Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 12:29 Privat melding

Er det for mye å forvente at det skal være gnister mellom to personer ?

Jeg har vært på mange dater og det er skjelden jeg føler noe på en date.
Jeg er en av de personene som kan fort bli betatt av noen. Det holder noen ganger med en date ; hvor jeg da blir litt ekstra nysgjerrig på mannen jeg møter. Men dette skjer veldig skjelden.
Av de datene jeg har hvert på er det bare 2-3 ganger hvor jeg har blitt betatt og en gang hvor jeg falt hodestup inn.
Har hørt at de fleste forhold som varer starter som et vennskap og utvikler seg ... Er det sånn at man er venner uten å føle noe spenning ...og så kommer den etterhvert?
Jeg er på utkikk etter den som får blodet til å bruse men det er tydelig vis langt mellom de. Men jeg vet de finnes , det er vel derfor jeg ikke gir opp. Lenge leve håpet ... Kanskje man kan leve i håpet livet ut kanskje?

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 24 okt. 12:40

Jeg tror dette er svært individuelt. Selv er jeg av helt motsatt støpning, jeg tror aldri jeg har opplevd det man kaller kjærlighet ved første blikk. Tiltrekning, ja visst, følelsen av at det er "noe" der, men ingen følelse at at "this is it".

Skjult ID med pseudonym suk lø. 24 okt. 12:49

Ja, heldigvis er vi forskjellige og opplever andre mennesker på hver vår måte og med hver vår dybde.
Jeg vil påstå, @Smily at av det jeg har hørt, sett og opplevd i mitt liv, så er det de forholdene som starter mykt, varer lengst. Man bør ha tid til å bli kjent på godt og vondt, både i festlige situasjoner og i hverdager. Hvis hverdagene fungerer ikke, er det ikke vits å satse bare på fest for etterhvert blir man lei, både kaviar og champagne og vil ha en brødskive med gjetost, vis du skjønner..

Håpet er viktig å ha, men skader ikke å hjelpe litt til med å velge kvalitet foran kvantitet..
Fortsatt god helg til dere alle :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 24 okt. 12:55

Det må være noe "der" som gjør til at du har lyst å møte vedkommende igjen.
Men første date kan være litt vanskelig å gå ut fra, mange har problemer med å være seg selv.
Mere naturlig å møtes via venner eller noe.
Jeg kan også bli fort betatt, men stoler mer på følelsene når dette skjer over tid.

Skjult ID med pseudonym Lewis lø. 24 okt. 13:32

Når noe gnistrer er det jo to forskjellige potensialer som møtes.. Er det to like potensialer gnistrer det jo ikke.. Da passer man jo sammen. Hmm. Kanskje det ikke burde gnistre?

Skjult ID med pseudonym Ooo lø. 24 okt. 13:49

Smiley, hvis du forventer at gnistrene spruter og at du blir betatt første date, ja da syns jeg du forventer for mye.

Iallefall hvis du har fått kontakt med mannen via internett. Jeg syns du er heldig som har evnen til å la deg begeistre og blir betatt raskt, men jeg tror også de erfaringene en har med seg selv fra når en møter menn på litt mer naturlige måter enn via sukker, ikke nødvendigvis er overførebare til oppstyltete førstedater som det blir på "blinddate" (selv om en har mailet en stund og blitt litt kjent på den måten). Hvis du forventer det, tror jeg det er lett å bli skuffet....Når det er sagt, så er jeg enig med kamelonen, det må jo være "noe" der som gjør at en vil treffe vedkommende igjen, og da kanskje aller helst tiltrekning

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 24 okt. 14:12

Sorry to say and am sad to report: Hvis jeg ikke føler et snev av attraksjon på første date, ditcher jeg dama tvert.

Det hender jeg faller for kolleger. Da er det kjemien, latteren og utvikling av en vennskapelig tone som forutgår attraksjonen.

Skjult ID med pseudonym SadSam lø. 24 okt. 14:18

@yeehaw: Det er ikke så uvanlig å falle for kollegaer, men det henger jo ikke sammen med det du skriver med at du ditcher dama tvert om du ikke føler noe fra første sekund , i og med at med en kollega får du sett henne over tid og du faller for henne ikke fordi du så henne første jobbdag!!

Jeg tror selv ikke på kjærlighet ved første blikk, det tilhører Askepot-historien og Disney! Vi lever jo i den VIRKELIGE verden, dere! Virkeligheten er HARD. Du må STÅ PÅ :D

Skjult ID med pseudonym Vaske lø. 24 okt. 16:41

Jeg er nok normalt skeptisk til dem som blir veldig forelsket kjempefort, og jeg trekker på smilebåndet når folk venter på den store kjærligheten...

Så en dag traff jeg en sukkerdame jeg hadde snakket litt med over nett. Utseendemessig var hun som forventet, og jeg var nysgjerrig på om hun var sånn jeg trodde. Etter en ganske vanlig start med kaffe, små oppstykkede samtaleforsøk og en rusletur bestemte vi oss for å spise litt, og under måltidet løsnet det merkbart. Det som skulle bli en date på et par timer endte med at vi gikk hver til oss ved midnatt, og avsluttet med et kyss. Jeg hadde falt pladask!! Jeg av alle...

Dessverre ble hun nok ikke like beveget i det lange løp, for hun valgte å treffe en annen date videre..

Så hva har skjedd med meg? Har illusjonene bristet? Nei.. Nå vet jeg det kan skje, så nå har jeg blitt enda mer forventningsfull..

Noen som vil bli med på date?

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 17:43 Privat melding

Forvener ikke kjærlighet ved første blikk .... men at der er noe der som gjør at jeg vil treffe ham igjen ... dette skjer veldig skjelden . Er folk her inne enge med det ? Jeg håper på den store kjærligheten .. dvs at man har gjensidig kjærlighet. At man er like forelsket i hverandre....

Skjult ID lø. 24 okt. 18:24

Jeg har sikkert møtt mellom 30 og 40 stykker (over mange år). Kun 4 av disse har jeg møtt mer enn en gang. Så det er ikke så ofte det klaffer fra begge parter.

I ca. 50% av tilfellene har ingen hatt interesse av å møtes igjen. I 20% har jeg ønsket nytt møte og ikke han, og i 20 % har den andre ønsket nytt møte og ikke jeg. Og altså i ca. 10 % av tilfellene har begge ville møtes igjen... Så det er litt nåla i høystakken. Men sånn er det bare... :-)

Skjult ID med pseudonym Ooo lø. 24 okt. 18:34

Oisann skjult id, det var litt av en statistikk du har......jeg har truffet igjen fem av elleve jeg har møtt her. Det har jo ikke blitt noe varig av det, for ellers hadde jeg ikke vært her fortsatt, men å treffe 4 av 40 til date nr. to hørtes jo helt vilt ut!! Vet ikke helt hva jeg skal tenke om det...... har du vansker med å la deg beigeistre av andre? eller har du bommet litt på hvem du har valgt å møte herfra kanskje? nei, ikke vet jeg, ble litt paff

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 19:04

Har alltid blitt betatt fra første blikk.. også i mine yngre dager da nett-dating ikke fantes, og vi vanka på disco i helgene...

Skjult ID med pseudonym Ooo lø. 24 okt. 19:10

Cs, det er jo det en gjør når en er tenåring, men burde en ikke tilnærme seg partnervalg på en litt annen måte når en blir eldre og har litt mer livserfaring? Ut fra denne tråden får jeg generelt inntrykk av at mange ønsker de er 15 år ennå

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 19:15

hehe.. jo, høres vel sånn ut, jeg traff min ektefelle med "første-blikk", vi holdt da sammen i 17 år.
Selvfølgelig er det teit å være sånn......men kan ikke noe for det..!!... OG ikke er det et ønske om å være tenåring igjen.. nei nei.

Skjult ID med pseudonym Ooo lø. 24 okt. 19:20

nei, det var nok satt litt på spissen cs....men hvis du har vært gift i alle år, så har du kanskje ikke gjort deg så mange erfaringer med å treffe en eventuelt ny partner ennå? for med en "kjærlighet ved første blikk" - strategi tror jeg du kan komme til å møte på et par skuffelser og dårlige valg etterhvert. Håper for all del at det ikke blir sånn da....

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 19:26

så sant ,så sant @Ooo..
Det har vært noen "good-looking" karer med elendig personlighet...Grmpf..

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 21:55 Privat melding

Har ikke datet fult så mange som Skjult ID 18.24 .. men ligger heller ikke så langt unna. Det er vel ca 40% som har blitt mer enn en date. Det er ca 40/60 på hvem som ikke vil mer.

De jeg har vært sammen med er menn som jeg har likt med en gang.
Men det har jo ikke fungert så det er kanskje på tide å prøve en annen vri ;oP

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:11

En annen vri..? Hva skulle det være ? ... en kar som er laaaangt yngre eller er laaaangt eldre....og bor kjempelangt unna..??

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:13 Privat melding

Nei , mente at det kanskje er på tide med å bli sammen med en jeg liker men ikke er helt på kne etter .... ??

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:16

Tja... kan bli en sånn "kategori frosk" - dersom du har en annen kar du grubler på...

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:18 Privat melding

Men er det sånn at det hjelper å kysse "frosker" .. at de da forvandler seg lit prinser ???

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:22

hehe.. nei, det er vi som blir prinsesser...

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:24 Privat melding

men det hjelper jo ikke noe ;oP

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:26

joda Smily... !!!. Vi kan herje Jessheim rundt, så skal du se.. !

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:28

Flere fra Jessheim???

Skjult ID med pseudonym skult lø. 24 okt. 22:30

@ Ooo
Ja, det er meg det de mange datene, igjen. ... saken er at jeg skriver så på en måte som gjør at mange lar seg sjarmere av det, og ønsker å treffe meg. Det blir fort annerledes IRL, så til dels er problemet at de er forhåndsbetatt av det jeg skriver, men faller fra når vi møtes. Og til dels har jeg selv vanskelig for å la meg begeistre. Så du har helt rett. Det er en kombinasjon!

Er enig at 4 av 40 er for lite. Og det er nok mer enn 20% jeg kunne tenke meg å se igjen, men det er kanskje så mange hvor jeg aktivt har tatt initiativet til å spørre om videre treff og sått nei. (Men det er sikkert noen fra de i 50%-boksen også, som jeg ville ha møtt igjen om de hadde spurt).

Og helt til slutt, jeg syntes nok singlestatusen var gjevere før, og det skulle mer til å rive meg ut av den... Nå ønsker jeg meg mer vekk fra den, og ser at jeg firer litt på noen tidligere "krav", eller endrer litt oppfatning i forhold til hva jeg så etter, er kanskje bedre å si...

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:31

Nytt samlingspunkt en lørdag kanskje...??

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:32

Ja!!!!!=)

sorry for avsporing ts..

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:33 Privat melding

må jeg dra helt til jessheim ??? hehehe

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:35 Privat melding

Jeg lever for avsporing , laz ,det bør du vite .. hehhehehehe

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:35

@Lady...Froskene skal ikke inn i huset... de skal vente pent på ønskebrønnen..

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 24 okt. 22:35

Jeg kysset en prins på onsdag kveld. I kveld viste han seg som en frosk. Jeg har fått han ut døra ja:)

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:36

hehehehe smily;P ja du må dra helt til jessheim;P

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:38

Kommer jeg også.!

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:40

@Kamaika......der ser du! ...Prinsesse......sa jo det.

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:40 Privat melding

hmmm ok da lash... får vel ta turen en lørdag.. hvis du kan garantere prinser .. hehehe

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:41

hehehe;P veit ikke helt det da;P

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 24 okt. 22:41

til alle de kresne - prøv meg!

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:42

går ikke å prøve deg når du skriver med pseudonym bølle-per...;)

Skjult ID med pseudonym stjerne lø. 24 okt. 22:43

Hehe..Brukte mye av ungdomstiden min på Jessheim...og den gang var det jo en del prinser der...men det er leeeeenge siden nå!

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 24 okt. 22:45 Privat melding

er du ern frosk som blir en prins eller en prins som er frosk , bølle-per ?

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 22:46

Ikke sett en prins her enda men;P kanskje det finnes prinser for andre her;P

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 24 okt. 22:47

Apropos frosker:

http://www.youtube.com/watch?v=H7X_xmhPbW4

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 24 okt. 22:48

bølle-per foretrekker å kamuflere seg som en frosk :-)))

Skjult ID med pseudonym cs lø. 24 okt. 22:50

ja, da kan bølle-per sette seg på ønskebrønnen å vente i kysse-kø sammen med de andre froskene..

Skjult ID med pseudonym bølle-per lø. 24 okt. 22:51

Never ever kiss a frog!

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 24 okt. 23:00

Skulle ønske noen hadde sagt det til meg litt før, bølle-per...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 25 okt. 17:22

Jeg har ikke lest tråden, og svarer kun på innlegget til TS / Smily:

Det er mulig å få ett langt forhold om det starter som vennskap, og noen ganger kan det gå bedre om man ikke forhaster seg.
Det er klart at dette varierer fra situasjon til situasjon, og person til person.

Man får en større mulighet om man er åpen for noen som kan bli bra, enn med "full gnist" med en gang. Det er flere som har hatt full tenning på første date uten at det har ført til noe mer.

Man må høre mer på seg selv, enn andre.

(kvinne 40 år fra Akershus) sø. 25 okt. 18:09 Privat melding

Takk TT for å få tråden tilbake til tema.. den skle en smule ut til siden ... ;oP

Det har aldri skjedd meg at jeg har fått følelser for en venn... hjernen min er så innstilt på at dette et kun et vennskap at jeg klarer ikke å omstille den.
Jeg har fått følelser for en som jeg møtte flere ganger som jeg ikke så på som kjærsteemne når vi først møttes.
Men da var jo tenningen der alikevel fra begynnelsen.
Er fast bestemt på at om ikke det er noen tenning der fra første stund vil den ikke komme senere heller.

Skjult ID med pseudonym Ooo sø. 25 okt. 18:26

Er enig i at det sjelden blir noe mer dersom en har blitt venner, det har heller ikke skjedd meg iallefall. Og en viss tiltrekning må være der fra starten, har heller ikke erfaring med at den kommer snikende etterhvert som en blir kjent desverre...har mer enn en gang ønskt at det kunne skje, når jeg har truffet en mann som er så bra på alle andre måter.
Står faktisk i et litt sånn dilemma akkurat nå, har truffet en mann i noen uker, var tiltrukket av han sånn innledningsvis men så har tiltrekningen begynt å dale fra min side. Jeg er veldig usikker på om det kan endre seg tilbake igjen, men håper det, for dette tror jeg er en veldig bra mann. Skulle ønske tiltrekning var viljestyrt jeg, men den lever liksom sitt eget liv helt uavhengig av hva hodet mitt sier....