Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 16:39

Hva er det som greia med dere som er kontaktsøkende her når det gjelder vanlig hverdagshøflighet? Det er ille nok for noen å måtte ty til et online sted for å finne en ny venn eller partner, med all den avvisningen som kanskje en del opplever i virkeligheten.

Men på et sted som dette, der det til og med er en egen knapp for å avvise på en høflig måte, så synes jeg det er utrolig at det i det hele tatt er nødvendig med en "garantert svar"-gruppe. I det virkelige liv, dersom et menneske på en høflig måte hadde prøvd å ta kontakt med deg, så hadde du vel ikke bare ignorert den personen? Et hvert oppegående menneske ville om ikke annet sagt på en høflig måte at de ikke var interessert der det var tilfelle.

Jeg forstår at det er noen her som får ganske mange meldinger og at det kan ta tid å komme seg gjennom de, samt at mange føler man umiddelbart at man ikke føler noe tiltrekning mot, men hvorfor ikke bare si ifra? I tillegg er det en kjent sak at det finnes en del useriøse som tar kontakt med både frekke og noen ganger uhøflige intensjoner. Også de fortjener et svar. Bruk knappen som er tilgjengelig og gi de beskjed, evt blokker de.

Sammen kan vi alle være med på å gjøre dette stedet til et trivelig sted for hverandre, enn den ukulturen jeg ser flere har lagt seg på.

Skjult ID med pseudonym ae to. 22 okt. 2009 16:55

Er helt enig i det du skriver.

Men synes nesten det er verre med de som svarer, og man skriver litt med en stund før de plutselig ikke svarer lengre.
Slik at man blir sittende å lure på om det var noe man skrev, eller at de har funnet noen andre osv.

Hvor vanskelig er det å bare skrive "Sorry, du er ikke min type" eller noe lignende?

Skjult ID med pseudonym s to. 22 okt. 2009 16:57

Når jeg tenker meg om, har jeg faktisk _aldri_ mottatt svar ved manglende interesse hos den jeg kontaktet. Men jeg synes da dette er et vel så trivelig sted likevel, helt og holdent uavhengig av dette.

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 22 okt. 2009 17:04

@ae
Fordi da får man "Hvordan vet du det?"-mailen og den regla der. Så er man stuck i 15 mailutvekslinger med 15 unike personer som spør om det samme, og tilslutt må man jo bare slutte å svare!

Skjult ID med pseudonym pantertant to. 22 okt. 2009 17:25

Intet svar = ingen interesse :)

Verre er det ikke.

Jeg sliter med å forstå hvorfor et skriftlig avslag er så mye bedre enn en avvisning i form av taushet.

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 17:26

Jeg var ganske opptatt av å understreke dette med "høflig" i innlegget mitt (yourX/@ae)nettopp med tanke på at det er mange som ikke respekterer en avvisning, og du får selv bestemme deg for om du ønsker å begi deg ut i en diskusjon lenger, alternativt blokkere de. Poenget mitt er at jeg synes at alle fortjener en sjanse, og ikke minst, alle fortjener en tilbakemelding dersom de har tatt seg tid med å ta kontakt med nettopp DEG!

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 17:37

pantertant:

Jeg får snakke for meg selv her, men når jeg bruker en del tid på å lese gjennom mange forskjellige profiler og ila en dag velger ut kanskje en eller to personer jeg synes virker som noen som jeg kunne tenkt meg å bli bedre kjent med, så bruker jeg en god del tid på å skrive en melding og så venter jeg. Så etter en stund sjekker jeg utboksen min, og ser plutselig at meldingen er lest, og venter litt til. Og i noen tilfeller hører man ingenting. Sjekker og ser at vedkommende har vært innom profilen. Og venter. (Vil jo ikke mase heller). Hadde vært mye enklere om vedkommende som fikk melding fra meg, som har lest den og besøkt profilen min kunne bare trykket på den lille grønne teksten og gitt meg en tilbakemelding.

Min konklusjon av hva du sier med at du "sliter med å forstå" er at du enten er av disse som driver med masseutsendelser (spam) og satser på at minst en person biter på, eller så er du en passiv person med en type profil som mottar svært mange meldinger, og kan velge og vrake mellom folk. "Spam"-folket burdet vært kastet ut og sistnevnte tilfelle gjelder langt fra alle.

Til syvende og sist er det kun snakk om respekt! Gjensidig respekt.

Skjult ID to. 22 okt. 2009 17:40

@pantertant
Faktisk ett ganske standardsvar på dette spørsmålet fra en dame her på sukker. Da skal jeg fortelle deg en hemlighet. :)

Det er forøvrig ikke slik at ikke svar er det samme som ikke interessert. Har selv opplevd flere ganger at damene svarer på andre gangs kontakt. Selv om profilen er lik, og meldingen er mer eller mindre identisk.. Date har det blitt ut av det også :)
Det kan være flere grunner til at de ikke svarer. Det mest opplagte er selvsagt at man ikke er interessert, men det kan også være at de bare bruker lang tis på å svare, har alt for mange meldinger i innboksen og glemmer å svare på noen osv osv. Med andre ord så kan man faktisk ikke være helt sikker på hva dama mener om svar uteblir. Du kjenner sikkert bedre til disse unnskyldningene enn meg :)

I motsetning til damene, så vil faktisk de aller fleste gutta ha ett svar slik at de kan komme seg videre. Så vær nå litt grei og gi ett svar til andre selv om du selv ikke ønsker avslag eller skjønner hvorfor skriftlig avslag er bedre :).

Skjult ID med pseudonym pantermann to. 22 okt. 2009 18:05

@Overlegen

Jeg synes kanskje du drar den litt langt når du konkluderer med at jeg enten er en passiv person, eller en som driver med masseutsendelser, og det basert på det ene innlegget jeg har skrevet i denne tråden ... :)

Jeg passer nok ikke inn i noen av de karakterstikkene.

Når du har sendt en melding så har du etter min mening gjort jobben, og kommer det noe tilbake i postboksen din så kan du glede deg over det.

Du trenger med andre ord ikke å sjekke utboksen din, og passe på hva mottaker gjør eller ikke gjør - mangel på svar er også et svar. Bruk heller tiden på å titte på flere profiler, eller eventuelt logg deg av Sukker og finn på noe annet hyggelig.

@Skjult ID

Ser at jeg har valgt litt tvetydig nick gitt (har rettet på det nå) - jeg er mann selv :)

Imidlertid så er det jo bare hyggelig om det du beskriver skjer, men jeg tror det mer unntaket enn regelen.
Det er uansett ikke noe argument for å skulle presse frem et svar der og da på første forsøk, snarere tvert i mot vil jeg si.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 22 okt. 2009 18:08

@overlegen/ over legen og sjult ID: Jeg kan kanskje bidra til å kaste litt lys over dette selv om det ikke gjør meg stolt. Noen ganger finner jeg meldinger fra bra folk som jeg ikke vet om jeg liker, hvorfor jeg ikke liker eller liker men de har en eller annen absurd egenskap som jeg ikke liker å vedstå meg at jeg ikke liker. Så tenker jeg: jeg svarer på den litt senere... og noen ganger, men ikke ofte, koker det hele ut i fisken. I går sendte jeg følgende ærlige melding til en fin fyr:

Hei.
Ja du virket da som en bra mann!
Dette er trolig en melding du ikke har fått før, men: jeg har nettopp begynt i ny jobb og er gørsliten etter dagens dont. Nå sitter jeg bare å surfer på nett og klarer ikke frembringe særlig interesse for noe. Skal spise bakte epler og så ta en middagslur. Tenker derfor at jeg ikke klarer å forholde meg til hvor godt jeg likte deg akkurat nå : )
For dumt muligens men slik er det nå.

Dette var den enkle sannhet og han takket (!?) for svar.
Slik har jeg det iblandt, men dette er første gang jeg har skrevet det til noen.

Skjult ID med pseudonym s to. 22 okt. 2009 18:12

"Min konklusjon av hva du sier med at du "sliter med å forstå" er at du enten er av disse som driver med masseutsendelser (spam) og satser på at minst en person biter på, eller så er du en passiv person med en type profil som mottar svært mange meldinger, og kan velge og vrake mellom folk."

Fnis. Stort sett mer enn som så er det ikke å si om den saken.

@skjultID

"I motsetning til damene, så vil faktisk de aller fleste gutta ha ett svar slik at de kan komme seg videre. Så vær nå litt grei og gi ett svar til andre selv om du selv ikke ønsker avslag eller skjønner hvorfor skriftlig avslag er bedre :)."

Uten å forsvare noen, så tror jeg det for enkelte "koster" en del å sende et avslag. Ikke i form av den fysiske aktiviteten "trykk på avslag og send", men det litt mer emosjonelle. Kanskje ønsker en å skåne vedkommende, kanskje er det av frykt for at mottaker av avslaget går berserk etc. etc. Osv. osv.

--

Det er lov å ønske seg forbedringer, det er ikke unaturlig å synes at andres atferd avviker fra eget ønske. Men - og dette blir sikkert karakterisert som "kynisk, uhøflig og sagt med fullstendig mangel på respekt" - vær klar over følgende:

Kampen mot manglende svar / konkret av slag ved manglende interesse er tapt.

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 18:14

@mandu76
Det ville fått meg til å trekke på smilebåndet. Viser at det er en "ekte person" bak med hverdagslige sysler. Jeg vet ikke selv hvordan jeg ville reagert, men dersom det hadde vært jeg som tok kontakt med deg først og fikk en tilbakemelding lik den, så ville jeg nok ha feks foreslått å kanskje ta kontakt igjen i morra el. Jeg vet ikke.

Selv har jeg nettopp laget middag til barna her og må mase på at de skal slutte å krangle, så jeg klarer ikke helt å forholde meg til såpass komplekse innlegg akkurat nå! ;)

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 18:27

@s

"Fnis"?
- Må nok si litt mer, for jeg forstod ikke hva du la i det.

"Uten å forsvare noen, så tror jeg det for enkelte "koster" en del å sende et avslag. Ikke i form av den fysiske aktiviteten "trykk på avslag og send", men det litt mer emosjonelle"
- Hva med "det emosjonelle" hos den som faktisk tar seg tid til å ta kontakt og legge ut om både det ene og det andre av sine interesser? Det er min påstand at den første kontakten koster vesentlig mer enn å gi en tilbakemelding om manglende interesse. Og tar man kontakt, må man tåle å bli avvist.

Men det jeg er helt enig med deg om er at dersom mange har din holdning, så har du rett i at denne "kampen" er tapt.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 18:29

Jeg tenker i hvert fall at om noen ikke gidder å svare meg, så er det deres tap, ikke mitt.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 22 okt. 2009 18:33

Det koster meg også emosjonelt å sende et avslag @over legen.

Skjult ID med pseudonym s to. 22 okt. 2009 18:35

"- Hva med "det emosjonelle" hos den som faktisk tar seg tid til å ta kontakt og legge ut om både det ene og det andre av sine interesser? Det er min påstand at den første kontakten koster vesentlig mer enn å gi en tilbakemelding om manglende interesse. Og tar man kontakt, må man tåle å bli avvist."

Det er din påstand - men da fordrer det at alle må være enige med deg, da. Mottakeren aner jo ikke hvor mye du har lagt i meldingen; kanskje vedkommende legger lite i meldinger selv, og antar at du har gjort det samme. Du må ikke glemme at vi er mange forskjellige skrullinger her. Selv om du synes at det og det skal være sånn og sånn (og selv om du kanskje "objektivt" sett har rett), er det stor sjanse for at mange, mange har helt andre oppfatninger enn deg.

"Men det jeg er helt enig med deg om er at dersom mange har din holdning, så har du rett i at denne "kampen" er tapt."

Så lenge vi ikke på en eller annen obskøn måte _tvinges_ til å svare, er kampen tapt, ja.

Det betyr selvfølgelig ikke at temaet ikke kan diskuteres. Men "kampen" i form av en og annen forumtråd vil aldri nå frem.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 22 okt. 2009 18:54

For min egen del koster det faktisk mindre å sende en mail enn en avisning.

(mann 54 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 okt. 2009 18:56 Privat melding

Ærlig talt! Er ikke dette et kontaktforum??? Det betyr å ta kontakt med noen man synes er interessant... Da har man gjerne satt seg litt inn i profil, bilder og matchtre..., gjort seg opp noen tanker og ikke minst motet seg opp til å sende en mail. Der vet vi vel alle at det ikke holder med "hei, ta kontakt", men kanskje litt personlig info etc.
Hvis man er et litt "hederlig og ærlig" menneske sender man vel ikke dette ut som "spam", men kanskje en til tre-fire på en uke... Når man da ikke får svar blir man jo litt frustrert og litt reservert neste gang, og det er ikke bra for selvbildet (som jeg skjønner er litt for nedadgående hos mange her inne), så hvorfor ikke blokkere eller send et høflig avslag.... Det tar to sekunder. Så får man heller ignorere evt videre mailer. Dermed blir alle likt behandlet og kan gå til neste prosjekt.

Skjult ID med pseudonym s to. 22 okt. 2009 19:07

"Bilde av Odin45Ærlig talt! Er ikke dette et kontaktforum???"

Hva skulle det ellers være?

"Det betyr å ta kontakt med noen man synes er interessant... Da har man gjerne satt seg litt inn i profil, bilder og matchtre..., gjort seg opp noen tanker og ikke minst motet seg opp til å sende en mail. Der vet vi vel alle at det ikke holder med "hei, ta kontakt", men kanskje litt personlig info etc."

Bingo.

"Når man da ikke får svar blir man jo litt frustrert og litt reservert neste gang, og det er ikke bra for selvbildet..."

Det er akkurat her poenget ligger. Kunsten er å jobbe nok med dette til at manglende svar IKKE påpeker selvbildet negativt. Ikke fordi en skal godta alt her i verden, men igjen: Det er dessverre skremmende lite du / vi / andre kan få gjort med det. En kan selvfølgelig tenke seg at det i alle fall ikke blir noe bedre om en ikke engasjerer seg, men - så spørs det hva som lønner seg mest på kort sikt om en skal oppnå noe: Innse realitetene og bruke Sukker deretter, eller å la dette svekke gleden av å bruke tjenesten.

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 19:13

@Odin45 står frem med "navn" og ansikt og sier det jeg forsøker å si. Jeg følte at jeg gravde min egen grav her dersom jeg stod frem med min egen profil her, så det var veldig modig gjort synes jeg. :)

Men utdypelsen til Odin45 er nøyaktig det jeg sikter til selv og måten jeg "operer" på.

@yourx
"Jeg sender modifiserte korte standardsvar til de som tar _høflig_ kontakt! Og blokkerer i tilfelle han klikker ;-)"
-Det er akkurat det jeg synes er en behagelig måte å kommunisere på, og adferd jeg ønsker å belyse med denne tråden.

@s
"det stor sjanse for at mange, mange har helt andre oppfatninger enn deg"
- Det er jeg klar over og har ingen problem med å akseptere. Men hvis flere av disse du sikter til er av typen du beskriver som "kanskje vedkommende legger lite i meldinger selv, og antar at du har gjort det samme" leser at det er flere som faktisk foretrekker en tilbakemelding, så gjør de kanskje noe med det? Men jeg er enig med deg at denne tråden neppe tar livet av det som jeg definerer som et "ukultur". Og avslutningsvis, så stemmer det - at alt det jeg skriver er min påstand og ikke noe som er hverken fakta eller "riktig" (eller "feil").

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 22 okt. 2009 19:17

Det var en oppdagelse for meg den dagen jeg hadde ventet forgjeves på en mail fra en mann jeg var forgapt i (lenge før sukker), og jeg forsto at: jammen, jeg vil jo ikke ha en mann som plutselig blir borte i 3 uker etter intens mailutveksling!
Slik tenker jeg nå, og det koster meg lite å sende en mail: Jeg vil jo ikke ha noen som ikke vil ha meg.

Tanker til trøst ved behov når man ikke får svar: Det kan jo hende de ville hatt meg, om de kjente meg, men kanskje er de betatt av en annen, -eller de kan være litt redd for å hoppe idet slik jeg er enkelte dager. Eller det kan tenke at jeg er en stygg røy... men jeg velger ikke den tolkningen for det gjør meg ikke glad.

Skjult ID med pseudonym s to. 22 okt. 2009 19:18

@Overlegen

Fritt frem for alle å mene hva de vil, og å diskutere det de vil.

Men det spørs hvor fokuset bør være akkurat i denne saken - på andre, eller på en selv :)

Skjult ID med pseudonym odin45 to. 22 okt. 2009 19:21

@s...
Hvorfor sakser du i innlegget mitt??? Hvorfor ikke bare kommenter det? Om du føler at kampen er tapt, kan vel jeg få komme med min mening uten at du MÅ bemerke at jeg bruker bilde!!!! Om du er så tøff i sjelslivet ditt at du er upåvirket av fenomenet som her debatteres, så vet jeg om flere hundre her inn som ikke er det. Ja, det er en kunst å balansere hvorvidt noe ikke går inn på deg i forskjellig grad, men noen bruker også dette forumet i tillegg for å bekrefte seg selv. For min del klarer jeg avslag eller stillhet godt, men siden dette temaet så ofte kommer opp, er det tydelig et problem for mange..

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 19:26

@mandu76
-Den opplevelsen du skisserer er nok (muligens) det rundt det "emosjonelle" som det nevnes lenger opp som for noen kan være vanskelig og en begrunnelse til at noen kvier seg med å avvise. Men igjen, det er min påstand at man ikke nødvendigvis trenger å utdype begrunnelsen heller (ref: "standardsvar").

Og når det er sagt, så har jeg noen ganger, når jeg har lagt "sjela" i å skrive en melding til noen jeg ønsker kontakt med og ikke får svar av, at jeg tenker: "Det er kanskje like greit å ikke få svar fra noen som er så overlegen (i mine øyne) at de ikke engang tar seg tid til å svare meg".

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 20:53

FORBEDRINGSFORSLAG til Sukkerutviklerene
Basert på tilbakemeldingene her, så har jeg følgende forslag til forbedring på sukker.no:

Alle de som synes at det er ok å ignorere som en slags "tilbakemelding" til en som tar kontakt kan ha en egen avkrysningsboks for dette i sin profil for å informere om at det er slik de praktiserer. Dermed er "vi" advart og kan dermed velge om vi ønsker å ha kontakt med denne personen og de som har krysset av slipper den "emosjonelle påkjenningen" det er å avvise.

Videre et slags "prikkesystem". Fjern hele "garantert svar"-gruppen og la det heller bli synlig på hver profil hvor mange leste, men ikke besvarte meldinger de har (%-sats - sletting skal ikke hjelpe). Dermed kan jeg som bruker lett se om det er en person jeg ønsker å "ta sjansen" på å kontakte. Så finner man fort ut om majoriteten ønsker tilbakemelding eller ikke basert på hvor mange meldinger de med lav %-sats har etterhvert. Kanskje de også finner ut at det er verdt den "emosjonelle påkjenningen" når de muligens etterhvert nesten ikke får meldinger lenger! :D

Einstein is back

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 20:54

Det vil jo da også nødvendigvis inkludere useriøse meldinger, så nei takk.

Skjult ID med pseudonym El9 to. 22 okt. 2009 21:18

@Overlegen: I samfunnet er det økende grad av at det blir stappa puter rundt oss, se bare på endringene som har skjedd de siste 20-30 årene: nå påbudt med redningsvest, sykkelhjelm, bilbelte i baksetet, samt vanvittig detaljerte krav til underlag for lekestativ for barn. Så forøvrig på tv'n her i forrige uke at en gjeng med barnehagebarn måtte ha på seg hjelmer slik at de ikke skulle falle og skade hodet....
Er det kommet så langt med disse putene under arma at man nå skal ha det i følelsesmessig øyemed også? Skal liksom sukker komme og støtte opp med puter rundt enhver bruker slik at vi ikke står i fare for å bli såra, snurt, sur, fornærmet??
Fy fader jeg håper at det putefenomenet ikke brer mer om seg.

Og bare for å ha sagt det: Jeg svarer alle av prinsipp (bortsett fra flørtemeldinger). Så lenge jeg selv krever respekt, får jeg værsågod behandle andre med respekt.

Skjult ID med pseudonym cs to. 22 okt. 2009 21:21

Svarer alle jeg også.. uansett,, selvsagt. Normal høflighet... stille i dag.. er det fotball på TV nå.??

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 21:22

@El9
Jeg synes det er fornuftig med redningsvest, sykkelhjelm og bilbelte, jeg...

Skjult ID med pseudonym suk to. 22 okt. 2009 21:23

@Trådstarteren !
jeg vil ikke kalle det ukultur, nei, det er den nye nett kuluren som vi bare må akseptere.
Men dannede mennesker finnes vel overalt, også på nettet, ikke sant (?)

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 21:27

@zoid77

Neida. Du bruker funksjonen øverst i profilen til den brukeren til å sette den som slem/ufin, så tas ikke den personens melding med i %-satsen. Det vil også hjelpe som en "gulrot" for å få folk til å bli flinkere/mer bevisste på å få vekk de som er useriøse.

Skjult ID med pseudonym El9 to. 22 okt. 2009 21:38

@zoid77: Selvfølgelig synes du det, disse tingene har jo blitt normen. Bruker bilbeltet selv, men synes egentlig det er deilig å gi beng i både redningsvest og sykkelhjelm. Poenget mitt var nok helst at "sikkerhet for alle penga" tanken har gått litt over stokk og stein. Blir oppgitt av det noen ganger, så som at skoler vurderer å hogge ned trær med v-form etter at det har vært en historie hvor et barn har satt seg fast feks.
Så når det blir snakk om hva sukker "burde" gjøre for at man ikke skal bli såret, fornærmet, sur o.l. for manglende svar...Da synes jeg det blir absurd.

Skjult ID med pseudonym cs to. 22 okt. 2009 21:40

Ja - det ER fotball på tv`n..........!!..visste det....gørr..

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 21:43

@El9
Var ment litt ironisk, da... Men det er jo en forskjell på å ramle i fire grader kaldt vann flere nautiske mil fra land og gå over styret på sykkelen i 40 km/t på den ene siden og å ikke få svar på en melding på den andre. Håper jeg, da...

Skjult ID med pseudonym El9 to. 22 okt. 2009 22:00

@Zoid77: Etter å ha lest denne tråden kan det synes som om enkelte likestiller kaldt vann og asfaltkræsj med ubesvart melding...
Tror nå ikke at du gjør det da :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 22:03

@El9
Du har for så vidt et poeng. Mulig noen burde forsøke andre arenaer enn Sukker...?

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 22:10

@zoid77

Svært enig med din besvarelsen din overfor @El9. Skjønner forøvrig ikke helt sammenligningen der. Dessuten støtter @El9 indirekte forslaget, da det er de som ikke vil svare som er de som har brukt uttrykket "emosjonell (påkjenning)".

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 22:18

Det som begynte med: "Jeg synes det hadde vært hyggelig med en tilbakemelding når jeg tar kontakt med noen" har nå blitt til et tema om overdreven/påtvungen sikkerhet på land og til sjøs.

Det ble nevnt at det er "mulig noen burde kanskje forsøke andre arenaer enn Sukker", og jeg støtter det. Har du problemer med lover og regler i landet vårt, så ha det i bakhodet ved neste valg og bruk stemmeseddelen!

Skjult ID med pseudonym amethyst to. 22 okt. 2009 22:18

Jeg går gjerne for forslagene til "overlegen"!

Jeg syns man er useriøs når man ikke svarer. Jeg syns også man er useriøs når man "slenger ut" meldinger som man egentlig ikke legger noe i.

Lurer på om det har med alder å gjøre....de helt unge har dårlig med oppdragelse gitt ;)

Skjult ID med pseudonym El9 to. 22 okt. 2009 22:22

@Overlegen: Har ikke fått med meg at jeg skulle ha støttet forslaget ditt om avkryssingsboks og "prikker" til de som ikke svarer på x antall meldinger. Slik jeg leser det du har skrevet ligger det en irritasjon i forhold til det å ikke få svar - og du kommer opp med et løsningsforslag for å unngå den irritasjonen. Jeg synes ikke løsningsforslaget har noe for seg (noe jeg har begrunnet i mine svar lengre opp i tråden). Mulig at du ikke blir såra, vonbråten, usikker, trist og lei av manglende svar, men det er mer enn nok av mennesker her inne som klager i det vide og brede over den emosjonelle påkjenningen det er å ikke få svar.

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 22:23

@Overlegen
Nå er jeg faktisk enig med El9 her - vi er da voksne (?) mennesker. For å si det litt flåsete - min erfaring er at ca 1/3 svarer, da er det jo bare å sende melding til to til.

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 22:38

@zoid77

Jobber du i SSB?
Din måte å regne/løse dette på er veldig interessant. Hvis feks 4 av 5 personer dør av røyking, så ville du plassert deg bakerst i køen for å kjøpe røyk for da tror du at du statistisk sett ikke vil rammes?

(Gleder meg til denne tar av nå og opprinnelig tema er for lengst glemt)

Skjult ID med pseudonym suk to. 22 okt. 2009 22:42

@zoid, bravo !

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 22:43

@Overlegen
Jeg sier jo at det er litt flåsete sagt, poenget mitt er at det er mer fisk i havet og at det at en person ikke svarer egentlig ikke betyr en dritt for meg. Jeg sender jo en melding for å få et positivt svar, men i valget mellom et negativt svar og ikke noe svar i det hele tatt stiller jeg meg nøytral - resultatet er uansett det samme. For meg er det mye viktigere å vite om folk er seriøse, om de faktisk er ute etter det samme som jeg er, enn om de svarer om de ikke er interesserte.

Skjult ID med pseudonym El9 to. 22 okt. 2009 22:46

Rørende enig med zoid her... Rett før det blir harmonisk allsang :o)

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 22:52

@zoid77 / @El9
Høres ut som om dere virkelig har funnet hverandre. Kanskje på tida å ta det til neste nivå? :D

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 22:54

@Overlegen
Nææ - jeg får sikkert ikke noe svar uansett... :-P

Skjult ID med pseudonym Overlegen to. 22 okt. 2009 23:02

@zoid77

Klart du gjør. Du trenger bare å sende 2 meldinger til.

Skjult ID med pseudonym s fr. 23 okt. 2009 00:01

@odin45

Har du røyket 1, 2 eller 5 sokker - eller hele skuffen?