Alle innlegg Sukkerforum

hvor patetisk går det ann å bli

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Troms) fr. 23 okt. 2009 16:28 Privat melding

hva skal man si når man får en melding fra en 58 år gammel mann som går som følger:

"Er ute etter sex, hvem er ikke det! Prøvde å få kontakt på chatten, men du svarte ikke. Sex med deg ... Ja gjerne "

og når jeg spør han hva er dette?

får jeg til
svar

du er nok ikek den jeg søker...

da fikk jeg meg en god latter,,,, mannen har jammen selvinnsikt,,,,,,,

Skjult ID med pseudonym jente 3 fr. 23 okt. 2009 16:52

Det hadde han jo rett i

Skjult ID med pseudonym Jens sø. 25 okt. 2009 17:09

Det virker som det er veldig viktig for kvinner å fortelle at de får den type forespørsler, det er mange jenter på mange sjekkesider som har "ingen slibrige hendvendelser takk, og orker ikke sleske menn osv" på sidene sine. Men når de har fått i seg litt rødvin er de like ille og greier liksom helt ikke helt å velge hvilken rolle de skal velge. Uansett så er det stor verdi for dem å fortelle at de får slike meldinger.

Skjult ID med pseudonym solrik sø. 25 okt. 2009 17:13

Såklart må man fortelle om slike teite forespørsler, Jens?
hallo!! hvem jente er det som LIKER slike useriøsiteter?
Det er noe heeeelt annet å dra på byen for å ha det gøy, enn å være på et seriøst forum som dette og såklabert forvente seriøse svar, når man har en seriøs profil og en seriøs hensikt.

Det har ikke noe med verdi å gjøre, det har noe med å informere om at vi liker bare ikke useriøse folk !!!

Be han om å melde seg på en knullesite, KresenKV!

(kvinne 40 år fra Akershus) sø. 25 okt. 2009 17:36 Privat melding

Man kan jo også bare ignorere............

Altfor slitsomt å bry seg om folk som er useriøse, men som sant er,lager de litt liv da:)
Kanskje denne siden trenger litt liv?

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 25 okt. 2009 17:53

Det beste er nok bare å ignorere det. Opplever mer sjeldent å få slike useriøse henvendelser her enn på et annet nettsted. Her har man muligheten til å sette sorte hjerter og det er bra. Det er alltid noen som ikke gidder å lese en profil, og selv om jeg har skrevet på profilen at jeg svarer ikke på useriøse henvendelser så får jeg de av og til, men da svarer jeg heller ikke på de.

Egentlig synes jeg det er langt verre med de gutta som later til å være seriøse, men etter noen meldinger så viser det seg at de er absolutt ikke det. Joda det er kjekt med kvinnelig intuisjon ( magefølelse ) ettersom den stemmer ofte. Så av den grunn treffer jeg aldri noen etter noen få meldinger fordi noen viser seg ikke fra sin sanne side i de første meldingene.

Skjult ID med pseudonym kit ti. 27 okt. 2009 16:02

seriøs, det er mange seriøse som ikke gidder å vente i all evighet før en treffes. Om du ser på det som ett problem at du mister de, er du selv nærmest til å vurdere.

Dette er ikke ett forsvar for mannen som TS skriver om

Skjult ID med pseudonym TheBlob ti. 27 okt. 2009 17:39

@seriøs

Hvorfor er det useriøst å ærlig signalisere at man primært er ute etter sex?

Jeg er ikke det selv, utelukkende, men får alikevel av og til meldinger fra kvinner som mer eller mindre direkte sier at de er ute etter kroppen min. Om de ikke sier det i første mailen, så kommer det frem ganske raskt. Noen er mer direkte enn andre, men noen sier det noe mer subtilt, feks med å spørre om hva man er ute etter her på sukker. Det kommer så frem at de er nysingle, og nå ser etter noe pirrende og spennende. Jeg har også på flere dater fått spørsmålet, "HVA ER DU UTE ETTER"? ganske aggresivt presentert. Det de fisker etter er om de kan være komfortable med å bruke meg til sex samme kvelden, eller om jeg er er som er så gira på et forhold at jeg bare vil lage problemer og bli innpåslitten. Ved å svar riktig her, og ikke fremstå som den 100% seriøse fyren som ikke klarer å se andre muligheter enn at kvinner bare er ute etter å finne den ene mannen i sitt liv, så bærer det stort sett bare en vei utover kvelden.

Kvinner er mao ganske like menn her, men kanskje litt mer subtile i fremgangsmåten, for en del ihvertfall. Jeg vil ikke dømme disse kvinnene, tvert i mot så liker jeg de, og lurer på hvorfor noen har så veldig stor trang til å dømme andre i forhold til dette. Noen takker jeg riktignok nei til, da de ikke er min type. Og selvfølgelig takker en og annen nei til meg også. Men det er ikke en moralsk dom, og jeg føler ikke for å henge de ut bare fordi de ikke er min type. Tydelig at noen føler for å hevde seg her på bekostning av andre.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 27 okt. 2009 18:08

@TheBlob

For mitt vedkommende som søker noe seriøst så er det useriøst for meg og helt uinteressant. Folk må gjerne søke hva de vil og det har jeg ingenting med å gjøre, men de får ikke svar av meg ettersom det står så tydelig i profilen min hva jeg søker og ikke. Her er det ikke snakk om fordømming, men heller at folk bør respektere den enkeltes profil og hva man faktisk søker. Jeg står for det 100%. I starten når jeg kom på sukker fikk jeg endel rare henvendelser uavhengig av hva slags bilder jeg hadde. Vet t.o.m. venninner uten bilder som har fått de utroligste tilbud. Så jeg setter sorte hjerter med en gang jeg ser en useriøs profil som f.eks. søker etter en elskerinne eller skriver det ganske direkte hva de er ute etter. Det finnes mange av de profilene her inne. Jeg sier ikke at damer nødvendigvis er noe bedre, men jeg er ikke en av de.

Så det kan jeg trygt si at jeg har ikke truffet en useriøs fyr her inne, men det er kun pga at jeg er veldig selektiv og kresen på hvem jeg evnt. møter og ikke. Useriøse typer røper seg ganske fort ettersom de har ikke tålmodighet til å vente med en date. Så hvis jeg da har mistet noen underveis som kanskje var seriøse så var de nok ikke noe for meg ettersom jeg har ikke det travelt med å finne min livsledsager.

Skjult ID med pseudonym TheBlob ti. 27 okt. 2009 18:30

@seriøs

du er selvfølgelig i din fulle rett til å definere hva du ønsker og hvordan du ønsker å gå frem og å sortere bort andre med utgangspunkt i det. Det ønsker jeg deg lykke til med. Det jeg lurer på er hvorfor det er så mange som føler så sterk trang til å rakke ned på og dømme andre og komme med tendensiøs omtale av folk fordi de vil noe annet enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym TheBlob ti. 27 okt. 2009 18:32

Nå er jeg også helt enig at en del av de henvendelsene jenter får er creepy, og sikkert oppleves ubehagelig. Som feks den i trådstarters innlegg her, selv om også hadde noe morsomt ved seg. Det er ikke de jeg snakker om i mitt innlegg. Det er mer de "useriøse" i @seriøs sitt innlegg jeg tenker på.

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 27 okt. 2009 18:47

@TheBlob

Tror ikke du er helt forstår hvorfor de er langt verre enn de ærlige fyrene som da gir beskjed i første melding hva de vil. De andre er rett og slett luringer som spiller et spill kun for å få napp hos dama. De groveste og mest ufine meldinger har jeg fått av de, og det kan også sies om bilder jeg får i ettertid. Man har en seriøs dialog og det ser lovende ut. Det med sex er ikke et tema en gang. Så kommer det litt snikende etterhvert alt fra noen spørsmål som man unngår å svare på til å sende nakenbilder/ el. bilder av sin junior. Så forvente de at dama skal sende noe spennende tilbake. Særlig..:(
Forstår du nå hvorfor jeg mener dette er langt verre?

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 27 okt. 2009 19:22

Synes det er motbydelig at noen forsvarer en slik atferd!

Skjult ID med pseudonym Blu ti. 27 okt. 2009 19:54

@Seriøs

Det der kan gå begge veier, jeg ser ikke poenget å vente i det uendelige med en date. Jeg er nok den som faller i kategorien useriøs hos deg. Jeg har lyst til å finne en dame som kan være litt impulsiv. Om hun ikke greier å bestemme seg for en date i løpet av to uker tenker jeg at enten så er hun ikke interessert eller så har hun beslutningsvegring. Det finnes selvfølgelig unntak.

Jeg ser etter en bra dame, men inntil hun dukker opp så får man ha vinden i håret og lukte på blomstene som vokser langs veien.

Samtidig så kan jeg forstå at de å få sent bilder man ikke har bedt om er litt spesielt. Ble relativt sjokkert når mail-boksen min plutselig var fylt med med pupper og bilder av litt mer intime deler, når jeg ikke hadde bedt om det. Har heller ikke for vane å spørre om det ;) Forstår ikke at folk tørr å gjøre det for å være ærlig.

Greit at enkelte kun er ute etter sex, men sukker er muligens litt feil sted å søke etter en sexpartner på?

(kvinne 34 år fra Akershus) ti. 27 okt. 2009 19:59 Privat melding

Nå blir jeg vel skutt... Men syns nå det var en ærlig sak jeg da, ser ikke helt hva som er galt med det. Man kan jo velge att man er ute etter en elsker her inne, og å spørre om det i mail er vel ikke han den første til å gjøre (sikkert ikke den siste heller) Att du da ikke var den rette for han var vel da bare fakta. Selvom det kanskje ikke er typen mail du liker, eller vil ha, eller typen mann for den sakt skyld. Lov å prøve seg..

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 27 okt. 2009 20:03

@Blu

Nå snakker ikke jeg om 2 uker da, men noen har det veldig travelt. De skal helst møte noen samme dag eller dagen etter. I løpet av 2 uker så burde man vite om det er en interesse der eller ikke hvis man har hatt jevnlig kontakt. Jeg treffer aldri noen hvis jeg ikke har pratet med de på tlf. først. Det er litt mer personlig og da finner man fort ut om man har en god tone eller må dra ordene ut av kjeften på folk. Det er ikke hyggelig å ha en samtale med seg selv eller enveiskommunikasjon..:)

Det var en tidligere som nevnte at noen slike useriøse meldinger kan være morsomme. Jeg fikk en i sted og da måtte jeg bare le. Den var ikke ufin, men jeg svarer aldri på de fordi da får jeg mer av de.

" hei waz\'s up baby,ur boobs are big,can i have them "

Skjult ID med pseudonym Nervøøøøs ti. 27 okt. 2009 20:20

KresenKV....Mener å huske at du "sjekket " lille meg og min profil litt i samme ånd, om enn ikke i ord..... Ingen skam i det, men da bør du vel tåle en slik approach selv. Selv om jeg personlig synes slike hører hjemme i andre fora.

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 27 okt. 2009 20:53

Bare det å bli så gammel er jo en uhørt frekkhet mot en dame i sin beste alder

Skjult ID ti. 27 okt. 2009 21:04

@veteran

Kanskje holde deg mer saklig. Følte du deg truffet kanskje ettersom du måtte slenge dritt til TS.

Skjult ID med pseudonym TheBlob ti. 27 okt. 2009 22:30

@seriøs.

Der er jeg helt enig med deg, og det er klart man reagerer på å få div bilder man ikke har bedt om. Jeg antar at du også forsto at det ikke var det jeg selv snakket om.

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 27 okt. 2009 22:53

@TS

Det morsomme er jo at endel jenter biter på dette. Folk har litt ulik grunn til å være på kontakt-siter.

Skjult ID med pseudonym veteran ti. 27 okt. 2009 22:55

Damer som klager over uønsket oppmerksomhet ønsker seg som regel oppmerksomhet. Spørsmålet om hvor patetisk det går an å bli er høyst berettiget, men sannsynligvis umulig å svare på.

Skjult ID ti. 27 okt. 2009 22:58

Er veteran og Jens samme person eller?
Det er det samme våset som går igjen og igjen. Har du hengt deg opp?
Det er jo helt tydelig at du er en eldre kar med et noe merkelig kvinnesyn...
Det er kanskje typer som deg som sender slik TS legger ut her eller er det kanskje deg? hehe