilig, ikke sant vel jobbern..? ;-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 20 okt. 2009 20:31

Gjør ikke meg noe om flere karer hopper av her... :-)

Men all den tid jeg vet om flere som faktisk har funnet noen her, så vet jeg at det funker. Det er kanskje ikke de som er mest aktive på forumet, men de finnes. Selv er jeg fortsatt singel drøye 18 måneder etter at jeg reelt sett ble aktiv her, men i løpet av denne tiden har jeg møtt to stykker som jeg har hatt "en greie med" som har vart over tid, riktignok uten at det har blitt noe mer ut av det, men det var/er i hvert fall helt åpenbart for meg at de var/er ute etter noe seriøst.

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 21:09

Jobbern, jeg tror folk blir litt avhengige av å være single.
Ingen ønsker det i lengden, men det blir en slags "livsstil" å stadig være på "jakt"

Kravkurven sier jo sitt, slik jeg føler det, begynner man i 20-årene med få krav. Etter et større antall dater og ekser, så får man jo flere og flere krav, de øker i takt med ødelagte forhold. Nå venter jeg på at desperasjone skal ta meg, så noen av kravene forsvinner igjen, foreløpig har de ikke gjort det. ;)
Men jeg tror de gjør det hos mange over 30, man finner vel ut at noen av kravene er ganske tåpelige, og finner ut hva som er ens virkelige verdier.

Inntil videre er jeg overfladisk og kravstor, og regner med det er flere av oss. Vi sitter kanskje på gjerdet og dingler litt med bena sammen. ;-D

Skjult ID med pseudonym Tom Ihue ti. 20 okt. 2009 21:15

@zoid
Greit nok at noen har funnet hverandre her, men spørsmålet er vel om det er mer effektivt å være her enn i RL? Liker å tro det selv, men er sannelig ikke sikker. Det er jo godt mulig at de samme personene hadde funnet seg en kjæreste utenfor sukker i løpet av den samme tiden som de hadde brukt her :)

Så ja, jeg tror TS har rett angående en del av damene her. Det er også min erfaring.
Og i tillegg så er det alt for mye grønt gress her, som gjør at personer av begge kjønn bare blir en haug med kikkere, og sjelden kommer noe lengre enn det.......

Vi er nok fortapt alle sammen :)

.

Skjult ID med pseudonym cs ti. 20 okt. 2009 21:19

Å nei - ikke fortapt , har det morsomt jeg.. !!

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 21:20

For å si det sånn, MENN sitter like mye på gjerdet her, om ikke mer.
Enten er jeg skikkelig lite attraktiv, ellers har jeg dårlig tekst. (??)
Det er noen få innom i løpet av en uke, kanskje fordi jeg var innom hos dem først.
Veldig få setter hjerte, og enda færre skriver.

Har erfaring med at menn er mer aktive på andre nettsider, og at damene er i flertall og mer på "hugget" her inne.
Det er stor konkurranse om menn her, og derfor tror jeg menn er litt late ifht å kontakte oss jenter.

Correct me if I'm wrong.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 21:21

Synes stadig jeg ser folk her på forum som jeg blir nysgjerrig på men ikke kan kontakte pga pseudonum.

Skjult ID med pseudonym Tom Ihue ti. 20 okt. 2009 21:23

@tjaah
Kansje menn er late fordi de vet av erfaring at det ikke hjelper å ta kontakt? :)

Tror vel ikke det er noe poeng å skylde på hverandre, men at vi heller burde bli flinkere til å ta kontakt og ikke minst kansje ta seg tid til en liten prat for å finne ut om dette kan være noe, selv om personen hadde f.eks en annen hårfrisyre enn det du liker på profilbildet :)

Skjult ID med pseudonym cs ti. 20 okt. 2009 21:28

har ca 20-40 besøkende hver dag, og bra med mailer osv..Men jeg har jo mine favoritter,,, og JEG er gammal.. !

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 20 okt. 2009 21:31

jada, bare GNI det inn cs....

Skjult ID med pseudonym Tom Ihue ti. 20 okt. 2009 21:31

og cs er sikkert dame også? :)

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 21:33

JEG er dame, og jeg har cirka 2 besøk om dagen...
Mhm, GNI det inn, cs. ;-p

Skjult ID med pseudonym cs ti. 20 okt. 2009 21:33

Jepp. hunnkjønn.. voff....

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 21 okt. 2009 00:38

@Tom Ihue
Sukker er vel bare et tilleg til hverdagen, og ikke en erstatning?

Skjult ID med pseudonym Tom ihue on. 21 okt. 2009 01:05

Selvfølgelig er det det, men det har uansett ikke noe å si for teorien min.
Er forøvrig ikke like sikker på at alle forumbrukerene vet om denne muligheten :)
hehe...

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 22 okt. 2009 17:10 Privat melding

Er vel like mye et kjøttmarked her inne som ute i den store verden... Det gjelder å prøve...og feile... Får man ikke brev, sender man brev. Et nederlag her inne er det samme som over disken i en butikk eller på gaten. De som ikke smiler bryr seg ikke. De som ikke svarer, bryr seg ikke. Da går jakten videre.