Alle innlegg Sukkerforum

Noen som har lest Daivd Allen...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 26 okt. 2009 20:42

.... og har forsøkt å implementere systemet?

Skjult ID med pseudonym kit ti. 27 okt. 2009 15:58

Gi beskjed om du får det til å fungere! Jeg vil ha kurs :)

Skjult ID med pseudonym LB ti. 27 okt. 2009 21:30

Holder på å lese meg opp. Har konkludert med at jeg sårt trenger å organsiere meg bedre, spesielt på jobben. Jeg har et fritt yrke med litt for mange arbeidsoppgaver. Har litt troen på David Allens metode. Men jeg har en personlighet som ikke heller mot lister og systemer så jeg får se om jeg får dette til å fungere.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 27 okt. 2009 22:22 Privat melding

Har lest det, og praktisert sånn halveis i noen år. Det fungerer bra for meg, men jeg følger ikke opp like tett, og er så nøye som han anbefaler. Men det å ha et pålitelig system, skrive ned så godt som alt man tenker på av ting som må gjøres, prosjekter osv, samt å bruke hans arkiv system gjør ihvertfall at det er et bedre system under kaoset enn det var før. Gjorde en GTD test på en nettside hvor man kunne score 100 GTD poeng, og jeg fikk vel bare rundt 20, men det er ihvertfall nok til at jeg klarer meg. Har til og med tom innboks av og til.

Jeg bruker omifocus for mac som gtd program, og den har også en iphone utgave, som kan synkronisere frem og tilbake.

Ut over det så er jeg også en fan av Timothy Ferriss, og the 4 hour work week. Har blant annet outsourcet en del oppgaver, og ser etter flere muligheter til å gjøre det, og har en del passiv inntekt. En stor utfordring i forhold til t4hww er å finne virtuelle assistenter som snakker og skriver norsk på høyt nivå. Bor man i et engelstalende land så er det lett å outsource til en inder eller filipiner med mastergrad i engelsk og div fag, men det er ikke så mange i den bransjen som har hovedfag i norsk, kombinert med mitt fagområde. Vet noen om noen, så la meg gjerne få vite om det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 28 okt. 2009 00:59

Aldri hørt om ham... Men takk for tipset! Har akkurat bestilt boka. Satser på det står oppskrift på hvordan jeg skal få meg kjæreste i en fei! :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 28 okt. 2009 19:21

En fare for at boken kan skuffe da lilleulv : )

Den gtd testen skulle gjerne visst hvor er hannso (mann med pent bilde og match under 70 : ) ) ?

Jeg synes arkiveringssystemet fungerer veldig bra. Prøver å legge meg til en vane med å datere alt nå. Har ikke lest Ferriss, men kjenner til tittlen så takker for tipset. Det der med å tømme innpoksen synes jeg er vansklig, dels fordi jeg ikke stoler på at jeg kommer til oppgaver som er på next action listen. Er redd oppgaver som ikke har tidsfrist alltid vil puffes på i en hektisk hverdag.

Selv har jeg en motstand mot teknologi og trenger se ting på papir for å føle oversikt. Det kan være latskap eller dysleksirelatert, men sånn er det.

(mann 46 år fra Oslo) on. 28 okt. 2009 20:52 Privat melding

@mandu76

Vi har match under 70 da jeg har markert deg som uinteressant. Vi sendte et par mailer og hadde en chatt, men du var vist opptatt med en annen fyr, så da markerte jeg deg ut. Det er ikke noe personlig, du virker som en kul og flott dame, men det er ganske enkelt min måte å håndtere information overload på, og slippe å bruke tid på å se bilder/profiler som ikke er aktuelle, også om jeg synes de virker interessante, ser bra osv. Med mengden av profiler her så fungerer det greit som en slags måte å ikke drukne helt på. Kan sikkert åpne deg igjen om du vil, så kan vi ta en prat, bare sånn for moro skyld. Var egentlig det chatten vår og mailene dreide som også.

Jeg bruker også innboksen som en slags to do list, hvor jeg også har de mest akutte tingene, og flytter de ikke over til den andre listen. Sikkert ikke optimalt, men det er nå en gang sånn hjernen min funker. Bor litt for mye i epostprogrammet. Har prøvd batching, ikke sjekke epost mer enn et par ganger om dagen osv, t4hww stil, men er nok litt for stimulisøkende til å klare å kutte det helt ut, enn så lenge.

http://gtdmastery100.com/

Skjult ID med pseudonym mandu76 on. 28 okt. 2009 21:13

Det hadde vært hygglig : )