Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange meldinger får dere jenter egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Reven to. 30 mars 2006 20:45

Mange klager over at jenter ikke gidder å svare på meldinger fra gutter. Hvor mange meldinger får dere jenter egentlig? Jeg går ut i fra at det varierer en del? Selv får jeg en ca. 3 meldinger fra (nye) jenter i uken. Ikke akkurat vanskelig å få tid til å svare på dem, men det er ikke alltid jeg svarer på alle meldinger når vi har "diskutert" en stund.

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 to. 30 mars 2006 21:16

Blir ikke akkurat overøst med meldinger hver dag jeg heller. :-)
Det slenger jo inn litt meldinger nå og da, men ikke mer enn at man godt rekker å svare på alle sammen.

Skjult ID med pseudonym 80-modell to. 30 mars 2006 21:22

Tror de med bilde får flere enn dem uten bilde, selv har jeg ikke lagt ut bilde i profilen, men får vel meldinger fra et par-tre nye gutter hver uke.
Men selv om jeg har mye å gjøre, så er jeg ikke så opptatt at jeg ikke kan svare, og dersom det viser seg at en jeg skriver med ikke er så interessant likevel, så skriver man rett og slett bare at -sorry, det her var ikke det jeg var ute etter....
Er ikke så vanskelig å vise litt folkeskikk, er det vel? :)

Skjult ID med pseudonym ;-) to. 30 mars 2006 23:33

mange!!!

(mann 47 år fra Buskerud) fr. 31 mars 2006 01:09 Privat melding

jammen heldige dere som får meldinger. På mange månder tror jeg ikke at jeg har fått noen. Kanskje jeg burde fjerne bilde?

Skjult ID med pseudonym Zora fr. 31 mars 2006 02:06

Det var vel ikke akkurat bilde som skremte - men kjære deg (TerjeB) - du hadde jo ikke skrevet et eneste ord om deg selv - da kan du sitte der med sjegget i postkassa.

Skjult ID med pseudonym Reven fr. 31 mars 2006 02:20

Hvor mange? Hvis ikke tror vi du skryter.

Skjult ID med pseudonym hvor er du fr. 31 mars 2006 20:30

hehe! uff var inn å telte meldinger jeg hadde fått i mars og det var 38 meldinger, og denne månden har jeg ikke selv vært så aktiv heller. For å skryte enda mer, har 6359 vært inne på profilen min. Men dere,- jeg er fremdeles singel så det er som jeg har nevnt tidligere kvlaiteten og ikke kvantitet som teller.

Skjult ID med pseudonym hvor er du fr. 31 mars 2006 20:32

og for å svare på spørmålet, så svarer jeg som regel på de fleste meldinger, er jeg ikke interisert, sender jeg likevel en takk for mail og god helg melding tilbake.
God helg!

Skjult ID med pseudonym hvor er du fr. 31 mars 2006 21:06

og mens jeg er i gang, så har 146 stykker merket meg som meget interesang og flere en det som interesang. så ja vi jenter har det nok litt enklere enn dere gutta. Eller skryt til dere! Dere er flinkere til å ta iniativ ser det ut som, siden dere ikke merker samme trøkket. Men det er jo egentelig positivt, da har ikke likestilingen tatt bort all manndommen i dere.

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 fr. 31 mars 2006 21:21

Jeg formoder at det er stor forskjell på respons uavhengig av om man er kvinne eller mann. Tror nok at det er andre kriterier som er mer avgjørende for responsen.
Om man har bilde eller ikke, og hvordan man tar seg ut på disse er nok veldig avgjørende. Dessuten vil jeg vel tro at yngre damer uten barn er mer attraktive enn oss som har litt flere år på baken, og også har barn å ta vare på.

Skjult ID fr. 31 mars 2006 21:46

så sinnsykt bra at noen startet denne diskusjonen...(takk Reven!) har alltid lurt på hvor mange meldinger andre jenter får... jeg har derrimot lagt merke til at mange av samtalene jeg har hatt m gutter har bare stoppet opp... jeg lurer på om d er vanlig eller om d er meg.. i så fall hva kan gjøre m d?

Skjult ID med pseudonym Våryr fr. 31 mars 2006 22:51

Enig! Supert å høre litt om hvor mange meldinger andre jenter får....!! ;)
...og det er tydelig at det er stor forskjell på jenter og gutter....? Eller finnes det gutter som blir "nedrent" av meldinger?

Du er ikke den eneste som har opplevd at det bare stopper opp - du som har innlegget over her - det har skjedd meg et par-tre ganger også, men det gjør forsåvidt ikke stort, jeg var vel kanskje ikke så dedikert i de meldingene heller...kanskje de skjønte dét...? ;)

(mann 47 år fra Buskerud) fr. 31 mars 2006 23:06 Privat melding

Ja det kan jeg vist... seriøst det har jeg jammen glemt/ikke tenkt på. Får vel gjøre det da, og se om det kan hjelpe.

Skjult ID med pseudonym Reven lø. 1 april 2006 11:09

La oss få enda mer statistikk her. Jeg har hatt ca. 600 jenter innom min profil. Før fotoalbumet kom var det 300 besøkende på tre måneder. Etter fotoalbumet kom, hvor jeg la inn noen flere bilder fikk jeg nesten 300 nye på under tre uker. Bra bilder betyr åpenbart mye for besøk. Men jeg har ikke hatt tilsvarede økning i "interessert".

I mars har jeg fått 51 meldinger fra 15 kvinner og tre menn. Noen av disse har jeg kontaktet først, men minst halvparten har enten sendt meg melding eller merket meg som interessant først.

Tre har merket meg som meget interessant og 10 som interessant (bare halvparten har bilder). Jeg har kontaktet ca halvparten av dem. Jeg har bare merket to som svært interessant, og 5 som interessant. Fire av disse har ikke svart i det hele tatt. Jeg tror selv at to av dem venter på at jeg skal gi mer respons før de vil svare, mens de to andre tror jeg ikke er interessert i det hele tatt.

Hvis en jente ikke svarer meg når jeg sender en melding så blir jeg alltid sur og tenker "hvem tror du at du er, din jævla dustefitte". Etter ca. 5 minutter går det over og så finner jeg meg i at dama ikke synes jeg er pen nok eller at hun synes jeg har skrevet noe teit i profilen eller at jeg ikke passer pga andre ting. Jeg tillater meg å bli sur og fornærmet for da går det mye fortere over.

Skjult ID med pseudonym Reven lø. 1 april 2006 11:24

Jeg har ett tips hvis du er redd for at samtalene skal stoppe opp: Treff typen så fort som mulig. Å preike i det uendelig med en du ikke har truffet blir kjedelig uansett om du ikke er kjedelig i virkeligheten. Dessuten er det dritlett å tolke skriftlige utsagn feil. Mye lettere å tolke en person i beste mening hvis du kan se personen eller kjenner vedkommende.
Hvis en dame har masse skrivefeil eller skriver noe jeg synes er dumt, så mister jeg fort interessen. Det er det ikke sikkert jeg hadde gjort hvis jeg hadde truffet henne i virkeligheten.
Og hvis korrespondansen går bra, så risikerer du å danne deg et helt urealistisk bilde av hvordan den andre er.

Skjult ID med pseudonym Våryr lø. 1 april 2006 11:28

Gode poeng fra Reven - det er nok lurt å ikke tyne de skriftlige samtalene ut i det uendelige, både fordi man da risikerer teite mistolkninger og fordi det er to vidt forskjellige ting å skrive sammen og å faktisk snakke ansikt til ansikt med et levende menneske, over en kopp kaffe eller et glass vin - det er jo MYE hyggeligere!!! :)
Og så er det jo greit å "spare" litt til første daten også, og ikke ha fortalt ALT om seg selv først....!!!

Skjult ID med pseudonym :) lø. 1 april 2006 11:45

Dere som synes detr er så sinnsykt bra å få vite hvor mange meldinger andre jenter får: Hvor mange mld får dere selv?

Skjult ID med pseudonym Våryr lø. 1 april 2006 11:50

Hehe, iallefall ikke så mange som frøkenen over her....men det tror jeg egentlig jeg synes er helt greit :)

Min statistikk:
2330 besøkende, 11 har merket meg som meget interessant, 35 stk har merket meg som interessant.
Selv har jeg merket to stk som meget interessant, og 30 stk som interessant.
Har vært på endel dater - men det har ikke ført til stort - fått meg et par gode kompiser, men det er da ikke dårlig det heller :)

Skjult ID med pseudonym :) lø. 1 april 2006 12:09

Jeg får nesten ingen meldinger. Er det bare meg eller er det flere jenter som har det sånn?

Skjult ID med pseudonym Våryr lø. 1 april 2006 12:17

Det kommer -kanskje- melding fra én ny kar hver uke, ellers er det vel ca en håndfull som jeg skriver med jevnlig...hvor noen kommer og noen går...
....det renner altså ikke inn meldinger i tide og utide... ;)
Ofte er det meg som tar initiativet, jeg gidder da ikke sitte på gjerdet og dingle med beina og vente på at en eller annen skal finne motet til å melde meg...!!

Men, som den populære damen "hvor er du" poengterte over her: Det er nok kvaliteten og ikke kvantiteten som teller!

Skjult ID med pseudonym sammenlign lø. 1 april 2006 20:50

til reven og våryr: takk for gode råd! men vet dere hva som er rart? et par av samtalene jeg har hatt har faktisk stoppet opp etter at jeg har foreslått å ta en drink/kaffe sammen.. så mye for den teorien om at "risikerer teite mistolkninger og fordi det er to vidt forskjellige ting å skrive sammen og å faktisk snakke ansikt til ansikt med et levende menneske,"... gutta var enten "busy" i 2 uker fremover eller avlyste et par dager før, og jeg har ikke hørt fra de siden... kjipt som f...

her er forresten min statistikk: 2342 har vært innom, 50 stk- synes at jeg er svært interessant, 67- interessant..

jeg har bilde på profilen, men har svart "annerledes enn gjennomsnittet" :)

Skjult ID med pseudonym Våryr lø. 1 april 2006 21:00

Oida, "sammenlign", det hørtes utrolig kjipt ut!
Hva er greia, det er tydeligvis ikke bare damene som er feige her(ref den andre diskusjonstråden)...helt ok å sende noen meldinger, men møtes - nope...??
De har vel dealet med flere andre samtidig, da, kanskje?
Eller så har du møtt på et par ordentlige feiginger....?

Men som jente funker det dårlig at jeg skal spekulere i dette, mye bedre om noen av gutta kan si litt om det ;)

(mann 40 år fra Finnmark) lø. 1 april 2006 21:28 Privat melding

Jeg kan vel ikke skryte på meg, at har fått så enomt mange meldinger, men noen har det jo blitt da..

Jeg har vel skrevet flere enn det jeg har fått da..
Hvis noen hadde villet treffe meg evt date, så hadde jeg ikke nølet med å si ja takk til det da.. Alltid kult å treffe nye mennesker da...

Skjult ID med pseudonym Reven sø. 2 april 2006 12:31

Til Sammenlign & Våryr,
Ang samtalene som stoppet opp da du foreslo å møtes. Jeg kan se for meg mange årsaker. Det kan være at de bare var interessert i litt flørting på nettet, men ikke hadde lyst til å treffe deg for noe mer. Det kan være at de kan ha vært nervøse for å treffe deg. Det kan være at de har rotet med noen andre og ikke ville holde på med flere på en gang. Hva sier magefølelsen din?
Jeg har opplevd flere ganger at jenter har sendt meldinger, men at det blir stille når jeg foreslår at vi tar en kaffe sammen. Det er vanskelig å vite hvorfor, for mange av dem har ikke bilde. Noen ganger er mitt første svar at fint, la oss treffes for en kaffe på onsdag. Det er en fin måte å sile ut de som ikke er noe vits i å bruke tid på.
Jeg leker litt med tanken å foreslå noe som ikke er så "forpliktende" som kaffetreff. F eks å dele en tyggis uttafor Narvesen, treffes på trikkeholdeplassen på vei hjem fra jobben el. lign.
Noen jenter og gutter er sikkert litt "feige" og flørter med folk de er redd for å bli avvist av i virkeligheten, men det er nok mange som rett og slett ikke er interessert, eller tar dette som en lek.

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 2 april 2006 12:40

Jeg deler gjerne en tyggis eller sjokolade utenfor Narvesen, det var et strålende forslag!!
Er sjelden redd for å si jatakk til å treffes over en kaffekopp, men å bare treffes "sånn i forbifarten" på vei hjem fra jobb eller skole høres ut som en morsom greie :)

Og så må vi nok bare innse, som du sier, Reven, at det er mange som ikke er intr. eller som bare leker litt her inne, og iblant kan det føre til at noen blir sittende igjen og lure på hva som gikk galt...
Jaja, ikke verdens undergang, sant?? :)

Skjult ID med pseudonym Reven sø. 2 april 2006 15:32

OK, Våryr, da inviterer jeg deg og Sammenlign på tyggis utenfor Narvesen på Valkyriesplass onsdag etter jobb. Passer det i 17-tiden, da kan jeg dra å trene etterpå?
Hva liker dere best, mint eller jorbærsmak?

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 2 april 2006 15:35

Hva med morgenfrisk og opplagt på vei TIL jobb på onsdag, da er jeg nemlig i de vestlige strøk av byen.... ;)

Jordbær, forresten!(mann 44 år fra Oslo) sø. 2 april 2006 15:37 Privat melding

Imponerende med alle de 'kule' og fornuftige innleggene her inne... Derfor ennå mer imonerende tragisk at nesten samtlige velger å være anonyme...

Tør dere ikke stå for det dere skriver ??

Tyson

Skjult ID med pseudonym Reven sø. 2 april 2006 15:55

Stemmer, Tyson. Vi tør ikke. Men vi får date-er. Unn oss det, er du grei.

OK, Våryr, vi kan ta det om morgenen. Kl. 8? Men kanskje et annet sted nærmere sentrum. Majorstua blir omvei for meg om morgenen.Hva med møtepunktet inne på Oslo sentralstasjon? Så kan vi ta følge til T-banen etterpå. Hva med deg, Sammenlign, er du med? Jeg spanderer tyggis.

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 2 april 2006 16:01

Jepp, feige er vi - men det funker ;)

OK, Reven(og kanskje Sammenlign også?), da sees vi på Oslo S onsdag morgen :)


Skjult ID med pseudonym Pippipia sø. 2 april 2006 16:55

Kan være morsomt å se hvor mange andre som dukker opp på Oslo S onsdags morgen, hehe..

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 2 april 2006 18:34

...hehe, tanken har slått meg....men er det noen grunn til å la være å møte opp? ;)

Pytt, en liten sukker-samling er da isåfall bare artig!

Skjult ID med pseudonym sammenlign sø. 2 april 2006 18:58

joa, denne morgen- trippel daten høres morsomt ut :) ... jeg har i allefall guts til å møte opp :) men kunne vi møtes litt før 8? feks kl 7.45..begynner på jobb kl 8.
sørg for å ha nok tyggis til 3 stk- Reven :)
haha

Skjult ID med pseudonym Våryr sø. 2 april 2006 20:38

Ok, bare å komme deg opp tidlig, Reven...!! ;)Skjult ID med pseudonym Reven sø. 2 april 2006 21:48

Aargh, jeg hater å stå opp tidlig, men jeg skal alltids klare å komme meg opp til 7:45. Still klokkene og møt presis, folkens. Jeg kommer maks til å stå der 5 minutter alene nå som jeg vet jeg risikerer å ha en hel gjeng med sukker-folk som sitter borte på McDonalds og ler seg ihjel.
Dette blir kult nesten uansett hva som skjer.
Hva med deg, Sammenlign, liker du også jorbærtyggis best?

Skjult ID med pseudonym sammenlign ma. 3 april 2006 08:29

ja, sosial antropologisk eksperiment med andre ord... :) morsomt uansett, som du sier. lurer på om d om vi får tilskuere.... hehe
men hvor på oslo s skulle vi møtes?
akkurat når d gjelder tyggis så liker jeg mint best ;) men jordbær er heller ikke å forakte..

Skjult ID med pseudonym morratrøtt ma. 3 april 2006 10:30

*gjesp*

Skjult ID med pseudonym optimist! ma. 3 april 2006 20:04

Fantastisk!!
Jeg begynte å lese denne tråden fordi jeg var litt deppa over å ha blitt "dumpet" uten forklaring etter å ha både meldt med, og møtt, en flott kis jeg gjerne skulle hatt mer kontakt med.

Nå sitter jeg her og smiler og er ved godt mot. Dere tre har rett og slett spredd litt optimisme, og jeg tar gledelig imot!!

Kos dere med tyggisen :-) Jeg retter ryggen og går stolt videre..

Skjult ID med pseudonym sammenlign ma. 3 april 2006 23:04

hehe.. d r såååå bra å høre at jeg har gjort noen glad ved å brette ut min tragiske historie her ;) og Haimat, du må lese litt nøyere! jeg og Våryr er jenter, mens Reven er en gutt!

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 4 april 2006 00:59

Jeg skulle gjerne ha joinet dere på "multidate" hvis jeg hadde vært i Oslo da..

Men den gang ei...

Skjult ID med pseudonym Reven ti. 4 april 2006 13:34

Sammenlign: Det er møtepunktet midt i ankomsthallen foran togtabellene (hvis du er usikker, spør hvor møtepunktet er). McDonalds er for de som vil se på, he he.

Haimat: Dersom Sammenlign og Våryr hadde vist seg å være gutter hadde jeg nesten bare likt dem enda bedre. Mitt mål er å ha det gøy. Det målet har jeg nådd allerede. Hvordan kan jeg da bli skuffet?

Her er en liten historie om hunden, reven og lykken:
Hunden var helt besatt etter å finne lykken, og han hadde lagt merke til at reven alltid virket så glad. Han spurte derfor reven om hvor han kunne finne lykken. Reven sa at lykken satt i haletippen, og så løp han videre. Hunden prøvde som besatt å få tak haletippen sin, men hver gang han fikk tak i den bare glapp den unna. Han løp i ring og ble bare mer og mer frustrert. Han forklarte dette til reven og ba om råd. Reven svarte at han pleide bare å løpe av gårde og gjøre alle de tingene han hadde lyst til, og da hadde han lagt merke til at lykken fulgte etter ham hele tiden.

Sånn er det med kjærester også.

Skjult ID ti. 4 april 2006 15:20

Hehe genialt Reven! Likte den historien om lykken :-) Lykke til med fellesmøtet!

Skjult ID med pseudonym sammenlign ti. 4 april 2006 15:38

hehe.. Reven, du r lur som en rev.. Bra og lærerik historie :)
ble litt forvirret av at du sa at McDonalds ligger ovenfor møtepunktet på oslo s, for d gjør nemlig Burger King (men samma d)... og jeg vet godt hvor møtepunktet r... Da gjenstår d å se om du er mann eller mus, skal se om tør å møte opp imorgen... :)
Hvordan vet jeg hvem du r, forresten?.........

Skjult ID med pseudonym Våryr ti. 4 april 2006 15:41

....vi får vel bare se etter en forvirret kar som sirkler rundt møtepunktet med tyggis i hånda, da... ;)


Skjult ID med pseudonym Zora ti. 4 april 2006 23:36

.....legger meg i buskene med spionkikkert.....

Skjult ID on. 5 april 2006 15:03

Hvordan gikk mulitdaten? ..og hvor mange sukkerspioner lurte i buskene?

Skjult ID on. 5 april 2006 23:24

Jeg var der og så dem. De sto der en stund å snakket og så forsvant de ned mot t-banen.

Skjult ID med pseudonym Zora on. 5 april 2006 23:36

fortell når jeg skal sende telegram........

Skjult ID med pseudonym Cola to. 6 april 2006 16:03

Hva slags loser er du som spionerer på andre som dater? Jeez.

Skjult ID to. 6 april 2006 16:18

Jeg er ikke noen loser. Jeg jobber på Burger King 20 meter unna der de hadde daten.

Skjult ID med pseudonym Cola to. 6 april 2006 16:41

Jobber du på Burger King og så sier du at du ikke er en loser? Hallo!!!! I tillegg spionerer du på dater... Get a life....

Skjult ID to. 6 april 2006 21:34

Sikker på at det var dem du så, jeg mener, hvorfor er de borte fra siden nå?
Ville de ikke lagt inn noen ord hvis de faktisk hadde møttes?

Skjult ID med pseudonym BurKong to. 6 april 2006 23:53

De har vel funnet noe bedre å ta seg til, da?

Er selvfølgelig ikke sikker men det var to jenter og en gutt som kom bort til møtepunktet klokka åtte. Gutten ga tyggegummi til jentene. De så ut som de koste seg og lo. Kan ha vært hvem osm helst da. Vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym sammenlign fr. 7 april 2006 09:57

jeg kan bekrefte at alle 3 møtte opp til mutlidaten.. noen har vel mer guts enn andre :)
hvordan daten gikk for seg, kan du bare lure på, Burkong....jeg sier bare en ting: jeg angrer ikke... hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Våryr fr. 7 april 2006 15:17

Tyggisdeling på morgenkvisten anbefales!!
Jeg smilte hele veien til jobb etter date'n jeg.... ;)

Skjult ID med pseudonym Reven lø. 8 april 2006 15:51

Jeg får bare stemme i. Det var den beste daten jeg har hatt med noen fra internett.

Det var en svært god idé å møtes før jobb, all ære til Våryr for det forslaget. Kanskje litt overkult med tyggis, men jeg ble bare så lei av at det skulle være så mye om og men for å møtes i virkeligheten.

Prøv det selv, møt noen for en kaffekopp på vei til jobb. Gjerne flere på en gang, da blir det faktisk ennå morsommere.

Skjult ID med pseudonym Reven sø. 9 april 2006 19:07

Du får tro hva du vil. Jeg kan ihvertfall anbefale deg å prøve noen morgendater.

Lykke til og god påske!

Skjult ID med pseudonym sammenlign sø. 9 april 2006 21:46

Pottitt, multidaten var def. "noe utenom d vanlige" d r d som oxo gjorde d kult! litt action i hverdagen kan aldri skade... og d burde du vite alt om når du skriver innlegg kl 00. på en lørdagskveld... hehe..

Skjult ID med pseudonym Reven ma. 10 april 2006 00:09

Du er kanskje den litt mer misfornøyde typen som ikke liker at andre har det gøy?

Skjult ID med pseudonym Reven ma. 10 april 2006 01:03

Ble du flau, Pottit? Siden du slettet innleggene dine? Det er jo anonymt for søren, ingen vet hvem du er likevel.

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 8 sep. 2006 06:45 Privat melding

Jeg er litt sent ute her - men veldig interessant diskusjon - og overraskende. Det er så jeg lurer på om det er noe galt med meg. Noen av disse damene har jo en helt sinnsyk respons. Selv har jeg hatt 1100 besøkende og bare fått melding fra ca. 6 stk. Har bare svart ett par av dem, men ingen som er av interesse (dessverre). Selv har jeg skrevet til 13 stk, hvor jeg har vært på date med én, og skrevet med ett par (men som ble avviklet) av de andre. Resten har jeg ikke fått noe svar av. Har erfaring fra spray - og der var interessen en helt annen - men dessverre også mye mer useriøs. Men det er uvant å ikke få svar fra folk her.
Uansett - jeg fortviler ikke i det hele tatt. Foretrekker å treffe folk ute, men dukker det opp noen her, er jo det hyggelig.

Linus

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 10 sep. 2006 11:15 Privat melding

Jeg får ikke mange meldinger, så jeg svarer på de fleste. De jeg ikke svarer på er de korte og overfladiske meldingene, fra personer jeg ikke er interessert i å bli bedre kjent med.
At det er mindre meldinger her enn andre stedet jeg har prøvd er naturlig, da de som i utgangspunktet ikke passer sammen med meg blir silt bort. Jeg har møtt noen flotte menn gjennom sukker uten at det har blitt noe mer, men dersom kjemien skulle stemme, ser jeg ikke bort fra at det er mulig å finne seg en kjæreste her inne.

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 10 sep. 2006 16:57 Privat melding

Hei Litago!
Jeg har ett veldig avslappet forhold til dette - og vet jo at det ikke er noe galt med meg. Ble bare veldig forundret. Og det er jo bra at folk får mye meldinger. Men enig med deg i henhold til det å svare/ikke svare på meldinger. Og som sagt, jeg fortviler ikke, og vet om flere som har fått kjærester både her og på spray!
Lykke til!

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 10 sep. 2006 18:17 Privat melding

Hei Linus, takk for det og lykke til du også. Og vi kan jo faktisk sende meldinger vi også ;-) Der har i hvert fall jeg et stort forbedringspotensialet!

Skjult ID med pseudonym Sosial sø. 10 sep. 2006 20:01

Morsomt å lese denne tråden, tyggegummidaten var virkelig en god idé.. (for de som er a-mennesker) Synes det burde være mer sånt, uformelle sosiale treff for alle som vil stille opp (uansett om man har matchtall 80 eller 100, liksom). Sukkerfestene er jo sikkert bra, men jeg tar gjerne en øl eller to og en prat med folk en vanlig tirsdag uten at det er for mye pes, organisering og Date med stor D.. Burde jo bare være å sette opp en dag og et sted..

(mann 41 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2006 22:13 Privat melding

Hvis du vil lokke med noen på date, så hjelper det sikkert om du skriver om er gutt eller jente. Slipper noen kinkige overraskelser da. :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 12 sep. 2006 08:11 Privat melding

Svarer på alle meldinger jeg får! Går inn på profilen, leser og svarer på meldingen. Men at man ikke alltid får svar tror jeg er ganske vanlig. Jeg tar initiativ og sender ganske mange meldinger men får ikke alltid svar, tar ikke det så alvorlig.