Alle innlegg Sukkerforum

Redd for og gå på date!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sussa to. 22 okt. 2009 21:55

Er livredd for og ikke ha noenting og snakke om, at han jeg møter ikke vil synes jeg er pen nok, at jeg gjør noe feil, redd han vil synes jeg er kjedelig, redd for alt..
Vil så på date, men tør liksom ikke.
Noen andre som har det sånn, og noen som har noen tips?

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 21:58

Bare å hoppe i det - det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort. Hva er det verste som kan skje?

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) to. 22 okt. 2009 22:00

Ja, det er bare å møte opp. Har dere kjemi, så går snakkingen av seg selv. :)

Det er aldri noen vits i å tenke ut på forhånd hva man skal si på date, fordi det nesten alltid blir annerledes enn man tror. Du kan jo tenke ut et par spørsmål i forveien i tilfelle. :)

Skjult ID to. 22 okt. 2009 22:01

Mitt beste tips er å ikke gå på date :)
Med det så mener jeg ikke at du ikke skal gå, men så fort du kaller det en date, så blir det så uendelig mye mer alvorlig for mange mennesker.

Bare finn på noe som dere begge har lyst å gjøre, så kommer praten til å gå av seg selv. Selv så holder jeg meg langt unna slike som middager på de første datene. Ofte så blir dette så alt for kunstig og folk er ikke helt seg selv :)
Dra å spill bowling eller noe lignende . Fungerer mye bedre........

Skjult ID med pseudonym pusen to. 22 okt. 2009 22:07

Jupp, jeg har det litt sånn om dagen! :)

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 22 okt. 2009 22:09 Privat melding

Jeg begynner å få trening i dette .. hehehhe
Det verste som kan skje deg er at du ikke lengre blir nervøs og ikke gruer deg litt før en date.. da han datet litt for mye.
Dessuten kan du se for deg at det aller verste som kan skje faktisk skjer ... hva da ?
Tenk deg om ;hva om det er kjedelig.. dere bare sitter å stirrer på hverandre... ingen sier noe ... hva da ? hva gjør du ?
Hvis du på den måten klarer å jobbe deg igjenom frykten.. da er tiden inne for å date..

Lykke til !!

Skjult ID med pseudonym cs to. 22 okt. 2009 22:10

første daten jeg hadde var "grusom", grudde meg veldig, sto forran klesskapet i timesvis.. men ikke nå, går så greit så..

Skjult ID med pseudonym klimpre to. 22 okt. 2009 22:12

Det hjelper med trening,, så det er nok lurt å ikke sette så store forventninger, og heller glede seg til å bli kjent med et nytt menneske, enten det blir en ny kjæreste eller ikke...
Du kan jo skrive på profilen din at du gjerne vil bli invitert på date....

Skjult ID med pseudonym cs to. 22 okt. 2009 22:17

Eller så kan du skrive mobilnummeret ditt i profil-teksten din, - funker som bare rakker`n..

Skjult ID med pseudonym Z to. 22 okt. 2009 22:17

Heisann sussa.
Så fint at du har startet denne tråden da - jeg tror ikke du er alene om å tenke sånn :-)

Husk at dere alltid er to om et treff. Det er opp til dere begge å finne noe å snakke om sammen.
Om han ikke liker deg, ser han bare etter noe litt annet enn deg, og kanskje du ikke skal ta det så personlig?
Men det kan jo også hende at du ikke helt faller for han heller? Du gjør ikke noe feil. Om han synes det, er han ikke rett for deg.
Om han synes du er kjedelig så ser han ikke helt hvem du er. Jeg forstår at du er redd, men det går gjerne bra - til slutt! :-)

Vet du hva som skjedde meg første gangen, forresten?
Jeg avtalte date nr. 1. Jeg sto og blomstret, ingen kom og jeg ble superlei meg.
Jeg avtalte date nr. 2. Jeg sto og blomstret kald og forfrossen, og tenkte "dette skjer ikke". Men ingen kom.
Jeg avtalte date nr. 3. Guess what? Singelkveld igjen, gitt.....

Jeg skjønte at jeg hadde vært veldig uheldig, men bestemte meg for at jeg SKULLE gjennomføre 5 dater før jeg glemte hele greia.
Etter dette har jeg møtt menn som har gitt meg så uendelig mye hver på sin måte! Jeg har ikke hatt et eneste bortkastet treff. Hurra!

Jeg har ikke noen gode råd å komme med, annet enn å bestemme deg for å prøve å gå på 5 dater før du gjør opp status ;-)
Du vil helst komme seiret ut.......kanskje du vil lære deg å være litt mindre redd og se at heller ikke andre alltid fikser alt?

Uansett: Lykke til både på sukker, på date og med kjærligheten! :-)

Skjult ID med pseudonym nettfeber to. 22 okt. 2009 22:18

Det går over før eller siden. Ikke fokuser så mye på at det er en "date" som nevnt over(med de forventninene det bærer med seg). Kun et møte med en du ikke kjenner enda. :-) Avtal en time, maks to så blir ikke lidelsen for lang om det ikke funker. Funker det kan det alltids ta lenger tid.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) to. 22 okt. 2009 22:18

Bra innlegg Smily. :-)

En gang må bli den første, og om du aldri prøver så går du glipp av potensielle. Når du har datet 3 eller flere, så blir du nok ikke nærvøs lenger. Husk at det ikke er verdens undergang om det går galt. Dating er gambling.

Min første internett date var med middag, og vi snakket i 5-6 timer. ;)

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 22 okt. 2009 22:30

En ting du ikke bør være redd for, er å ikke ha noe å snakke om. Har dere hatt meldingsutvekslinger her tidligere, vet du jo litt om vedkommende, hva h*n interesserer seg for, jobber med, gjør på fritiden osv. - ta utgangspunkt i det. Og er det en match, så betyr det svært lite hva dere snakker om.

En annen erfaring jeg har gjort meg er at du ikke bør være redd for pinlig stillhet. Noen av mine mest mislykkede dater er treff der vi har sittet en time eller to og knapt har hatt en eneste pustepause i praten - da er det tydelig at man ikke er avslappet. Et øyeblikks stillhet er faktisk en mulighet til å se litt "dypere" inn i en person og kanskje også gå fra triviell prat til flørt.

Skjult ID med pseudonym mindthegap to. 22 okt. 2009 22:47

TS
Bestem deg for om du ønsker å komme noe videre (irl) og bare gjør det! :)

Enig med @skjult id kl 2201 som anbefaler å gjøre noe. Velg noe du liker med exit-mulighet (eks få en venn til å ringe etter 15 min, slik at du kan dra om ønskelig...) eller velg noe du kan tidsbegrense; eks kaffe i lunsjen, gå en stedsavgrenset tur, se en utstilling. Greit i tilfelle det skulle bli litt traurig.... For det kan det. Det er ofte forskjell på kjemi irl og nett...Men - de fleste klarer å være hyggelige en kort stund.
Blir det bra, kan dere jo bare avtale å møtes igjen.

Lykke til!:)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 okt. 2009 23:30

Traurig? Hva er traurig? At man ikke har noe å si? Har ikke opplevd det tror jeg.. Er da alltid noe å si? Er bare å skravle om vær og vind. Hva synes du om valget? Liker du sushi? Joda. Noen ganger går det litt tregere enn andre ganger.. Og noen ganger tar jeg mer ansvar for kommunikasjonen enn jeg liker å gjøre. Smalltalk er faktisk noe man kan lære seg og trene på. Det viktigste er nok å ikke bli redd for å si noe dumt. Husk at noe "dumt" i startfasen likevel er mye bedre enn ingenting! (Senere, når dere er trygge på hverandre er det ofte bedre å la være å si noe enn si noe dumt). Men for å bli varm i trøya er det bare å kjøre på med det første som faller deg inn... Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym lashes to. 22 okt. 2009 23:52

Bare hopp i det=) Ha som sagt over her en utvei om du ikke skulle like deg.. Eller bare si det rett ut til daten, det funker det og om du ikke er "stygg" når du sier det=)

Skjult ID med pseudonym jente fr. 23 okt. 2009 14:43

Ikke ha så høye forventninger, ta ting som de kommer, smil og ikke tenk på møtet som en date og du får en hyggelig kveld :)

Skjult ID med pseudonym Lewis fr. 23 okt. 2009 15:07

Har bare møtt en fra sukker. Men treff har aldri plaget meg.. Jeg skal alltid klare å pjatte med en fremmed et par timer. Kan jo hende jeg lærer noe av denne personen uansett om jeg med en gang finner ut at dette er ikke greia for meg. Truffet mange fra andre steder på nettet (Nettby, vgd, blink).

(kvinne 40 år fra Akershus) sø. 25 okt. 2009 11:23 Privat melding

Yes,
det er helt forferdelig skummelt å møte et ukjent menneske hvis begge har et ønske om at man skal møte den "rette"!
Derfor har jeg lært meg å være ganske forsiktig med hva jeg forteller før jeg møter noen.

Lykke til, det er virkelig verdt det:)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 25 okt. 2009 12:54 Privat melding

det er det :)