Alle innlegg Sukkerforum

Hvor bevisst er du i partnersøket ditt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amo on. 21 okt. 2009 15:07

*Hvilke egenskaper er de 3 viktigste for deg, som du ser etter hos en ny partner?

*Og hva er dine 3 beste egenskaper som du bidrar med, i et forhold/til en partner?

(Årsaken til at jeg skriver 3...er fordi det ellers vil ta av med lange lister, og med "alle" de flotte egenskapene vi ser etter hos en evt partner. Men greier du å velge/sette en prioritering? Og evt si noe om hvorfor?)
:o)

Skjult ID med pseudonym pusen on. 21 okt. 2009 15:12

Ærlighet, evnen å kommunisere, humor!

Jeg kan bidra med det samme. Evnen til å kommunisere står øverst hos meg, for forstår man hverandre kommer man langt i de fleste problemstillinger, og kanskje det ikke blir problemer ut av det. Humor er viktig fordi man må ha det gøy sammen. Ærlighet handler jo også om troskap, og det er jo nøkkelen for et langt og godt forhold.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 21 okt. 2009 15:33

1. Jeg ser etter en som er modig, åpen og raus i sin måte å kommunnisere på, dvs. at jeg skal slippe å gå lure på hva som skjer, hva han mener, om det er endinger osv. Det siste som ble sagt skal gjelde til jeg hører noe nytt. Og det jeg hører er sannheten. Ja faktisk, intet mindre! Selv om jeg ikke skulle like det jeg hører... (det er her mot og raushet kommer inn i bildet).
1a Det er nok uten tvil min beste egenskaper i et forhold... For de som liker sånt, da. Passer sikkert ikke for alle. ;-)

2.Jeg ser etter en med lun humor, og glad personlighet, som er i stand til å reflektere, men også le av ting og legge dem bak seg.
2a Tror at det er noe av det viktigste jeg selv kan bidra med.

3. Jeg ser etter en som kan noe helt annet enn meg, slik at vi kan beundre hverandre på hver våre felt og utfylle og repektere hverandre.
3b. Dette er en ganske ny erkjennelse. Tidligere ville jeg helst ha en blåkopi av meg selv av motsatt kjønn....hehe. Men har kommet til at det bare er fint med litt ulike styrker, interesser og kompetansefelt. Dog bør grunnleggende livsanskulse og verdisyn være noenlunde likt.

Skjult ID med pseudonym s on. 21 okt. 2009 16:09

Har ikke peiling.

Det høres sikkert desperat og lite gjennomtenkt ut, men ikke søker jeg etter spesifikke / konkrete egenskaper - og når jeg først sitter "midt i det"; tror jeg ikke at det konkret er fordi hun er sååå ærlig, sååå morsom, sååå smart etc. ect. som utgjør forskjellen - men en eller annen uviss helhet som skiller henne fra resten.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 21 okt. 2009 17:01

Må si meg enig med s her. Jeg er rett og slett på jakt etter en kvinne jeg passer godt sammen med, og det som gjør at jeg passer godt samme med en er det umulig å sette ned på papir (eller dataskjerm). Joda, det er viktig for meg at hun også er ute etter noe seriøst, og det er mange egenskaper jeg ser for meg at vil kunne telle i positiv eller negativ retning, men når alt kommer til alt så er det totaliteten som betyr noe.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 21 okt. 2009 17:45 Privat melding

kosete , kåthet og humor... ;oP

ja , skal man kreve må man levere... !

Skjult ID med pseudonym jepsi on. 21 okt. 2009 18:05

felles humor
felles interesser
maskulinitet

Felles humor og felles interesser er det som gjør at jeg etterhvert kan bli betatt av personen fordi vi klarer å lage en felles og gjensidig setting oss i mellom. Men så må jeg altså i tillegg kunne kjenne på at vi har en del motsetninger i oss også, ganske enkelt fordi han er mann og jeg er kvinne.

hva jeg kan bidra med?:
lik humor
like interesser
femininitet

;-)

Skjult ID med pseudonym nettfeber on. 21 okt. 2009 19:48

Humor/kommunikasjon,
Feminin og litt forfengelig en gang i blant,
holder seg i form uten destruktive uvaner.

TRE HOLDER IKKE ;)

Pluss
ambisjoner om himmelsk spennede sex og samvær der man byr på seg selv for hverandre ;-)

Pluss
åpen ærlig snakker lett om alt og ingenting

Skjult ID med pseudonym HH on. 21 okt. 2009 19:49

Har funnet ut det samme som Lilleulv, at jeg gjerne vil finne ei som har egenskaper jeg beundrer, og da gjerne noen jeg ikke er i besittelse av selv. Så må jo jeg gjerne bli beundret tilbake for egenskaper jeg har.

Ellers så står kommunikasjon og like verdier/livsanskuelse høyt på lista.