Alle innlegg Sukkerforum

Oppfordring fra Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 20 okt. 2009 11:43

Hei, vi vil bare komme med ett innlegg her nå som forumet er litt ubalansert.

En effekt man skal være svært på vakt mot på et forum er mobbing. Gang på gang ser vi en svakhet ved menneskelig kommunikasjon her på forumet: Hvis en stikker seg ut, enten i form av å være mer positiv eller vise andre former for små avvik, så begynner folk å hakke forsiktig på vedkommende. Det som er verre er det neste som skjer, nemlig at flere ofte henger seg på og adopterer den kritiske holdningen til den som forsøker å forsvare seg mot flere på en gang. Det kan også virke som at eneste grunnnen til at de er i mot vedkommende er at de andre er i mot.
Den selvforsterkende effekten er et skummet trekk ved åpne forum og det er trolig samme mekanisme som fører til mobbing. De på "riktig" (eller ofte gal) side ser ikke at det de gjør er feil siden alle mener det samme. De som først sa at jorden var rund opplevde ganske sikkert det samme.

Problemet med denne type haking er at innholdet i trådene blir totalt uinteressante. Hvorfor skal de tusenvis av andre som ikke skriver på forumet, men som er innom og titter av og til, finne det som står der interessant?

Som sagt før bør man være på vakt når man merkar at man ønsker å kommentere person, eller personinnlegg i stedet for saken. Vær så snill å forsøk å være saklig, for hvis det fortsetter med personangrep så må vi begynne å slette profiler. Vi har full oversikt over hvem som skriver under pseudonym, så ta dette litt alvorlig før vi må inn med tåregass :)

MVH
Morten i Sukker

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 20 okt. 2009 11:54

@sukker

Veldig bra hvis dette vil hjelpe, men jeg har mine tvil. Synes enkelte har gått for langt allerede. De burde ikke fått flere sjangser mener jeg.

Skjult ID med pseudonym s ti. 20 okt. 2009 12:35

Så lenge _dere_ fortsatt foretar den kvalitative vurderingen i hvert tilfelle, føler jeg at forumet fortsatt kommer til å leve fint videre i beste velgående :)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 15:48

Morten
Jeg tviler ikke på at dere har oversikten over hvem som skriver hva, og at dere vil ha ro og orden på forumet. Men har det ikke slått dere at enkelte personer nyter at de kan få full oppmerksomhet samtidig som de kan spille såret og være martyr?
Jeg tar i utgangspunktet alle innspill alvorlig hvis de ser ut til å være alvorlig ment, men når en tråd først er ødelagt er det lett for at man slenger seg på den useriøse linjen. Ofte er humor på sin plass, og det finnes folk her inne som virkelig har talent for spydighet, og det beundrer jeg. De som får tråden sin ødelagt synes kanskje ikke ar det er like morsomt, og jeg beklager hvis jeg har tråkket på noen. Ha en fin kveld alle sammen!

Skjult ID ti. 20 okt. 2009 15:50

på tide... prøver man og stå fram og se om det kan skje noe får man mld med at manmaser...skuffende:(

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 18:37

Vet ikke om sukker ønsker kommentarer på denne tråden, men jeg fikk lyst til å lage et innlegg og bidrar om ikke annet på den måten til at tråden løftes opp.
Mitt inntrykk er at sukker ønsker ordnede forhold og det er bra. I tillegg tror jeg de ønsker å unngå at noen kjenner seg krenket. Det er er nok vanskligere.

Forum følger slik jeg ser det de mange av de samme mekanismene som man ser i øvrige grupper. Vi får ulike roller. Noen vil alle skal være venner, noen er moderatorer, noen vil kverrulere, noen bidrar med nye perspektiver, noen blir syndebukk og en sjelden gang kan vi få hellige kuer m.m.

Dette innebærer at jeg kan kjenne meg krenket selv om andre bare ønsket å tydliggjøre at de var uenig ved meg. Andre kan kjenne seg angrepet av meg selv om det ikke er min hensikt. Jeg kan tolke et personangrep som at vedkommede går tom for argumenter. Noen ganger er det en tilbakemelding på at formen min er ugrei. Og noen ganger er folk ute etter å lage bråk.

Jeg kan forsvare meg gjennom et motangrep, jeg kan ignorere et innlegg, jeg kan argumentere sak tilbake, endre mening eller logge av, eller alt sammen i rekkefølge. Om mitt forsvar innebærer et innplistt motangrep av typen "du er hvertfall ikke noe bedre" har vi det gående i en runddans vi kan holde på med lenge.

Jeg tror det er uungålig og viktig at forum snakker om hvordan hvilke spilleregler som gjelder. Blir temperatuern for het kan Morten gi beskjed, og forhåpentligvis bidra til å løfte debatten. Generelt synes jeg det er bra at sukker har is i magen : ), da grupper oftest finner ut av ting selv. Men det er selvsagt riktig å gripe inn iblandt og i det aktuelle tilfellet ble jeg litt sjokkert da jeg logget meg på etternoen dagers fravær og så hvordan trådenen var.

Jeg tror det er fånyttes og feil å unngå temaet spilleregler. Og ettersom det er folk som er her kommer vi til å reagere på hverandre. Tror forøvrrig siste tids hendelser bare har enkelte fellestrekk med tradisjonell mobbing, selv om det også da er gruppeprinsipper i sving og det åpenbart har vært verbale angrep her.

Skjult ID med pseudonym Hallo ti. 20 okt. 2009 18:44

Dette var på tide:)

Skjult ID ti. 20 okt. 2009 19:03

på tide?
tja....jeg har vært her i flere år og dette er noe som kommer å går hele tiden. Sannsynligvis så blir et litt roligere her fremover, og så det igang igjen. Akkurat som før :)

Når det er sagt, så synes jeg det faktisk har vært veldig lite personangrep her, til tross for at noen prøver å påstå det motsatte. At noen motsier det som blir skrevet er da ikke personangrep, det kalles diskusjon. Dette er et fenomen som er relativt utbredt på ett forum :)

Men jeg synes at vi alle kansje burde vært flinkere til å ikke bite på kroken hver eneste gang. Så kunne vi kansje fått litt mer siviliserte diskusjoner her også :).

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 19:11

Det skremmer meg at terskelen for mange er så høy når det kommer til det å være ufine mot andre. Det gjør at jeg lurer på hvordan de oppfører seg mot sine medmennesker i real life. Å spørre om noen har glemt å ta pillene sine eller er virkelighetsfjern? Er det personangrep, eller handler det om trådens tema? Jeg kunne ramset opp alt som er blitt sagt til meg, men endel har skjedd natterstid og feiginger har slettet det igjen. Likevel, så er det veldig lett for dere med anonyme nick å si at det bare er å overse og ignorere. Det er ikke dere som har kjent dette på kroppen i flere uker. Så kanskje om det var dere som fikk gjennomgå så hadde dere sett på det annerledes, men empati er en egenskap ikke alle er utstyrt med. Uansett, jeg har ikke falt på deres nivå! Jeg sier ikke stygge ting tilbake. Mange ganger svarer jeg ikke. Noen ganger får jeg nok og sier noe. I allefall, om noen tror de klarer mobbe meg ut av forumet tar de feil. Jeg mister heller ikke nattesøvnen pga dette! :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 19:24

Heisann Morten :-)

På generelt grunnlag er jeg selvsagt helt enig: Mobbing skal ikke forekomme i noen form verken her på forumet eller ellers!

Men det er ikke alltid like krystallklart hvem som er mobberen, hvem som blir mobbet eller hvem som trigger mobbetendenser.
I denne sammenhengen synes jeg det er viktig å nevne at rollene rundt dette på ingen måte er selvsagt ang. forumet den siste tiden.

Det er kjedelig å utnevne syndebukker, og jeg tror at hver enkelt gjør sitt beste - selv om "sitt beste" til enhver tid vil variere.
Om det finnes en mobber, mange mobbere og om det finnes offer her eller ikke, kan vi uansett alle ta en liten runde med oss selv.

Forøvrig synes jeg Skjult ID har skrevet et, slik jeg ser det, treffende innlegg over meg her......

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 19:45

@Pusen: Ettersom du var der: Jeg synes du har fått gjennomgå mye i det siste, ser du har prøvd ut ulike strategier og det må være frustrerende at angrepenen ikke tar slutt. Samtidig opplever jeg at innlegget du nettopp skrev inneholder flere formuleringer som jeg ville opplevd som krenkende personangrep om jeg følte de var rettet mot meg.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 19:48

Det blir vel sånn til slutt mandu, at man blir irritert og da høres det når man snakker om tema.
Jeg holder meg nå i de hyggelige trådene så får vi se hvor lenge jeg får være i fred :) Ikke så mye annet å gjøre.
Men takk for tilbakemeldingen:)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 19:52

: )

Skjult ID med pseudonym Amo ti. 20 okt. 2009 21:01

Kjenner jeg er enig i Z og nevnte skjult ID over henne.
Og jeg vil legge til at jeg ikke har sett noe form for mobbing av noen som har stukket seg ut ved å være "mer positiv" enn andre.

Og så sitter jeg og tenker på HVA som er definert som mobbing i Sukker forum. Eller personangrep.
Dersom f.eks jeg stiller et utfordrende spørsmål til et utsagn i et innlegg, der utsagnet går på en personlig overbevisning vedkommede har, eller det er en generalisering som omfatter mange. Er det da et personangrep av meg å spørre hvor faktagrunnlaget ligger for å komme med påstanden, siden den da omfatter "alle"?
Det er noe i det Z skriver...og jeg tenker på: Hva er det som ruller igang snøballene?

Og jada, det er nok av kroker å bite på her inne. De gjenspeiler kanskje hvordan vi ser på ting, og hvor vi har fokus?
Kan jo være noe å tenke på for alle, det?
:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 21:07

Om jeg feks skriver at menn er drittsekker, eller at alle kristne er naive eller at alle ikke kristne kommer til helvete, eller at damer som har sex på første daten er billig. Er det rimlig at jeg får spm om hvilken stein jeg har krøpet ut fra. Synes det vile være konstruktivt at folk la til noe yttligere enn det, men ok. Om folk da skriver at jeg virker usympatisk, uinfomert, arrogant eller annet opplever jeg som rimlig selv om det er en personkaraktrestikk.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 21:33

Men hva om de skriver at du er feit, baktung, har glemt pillene dine, er patetisk og virkelighetsfjern?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ti. 20 okt. 2009 21:36

Pusen

Har da selv blitt kalt bitter, overlegen, usikker etc jeg også. Gidder ikke bry meg så lenge de ikke kjenner meg.

La det gå nå!

Skjult ID med pseudonym hanne ti. 20 okt. 2009 21:36

feit, baktung er ikke akseptabelt, men synes de andre bør man kunne bruke..
Litt takhøyde må man ha i ett forum......

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 21:37

Patetisk og virklighetsfjern ville jeg godta. Kommentarer på kropp synes jeg bare hører hjemme i tråder som omhandler det (og er der også trolig oftest ufint). Kommentarer om medisinering synes jeg er under pari og kan vanskelig ansees som relevant.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 21:43

Hvis man derimot anklager noen for å være ustabil, bitter, uempatisk, samvittighetsløs, virklighetsfjern, patetisk eller ute etter å spre dritt bør man være klar over at man bidrar til å heve temperaturen. Uavhengig av om karatrestikken er korrekt eller ei. Det vil trolig oppleves mer som en krenkelse enn konstruktiv kritikk.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 21:52

@mandu76 21:07-20/10
, de forholder seg da til det du har skrevet og det er ikke personangrep per min definisjon, men angrep på det man skriver.
Noe som jeg mener er helt legitimt.
Så kunne den som fikk kritikken så klart ha valgt å kallet den som gjorde det for mobber, drittsekk, forumtroll, syk i hodet, drittslenger m.m. uten å begrunne det noe videre.
Men de fleste gjør ikke det (deg iberegnet ut i fra innleggene jeg har sett :).

De fleste gir da en konstruktiv tilbakemelding med hva de mener om saken, gjerne ut i fra hva de skriver.
Jeg har ikke sett at mange "hiver seg på en bølge", men jeg har sett mange engasjere seg, da de er sterkt uenig med det noen skriver i forumet (der kommer altids et par innelgg som er usakelig). Noen tar det greit.. noen truer andre med juling... noen sutrer hemningsløst når noen kritiserer dem... noen blir usakelig... Noen har ikke selvinnsikt til å skjønne at når 100 stk. mener du gjør noe galt og 3 stk. mener det er ok, at det da faktisk kan være noe i det som blir sagt... go figure..

Så er jo det tradisjonelle: "Du kjenner ikke meg og vet ikke hvordan jeg er"
Helt korrekt! Man svarer ut i fra hva som skrives på forum.

Men dette er så klart bare min personlige mening og trenger ikke være noe som helst fasit.
Jeg lover jeg skal prøve å ikke kalle dere syke i hodet, drittsekker, true med juling, sutre el.l. om noen er uenig med meg ;)
Men det kan være at jeg kritiserer "din" mening, på lik linje med at noen kan kritisere "min" mening.

Correcto mundo

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 21:53

Det heter ikke usakElig!! Skulle ønske at "folk" kunne lære seg å skrive. Er det okei å si, siden det ikke handler om deg som person, men din uvitenhet? ;)

Skjult ID med pseudonym torpedo ti. 20 okt. 2009 21:59

....let by gones be by gones and lets`s all start fresh tomorrow...
(jada sikkert feil skrevet men i couldn`t care less...)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:00

Det er det @Pusen.
Takker for opplysningen (har crappy tastatur på laptop'en min, så jeg må nok ha meg en ekstra runde med korrektur)
De crappy setningsoppbygningene får jeg desverre ikke gjort så mye med.

Skal prøve å ikke ha så mange trykkleif neste gang :)

PS: Du glemte forøvrig: "altids" og "innelgg" ;)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:02

Dette er det beste jeg har lest på uker Stein!

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:02

@mr spiff: Å si at noen virker bitter er en personkaratrestikk. Om det er et angrep kan enten defineres mht hensikten bak utsagnet evt mottagers opplevelse. Begge deler er vansklig kontrollerbart.

Jeg synes noen ganger det er greit at vi reagerer sterkt. Hvis noen foreksepel foreslår "holocost never happend" bør man reagere.

Husker det var en tråd for lenge siden der en med pseudonum fortalte han hadde skutt katta til naboen for den var plagsom og han hadde advart. Han fikk mange tilbakemeldinger på hva slags person folk antok at han var. Ikke urimlig tenker jeg. Kosntruktivt for vedkommedes selvutvikling, antagligvis ikke.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:04

Hva er problemet da @SteinR?
Er en "mann", en person som sier de kjenner de som jobber på sukker og skal få utlevert adressen og komme å jule dem?

Jeg aner ikke hvem du er, selv om jeg ser bilde av deg.
Så jeg ser ikke helt den store forskjellen.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:04

Ja, mrspiff, og DESSVERRE skrives sånn! Men det er det ikke så mange som vet ;)

Klapper igjen for SteinR sitt innlegg! :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:09

@spiff: nå synes jeg det var noe intressant på gang. kan vi ikke ta den tanken litt lenger? Ser du har prøvd på det før.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:09

da mener jeg def av personangrep

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:11

Haha...
Priceless!
Jeg hadde trykkleif på det innlegget også :D

Skjult ID med pseudonym hanne ti. 20 okt. 2009 22:13

Ikke la deg lure mrspiff.
SteinR har vel aldri skrevet ett innlegg på dette forumet som ikke har til hensikt å kun provosere.
Tror han koser seg stort når noen lar seg irritere over det han skriver. :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:14

Nei @SteinR... Det er mye bedre å true mennesker med juling når man er uenig.
Den norske stolte mannen anno 2009 eller var det anno steinalderen?

Skjult ID med pseudonym Mann 27 ti. 20 okt. 2009 22:14

Jeg skal faktisk henge meg på spiff i denne,fordi jeg er inntereert i å høre hva han har å si:-),definisjoner er enkle og komme med. Har selv aldrig vært veldig usynlig her inne. Kan stå for mine meninger å:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:15

Jeg opplever tråden vi har nå er noe anderledes enn det som gjorde at sukker grep inn, at den har potensiale for interessante meningsutvekslinger, men det er klart en balansegang og endel vil mene dette er tværing. Noen som ser det på samme måte?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:15

@hanne... jeg lar meg ikke irritere så lett ;)

(mann 56 år fra Akershus) ti. 20 okt. 2009 22:18 Privat melding

Nå er det ikke sikkert at så mange bryr seg om hva du skriver heller SteinR :-). For å bruke deg som et eksempel SteinR:
Det at du skriver som du gjør, kan enhver her si til seg selv at dette er noe SteinR driver med. Det angår da ikke meg om jeg ikke selv ønsker det. Hva SteinR holder på med er da hans egen greie. Dersom SteinR sier at eks. alle busser i Norge er grønne, ja så sier og mener han kanskje det. Det angår da ikke meg eller deg :-)).
Det som så ofte forundrer meg er at så "mange" ikke later til å ha evnen til å se seg selv oppi det hele, ei heller har ønske om å forstå hva som skjer når man reagerer slik man gjør, og tilsynelatende og ikke minst har en manglende evne til å gjøre-/ ville gjøre noe med det.

Hilsen Mammadalt

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:21

Det er mye lurere å diskutere på saksnivå, tror jeg, og tråden skal bli bra.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:21

Givi: Hva mener du man skal gjøre da? Mener du at jeg skal endre mine meninger og holdninger slik at de passer til de som er uenig i min opptreden? Gjerne forklar:)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:22

@SteinR, jeg har ikke angrepet EN kvinne med alt jeg har kveld etter kveld.
Jeg skriver kritiske innlegg til det jeg er kritisk til og positive innlegg til deg jeg er positiv til.
Dette er uavhengig om det er jente eller gutt, mann eller dame.
Så enkelt er det.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:26

Hvis folk reagerer sterkt kan man velge å forstå det på ulike måter, en sannsynlig forklaring er at den som reagerer ble provosert. Da kan man spørre seg om det var form eller innhold vedkommede reagerte på. og det kan jo være lærerikt å finne ut hva som gjorde at folk reagerte så sterkt. Da har man friheten til å vurdere om en ønsker å endre seg eller ei.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:27

Er ikke så flink å skrive da @yourX.
Fikk jammen en trykkleif på det siste innlegget også :D

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:30

Bare gi opp Mrspiff! Skal la være å korrigere deg fra nå ;)
Dessuten har du mikset de siste bokstavene i trykkLEIF.. det skal være FEIL ;)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:33

Hehe
@Pusen.. TrykkLEIF, kalles ironi. :)
Jeg blir ikke fornærmet om noen kommenterer trykkLEIFENE mine, da jeg vet jeg har en del av de.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:34

Jeg syns alle skal møtes uten for stortinget så kan man ta en skikkelig catfight heile gjengen:)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 22:34

Heisan @pusen:-)
Jeg sier/skriver ikke at du eller noen SKAL..., men det hadde trolig føltes bedre for deg selv om du hadde trent deg opp til å se det hele med andre "øyne". Se mer på det hele som en lek - at dette er spennende og gøy, el.l... Det kreves trolig egentrening og oppmerksomhet rettet mot deg selv - at du blir oppmerksom på at det er personer her som mener noe om deg, men som ikke i den aller minste grad "bestemmer" at slik er du. Jeg kunne skrevet alt for mye her, men det dreier seg nok mye om bevistgjøring og oppmerksomhet og ikke minst SELVFØLELSE. Det finnes mye å lese om slikt, men man/du må ha vilje til å utfordre deg selv til å forstå... - noe som er helt frivillig:-).

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 22:35

Og så klinker vi til med en skiiiiikkelig gruppeklem dere.....
*kooooosemoooose alle*

:-D

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:38

@mammadalt: Jeg tror de fleste av oss liker å tro at vi har god selvinnsikt og evne til mentalisering.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 22:38

He he... ja, humor og klemmer kommer godt med:-)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:38

For min del finnes det hverken gøy eller spennende å bli kalt feit og diverse andre ting. Dette føles alt annet enn gøy!
Men jeg foreslår jo at man enten kjenner det på kroppen selv over flere uker, eller prøver å sette seg inn i situasjonen:)
Jeg jobber mye med meg selv på alle måter. Det å si ting fra flere sider. Men jeg gjør det mest i real life. Hvordan jeg forholder meg til de folk jeg møter og har rundt meg i hverdagen. Hvordan jeg forholder meg til folk her inne, viser jeg jo helt tydelig. Stort sett ignorerer jeg, ofte svarer jeg ikke tilbake og sjeldent faller jeg på deres nivå hva personangrep angår. Så da syns jeg egentlig jeg takler det helt fint. Sover om natta gjør jeg også :) Så det holder vel egentlig for meg. Ellers har jeg blitt kjent med mange mennesker her inne, kvinner som menn som jeg setter utrolig stor pris på, så om to eller ti stk her inne ikke liker meg, er meg fullstendig likegyldig :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:39

Det blir bare en anonym "puddigkos" fra meg da tjaaah.
Går det greit eller :D

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:39

ha ha tjaaah: delig er det! og langt artigere!

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 22:40

Mammadalt, Givi og Mr Spiff: Dere treffer alle spikeren på hodet, men jeg tror det er bortkastet

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:40

Men opplever du ikke at tonen er anderledes nå pusen?

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 22:41

@mandu76
Det har du nok sikkert rett i mandu76. Derfor er det også så vanskelig for mange...:-)

Skjult ID med pseudonym GoodGuy ti. 20 okt. 2009 22:41

Gudbedre

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:42

Nei mandu ;) hehe.. gjør du?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:42

tenk om det aller mest gjelder deg og meg mammadalt?!

Skjult ID med pseudonym tjaaah ti. 20 okt. 2009 22:43

Puddingkos høres veldig deilig ut... Hehe.

Skal finne senga nå, og tar med meg tankene om at alle dere står der, irl, og klemmer hverandre, puddingkoser, kosemoser, eller hva dere enn gjør. :-D
Etterpå er alle gode venner, og deler matpakka si før dere tusler videre på stien.

Idyll. sukk...

:-)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 22:45

@Pusen...
Det er vel få som har kallet deg feit?
Jeg personlig støtter IKKE slike utsagn og har også skrevet det i de tråder der det har blitt tatt opp.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 22:47

@mandu76
Hvordan du tenker overlater jeg helt og holdent til deg. Hvordan jeg tenker og hvorfor, er det ikke plass til å skrive om her:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:47

@ Pusen: Ja, opplever en helt annen tone, ellers ville jeg ikke vært i denne tråden. Jeg opplever at folk som er her har pustet dypt inn og ut, og nå er ute etter å reflektere omkring hva det er som gjør at vi reagerer så sterkt her inne, og at innleggene i liten grad er rettet mot person. Men ettersom det aktuelle er knyttet til den skytsen du har stått i i det siste hentes det frem eksempler på det da det har berørt oss og er friskt i minne.

@birk: plages ikke av dine skrivefeil.

Skjult ID med pseudonym jørgen jr ti. 20 okt. 2009 22:51

"Hvordan jeg forholder meg til folk her inne, viser jeg jo helt tydelig. Stort sett ignorerer jeg, ofte svarer jeg ikke tilbake...."
jaja...det var jo bra du synes det. Er godt mulig at vi andre kan være litt uenige i det utsagnet :)

Men ellers så får dere alle fortsette å kose dere med denne tråden :)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 22:52

Kan noen låne meg en tusing nå mens idyllen er på maksmerket?

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:53

Takk Jørgen, kose deg også!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 22:54

Jeg må bare spørre helt konkret:

Handler denne tråden om mobbing av pusen?
Eller handler denne tråden om pusen sin opplevelse av at det er hun som blir mobbet?

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 22:55

@Z: I min sterkt forenklede tegneserieverden handler denne tråden om hva som gjør at noen opplever seg angrepet og hva som gjør at noen opplever at andre angriper og hva man mener det er greit man skriver på forum m.m.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 22:56

Z: du får spørre ts.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 20 okt. 2009 22:56

Det jeg synes er noe rart er at ingen av de såkalte " mobberne " står for hva de har sagt. Ingen selvkritikk overhode, og heller ingen som ber om unnskyldning at de enkelte ganger gikk for langt. Joda folk har skjerpet seg etter sukker la dette ut, men det å bare å bla litt tilbake så ser man fort hvem som har slengt dritt og ikke. Noen har tydeligvis tyskeren på besøk...:)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 22:59

Pusen
Det kan jeg godt gjøre pusen, men jeg velger også å spørre deg. Dette er vel tråd nr. 2 fra sukker om dette temaet.....hva mener du?

seriøs
Jeg har bladd meg ganske mye tilbake, faktisk. Er du nå så sikker på at du finner mye dritt? Og hvem er den rettet mot i så fall?

alle
Er dette interessant å sitte og snakke om? For meg ser det ut som om forståelse ikke er målet, men å vinne en eller annen kamp.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 20 okt. 2009 23:01

@Z

Les en gang til hva faktisk sukker skriver her så slipper du å spørre om det. En ting går igjen der og det er mobbing!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Amo ti. 20 okt. 2009 23:01

@seriøs
Og hvem er de såkalte "mobberne"?
Jeg etterlyste istad, lenger oppe, hva dette gikk på.
Hvem skal be om unnskyldning? For dersom noen sitter og venter på at jeg skal komme med èn f.eks, tror jeg at jeg trenger å få forklart for hva. Det kan være endel som lurer på det samme...for sin del.
Det er litt udefinert hva dette egentlig dreier seg om.

:-)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 23:03

Z har rett. Nesten som et lite dikt

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 20 okt. 2009 23:05

@

Det vet sukker og det vet de fleste som bruker forumet som har fulgt med. At noen da mener dette ikke er mobbing/personangrep er ikke relevant ettersom det mener sukker. Det er faktisk de som bestemmer reglene her. Det er ikke tillatt å henge ut folk med nick her.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 23:08

Seriøs
Jeg er både våken og belest - og har derfor også lest sukker sitt innlegg :-)
Du sier at sukker har tatt stilling til at noen blir mobbet her. Javel. Så du mener denne tråden handler om Pusen?

For meg er det nemlig fremdeles litt diffust hva det er som foregår eller hva som diskuteres.
Derfor tillater meg å poste mitt første innlegg igjen:

Heisann Morten :-)

På generelt grunnlag er jeg selvsagt helt enig: Mobbing skal ikke forekomme i noen form verken her på forumet eller ellers!

Men det er ikke alltid like krystallklart hvem som er mobberen, hvem som blir mobbet eller hvem som trigger mobbetendenser.
I denne sammenhengen synes jeg det er viktig å nevne at rollene rundt dette på ingen måte er selvsagt ang. forumet den siste tiden.

Det er kjedelig å utnevne syndebukker, og jeg tror at hver enkelt gjør sitt beste - selv om "sitt beste" til enhver tid vil variere.
Om det finnes en mobber, mange mobbere og om det finnes offer her eller ikke, kan vi uansett alle ta en liten runde med oss selv.

(Forøvrig synes jeg Skjult ID har skrevet et, slik jeg ser det, treffende innlegg over meg her......kl. 19.03)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:10

@Z: jeg opplever at som det skrives i flere innlegg er det mye goodwill nå. Det er ønske fra flertallet som har deltatt i denne tråden om å få til en slags forsoning og refleksjon. Det at folk kommer hverandre i møte etter en konflikt opplever jeg imidlertid som noe som har potensiale for at man kan lære noe om seg selv og andre. Iblandt kommer innlegg som går mer ut på å vinne en argumetasjon. Hvis det er målsettingen på dette tidspunktet tror jeg det bare blir meningsløst.
@seriøs: Om det skal fordelses skyld ville jeg ventet til gemyttende hadde vært rolig lenger.

Sukker kan slette denne tråden om de mener det er dårlig steming. Om pusen synes dette er fortsatt tværing synes jeg er svært relevant. Det er slitsomt å oppleve å stå alene over tid.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:12

Det står flere plasser i denne tråden hva den handler om.

Å henge ut mobberne her vil jo igjen være personangrep? Ikke sant?
Det er bare for de som går over streken å skjerpe seg, så vil dette avta.

Jeg syns ikke folk som ikke er tilstede eller vet hva som foregår skal uttale seg. Som sagt mange ganger før så er myyyye av hetsen slettet etter det er skrevet. Å gjengi noe som er sagt har jeg allerede gjort, å gå mer i detalj enn det orker jeg ikke.

Igjen, så skremmer det meg at noen ikke forstår eller ser hva dette handler om. Om noen virkelig mener det er okei å oppføre seg på dette viset så forteller det mye om deres personlighet og manglende sosiale antenner. Skremmende om de oppfører seg sånn i real life. Jeg har til dags dato ikke kalt noen patetisk, ikke eksen min engang! Å sitte å slenge dritt til fremmede folk jeg ikke kjenner, det ser jeg heller ingen poeng i. Dessverre er det tidsfordriv og underholdning for noen. Det ødelegger faktisk for andre.

De som mener jeg ikke blir plaget her inne, jeg stiller et spørsmål: Har noen av trådene mine fått være i fred? Eller er de blitt ødelagt av usaklige kommentarer? Til og med i natt når jeg ønsket folk en god natt kommer 4 kommentarer som ikke har noe der å gjøre. Hver gang jeg svarer på en tråd, så kaster folk seg over meg, det er fotfølgelse. De som mener noe annet, at dette vitner om en god debatt, og saklig oppførsel, gjør at jeg lurer på hvordan personlighet de har.

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 23:14

Ingen dum mann du mandu:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:17

@pusen: men opplever du også dette som vi holder på med nå som en videreføring og pågende plageri, for det ønsker ikke jeg å delta i.

@dalten: dame

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:20

Absolutt ikke mandu! Absolutt ikke.. :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:21

Noe av dette er som du sier en annen tone og interessant å diskutere :)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt ti. 20 okt. 2009 23:21

Ingen dum dame du mandu:-)
"beklager" :-)

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 20 okt. 2009 23:22

mandu: Jeg har neppe fått med meg alle trådene, alle de slettede innleggene og alle de ufine kommentarene, men det er jo legitimt å stille spørsmålet med hvem som faktisk står for den største tværingen om dette emnet her inne.

Jeg har med vilje ikke deltatt på forumet den siste tiden, i begynnelsen var det fordi jeg ikke likte tonen trådene hadde fått, nå velger jeg å holde meg relativt passiv på grunn av det jeg oppfatter som gjentatt syting om samme emnet. Jeg er rett og slett mektig lei av å se en enkelt person syte så ekstremt mye og komme trekkende med det samme gamle emnet på nytt og på nytt, uten at denne personen ser at det er hun selv som faktisk trekker opp til "kamp" hver gang.

Igjen, jeg har neppe sett alle innlegg/tråder den siste tiden, men i det jeg har fått med meg de siste dagene har dette vært et gjennomgangstema.

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:23

@dalten: takk ; )
@pusen: bra

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 20 okt. 2009 23:24

@Z

Du må gjerne mene det, men jeg er totalt uenig med deg. Når enkelte brukere her inne kommer med utsagn som :

" har du glemt å ta pillene dine ", " du er patetisk", " du er feit ", " legger deg ut til å være selverklært offer", " du er virkelighetsfjern ", " snakker for døve ører ", " største drittprodusenten", og det er slike ting jeg husker har blitt sagt. Dette er bare litt av det, men jeg synes det er ufint.

Dette er ikke saklige innlegg som går på sak, men at man slenger dritt til personen og det kaller jeg personangrep. Tydeligvis er sukker enig i det ettersom de har lagt ut dette og advart folk.

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 23:24

Enda En som har gangsyn

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 23:26

Bullshit @SteinR? (<---- var dette passiv agressiv? Jeg mener det jeg skriver ikke er bullshit)
Jeg stiller spørsmål som jeg vet hva jeg mener er svaret på og vil gjerne vite hva den andre part mener.
Dette er uavhengig om det er @pusen eller andre.
Jeg har til og med gjort det til deg.

Jeg har også skrevet at det jeg mener er ingen fasit, men hva JEG mener.

Jeg har ingen kall @SteinR.
Jeg har heller ikke et kall på å "angripe" deg.
Jeg har til og med skrevet positivt om noen av innleggene dine (selv om jeg mener du setter ting veldig på spissen av og til).
Nå er jeg altså uenig med deg og skriver det.

Om jeg hadde angrepet og plaget noen, så regner jeg med at jeg hadde fått hørt det fra Sukker.no
Nå ser jeg at det er minst 3 stykker som er uenig med meg...
Bør jeg skråle om at jeg, en anonym "pudding" blir mobbet ? (<--- atter et passiv agressiv spørsmål (jeg mener svaret er nei.. Men lurer på om andre mener det samme) )

Jeg har i grunn aldri skjønt hvorfor du sletter det du poster en liten stund etterpå.
Er det pga. at du mener andre tar ting ut av sin sammenheng?
Forøvrig måtte jeg bare kommentere når JEG mener du kaster stein i glasshus, når du skal definere hva en mann anno 2009 er.
Etter min mening har du ikke bevist det her på forum.
Men igjenn, så er det bare min mening og kan være fullstendig feil.

(mann 54 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 okt. 2009 23:26 Privat melding

HERREGUD!!! Dere sier at dette er unødvendig å diskutere...!!! OK, så la vær å skriv et innlegg da. Det blir jo meningsløst, hvis 90% ikke opplever dette. Jeg ser jo også at mrSpiff gjerne krangler bevisst, men ignorer det da... At han har noen "tilhengere" er selvfølgelig naturlig, men ikke nødvendigvis et bevis på at han er en "god leder". Jeg skriver mine innlegg uten tanke på HVA dere mener, men hører på fornuft og vise ord. At noen ønsker å "sabotere" DRITER jeg i!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:27

EndaEn: Det er absolutt ikke vår oppgave å henge ut noen av de som eventuelt mobber. Hva godt vil det gjøre? Å prøve å forklare en mobber som alltid har rett hva h*n har gjort feil? Å finne beviser på dette, som endel er slettet?
Det kommer til å bli et rent helvete av det, og det er faktisk sukker sin jobb å finne ut av dette, det er de som sitter med identiteten til de som holder på. Vi er ingen domstol.

Jeg kommer til å fortsette å syte helt til jeg får debattere i forumet uten å bli kommentert med usaklige innlegg, eller forfulgt ;)
(Om dere ikke syns det så er det igjen opp til sukker og ta stilling til det som er blitt rapportert inn)

Skjult ID med pseudonym gansketeit ti. 20 okt. 2009 23:27

Siden du stilte ett spørsmål pusen :

Vet du egentlig hva som ble skrevet i babbeltråden som du henviser tilt? Vi snakker da altså om en fjase tråd som bare skal være tull og tøys. Dette sto der...

- Ha en god natt og en fin dag i morgen :) Sov godt! :)
- Mener du det?
- Er det ett VM i å lage flest tråder som jeg ikke har fått med meg? :)
- Nei, bare NM. VM kommer sikkert senere
- Takk det samme pusur-)

Mener du virkelig at dette er noe å reagere på? Du har ikke vurdert det slik at dette faktisk kan være humoristisk ment?
Er ikke sikkert at alle her på forum er imot deg vettu :)

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 23:28

Pusen:

Jeg har skrevet konstruktive og lange innlegg til deg der jeg har vært oppriktig og tydelig i en tråd der du faktisk ba om dritt.
Disse innleggene har du slettet, sammen med mange gode, seriøse og velformulerte innlegg skrevet i beste mening til deg.
Derfor går jeg ikke inn i en ny diskusjon med deg om dette. Det jeg har ønsket å si til deg, er egentlig sagt så godt jeg evnet.

Min opplevelse er at mange fremdeles prøver å forholde seg saklig til deg. Dette er ikke nytt i denne tråden, slik jeg leser forum.
Du får mye motstand fra mange fordi temaet "mobbing av pusen" hår pågått lenge og jeg tror folk er litt lei av deg i den rollen.
Hva med å ikke møte "oss mobberne" på det du ikke trenger da....selv om jeg på ingen måte føler meg som en mobber?

Men at det føles kjipt forstår jeg, og den følelsen du sitter med er uansett ikke moro.
Den eneste anbefalingen jeg kan gi deg er å se mot solen, fremfor å se mot skyggen - fordi jeg unner deg gode dager :-)

Skjult ID med pseudonym Amo ti. 20 okt. 2009 23:30

Såvidt jeg greier å se, er nå tråden oppe i 100 innlegg...med dette.
Hvor er Sukker moderator, når de selv starter en tråd?
Jeg savner oppfølging...for evt avklaringer og utdypning der spm dukker opp.
:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:30

@enda en: vel det er ditt perspektiv. Vil tro at pusen opplever det anderledes og dermed er det to minst 2 perspektiver. Kanskje det til og med er noen som representerer et tredje syn. Vi kunne sikkert diskutere hvem som har rett og så kunne vi se hvor lenge tråden ble her. Synes ikke denne tråden er meningsfull som en debatt noen skal vinne. Det er forsøkt. og får fort litt sånn israel og palestina tilsnitt.
Jeg skal uansett legge meg snart.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:36

Hvis du følger med i trådene Z så debatterer jeg etter beste evne etter tema, jeg har en god tone med de fleste, sier aldri noe stygt til noen. Jeg har bedt flere ganger om å få være i fred, og når det ikke går? Hva mener du er best? At jeg stille skal finne meg i all skiten? At jeg skal forsvinne fra forumet? Hvorfor sier dere at jeg skal skjerpe meg eller ta en pause? Hvorfor er det jeg som er offer eller spiller martyr? Jeg er ikke en person som sitter stille og tar i mot dritt? Jeg lar meg ikke tråkke pav andre mennesker. Da står jeg heller i krigen og gjør det jeg kan for å løse situasjonen... på min måte.
Det er påtide at dere kanskje bare godtar det. Særlig siden ingen av dere har vært gjennom det samme som meg siste ukene.
Jeg kommer ikke til å endre meg. Jeg kommer ikke til å gjøre som dere sier. Jeg er meg selv, på godt og vondt. Eneste dere kan endre er dere selv og deres egen toleranse for andre mennesker.

Jeg ser mot solen, jeg nyter livet, har det godt med meg selv, har gode venner, lager herlige hytteturer, kunne ikke hatt det bedre! Skyggen, er en krig jeg ikke har tenkt å tape. Det er jeg ikke typen til :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:40

Jeg tror endel opplever at du har sagt stygge ting om folk i dine motangrep/forsvarsposisjon pusen og at folk defor blir provosert når du formidler at du ikke synes det selv.

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 20 okt. 2009 23:40

pusen: Jeg har ikke bedt deg henge ut noen, de fleste som har lest litt på forumet i det siste har nok fått med seg hvem du "sloss" mot uansett.

Men det jeg vil er at du skal tenke litt over hvilken rolle du nå har i dette selv, det har også blitt kommentert av flere andre at du ikke lengre kun kan skylde på at andre kaster seg over deg og hakker på alt du sier og gjør, all den tid du selv ofte er den som kommer med den innledende kommentaren som drar alt i gang.

En ting er hva som har blitt sagt og gjort, en helt annen ting er hvordan du velger å føre dette videre. Du har mange måter å løse dette på, og jeg håper du velger en som både du og resten av forumet kan leve med :)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ti. 20 okt. 2009 23:41

@Odin45
En "god leder", "krangler bevisst"?
Har jeg ikke lov å diskutere det jeg er uenig i og det jeg er enig i?
Da har jeg helt missforstått hvordan forum virker.

Og hvor har jeg fremstilt meg som en "god leder" eller for så vidt leder i det hele tatt.
Det er mange som er uenig med meg også @Odin45.
Må vel si at jeg ikke uten videre ble imponert over innlegget ditt.
Men det var vel kanskje ikke målet ditt heller at jeg skulle bli.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 okt. 2009 23:42

Pusen
Du skriver: "Eneste dere kan endre er dere selv og deres egen toleranse for andre mennesker. "

Vet du hva?
Jeg tror du har rett. Om det ikke er det eneste vi kan forandre på, er det viktig for oss alle å kjenne på egen toleranse/intoleranse.

Jeg tror jeg lar det være med det........

Lykke til videre, pusen.

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 20 okt. 2009 23:43

pusen:

"Jeg kommer ikke til å endre meg. Jeg kommer ikke til å gjøre som dere sier. Jeg er meg selv, på godt og vondt. Eneste dere kan endre er dere selv og deres egen toleranse for andre mennesker."

Vær obs på at det sitter en person på "den andre siden av skjermen" og tenker akkurat det samme som deg :)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ti. 20 okt. 2009 23:44

God natt og sove godt hverisær.

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:47

Ja jeg er klar over det, men hvem syns du bør endre seg da EndaEn??

Jeg har utfordret dere mange ganger: Vis meg hvor jeg har sagt noe stygt til noen? Jeg venter i spenning ;)

God natt mandu, jeg stikker også nå! :)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 23:49

" Alle bør forandre seg utenom meg". Hva kan det komme av?

(mann 54 år fra Sør-Trøndelag) ti. 20 okt. 2009 23:50 Privat melding

@mrSpiff... Det var slettes ikke for å imponere deg, at jeg skrev dette innlegget. Men du kan vel tenke deg til hva som var hensikten??? Når jeg nå ser Hva du "angriper" hos meg, blir det jo klart at du gjerne VIL kverulere og bryte ned enkeltuttrykk slik at de kan angripes. Har sett deg "gå løs" på forskjellige temaer her inne, men gir opp når ingen bryr seg om hva du skriver... Dvs, hvis ikke "dine tilhengere" også blir med, for da er du nådeløs. Jeg har vært sammen med flere kvinner i de siste 30 år, og kan med hånda på hjertet si at den type opptreden ikke "går hjem" hos damer. Og nettopp DET mrSpiff, er nøkkelen min..., jeg er her for å treffe damer, mens du har litt andre motiver for din tilstedeværelse her..., BL.A. psevdonym....

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:51

endaen: Kommer med den innledende kommentaren som drar i gang da? At jeg er feit, patetisk, blablabla..
Skal jeg endre måten jeg debatterer på fordi noen fotfølger meg?
Nei, atter en gang, jeg kommer jeg ikke til å bruke hverken tid eller energi på å tenke på hvilken rolle jeg har :)
Det er bare å overse meg så går det så bra :) Ha en herlig kveld. Nå må jeg legge meg, dere må gjerne fortsette så kan jeg svare videre i morgen!

Lykke til til deg også Z :)

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:52

Veteran; Nice try!

Skjult ID med pseudonym Enda En ti. 20 okt. 2009 23:53

pusen: jeg sier ikke at noen skal endre seg, annet enn å innse at man av og til må være den som må gå fra en diskusjon når andre blir for usaklige, og at det ikke er et nederlag å gjøre akkurat det.

Og at det må forventes at det blir diskutert ting på et forum man ikke alltid er enig i, at ens argumenter vil bli forsøkt revet i filler av noen man ikke forstår motargumentene til i det hele tatt, at man rett og slett ikke alltid kan være enige om alt og at enkelte personer har en personlighet man bare ikke forstår seg på.

Nå melder jeg meg inn i rekken av godnattønsker, ha en fortsatt fin kveld og en strålende dag i morgen :)

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 20 okt. 2009 23:54

Takk! Visste det var bortkastet, men jeg måtte bare

Skjult ID med pseudonym pusen ti. 20 okt. 2009 23:57

EndaEn: Der var jeg enig med deg :) God natt :)

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 21 okt. 2009 00:02

@veteran

Dårlig/Mistet eller manko på gangsynet er faktisk verre å si. Så den var snill den du sa *lol*

Skjult ID med pseudonym MrSpiff on. 21 okt. 2009 00:03

En ting kan jeg si deg @Odin45.
Jeg er ikke avhengig av å ha en "tilhenger skare" for å si hva jeg mener.
Jeg visste forøvrig ikke at jeg hadde tilhengere her inne. Jeg ser mennesker er enig med meg i noe og de samme menneskene kan være uenig i noe annet jeg skriver.
That's life @Odin45.

@Odin45...
Rart jeg har truffet flere jenter her i fra om min mennesketype ikke går hjem hos damene dine da @Odin45
Har det falt deg inn at vi søker forskjellig type jenter/damer?

Kan de faste tilhengerne mine forøvrig rette opp hånden så jeg vet hvem det er?

Skjult ID med pseudonym veteran on. 21 okt. 2009 00:06

Det der skjønte jeg ikke, seriøs. Du må gjerne prøve å forklare hva du mener hvis du føler for det

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 21 okt. 2009 00:11

@veteran

Hvis jeg missforsto deg at du mente det vel så er det ikke noe problem, men du har slengt endel med leppa tidligere så jeg tror ikke det. Du sa det feil hvis du mente det negativt.

Skjult ID med pseudonym veteran on. 21 okt. 2009 00:15

Kan ærlig talt ikke se at jeg har slengt med leppa til deg, har iallefall ikke vært meningen. Hvis du sikter til der jeg skrev" Enda En som har gangsyn", så var det myntet på pseudonymet Enda En. Beklager misforståelsen. God natt!

Skjult ID med pseudonym seriøs on. 21 okt. 2009 00:17

@veteran

Greit ikke noe problem. Trodde den var ment til meg fordi den kom rett etter. God natt..:)

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 okt. 2009 00:24

Fra tidl. innlegg for å belyse mitt ståsted enda tydeligere:

Kjære Pusen.

Dette er viktig for meg å si:
Jeg har skrevet før at jeg liker mange av innleggene dine, at du trengs på forumet og at du selvsagt hører til her som alle andre.
Jeg har også sagt at det ikke føler noe som helst negativt mellom meg og deg, og du har sagt deg enig.
Jeg synes vi har holdt oss på et tydelig, men saklig nivå - synes ikke du også? :-)

Men når du spør om ting, har jeg valgt å svare deg på hvordan du OPPFATTES av meg her på forumet - ikke hvordan du ER.

Når du skriver at du ikke vil bruke mer tid på ustabile menneskers meninger, synes jeg du beveger deg bort fra det som er saklig. Når du skriver at de som ikke liker deg her inne får fortsette med det - men det er ikke det saken handler om slik jeg ser det.
Det handler ikke om å like eller ikke like DEG. Igjen svarer folk på hvordan du kan bli OPPFATTET her på forumet.
Og når du skriver at slik du ser det er det mange her med store problemer, så er det noe jeg ikke ønsker å ta stilling til andre sånn...

Jeg har aldri ønsket at du skal endre deg. Vær som du er du, Pusen! Det er det eneste som duger i lengden uansett.
Men om du ber om andres mening, må man være forberedt på ulike meninger. Og læring bør kanskje være inspirasjonskilden?

Jeg synes at dette med deg og forumet har tatt helt av, og blåst totalt ut av sine proporsjoner av ulike årsaker. Det er synd.
Jeg håper at vi alle, inkludert meg selv, kan snakke om andre ting før alle blir så lei at hjulene helt slutter å rulle her inne....

Velmente tanker fra Z.

Pusen svarer:
Veldig bra tips Z, noe jeg har foreslått mange ganger. Derfor har jeg sagt at jeg ikke svarer mer på sånt. Men fra nå ignorer.
Jeg ville vanligvis ikke kalt andre ustabil, men når folk sitter med kopier av trådene mine som allerede er slettet og tilbyr andre brukere disse så blir jeg litt frustrert. :(
(sitat slutt)

Er dette også litt av problemet? Du sier at du ikke skal kommente det som er lavmål fra "oss", så gjør du det likevel.
Du sier at du ikke sier noe stygt om andre, så kaller også du andre for ustabil, eller påstår at noen har seriøse problemer.
Jeg tror også at ettersom du snakker om dritt rettet mot deg uten adressant annet enn "dere", føles dette feil for mange.

Uansett hvem som sier hva, vil usakelighet holde i gang det negative, ignorerer det konstruktive og opprettholder frontene.
La både "mobbere" og "mobbeoffer" slutte å leke kamphaner.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 02:49

Quote:
Leste gjennom diskuksjonen her og det virker som Zitelle forlater forumet for at det har vært noe/noen som har konfrontert henne om meninger.... (eller er jeg helt på jordet).
Burde man ikke tåle å få "en på trynet" når man selv har mange egene meninger

qoute:
Til tross for mange smiletegn og positiv fremtoning i denne tråden tror jeg hun ble litt lei seg, og det kan jeg faktisk skjønne

Se her Zitelle: Litt mer som viser at det faktisk gikk inn på deg også, og at man stort sett bare er mennesker alle mann :)

goute:
kjære Zitelle, ikke la andre som kaller deg både det ene og det andre gjøre det så surt for deg at du ikke orker være her lenger, er sikker på at flertallet her setter pris på dine innlegg. klem fra meg

quote Zitelle:
Si ikke det, si ikke det, s!

Jeg lagde en gang sutre-gnure-furte-tråden her inne. Den ble velfylt. Jeg ble til og med i godt humør av den!
Morsomt å lese hva andre er sur for når du ikke selv er sur. Da kan man sitte glad og se på alle patetiske småsvømmere som prøver å dra andre ned til sin surhetsgrad. Vet du hva? Trallala.....de klarte det ikke! Derfor blir de sure bare surere og jeg gladere :-)

I dag er jeg bittelittegranne sur fordi jeg må på jobb og helst skulle hatt fri. Jeg har mer lyst på kafe og sitte og pludre om koselige ting, myse på de aggressive guttebilkjørerne, smile av de som er så stressa at de går med hodet 43 cm foran resten av kroppen sin der de haster over gaten, glise litt av han som knytter neven til parkeringsvakten og selv bare nyte livet!

JA! Det ville jeg helst gjøre i dag. Guuuuuurimalla så sur jeg egentlig ble nå! Schææmmmpesur

Husker du dette Zitelle?? Sutretrådens om du laget? Fordi noen var litt slemme med deg et par timer?
Så nå vi snakker om å kaste stein i glasshus?

Jeg henviser til disse trådene Z for å svare på alt du har spurt meg om over.

Du sier læring burde være inspirasjonskilden. Hvordan beriket dette deg? Hvordan løste du situasjonen?
Du har jo stadig sitert meg og mine meninger så regner ikke med at du har noen problemer med at jeg har gjort det samme.

Hvordan ble ting blåst ut av proposjoner i din situasjon? Hvordan bidro du til konfliktene? Hvordan taklet du det?

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 02:55

Håper jeg har svart endel på innlegget ditt over Zitelle og BELYST noe tilbake? ;) Nå er det natta!

Skjult ID on. 21 okt. 2009 03:00

På tide å bli voksen snart pusen?
Jeg vet ikke hvor mange ganger i kveld du har truet med at nå gidder du ikke mer, men du fortsetter og fortsetter å gnåle uansett.
Du er jo bare helt nødt til å ha siste ordet uansett........

----------------------------------------------------------------
Og for de som lurte på hva som akkurat skjedde...så kan det informeres om at pusen slettet sitt forrige innlegg for å så legge det inn på nytt igjen. På den måten så så det ikke ut som at hun la inn innlegget sitt etter meg og dermed ville bevist akkurat det jeg skrev. Makan....... :(.

Vel...da gjorde jeg det samme med dette innlegget.

I samme slengen, så trekker jeg meg stille og rolig vekk fra dette forumet
(ikke det at jeg har skrevet så mye her, men jeg jeg har lest endel over lengre tid),
men ett slikt håpløst forum gidder jeg ikke å være deltaker i mer.......

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 21 okt. 2009 06:45 Privat melding

Å så tar vi den roooosa sangen dere .... :o)))

At det går ann å kragle og slenge så mye dritt på en tråd fra sukker om at dere skal skjerpe dere. Og ja, jeg sier dere ...
Det går fint ann å diskutere , provosere og kverulere uten å være drittsekk .. det vet jeg alt om. :o))

Skjult ID med pseudonym cs on. 21 okt. 2009 08:48

Henger meg på Smily jeg.......vi tar den blååååååååå sangen nå dere.. !

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 okt. 2009 09:01

Til pusen.

Jeg har jo fortalt deg gang på gang at jeg kan kjenne igjen følelsen du sitter med - både fordi jeg har følt forumet som negativt selv, og fordi jeg tross alt har snev av empati i kroppen. Forskjellen på deg og meg er at jeg valgte å bli borte fra sukker i over et halvt år, mens du ikke ønsker gi deg. Jeg forlot sukker den gangen for MIN del fordi jeg ikke orket å omgi meg med negativitet.
Du takler dette på din måte.

Du vil finne langt dummere sitater skrevet av meg enn de du har funnet frem her, men er årgamle sitater fra meg viktig nå, pusen?

Helt alvorlig: Om du viser meg steinen jeg har kastet på deg, pusen - skal jeg virkelig be deg ordentlig om unnskyldning.

Jeg håper det går bra med deg.
Hilsen fra Zitelle.

Skjult ID med pseudonym veteran on. 21 okt. 2009 10:03

Kan godt være med på at det skal være grenser for hva som bør skrives i et åpent forum, men reglene må i så fall være like for alle. Hvis jeg klager min nød for at naboen min har kalt meg en drittsekk,tar på meg offerets rolle og prøver å få alles sympati, og etterpå fortsetter med å kalle naboen en dobbel drittsekk, har jeg en god sak da?
Man kan ikke påberope seg at man tar avstand fra bruk av visse ufine ord og uttrykk, for så i neste åndedrag å sende lignende og kanskje grovere "ufinheter" i øst og vest. Det er ikke troverdig

Skjult ID med pseudonym tira on. 21 okt. 2009 10:28

@smily
kan vi ta en bussjåfør, en bussjåfør nå?

bare endre den litt

En sukkermann, en sukkermann, er en mann med godt humør
Og har han ikke godt humør så er han ingen god sjarmør

videre

En sukkerdame, en sukkerdame er en dame som er lun og varm
Og er hun ikke lun og varm så må hun finne en annen arm

eller noe sånt noe ;)

(mann 45 år fra Akershus) on. 21 okt. 2009 11:22 Privat melding

@pusen

For meg er det ikke enkelt å se at Z sine ord generellt til deg, frembringer det du viste ved innlegg 02:49 inatt. Mulig jeg tar feil av intensjonene, men det virker som om du la ut det du tross alt gjorde for å "ta" henne.

Du nevner selv at stygge ord som feit, etc er sagt om deg. Er helt enig med deg. Det er direkte ufint.

Noe annet som jeg derimot synes er enda verre, riktignok skrevet uten direkte ufine ord, er følgende fra nevnte innlegg inatt:

(....) "Husker du dette Zitelle?? Sutretrådens om du laget? Fordi noen var litt slemme med deg et par timer?
Så nå vi snakker om å kaste stein i glasshus?" (......)

Hadde jeg vært Z, ville jeg nok heller foretrukket å bli kalt ei feit patetisk ræv, kontra en slik formulering når en ser sammenhengen det er skrevet i.
Men det er altså meg, ikke Z.

Har holdt meg borte fra forumet en ukes tid, men har delvis fulgt med. Hadde mye til overs for ditt livlige engasjement, stayerevne og >dama som< tok alle trøkker med flagget til topps. Men dette forandret seg nå, etter å ha lest innlegget fra 02:49.

Noe av grunnen til det, er at du nødvendigvis har brukt endel tid på å lete frem tidligere utsagn fra Z. For dette er haugammalt. Og tidspunktet for innlegget ditt, samt mangelen på andre innlegg i på forumet generellt i mellomtiden....vitner om det.

Virker som om du med dette bevisst prøvde å tråkke på noe du antok er et sårt punkt for Z.
Z er kanskje den personen som har vært mest forståelsesfull, saklig og alt annet enn stygg mot deg disse ukene. Allikevel stikker du.

Dette forundret meg, og håper inderlig jeg er helvetes langt inn i skauen her nå Pusen!

(kvinne 29 år fra Oslo) on. 21 okt. 2009 11:54 Privat melding

@pusen
Hvis du klarer å linke din relativt lite intelligente oppførsel og fremtoning til Zitelles søte måte å være sur på, så har nærmer du deg farlig mye til "virkelighetsfjern"-tilstanden. Det er helt utrolig at du klarer å leke et offer når du selv bidrar til å provosere folk i den grad du gjør. Det er ingen som sier at du slenger dritt til andre (som du konstant forsvarer deg med), men dine foruminnlegg er ofte ganske støtende og du motsier deg selv på en del punkter. Det er ikke sjelden du mener tråder som blir startet er helt uten relevanse, og velger å dra opp temaet "deg" nok en gang opp - i alle sammenhenger. Og med en gang noen er uenig, så drar du frem at ÈN person skrev i en setning "....sier de to halvfine lubne damene..." eller noe sånt. Med mindre flere har kalt deg feit her inne, er det eneste jeg kan komme på. Og til det så svarte du jo blidt "Halvfin!! Beste komplimentet jeg har fått". I stede for å klage til Sukker etter å ha ertet på seg en stor brøkdel av brukerne, burde du kanskje tone ned på din krasse oppførsel. Du fremstår ikke som verdens glupeste, og det har vel motsatt effekt på en datingside? Ingen ber deg uansett om å forandre deg, men det er faktisk ganske strategisk å være klar over hvilke signaler man sender ut til andre mennesker.

Skjult ID med pseudonym nettopp on. 21 okt. 2009 13:14

Amen

Skjult ID med pseudonym veteran on. 21 okt. 2009 14:15

Klapper for eliseb! Nokså kraftig applaus.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:17

På tide å bli voksen snart pusen?
Jeg vet ikke hvor mange ganger i kveld du har truet med at nå gidder du ikke mer, men du fortsetter og fortsetter å gnåle uansett.
Du er jo bare helt nødt til å ha siste ordet uansett........

----------------------------------------------------------------
Og for de som lurte på hva som akkurat skjedde...så kan det informeres om at pusen slettet sitt forrige innlegg for å så legge det inn på nytt igjen. På den måten så så det ikke ut som at hun la inn innlegget sitt etter meg og dermed ville bevist akkurat det jeg skrev. Makan....... :(.

Vel...da gjorde jeg det samme med dette innlegget.

I samme slengen, så trekker jeg meg stille og rolig vekk fra dette forumet
(ikke det at jeg har skrevet så mye her, men jeg jeg har lest endel over lengre tid),
men ett slikt håpløst forum gidder jeg ikke å være deltaker i mer.......

Starter med å quote dette, skjult id:

Med så mye tolking er det ikke rart det blir krig i verden.
Jeg skal fortelle akkurat hvorfor jeg gjorde dette om til en mail istede for mange. Det var for å fjerne nickene til de som har skrevet dette, så enkelt. Så jeg samlet alt i en mail. Det var ikke verre enn det.

Jeg håper ikke Zitelle har tolket like mye som andre har gjort her og det virker det ikke som hun har gjort. Det er det viktigste for meg og da bryr jeg meg ikke om hva andre tenker. Jeg er ikke istand til å tenke sånn som flere gjør her.

Jeg svarte på innlegget til Zitelle, og har ikke dratt frem dritt hun har skrevet, jeg har tatt frem 3 innlegg som viser at hun slettet seg i sin tid for pepper her inne. Ville bare vise at samme debatten har vært før og hun ble "mobbet" ut av forumet.

At jeg gjorde dette for å ta henne er helt sykt, vi har hatt en god tone her hele veien.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:21

Eliseb: Aldri har jeg kommentert en tråd som uten relevans, dette er sprøyt! Tråder som ikke interesser leser jeg ikke engang. Så enkelt. JOda jeg er blitt kalt verre ting enn det du påstår der, noe som er blitt ramset opp flere ganger og av flere. Vi trenger ikke dvele mer med det. Hvordan signaler jeg sender til andre er det flere som bør tenke på! Jeg er faktisk ikke den som forteller andre hele tiden hvordan de skal oppføre seg ;) Noe jeg tror mange menn vil sette pris på i et forhold med meg. Jeg har toleranse for at folk er forskjellig, og har andre meninger enn meg. Det er det ikke mange her som har. Men takk for ditt innlegg, som er rimelig krast også, ikke sant;)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:22

Agusta: Jeg har svart, du er på blåbærtur ;) Helt feil!!!

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:26

Z; Glemte å tilføre, det jeg mener med å kaste stein i glasshus er at du sier jeg bør ignorere dette, men du ikke klarte det selv. Du laget en sutretråd fordi du syns folk var ufine mot deg. Du fikk så mye pepper at det gikk inn på deg, og du valgte å forlate forumet. Der er vi to forskjellige, for jeg velger å ikke la meg mobbe ut av forumet. Det jeg mener med å kaste stein er at det er så lett for deg å fortelle hvordan jeg skal/bør takle dette, enda du ikke taklet det selv. Derfor hadde jeg kanskje trodd at du ville ha mer forståelse over hvordan dette føles og kanskje heller noen tips fra hvordan du (ikke) taklet det. Men det kan jo hende nå i ettertid at du skulle ønske at du hadde ignorert det?

Skjult ID med pseudonym s.. on. 21 okt. 2009 14:30

Jeg synes pusen, du bør roe deg litt, ta en kopp te, jenta

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:31

s: Tusen takk for det, hoster og snufser, en kopp te vil gjøre godt :)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 21 okt. 2009 14:33

Pusen:
Jeg tror Z er i god stand til å skjønne hvordan du har det, nettopp fordi hun selv en periode var huggestabbe hun også. Hun tok konsekvensen at det (slik jeg tolket det) og fant ut at det var mange bedre ting man kunne gjøre enn å være veldig aktiv her inne, så lenge man opplevde å få mye negativt av å være her.

Mobbet ble jeg også i en liten periode da jeg tidligere var veldig aktiv her med et annet nick, og en del gikk trolig lei av alle mine meninger som kom som på et samlebånd der jeg engasjerte seg i omtrent alle tråder her inne. Og etterhvert som jeg ble varm i trøya, kom jeg nok også med en del holdninger og meninger som andre ble mektig provosert av.

Selv om jeg også da hadde et anonymt nick, så tok jeg meg utrolig nær av den lille mobbingen jeg fikk i en liten periode. Det var en snodig opplevelse det å merke at et lite diskusjonsforum på nettet kunne ødelegge for livsgleden min. Jeg måtte gå litt inn i meg selv, og jeg måtte tenke på at disse få som utfordret meg noe så voldsomt, trolig ikke var type mennesker jeg ville trives med å omgås med i hverdagen, og den tanken hjalp litt.
Samtid så tenkte jeg at dette her gidder jeg jo ikke, jeg har da helt sikkert finere ting å holde på med enn å sitte ved tastaturet på en nettside, så jeg forsvant for en lengre periode.

Og dersom noen får lyst til å mobbe meg litt her igjen, nå som jeg har begynt å være her igjen, så vil det funke veldig bra... jeg forsvinner så fort som bare det, jeg :-) Det skal være morsomt å være her, å synse, fabulere, la seg engasjere og bli provosert, tulle og ha meninger om ting. Er det ikke morsomt lenger, så forsvinner jeg jo selvfølgelig... dette er jo bare en nettside, for søren ;-)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:37

Frøkna: Takk for at du delte din historie, tror det er ganske mange som er blitt mobbet her inne. Jeg mener fortsatt ikke at folk skal mobbes ut av forumet, det er ikke sånn et forum skal være. For meg har dette vært grei tidsfordriv denne måneden jeg har vært syk, og hatt mye tid til overs. Det har ikke gått innpå meg selv om irritasjon og provokasjon også er en følelse, så du har rett! Det er bare en nettide :)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 14:47

Hehe... kanskje det! Man gir fan til slutt og blir ganske hardhuda! Kanskje jeg skal sjekke om jeg har baller?

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 21 okt. 2009 15:06

SteinR:

Jeg tror jeg er en passe bra fighter når det gjelder noe som føles viktig for meg. Jeg tror forumet sånn sett ikke var så veldig viktig i livet mitt? Det var/er jo bare et tidsfordriv, og fighteregenskapene mine brukes vel innenfor ting som betyr mer for meg enn det å profilere seg innenfor et nettforum, som jeg tenker helst bare skal være et trivelig tidsfordriv.
:-)

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 21 okt. 2009 15:15

Hmm jeg skjønner ikke at dere gidder.. henger meg på innlegget til smiley litt lenger oppe her.
Jeg vil ikke kommentere noen spesielle personer, eller noen av innleggene. Men etter at jeg har vært her en god stund, og lest på forum for det meste, må jeg si at jeg syns Forumet har tatt en ny vending.. På generellt grunnlag vil jeg si at Forumet var artigere å være på før. Jeg koste meg faktisk litt med å lese gode tråder, og gode diskusjoner.. ( Nå syns jeg det blir mye krangling etc.. )
Forumet bør absolutt bestå, men savner vel litt de " gode " trådene, med mest relevant diskusjon i forhold til temaet.. Men samtidig syns jeg det også bør være litt tulle/fjase tråder, for der kan man jo utfolde seg litt mer..
Og please vær litt greie med hverandre.. He he nå blir jeg vel stemplet som den trege, seriøse dama, men shit au...

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 15:19

s.a.me: Er faktisk helt enig med deg! Men istedet for at det blir laget nye interessante tråder blir det bare laget flere av disse.
Viktig at de kreative slår seg løs nå og lager noen gode tråder :)

Skjult ID med pseudonym lettlurt on. 21 okt. 2009 15:22

@s.a.m.e

Det er fordi du er den trege seriøse dama det. :)
Men du glemte å ta med "snille", "pene" og "alttid hyggelig"

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 15:23

Oj, nå ble dette en flørtetråd ;) Så koselig, det vi egentlig burde gjøre her inne? Flørte mer?

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 21 okt. 2009 15:24

Takker lettlurt..
Enig Pusen- nå har de virkelig sjangsen her... Og vi blir med og debatterer.. ikke sant?

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 15:54

Helt klar for en flørt s.a.me. Men ikke sikkert folk er her for å flørte ;) Kanskje vi bør stikke til sjekkearenaen? hehe

Skjult ID med pseudonym Mammadalt on. 21 okt. 2009 16:07

Ligg unna pusen, s.a.me er min:-)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 16:12

Nei nei mammadalt, jeg skal vel ikke flørte med en dame! Du misforstår ;) Vi skal flørte istedet for å krangle.. men ikke med hverandre ;)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt on. 21 okt. 2009 16:12

Jeg misforstår ikke - bare tøyser med deg pusen:-)

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 21 okt. 2009 16:13

Mammadalt, du er jo verdens skjønneste... ( Smiler...)
Pusen, ja har mine tvil om alle er her for å flørte.. men samme det, vi får finne våre egne flørtearenaer..
Sorry for avsporing sukker, men bare måtte... Ellers en bra tråd fra dere, greit å ta dette sånn innimellom.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 16:14

Ja jeg må hvertfall gjøre det klinkende klart at jeg er hetro ;) hehe

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 21 okt. 2009 16:16

Uff sorry Pusen, kunne lett misforstås..
Jeg også, VELDIG hetero.. ( men tenkte nok mer på andre flørtearenaer som turer, fester etc.. )
Puhh da var den ute av verden..

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 16:17

hehehe.. *ler*

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 21 okt. 2009 16:35 Privat melding

KJÆÆÆÆRLIGHEEEEET (hjertehjertehjertehjerte)

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 21 okt. 2009 17:12

@cc80
Sjelden har jeg vel sett et innlegg som til de grader har sett ut som det blir sagt av personen på bildet ved siden av akkurat i det det blir tatt...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 21 okt. 2009 17:34 Privat melding

slik er jeg bare :)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 21 okt. 2009 17:41 Privat melding

Hehehehe.. tira .. liker sangen din...

Flørter masse her inne jeg ... det er jo en av de tingene som er best med å diskutere på en dateside; alle er åpene for en flørt ;o)

(mann 49 år fra Troms) sø. 21 aug. 2011 18:47 Privat melding

Endelig, håper dere tar ting hardt fremover.

Men håper så klart at dere slipper i og med at folk skjerper seg her inne.

Kan ikke dere først som sist slette den siste av de to debattene som går på person og der saken/debatten er personfiksert.

Uansett er det jo også et eksempel på hvordan det ikke skal være, kanskje dere skal vurdere å beholde debatten som et eksempel for skrekk og advarsel på hvordan det ikke skal være?

Regner med at dere finner en løsning på overnevnte.

På forhånd takk.

Skjult ID med pseudonym Melpomene sø. 21 aug. 2011 18:51

@itwasntme: endelig? denne er fra oktober... men absolutt relevant, ja!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 21 aug. 2011 18:52

takk for omtanken sukker men eg klarer meg sjølv.....:p

(mann 49 år fra Troms) sø. 21 aug. 2011 19:04 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Melpomene) - søn 21 aug 18:51:

Aaaaah, den kan jeg ikke huske å ha sett før....

Men enig, veeeeeldig relevant.

Skulle ha gått inn mye hardere, og kastet noen ut herifra, ut i fra at dette er en gammel debatt, så er vel dette intesjonen til sukker.no.

Synes det var rart at så mange hadde skrevet i debatten... hehehe.

(mann 49 år fra Troms) sø. 21 aug. 2011 19:04 Privat melding

hvem har løftet debatten?
ER det sukker.no?