Alle innlegg Sukkerforum

He 's just not that interested

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sant ma. 26 okt. 2009 00:33

Så kan de ikke da iallefall være ærlige nok til å sende et svar og si det som det er. Eller hever disse guttene seg over alle andre og tenker drit i det.
Kan det tenkes at de bare er late.....???
Jeg begynner virkelig å lure, for hei gutter dere går glipp av noe.
Jeg er iikke en jente som stikker hue i sanden.
Jeg har hue godt plassert på skuldrene, beina godt plantet på jorda, godt humør og et sabla stor hjerte.
Selvtilliten er også rimelig bra og jeg ser ganske så bra ut, sååååå da lurer jeg på hvorfor gidder ikke guttene jeg sender hjerter og meldinger til, i det minste svare.
Å jeg nekter å tro at det fins så mange arrogante, late menn på Sukker.

Det må være en feil et sted... og jeg har herved konstantert at feilen ikke ligger hos meg !!

sign: Babe In Total Control of Herselv

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 26 okt. 2009 00:45

Rekorden er hun som etter diverse brevvekslinger plutselig ble stille, så kom svaret på siste brev 7 uker senere med unskyldning om at hun hadde vært nettløs (men likevel vært observert online en rekke ganger). Hun fikk da ikke noe mer respons. Skal man gjennoppta kontakt så finn i det minste på en løgn som er litt minde opplagt!

Min tid som pausefisk er forbeholdt forumet

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 26 okt. 2009 01:00

Send meg melding, så får jeg undersøkt nøyaktig hvor uforståelig den manglende responsen er.

Skjult ID med pseudonym hurragutt ma. 26 okt. 2009 01:04

Utrolig vanskelig å kommentere iom. at du poster med pseudonym... om jeg skal være brutalt ærlig...

Skjult ID med pseudonym sant ma. 26 okt. 2009 01:09

bangalter: oversatt: send meg en melding så jeg får sjekket ut hvem du er og sett på bildene dine så jeg kan vurdere hvor fæl el fin du er og om returnering av svar kan rettferdiggjøres.

(mann 51 år fra Akershus) ma. 26 okt. 2009 01:10 Privat melding

Det heter "hode"...

Skjult ID med pseudonym bangalter ma. 26 okt. 2009 01:13

sant: Ja, er jo det jeg sier.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 26 okt. 2009 06:16

Vi er late.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 26 okt. 2009 19:40 Privat melding

Nå kan man jo lure på hvordan innlegget på toppen her hadde blitt tatt imot hvis det hadde vært skrevet av en mann?

"Selvtilliten er på topp og jeg ser ganske så bra ut" - oversatt til norsk: "Jeg er utrolig innbilsk og mine overdrevne forestillinger om egen attraktivitet er blitt bekreftet av andre."

"Hever seg over andre" - ja jøss. Og det gjør selvfølgelig ikke du?

"Late arrogante menn" - ja akkurat. Litt av en selvinnsikt du har, når du kaller andre arrogante. Kanskje problemet ditt består i at INGEN vil vite av en ufyselig, selvopptatt, bortskjemt liten jentunge som deg?

Tar alle mulige forbehold om at innlegget til TS kan være ment som en provokasjon - for å få frem det som jeg selv synes er det vesentlige poenget her, nemlig at kulturen godtar at kvinner er kravstore og bortskjemte, og tror de kan velge og vrake i menn. Det er opplest og vedtatt at det er kvinner som har makten i kjønnsspillet, og dermed har de en slags blankofullmakt til å komme med den typen motbydeligheter som i innlegget til TS. Hvis innlegget derimot hadde vært skrevet av en mann, ville det kommet en masse rasende tilbakemeldinger om "reality check" osv.

Hvorfor lar dere ikke denne damen få gjennomgå så ørene flagrer og øredobbene skrangler, når hun tømmer den emosjonelle søplebløtten sin utover forumet på den måten hun gjør?

Igjen med forbehold om at denne tråden ikke er seriøst ment fra TS' side.

Uansett: Konstantert = konstatert

Herselv = herself.

Ortografi på sandkasse-nivå. Meget passende!

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 26 okt. 2009 21:40

Det jeg stusser over her er at de fleste menn som svarer her ved noen få unntak har hengt seg opp i en settning TS skrev nemlig:

" Selvtilliten er også rimelig bra og jeg ser ganske så bra ut "

Hva så om hun er fornøyd med seg selv og det er vel bra. Da skal noen av dere som også er anonyme vurdere om hun er attraktiv eller ikke. Det er kanskje ikke noe rart at hun velger å være anonym ettersom kritikken hadde kommet hvis hun hadde valgt det motsatte, og da fra anonyme menn som ikke selv tør å vise sitt sanne ansikt. Det er jo ikke det som er hennes poeng, men slik jeg har forstått det er at hvorfor kan ikke menn bare si at man faktisk ikke er interessert. Nå har jeg en helt annen erfaring enn TS og har ingenting å klage på. Det kan kanskje bero på hvem man kontakter eller blir kontaktet av. Jeg prøver selv å si i fra hvis jeg ikke er interessert, men jeg svarer aldri de som ikke er seriøse i sin henvendelse og de fortjener ikke et svar.

For å svare på TS hvorfor menn da ikke svarer at de ikke er interessert. En ting kan være at de er late, men en annen ting er nok at ikke svar er for noen det samme som å si at man ikke er interessert. Det har kommet frem i forumet at enkelte velger å gjøre dette, men det store flertallet her på forumet velger å gi et ærlig svar er mitt inntrykk. Nå er det også slik at flertallet på sukker er ikke på forumet så da kan det være at ganske mange gir ikke et svar. Får du ikke et svar så sett et sort hjerte så får du de bort fra match listen din.

(mann 43 år fra Oslo) ti. 27 okt. 2009 00:55 Privat melding

Jeg vil aller først si at jeg synes personangrep her er helt unødvendig. Det er ingenting i veien med å ha selvtillit være fornøyd med sitt eget utseende. Jeg er det selv, men jeg synes ikke jeg er selvopptatt av den grunn.

Dog er det en ting jeg biter merke i. Jeg har sett flere kommentere tidligere at de ikke får noen svar når de sender hjerter. Min mening er: Er du for lat til å sende en melding selv, så kan man iallefall ikke forvente å få en melding tilbake. Jeg skal innrømme at jeg har benyttet samme taktikk selv, da har det gjerne vært når jeg har vært usikker på om jeg kan være av interesse for personen eller ikke (pga høyde, alder, barn osv) - Får jeg hjerte/melding tilbake så var jeg kanskje det. Om ikke, no hard feelings.

Om en jente setter hjerte på meg og jeg synes hun virker interessant så gir jeg et tegn tilbake. Skriver man en melding får man alltid et svar. One way or another. Man kommer ingen vei om man ikke prøver, men man bør ikke ta det ille opp om man ikke får respons. Husk, du er antageligvis ikke den eneste som forsøker...

Til syvende og sist ble jeg litt usikker på om jeg var enig eller uenig, men jeg fikk iallefall sagt mitt. *S*

Skjult ID med pseudonym dollface ti. 27 okt. 2009 03:11

Sorry, men jeg kan seriøst ikke tro noe annet enn att det er profilen din det står på. Jeg trenger ikke sende mails engang jeg, får mer enn nok, og jeg er ikke mer enn ei vanlig jente, ikke spes. pen engang, bare søt..

Sign jente med beina godt planta på jorda.. noe jeg faktisk tviler litt på att du har, siden du lager denne tråden

Skjult ID med pseudonym hurragutt ti. 27 okt. 2009 17:14

+1 @ dollface sin post

Skjult ID med pseudonym seriøs ti. 27 okt. 2009 17:42

Ettersom TS er så fraværende så tror jeg denne tråden er laget kun for provokasjon. Kan ikke forundre meg at det er en MANN som har laget denne tråden bare for å se hva slags reaksjon som kommer frem hvis en kvinne skriver dette...:)) hehe

Skjult ID ma. 2 nov. 2009 17:29

Enig i at det er for mange som ikke sier fra uti løypa om de får kalde føtter eller noe i den gata.

hilsen jente som får mye respons, men som for ofte opplever det jeg nå beskrev.

(kvinne 57 år fra Rogaland) ma. 2 nov. 2009 20:24 Privat melding

Heisann
ikke glem at vi er logget på Sukker, jeg har ingen forventninger om at jeg skal få hjerter eller meldinger, blir bare glad når noe popper opp i innboksen, eller det lyser et gult/rødt hjerte, for meg er det vanlig folkeskikk å svare.Derimot blir jeg lei meg når noen går til personlig angrep på en som skriver et innlegg på diskusjonsforumet. Fy og skam dette bør en heve seg over, skille sak og person.

hilsen
Anne

Skjult ID med pseudonym tothepoint ti. 3 nov. 2009 11:13

Tror også det må være en gutt som står bak denne...

Hvis ikke, må jeg innrømme at jeg i min smålighet synes det er helt greit at TS ikke får svar. Vi gutter opplever jo det her inne hver eneste dag (selv jenter jeg har sendt 5-10 meldinger med kan plutselig bare fordufte/ikke svare når de ikke er interessert lenger). Så da vet du hvordan jenter behandler gutter her inne.

Og når det er sagt - eneste grunnen til at du eventuelt ikke får svar er fordi du ikke ser bra nok ut på bildene (de fleste jenteprofiler er så kjedelige at det kun er bildene som skiller dere fra hverandre uansett..). That's life!

Skjult ID med pseudonym dollface ti. 3 nov. 2009 14:19

Ikke dra alle under en kam da @tothepoint

Men det er vel uansett lov til å obmestemme seg mitt i mailingen? At gutten man mailer med ikke er så intr alikevel.

(mann 59 år fra Buskerud) ti. 3 nov. 2009 14:34 Privat melding

@dollface hvis du ikke føler deg litt merkelig hvis noen skriver mange meldinger med deg og så plutselig slutter å svare uten noen forklaring, hvis det ikke går "litt" innpå deg så syns nå jeg det er litt merkelig. Men livet har nå lært meg at vi er alle forskjellige både på godt og vondt. Saken er den at det ikke er nødvendig å såre noen unødvendig og jeg kunne ALDRI tenke meg å ikke svare etter en stund med meldinger. Noe anne er hvis det bare render ut i sanden, men intensiv meliding flommer som plutselig stopper syns jeg ikke er bra.

Skjult ID med pseudonym dollface ti. 3 nov. 2009 14:51

OK, først må jeg bare innrømme att jeg leste den ene settningen til @tothrpoint feil, hoppet over ett ord og leste "svare ikke intr lenger" som om de sa ifra de ikke var intr lenger. Så det er utfra det svaret mitt kommer, ikke utfra om de bare gir f.... i å svare mer. Da hadde sikkert jeg blitt litt sur, om noen gjorde det mot meg, og kunne heller aldri gjort det mot noen. Sier ifra om det ikke funker