Alle innlegg Sukkerforum

Barbie uten Ken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sant to. 22 okt. 2009 13:34

Tror nok at disse pengene som forsvant ut av min baklomme og inn i hendene til sukker ledelsen, burde vært bedre brukt et annet sted.
Men jeg kan jo ikke skylde på noen andre enn meg selv, og kjenner jeg meg sjøl rett så hadde nok de pengene flyti bort i det store intet uansett

Her har de så langt ikke gjort mye godt for seg iallefall.
Å da er det jo også viktig å påpeke fra min side....=op at jeg ikke er en av disse jentene som sitter på sidelinjen å venter på bli kontakten. Neida jeg har hoppet uti dette store dating bassenget med begge beina, hiver ut røde og gule hjerter om hverandre og kontaktet en haug med folk via chatten her. Desverre er det ikke så mye respons tilbake,

Jeg skal ikke sitte å sutre over "spilt milk."....neida det skal jeg ikke, men når dette abonnemanget er over så kommer jeg nok ikke tilbake nei. Jjeg kommer heller desverre ikke til å anbefale dette til noen.

Håper det er en flokk mennesker der ute som har mye mye bedre lykke enn meg og at jeg er en av den sjeldene vare

(mann 47 år fra Oslo) to. 22 okt. 2009 13:37 Privat melding

Jeg vil gjerne anbefale denne siden:-)

Selv om livet ikke alltid blir slik som man hadde tenkt!:-.)

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 22 okt. 2009 13:46 Privat melding

Har anbefalt siden til flere allt jeg.. Syns allt jeg har fått valuta for pengene;) Har hatt det mye moro hvertfall, truffet mange hyggelige folk, ingen garantier her inne som i rl

(mann 48 år fra Buskerud) to. 22 okt. 2009 14:05 Privat melding

Tenker på denne tiden jeg har vært her inne på Sukker....og de flotte, herlige kvinnene jeg har møtt....alle de kontaktene som er opprettet, vennskap og bekjentskap...alle personlighetene her inne på forumet, meninger og mennesker på godt og vondt....ville ikke vært et sekund foruten!

Sukker er for meg et hyggelig supplement til mitt daglige, sosiale liv og virke...ikke et hovedfokus der alt satses!

:)

Skjult ID med pseudonym netta50+ to. 22 okt. 2009 14:27

Jeg er veldig enig med hovedinnlegget.
Har også sendt lest profiler,sendt ut hjerter og komplimenter(noen få da...syns disse vovsene blir litt barnslige..:))
Men fått svært liten respons.
Så når abonnementstiden er over,takker jeg for meg....
...dette er ikke en del av mitt sosiale liv,men et redskap til å prøve å finne en venn/kjæreste.
Vi over 50 er vel ikke så mye "ute på byen" som de yngre. Ikke jeg i hvertfall,derfor tenkte jeg dette var stedet...men akk..:))..det var det tydeligvis ikke.
Så,lykke til alle dere andre her inne,og takk for meg!

(mann 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 okt. 2009 14:57 Privat melding

Samme om nettet kan være frustrerende til tider, så kan jeg lett anbefale Sukker. Det er den beste siten jeg har vært på i alle fall :).

(kvinne 46 år fra Hordaland) to. 22 okt. 2009 15:23 Privat melding

Har blitt positivt overrasket over utbyttet av sukker. Men det har kanskje med forventninger / mangel på forventninger. Givende meningsutvekslinger, flotte mennesker og t.o.m. fått en bestekompis. Og forumet: tidvis underholdende og engasjerende.
Me like, me like :o)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 22 okt. 2009 15:46

Jeg har fått flere av venninnene mine inn her allerede, så har ingen problemer med å anbefale sukker til noen.
Jeg tror fortsatt at det er litt opp til hva man gjør ut av det, og jeg sliter med å forstå at alle som er her ikke er interessert i å møte andre mennesker. At ikke alle er like tøffe, ikke ferdig med tidligere forhold og bruker det til tidsfordriv er ingen tvil om, men da gjelder det å finne de som er klar for en date :)

Jeg har fått mange venner her av begge kjønn! Absolutt berikende. :)

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 22 okt. 2009 17:04 Privat melding

Til TS.
Jeg føler det nok ikke som deg jeg heller. Har vært her inne i 3 år nå, fremdeles singel, men angrer ikke et sekund på de pengene jeg har brukt på medlemskap/ turer/sukkerfester. Jeg har hatt det så utrolig mye gøy, møtt så mange hyggelige mennesker. Jeg kommer til når jeg kanskje en dag sitter med kjæreste, til å tenke på denne tiden som singel og også medlem bla her inne, som en tid jeg ikke ville vært foruten.. :)
Jeg har fått venner av begge kjønn, og har stadig litt kontakt med de, det setter jeg veldig pris på.
Jeg er ikke her inne på langt nær så mye som jeg var tidligere, men som nevnt ovenfor her syns jeg også sukker er et hyggelig supplement i livet mitt sånn ellers.
Til dere som føler at det er bortkastet penger og tid å være her inne, ønsker jeg masse lykke til.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 18:00

Det er nettopp når jeg leser noe av "forsvaret" av Sukker her at jeg blir litt skeptisk. Er det egentlig jakten på venner som er drivkraften? Selv har jeg nok med å få tid til de vennene jeg allerede har, og selv om nye bekjentskaper alltid er artig, er det ikke noe jeg betaler for. Jeg er her fordi det er en av flere arenaer der jeg kanskje kan finne ei dame jeg kan tenke meg å dele livet mitt med - og som kan tenke seg å dele livet sitt med meg. Mitt "forsvar" for Sukker er derfor av en helt annen karakter.

Jeg er ingen kløpper på kjønnsspillet. Jeg er en sånn som kan bli kurtisert en hel kveld og fortsatt tro at hun bare var interessert i en god samtale. Jeg er også av den typen som må manne meg kraftig opp for å ta kontakt med kvinner på byen, på fester og i andre sosiale sammenhenger. På nettet, derimot, vet du at hun du tar kontakt med (trolig) er singel og (trolig) ute etter å finne seg noen, og i løpet av det siste drøye halvannet året på Sukker har jeg oppnådd kontakt med mange flere damer enn jeg tror jeg ville gjort uten. Greit, jeg er fortsatt singel, men det gir mange flere muligheter.

Jeg håper bare at dette gjelder de fleste damene som er her, eller, sagt på en annen måte, jeg håper de fleste på Sukker er her av andre årsaker enn det som kommer frem i denne tråden. Det er det som gjør at jeg er her, i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 22 okt. 2009 18:06

Zoid: Jeg skjønner tankegangen din men jeg er redd for at kanskje mange har mistet litt håp og trua, så da nøyer de seg med nye venner og går samtidig og håper på en bonus? Mens målet helt klart burde være å finne en partner. Noen er kanskje redd for å bli oppfattet som desperat også! :) Jeg vet ikke, bare tenker høyt!

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 18:24

Jeg skjønner det med at noen mister trua, men har man da egentlig noe på Sukker å gjøre? I FAQen står det i hvert fall at dette ikke er en tjeneste for å skaffe seg nye venner, det er en matchingtjeneste.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 22 okt. 2009 18:57

Jeg håper absolutt å finne en partner via nett, det har jeg hatt suksess med tidligere. Nå håper jeg bare på å bli frisk så jeg kan gå på date igjen :) I mellomtida blir det mye skravling.

De som ikke er tilgjengelig eller elsker noen andre syns jeg ikke har noe på en matchingtjeneste å gjøre.

(kvinne 58 år fra Rogaland) fr. 23 okt. 2009 21:59 Privat melding

Heisann

Jeg har et abonnement som går ut om ca, 2mnd, kommer ikke til å fornye det. For meg blir det helt feil, blir jo helt opphengt i match etc. Jeg regner med at en eventuell kjæreste treffer jeg andre plasser enn på nettet, en jeg kan få blikkontakt med fra første stund.

Hilsen
Anne

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 23 okt. 2009 22:39 Privat melding

Jeg har også vært her en god stund.
Har fått mange venner av begge kjønn og synes Sukker er et bra sted som supplement til RL.
Jeg er også her med utgangspunkt i å finne en kjæreste,men det at man har møtt og fått nye venner på veien er vel ingen dum ting? Heller et bonus synes jeg.
Har ingen problemer med å anbefale dette til andre i samme situvasjon.