Alle innlegg Sukkerforum

Hva betyr egentlig disse hjertene for folk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fullpupp ti. 27 okt. 2009 22:42

Fant en veldig søt jente som virket som et interessant prospekt for meg, så jeg satte et gult hjerte på profilen hennes. Tok ikke direkte kontakt da, for jeg ville avvente litt for å se om hun (mot alle odds) skulle gi en slags motreaksjon. Det skjedde overraskende nok, og hun satte et rødt hjerte på meg. Jeg valgte da å sende en melding, som jeg fikk et hyggelig svar på. Sendte så en melding til med noen enkle og helt uskyldige spørsmål relatert til hennes profil. Dette har hun aldri svart på. Jeg står fortsatt med rødt hjerte i profilen hennes, men hun gidder altså ikke å sende meldinger med meg.

Hva er egentlig greia med dette? Er dette normalt her inne?

Jeg er ganske fersk så har egentlig ingen tidligere erfaringer med gjensidig "hjerting".

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 27 okt. 2009 22:49

Sånn er det bare, en måte å sortere på. Du er en av mange som hun har i sitt register. Jeg har mange i mitt også. Noen er bare utrolig trege til å svare. Thats it... ikke noe å bli fortvilet over...Jobb videre med andre å se hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym lurifaks ti. 27 okt. 2009 22:52

Jenter er et irrasjonelt folkeslag. Det må vi bare forholde oss til. Det hadde vært verre hvis vi ikke kunne forholde oss til det:-)

Skjult ID med pseudonym bølle-per ti. 27 okt. 2009 22:52

hun har bare glemt at hun har satt rødt hjerte på deg. glemsomhet må du regne med. kanskje hun jobber i eldreomsorgen?

Skjult ID med pseudonym fullpupp ti. 27 okt. 2009 22:57

Hehe, blir ikke fortvilet i det hele tatt. "Forundret" er nok et mer passende ord.

Skjult ID med pseudonym cs ti. 27 okt. 2009 23:01

Motsatt: jeg har fått mange gule og røde hjerter. Jeg sender hyggelig mail til de. Mange svarer ikke !?!.
Hvorfor gir mennen disse hjertene til meg da.?

Skjult ID med pseudonym dollface ti. 27 okt. 2009 23:04

Om jeg setter hjerte på noen er jeg virkelig intr, har vel satt 4 tilsammen, to røde og to gule. Men om noen setter på meg tar jeg det ikke så seriøst, mange bruker hjertene som eget merke for å huske personen tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber ti. 27 okt. 2009 23:04

Fordi de (vi) har satt hjerter på flere å sliter med å finne ut av alle samtidig. ;o) I prosessen finne man tonen med noen foran i køen å da kan det ta tid å komme igjennom ,,,

Skjult ID med pseudonym suk ti. 27 okt. 2009 23:11

Hadde jeg vært deg, hadde jeg satt rødt hjerte på henne og sendt meldin med spørsmål hvordan har hun det... prøv, kanskje det gir noe resultat?

Skjult ID med pseudonym Klimpre ti. 27 okt. 2009 23:19

Hjertebruken har vært diskutert mye her på forum, og alle har sine egne måter å tenke på. Det er ikke så ofte jeg mottar hjerter selv, men når det skjer bruker jeg det som en åpning til å sende en melding. Jeg har brukt de gule hjertene en sjelden gang selv, men de røde føler jeg at jeg ikke trenger. Det måtte i så fall være om alt falt på plass, og da hadde jeg heller deaktivert profilen min;-)

De sorte hjertene(blokkering) bruker jeg derimot ofte, så slipper jeg å sjekke uinteressante profiler om igjen..

(mann 31 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 05:50 Privat melding

Hjerter som i gult eller rødt, er som sagt over en påminnelse for å bli husket. Med tanke på at det er flere tusen inne på denne nettsiden, er det greit å lage en liten hukommelses liste over hvem som er interessant eller ikke. for meg er et hjerte på sukker et positivt tegn til å bli bedre kjent=)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 07:32 Privat melding

Tro meg, du har fått mer respons på det hjerte enn fleste her inne. Jeg tenker ikke på det en gang om jeg skulle få hjerte.
Har fått mange røde hjerter ..sender en melding og får ikke svar . Hvis folk vil ha kontakt med meg sender de meg en melding ... Det gjør også jeg :o))