Alle innlegg Sukkerforum

"Ferdig med tidligere forhold"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym N.N ti. 20 nov. 2007 22:33

Setningen "ferdig med tidligere forhold" er en gjenganger i mange profiler, forståelig nok, men kan dere hjelpe meg en definisjon av dette?

Personlig undres jeg når jeg møter folk her som viser seg å ha avsluttet forhold for en til to mnd siden.....

Skjult ID med pseudonym jente 31 on. 21 nov. 2007 08:46

Vil si at det er ikke hvor lang tid siden som teller her ,men følelsene.
Den personen jeg møter skal være ferdig med ex sånn at det ikke er NOE mulighet for at de kan bli sammen igjen.
Altså det hjelper ikke hvis han sitter på daten og klager over hvor dum og dust exen var mot han. Da er han ikke ferdig med det ennå.
Han skal ikke ha noe lyst til å se henne , men det skal ikke være noe problem å tilfeldig dompe borti henne heller.
Han er ferdig med henne...

Skjult ID med pseudonym kvinne 45 on. 21 nov. 2007 10:35


Har netopp avsluttet et forhold som varte i 3 mnd. Iløpet av HELE perioden gikk det ikke en dag uten at min venn snakket om hvor fæl exen var. Hun var psykopat , slem, vanskelig, alltid sint,hadde alltid rett, kritikk av ALLE andre, umulig å bo i hus med osv, osv.
Etter 3 mnd. valgte fyren alikevel å gå tilbake til "psykopaten". Min erfaring er at utsagnet ferdig med tidligere forhold kan du ta med en klype salt. Uansett om personen snakker i positive eller negative vendinger mht exen, så styr unna. Da er han IKKE ferdig med vedkommende!

Skjult ID med pseudonym ludo64 on. 21 nov. 2007 18:58

Noen er vel flinkere enn andre til å legge fortiden bak seg,og gå videre.
Noen avslutter et forhold som har vært "dødt" lenge og er vel i så måte ferdig med vedkommende for lenge siden.
Det er jo uendelig mange måter et forhold tar slutt på, men på sjekkern to mnd etter at et (seriøst) forhold er avsluttet synes jeg høres tøfft ut, men hva vet jeg..... Mine varsellamper begynner iallefall å blinke hvis jeg kommer i denne situasjonen.

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 21 nov. 2007 19:10

Litt enig med ludo jeg da. Man kan si hva man vil, det bruker å ta litt tid å få ting ut av systemet. Jeg var forsåvidt ferdig med min eks da jeg gikk ut av forholdet, men å plutselig være singel igjen, fikk meg til å føle meg som en unge i en godtebutikk, hehe, og jeg tror ikke jeg var noe godt "emne" for et nytt forhold da. Kan være greit å ta seg tid til å sprelle litt først! Men i det å være ferdig med tidligere forhold, legger jeg det at han ikke ønsker seg tilbake, samtidig som det går greit å forholde seg til henne, feks i forbindelse med barn.

Skjult ID med pseudonym Aa on. 28 nov. 2007 21:06

Ble skillt fra mitt "dama i mitt liv" for ti år siden, elsker henne egentlig fortsatt, men vi kommer aldri til å bli noe mere enn venner.
Sammarbeider godt om barna og prater som gamle venner gjør.( PUNKTUM)

Tror fortsatt det er mulig å møte "den store kjærligheten" (for andre gang).

Synspunkter, anyone?

Skjult ID med pseudonym kravstor on. 28 nov. 2007 21:42

Det var et veldig ærlig statement Aa. Bra du er anonym fordi dette ville nok kanskje gjort at en del jenter ville unngått deg. Må si at jeg respekterer deg for dette.

Jeg har møtt mennesker som knappt har vært single i sitt liv, har mange forhold bak seg og overlapping av forhold er normalen. De er tydeligvis verdensmestre i å bli ferdige med tidligere forhold. Jeg må bare si at jeg ikke har sansen for dette. Kanskje er Aa en sann Romantiker som har mye å tilby en ny kjæreste.

Selv har jeg alltid hatt et lite minne igjen fra mitt forrige kjærlighetsforhold. Dette minnet har ikke forsvunnet før jeg har møtt en ny jente jeg har blitt forelsket i. Da kan man jo spørre seg om det er personen eller det å ha en kjæreste man faktisk savner. Jeg heller nok til å tenke det siste.

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 28 nov. 2007 23:04

åh Aa da.....etter 10 år.....lenge det.....
når lynet slår ned igjen...og det vil skje hvis du åpner opp...men vanskelig kanskje.. da du har en der allerede...håper du finner henne som skal fylle hjerte ditt på ny.