Alle innlegg Sukkerforum

Boligmarkedet

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2007 12:25 Privat melding

Hvorfor er det så få ute på visninger nå? Jeg og flere venner prøver å selge leil. i Oslo, og det kommer jo ikke folk!
Megler sier jeg burde ta den vekk fra markedet og vente til Januar, for det blir alltid mer rift om objekter rett over jul og rett over sommeren.

Det er m.a.o. NÅ ting virkelig kan gå billig. Det er jo omtrent ingen konkurranse... Hun synes jeg skal vente og ha is i magen. Men det synes jeg høres så kaldt og guffent ut... :-( Jeg har lyst til å bli ferdig med det, ha varme i magen (hørte jeg rødvinstoddy?) og ha fokus på å flørt og moro, og helst finne den jeg leter etter. Derfor er jeg villig til å la penger være penger inntil smertegrensen. (Er det noen sukkerfolk på jakt etter bolig eller utleieobjekt på Fagerborg, ligger den under kjøp og salg her - Jeg synes det er hyggeligere om sukkerfolk får prisavslag framfor at penga går til banken mens jeg venter).

Flere i samme situasjon? Eller som har føler ute i markedet? Er det lurt å vente, tro? Råd eller interesse mottas med takk.

PS. Beklager et innlegg som kanksje er litt på siden, men siden det går utover nattesøvnen håper jeg dere har meg unnskyldt.

(mann 43 år fra Akershus) ti. 20 nov. 2007 14:47 Privat melding

Fagerborg, er det ved Majorstuen? Da kommer vel også prisen fort opp i 3-4 mill for en leilighet på størrelse med et klesskap og hvor mange single med èn inntekt har noen realistisk mulighet for det? Men du har vel uanset også tjent veldig godt på å ha den, så du skulle vel kunne gå noe ned på pris. En kollega av meg gik ned 10% på prisantygningen og fik deretter salget i box - du kan jo prøve noe tilsvarende.

Kjipt det ødelegger nattesøvnen iallfall. Hva med å leie den ut istedet, eller er det ikke noe alternativ?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 20 nov. 2007 18:23

Hei,
Jo det er ved Majorstuen. Taksten er 3.5. Jeg kjøpte den i januar for 3.660 og er villig til å selge nå for godt under takst, så dette er taps-proskjekt de luxe. Må selge for å bo rett ved moren min som jeg må ta meg litt av. Men den er på 88 kvm, så klesskap er ikke helt dekkende:-) (finnkode11651399) Skjønner at det er i øvre pris-sjikt for single, men hva heter det, har du klave får du ku?! HeHe
Hadde leid den ut hvis jeg ikke hadde hatt så mye gjeld...


(kvinne 58 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2007 18:34 Privat melding

Noe megleren din burde gjøre deg oppmerksom på er at du faktisk må ha bodd i leiligheten minst et av de siste to år (på dato) for å slippe skatt av fortjenesten (om det er noen) evt kunne trekke fra tap tror jeg også går an.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Boligspekk ti. 20 nov. 2007 21:45

Der er få på visning nå fordi renten er på vei opp og prisene er på vei ned - hvorfor kjøpe nå når en med stor sannsynelighet kan få billigere leilighet på et senere tidspunkt.
Riktig at der har vært mer rift om leilighetene rett over jul, og etter sommeren de senere årene. Det blir ikke nødvendigvis slikt i år. Veldig mange som ikke har fått solgt til dagens " overpris", og venter til januar i håp om at de skal få en bedre pris. Da vil der nok komme veeeldig mange objekter ut i markedet og tilbudet kan kanskje fortsatt være større en etterspørselen med det resultatet at prisene fortsetter å falle. Uansett lykke til.

Boligspekkulanten

(mann 43 år fra Akershus) ti. 20 nov. 2007 21:53 Privat melding

lilleulv: Det er veldig leit med den timingen der ja... og der går vel en pen sum til megler også når den blir solgt. Selv tror jeg at jeg venter et års tid, men følger godt med.. "planen" er å finne noe på en 250 m2 eller mer til ca 4 mill en mil fra oslo grensen eller noe sånn. De 90 m2 jeg har nå er ikke nok hvis man både skal ha stue _og_ hjemmekino :-) "Heldigvis" har jeg jo ikke dame så hjemmekino har vundet en lett seier så langt..

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 20 nov. 2007 21:59

Jeg var nok litt dum som hørte på megler som mente at jeg absolutt ikke burde gå særlig mye under takst i første runde. Da fikk vi nemlig et OK, men nokså lavt bud. Men det var ikke godt å vite at det skulle stoppe opp. Men det er jo veldig rart at bare noen uker, kan avgjøre om folk er i kjøpemodus og at en verdi kan synke og stige så raskt.

Tigerdyr: mener du at en dame tar like mye plass som en hjemme-kino? hehe...

(mann 43 år fra Akershus) ti. 20 nov. 2007 23:06 Privat melding

Hehe, nei jeg mente at et skikkelig hjemmekino oppsett tar opp et helt rom, og at der derfor ikke er plass til vanlig stue.. og at denne prioriteringen neppe hatte fått grønt lys fra dama :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 20 nov. 2007 23:15 Privat melding

Du har jo innrømmet å være god for 4 mill... Kjøp leiligheten min i stedet da, vel! (den får du for under 3.4.) Supersentralt og gangavstand til alle kinoene!!!:-) Skjønner ikke hva du tenker på.... Og så slipper du skyhøye taxi-utgifter hjem fra Sukker-festene!

(mann 43 år fra Akershus) ti. 20 nov. 2007 23:26 Privat melding

Problemet er jo der ikke er plass nok hvis jeg finner meg en dame da :-) og Sukker-fester, har ikke vært på noen.. er ny her.. men å dømme utifra (den manglende) responsen på meldingerne mine, så ser jeg nesten ikke poeng med å dra dit heller.

Nei du, et eget stort hus er drømmen, og det skal jeg få til :-) om det så blir på egen hånd eller ikke får jeg bare ta som det kommer.

Skjult ID med pseudonym vita134 ti. 20 nov. 2007 23:27

Lilleulv, hva skal du med megler, om jeg tør spørre? :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 21 nov. 2007 07:16 Privat melding

Det er ikke sikkert markedet er bedre i januar 2008. Det er rimelig mye nervøsitet nå, både i boligmarkedene og i aksjemarkedene. "Alle" venter for å se hvor ille subprimekrisen i USA er, og hvilke effekter den får for verdensøkonomien.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 21 nov. 2007 08:17

Det koster i alle fall skjorta med mellomfinansiering. Har kjøpt for 3.5. og har lån fra før i tillegg. Så¨det er ikke rart jeg heller vil selge billig?

Jeg har ikke bodd i leligheten ett år. Vet at jeg da må betale skatt av ev. gevinst. Men her er det snakk om tap. Noen som vet om jeg får dekket noe av tapet mitt? Eller gjelder samme regler som for gevinst?

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 21 nov. 2007 14:07

Tror Zrxlion svarte på det lenger opp......28%? ved vinst eller tap

Skjult ID med pseudonym søtnøs on. 21 nov. 2007 15:18

du kan jo få ganske gode penger av utleie av en leilighet som ligger såpass sentralt. kan du ikke ta dette fram til videre og vente med salget? hvis du leier ut får du råd for denne mellomfinansieringen du snakker om :)

Skjult ID med pseudonym petra on. 21 nov. 2007 16:22

To soverom? kanskje noen er villig til å betale 6000,-/7000,- hver?
Evnt. leie ut til firma?

Det ordner seg! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 21 nov. 2007 16:56

Takk, men utleie er ingen mulighet i følge banken. De krever mer sikkerhet enn som så. Dessuten betaler ikke leieinntekter (selv om jeg får 12-13000) både husleia 2 steder, lånet jeg har fra før på leiligheten og mellomfinansieringen /lånet på 3.5 på den nye leiligheten. Jeg får nesten 30.000 i bare renteutgifter Men takk for forslaget. Har ringt både utlemegleren, finansmegleren (for å sjekke hva andre banker sier) osv. Men konklusjon: Jeg MÅ selge. Skal ha nye visninger i morgen og i helgen..... Kryss fingrene for meg. Eller aller helst: Flytt til Fagerborg! :-)

Skjult ID med pseudonym glad on. 21 nov. 2007 17:08

Glad jeg sitter med gjeldfritt hus, bil og båt jeg :-))))

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 17:09

Så bra Glad. Men det hjelper Lilleulv veldig lite.

Skjult ID med pseudonym glad on. 21 nov. 2007 17:11

sant det...håper det ordner seg for henne...

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 21 nov. 2007 17:44 Privat melding

Takk for det. Jeg MÅ selge , men jeg må heldigvis ikke selge på dagen, men det som dere skjønner dyrt å la være. Ville så gjerne slippe å vente til januar med å prøve meg på nytt. Slippe bekymringen om hvilken vei markedet går osv. Megleren er overbevist om bedre tider, men det blir spekulasjoner. Det er så kjedelig at penger skal måtte være så viktig....:-(

Jeg måtte smile litt da kom ut fra megleren hvor jeg nettopp hadde sagt- jeg blåser i 100.000 fra eller til -bare selg hvis mulig! For deretter å kjøpe meg en kaffe latte. Jeg dro fram stemplingskortet mitt for å kunne spare opp til en gratis kaffe etterhvert. Kult! Det føltes litt komisk....:-)

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 17:50

Hei Lilleulv. Kjenner meg igjen i det du skriver om å spare noen få kroner.
Det blir litt mer håndfast. Kan selv synes det å spekulere noen hundretusener ikke er noe, mens en krone her og der
spart, er mye mer stas.

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 20:19

Se på Hegnar online ang . boligpriser og visninger. oppløftende lesning. En bolig gikk nå for 450.000 over takst på ST.haugen.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 21 nov. 2007 20:48 Privat melding

Tusen takk, Felix! Det gjorde godt med litt oppløftende lesing om at kjøperne er på vei tilbake!

Da skal jeg kanksje ikke ta den av Finn likevel etter helgen slik jeg hadde tenkt (selv om folk visstnok har det med å tro at det er noe galt med ting som ligger ute en stund)

Men altså: Kjenner noen noen på jakt etter fin 3-roms så rop ut (bygget er forøvrig tilpasset rullestol-brukere med automatisk heis osv. Noe å tenke på for aldrende foreldre eller bestemor?)

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 20:59

Håper det gjør litt med søvnen din i natt.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 21 nov. 2007 21:06

Du som er en jevel på kritikk mot rivaler og liker å fremstå som damenes jens lexi.. ta jobben med å selge for lilleulv da vel.. mester in practise.. eller noe sånt..

Skjult ID on. 21 nov. 2007 21:07

Jeg bor hundre meter fra deg, Lilleulv, men adskillig mindre desverre. Skulle gjerne kjøpt din leilighet, men det var 'disse penga, da'.... Vi bor i et flott, trygt og hyggelig område!
Lykke til med salget! Tror det går bra, det er mange som ønsker å bo her!

Skjult ID med pseudonym petra on. 21 nov. 2007 21:08

Kan du ikke ta den av Finn og så legge den inn igjen slik at den kommer blant de nyeste?
tror mange har lett for å se på de siste prospektene, og "glemmer" (eller tror det er noe galt med), de som har vært der en stund.

Jeg har i grunn ikke peiling på boligmarkedet, men vet at når jeg skulle se etter leilighet å leie, ble jeg litt skeptisk til leiligheter som hadde vært der lenge... <:)

...og hadde jeg hatt råd, skulle jeg kjøpt din, Lilleulv! :)

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 21:13

Det har aldri vært meningen å gi kritikk til rivaler Hingsten. Har jeg gjort det?
Damenes Jens? Hvorfor er vi gutta her?
Leiligheten hennes kan jeg nok ikke selge. Er desverre ingen Megler.
Henviser bare til positiv lesning.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 21 nov. 2007 21:17

synes å mene at en hingst ikke hadde noe på kjærlighetsøyene å gjøre..for omtrent 24 timer siden. sittert av lexy.... har du en dobbeltgjener.. eller en alz.. light.. isåfall bøyer hingsten seg ned et øyeblikk, beklager og ser fremover som normalt..

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 21:27

Det har jeg aldri skrevet Hingsten, så etter nå.
Alzheimer?, tja glemmer nok noe jeg også som alle andre.

Skjult ID med pseudonym hingsten.. on. 21 nov. 2007 21:36

Før den blir borte den og.. sitert lexy i går ca kl 2330..

Niks. Det er øya bak de andre tre. Det gjelder å se mulighetene. Svømme litt lenger enn de andre.
Rikmannsønn er jeg ikke Hingsten. Har bare kommet meg ut av stallen, og vært på riktig sted til rett tid.

Etterpå beordret du hingsten på stallen.....godt støttet av en supporter..

er vel inget problem å hjelpe til med salget med en slik instilling vel..eller..

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 21:45

Du må lese innleggene. Det har jeg aldri skrevet. Har ikke skrevet at du skal tilbake på stallen.
Hester er det alltid plass til.
Jeg har en positiv innstilling, men jeg kan ikke hjelpe med salg av leilighet når jeg ikke kan det.

Skjult ID med pseudonym boligfryd on. 21 nov. 2007 21:50

Ikke for å ta moten fra noen her, men sjekk aftenposten.no i dag. Der rapporteres det en undersøkelse fra forbrukerrådet som har analysert ferske boligsalg. Halvparten gikk mer enn 50 000 under takst. Rekkorden var 30 % under takst (takst 2,48 millioner, salgspris 1,6 millioner). Det er altså boligene som man lyktes med å selge, resten er ikke solgt en gang.
Det er nok sånt som skjer når underliggende faktorer (utvikling i arbeidsledighet, lønnsutvikling, rente osv) siden 2001 rettferdiggjør en vekst på ca 6% per år mens den virkelige veksten er 12-15%.

Mange spekulanter og meglere har tjent på å snakke boligprisene opp, godt hjulpet av media. Nå prøver de vel å snakke bort korreksjonen, men det blir vanskeligere. Meglerne har nok uansett bommet med sine prognoser hvert eneste år, kan være på tide å bytte glasskule kanskje...

Jeg for min del har funnet ut rådene fra proffesjonelle aktører i boligmarkedet ikke altid er så veldig kloke likevel. Bankene anbefalte å binde renten når den gikk ned i 2002-2005 og har tjent godt på det, mens de som fulgte rådet tapte mye. Når boligprisene steg som galest anbefalte meglerne å selge fortest mulig. Det var ikke i selgernes interesse i alle fall, for de ville jo tjent på å vente, men da måtte meglerne delt et mindre marked seg immellom. Nå at prisene går ned, anbefaler de å ta bort boligen fra markedet så at tilbudssiden skal virke mindre enn hva den er, i håp om at dette skal få prisene til å snu. Gjør prisene ikke det, er det selgeren som sitter med skjegget i postkassa, i megleren som likevel får sin provisjon ved senere salg, om enn noen kroner mindre...

Nå er det de som har kjøpt i etter 2005/2006 som sitter igjen med svarteper. Alle andre har jo en del å gå på, før prisene er tilbake på det nivået der man selv kjøpte i 2001 eller sånt eller enda lengre tilbake i tid.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 21 nov. 2007 22:02

Boligfryd: Ble litt beroliget da jeg så at artikkelen du viser til gjaldt eneboliger i ulike byer... Men du har nok noen poenger.

Det viktigste er jo at noen kommer på visning og liker boligen. Hvis noen har lyst til å gi innspill på annonseringen, er dere velkommen til det og (FInn11651399). Men jeg angrer nesten på stylingen. Ser mange som tydleligvis har brukt samme byrå, så nå det mye som ser helt likt ut....

Skjult ID med pseudonym boligfryd on. 21 nov. 2007 22:18

Du får nå ha lykke til i alle fall, uansett om du selger nå eller senere. Kanskje det kommer en rik arving som bare må ha akkurat din leilighet, koste hva det koste ville...

: )

Skjult ID med pseudonym Felix on. 21 nov. 2007 23:18

Håper vi får oopdatering etter visningene Lilleulv.
Lykke til i morgen

Skjult ID med pseudonym Moneypenny on. 21 nov. 2007 23:20

Glad, skjønner ikke poenget med å være gjeldFRI. Så lenge du har aktiva mer verdt enn gjelden er det jo noe igjen til arvingene den dagen du takker for deg. Hvis jeg kommer under en gjeldsgrad på <50% gearer jeg opp (låner mer, i alle fall opp til 60% - eller høyere; til renten bikkes opp) og plasserer pengene i verdpapirer (aksjer) med lang horisont. Historisk er avkastning i aksjemarkedet er høyere enn bankrenten. Hjelper selvsagt med aksjeinnsikt, men ved plassering i indexen over en 10 års periode anser jeg risikoen for å ikek tjene på det som ganske moderat.

Men hvorfor leve nøkternt i åresvis for et helt og fullt nedbetalt hus, og deretter ha stort handslingrom - men kanskje ikke så god helse? Stadig flere eldre innser dette og tar opp (rel. beskjedne) lån med avdragsfrihet (feks rammelån) på nedbetalte hus - og reiser og koser seg, og den månedlige rentekostanden er begrenset. Og det blir likevel pluss igjen til unger og barnebarn. Det unner jeg dem, i alle fall mine.

Lilleulv, ved uteleie skal vel leien i prinsippet kun dekke husleie og rentekostnader? Hvorfor ikke ha et avdragsfritt lån inntil videre? Har banken virkelig forkastet det? Husleie pleier å være bra synkronisert med disse kostandene her i Oslo.
Forøvrig tror jeg det er mye psykologi som styrer svingningene fra uke til uke. Selv om det kan være at vi nå er inne i en stagnasjon, kan det nok være en noen dårlige uker akkurat nå. Sånn var det for venninne av meg som skulle selge tidligere i år, første runde - ingen bud - andre runde - 200.000 over takst. Mellom de to rundene tok hun den av nettet slik at den ikke ble liggende, da kan den bli oppfattet som et uselgelig objekt, og være vanskeliger eå få god pris for. Men du har helt rett; folk går i flokk - andre budgivere bekrefter jo at en leilighet er attraktiv, dersom ingen andre byr er folk redd andre ser noe de selv ikke ser. Så lite stoler folk på egen dømmekraft...

Men nov/des er normalt ikke gode måneder å selge i, maser megleren om salg nå kan det være fordi han/hun trenger omsetning selv disse månedene... Koster selvsagt å sitt med to over tid, men 100.000 over eller under takst dekker endel rentekostnader.. Håper du har valgt en god megler, det har mye å si!!! Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym ludo64 on. 21 nov. 2007 23:39

OK folkens, stå på og hjelp Lilleulv med salget, det hadde vært særdeles moro å selge en bolig til 3.6mill via sukker....... :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 nov. 2007 11:11

Jeg selger for 3.4 uten å blunke. ;-) (260.000 mindre enn jeg ga selv i januar)

Prøvde å slappe av litt i går gikk en tur alene på den lokale puben og tok en øl. Fikk et illebefinnende og besvimte etter bare en øl. Gikk rett i bakken. Det neste jeg husker er at det stod 5 stykker rundt meg og ba meg telle fingere. Har aldri besvimt før... Måtte vente to timer før jeg turde å dra hjem. Tror stress og blodsukker gjør sitt nå... Skal til legen nå.


Fikk bud i dag på 3.1. Det tar jeg ikke. Lurer på om jeg er i stand til å holde visning. Det må vel gå...

Skjult ID med pseudonym ludo64 to. 22 nov. 2007 11:31

Roooooolig nå!!

Pust med magen Lilleulv, dette går bra!!!!
Ligg unna alkohol,kaffe etc ei stund fremover, alle "rusmidler" har en tendens til å virke mye sterkere enn vanlig når kroppen er utsatt for langvarig (usunt) stress.
Sukkerklem***

Skjult ID med pseudonym Kandolor to. 22 nov. 2007 12:50

Den rette kjøperen kommer, kanskje ikke allerede i dag, men på neste visningen :)
Se for deg resultatet du ønsker....
Noen du liker signerer kjøpskontrakten på 3.6 (eller hva du ønsker)
du føler deg lykkelig, rolig og lettet....
Prøv å sett deg inn i følelsen du har når dette er slik.

Ikke gjør dette bare én gang, men flere ganger. Stol på at det ordner seg, og hver gang du får bekymrede tanker, så jag de bort med denne.

Vel, dette er grunntanken i "law of attraction".
...og det funker! (men krever litt øvelse) :)

Uansett: Lykke til! husk å spis, og drikk godt med vann.
Deilig te: Tension tamer fra Cel.seasonings (smaker godt og gjør at en slapper av litt mer). Nervidix (komplett b-vitamintilskudd + div blomsteressenser som skal virke beroligende i tillegg, uten at man blir trøtt) Begge deler helsekost. :)

Velmente råd, K.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 22 nov. 2007 14:12

Nå måtte jeg jammen bli aktiv igjen fordi jeg har noe på hjertet:

Har lest innleggene ovenfor - og du Lilleulv?
Synd jeg ikke kan verken trøste, backe eller gi gode råd til deg! Men jeg vet at det heeelt sikkert er mange med meg som ønsker at dette skal gå fint for deg. Det må du også vite! Jeg vet det er lett å si, men prøv å bare "vit" inni deg at det vil ordne seg........beklager at jeg ikke finner noe smart å si som hjelp. Men selv om det nok høres overfladisk ut fordi jeg ikke kjenner deg, så skal jeg tenke på deg og krysse alt jeg har for deg.

DU må derimot ta vare på deg! Leiligheten og livet ditt går ikke bedre om du ikke puster, om du ikke hviler. Prøv å gjøre EN ting som er bra for deg hver dag. Det er et minimumskrav og en "befaling" fra meg :-)

Så vil jeg si en ting til:
Du er en ufattelig flott jente! Du fremstår som stødig, seriøs, sympatisk, klok, morsom - rett gjennom ordentlig både i tekst og bilde. Du har et ytre som er vakkert, og et ytre det er lett å kunne "stole" på om du forstår hva jeg mener. Du vekker tillit. Du har snille øyne og et direkte blikk. Det liker jeg hos alle mennesker. Du er konsekvent i det jeg har lest av meninger og tanker på forum og jeg er rimelig overbevist om at du må være en lojal og god venn å ha. Det er slik jeg ser deg! :-)

Masse tanker din vei i dag og de nærmeste dagene fra meg.


Ville bare si det....
Zitelle

Skjult ID med pseudonym Kandolor to. 22 nov. 2007 14:21

helt enig med Zitelle :)

Skjult ID med pseudonym g-tretti to. 22 nov. 2007 19:03

I den andre enden så ha jeg egentlig litt lyst til å kjøpe en litt større leilighet.(gjerne 3 roms/70m2) Vært på visning omtrent alene og vet at leiligheter ikke er solgt. Men tør ikke legge inn bud. Kjøper og selger i samme geografisk område. Risikoen: Når får jeg solgt (til hvilken pris) hvis jeg kjøper først ?

Skjult ID med pseudonym ludo64 to. 22 nov. 2007 19:12

g-tretti ; lær av Lilleulvs problemer! Selg først, da vet du hva du har å forholde deg til økonomisk. Markedet er rolig, du vil ikke tape / vinne mye i form av prisopp/nedgang, men du unngår dyr mellomfinansiering og/eller å måtte selge med et tap du ikke hadde forutsett.

Skjult ID med pseudonym lady35 to. 22 nov. 2007 19:52

Ja, helt enig med Zitelle - du fremstår som en utrolig bra dame, klok & smart, rosmlig, ærlig, vakker.
Har fått et veldig solid inntrykk av deg gjenom innleggene du har hatt her.

Ang leiligheten ville jeg vurdert å vente til over nyttår hvis du har mulighet til det.
Det er ingen fundamentale indikatorer som skulle tilsi et ras i markedet i nær fremtid, selv om en mindre korreksjon kan finne sted.

Ang Finn så sa min megler da jeg solgte for et par år siden, at hvis man tok leiligheten av nettet og relanserte den et par uker etterpå, ville den havne "på toppen" igjen, betalingen var den samme. Så sjekk nærmere opp informasjonen du får fra megleren du bruker. Har han/hun gode referanser? Det varierer veldig når jeg ser hvilke erfaringer mine venenr har gjort seg. Megler kan være god på ulike ting, men det er en parameter som er viktigere enn alle andre og det er hvilken pris de får til slutt... Og husk at de har sin egen agenda.
Lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 nov. 2007 20:18

Kjære alle sammen!

Nå ble jeg intet mindre enn rørt av all omtanke og de varmende ordene...

I et litt desperat øyeblikk la jeg ut et innlegg som jeg tenkte knapt ville få et eneste svar. Og så er det så mange som har brydd seg, vært interessert og kommet med råd og oppmuntringer. Det har betydd enormt MYE! Takk!

Og så er det vel på sin plass å informere om at leiligheten faktisk ble solgt i dag! Budet endte på 3.325000. Det er endel under takst på 3.5 og 335000 mindre enn jeg selv ga for den. Men vet dere hva? Jeg er utrolig lettet. For meg nå var det bedre med en fugl i hånden enn 10 på taket. Det er tross alt bare penger. Jeg kan klare et litt strammere budsjett enn jeg regnet med. (Får ta godt vare på bonus-kortene mine nå:-)

Jeg fikk meg en vekker i natt da blodtrykket falt til 0. Helse er faktisk viktigere enn alt. Og stress over tid er farlig.... Man vet det jo, men av og til blir det ekstra tydelig... (Visste dere forresten at hvis noen besvimer sånn, skal de helst legges på gulvet med bena opp? Ikke jeg heller...)

Men altså: Nå kan jeg omsider slippe å bekymre meg om hvilken vei vinden vil blåse, og snart kunne fokusere på noe hyggelig som hvilken bok skal jeg lese, hva slags brød skal jeg bake, eller hvilken øy jeg vil svømme til... Eller kanskje forsøke å bidra hvis andre står litt fast.

Igjen- hjertelig tusen takk alle sammen!

Lilleulv


Skjult ID med pseudonym sportylady to. 22 nov. 2007 20:20

så godt å høre..nå kan du senke skuldrene...og nyte helgen.

Skjult ID med pseudonym Felix to. 22 nov. 2007 20:21

Det er bra at det ordnet seg da Lileulv.
Pass på helsen din.
Felix

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 23 nov. 2007 08:43

God morgen, Lilleulv.

Håper du føler deg glad og lettet i dag, selv om du sikkert er sliten!
Ta godt vare på deg da......nyt din latte med god ro i kroppen.....

:-)
Z.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 23 nov. 2007 10:56

God morgen!
Jo, takk. Jeg skal nyte min latte på en ny måte (får snart bonus-latten min, nå dessuten:-)
Jeg sov faktisk skikkelig godt i natt (første gang på veldig lenge). Der kan man se..

Ønsker dere alle en riktig god dag!

Skjult ID med pseudonym søtnøs fr. 23 nov. 2007 14:03

så bra lilleulv :)
ting ordner seg for snille jenter :)
lurer på hvordan hadde det vært om jeg skrev jobb-søk-annonse her inne.....hihihi.....

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 23 nov. 2007 23:38 Privat melding

Grattis med salget! Gleder meg og lese/høre at du kom i mål... Husk og ta vare på deg selv nå..
God helg!!