Alle innlegg Sukkerforum

Hvor fort skal man foreslå å være ekslusive?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Binders on. 28 okt. 2009 09:31

Hei!

Dette blir nok veldig fra sak til sak og veldig individuelt. Det skjønner jeg. Men jeg spør dere som individer:

Hvor lang tid/mange dater med en person anser dere som vanig å ha før man begynner å ta opp det med å slette profilene?
Jeg har møtt en person to ganger (litt romantikk begge ganger). Har lyst til å si: Nå satser vi. Skal vi slette profilene?
Men jeg skjønner at det antakelig skremmer vekk så tidlig.... Hva tenker dere? Og hva er deres erfaringer? Er det rart å ha møtt hverandre f.eks. 10 ganger uten å ta det opp (hvis det går litt i retning av å bygge opp et forhold)?

Er sjansen størst for at du ville reagert positivt eller negativt på spørsmål om å satse etter 3 koselige treff?

Skjult ID med pseudonym dollface on. 28 okt. 2009 11:30

Jeg deaktiverte profilen min etter to treff en gang, han også. Det fungerte jo tydeligvis ikke siden jeg fortsatt sitter her. Nå har jeg truffet en ca 7 ganger (husker ikke lenger hvor mange treff vi har hatt) og det er fortsatt ikke ett tema om vi skal satse eller ikke. Jeg ville nok ikke reagert positivt etter 3 treff på det spm, men kan aldri si aldri.

Skjult ID med pseudonym Red on. 28 okt. 2009 14:12

@Binders
Har dere pratet om følelser og slikt? For å vite hvor dere har hverandre. For det er vel litt i det tidligste laget etter bare 3 treff, men det er min mening da.. Du/dere må selvfølgelig finne ut selv hva som funker for dere. Tror heller ikke jeg hadde vært så veldig positiv innstilt så fort, med mindre vi begge visste det var kjærlighet ved første blikk, men hvor sannsynlig er det?

Skjult ID med pseudonym LB on. 28 okt. 2009 14:16

Du skal aldri foreslå det. Vedkommende må gjøre det selv av eget tiltak. Det du derimot kan gjøre er å fortelle den andre at du deaktiver din egen profil og så vil vel temaet løse seg selv.

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 28 okt. 2009 15:08

Som LB sier, det foreslår man aldri. Hvis ikke begge føler det naturlig å være ekslusive er dere nok ikke så interessert i hverandre. Jeg ville uansett ikke datet flere samtidig. Er det aktuelt med en date #2 går jeg ikke på date med noen andre mellom først og andre daten. Hvis en 3. date også er aktuell vil jeg avslutte jeg skriverier med andre.

Jeg sletter ikke profilen min, men skriver i teksten at jeg er opptatt.

Skjult ID med pseudonym eni on. 28 okt. 2009 16:13

Har vært her siden starten av sukker. Og vært i et par forhold og datet flere. Vender tilbake...savner dere slikt :P

Skjult ID med pseudonym cs on. 28 okt. 2009 16:28

@eni... Enig med deg, synes diskusjonsforum er artig, kjedelig om jeg måtte ekskludere det også. !

Skjult ID med pseudonym Mammadalt on. 28 okt. 2009 16:36

Vær den første som spør hva han/hun synes om det. Da blir det den andre som belyser det først, og du kan selv velge hvordan du skal kommentere det. Det må vel være en enkel og grei tilnærming...

Skjult ID med pseudonym marini on. 28 okt. 2009 16:47

Når man har blitt introdusert for familie og venner, og har blitt etablerte kjærester, da bør man slette profilen sin på eget initiativ, synes jeg da.

Skjult ID med pseudonym eni on. 28 okt. 2009 16:49

@TS
Er det ekte kjærlighet og begge har det bra. Får en dårlig samvittighet ved å sjekke andre også på nett. Det legger en på vent

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 28 okt. 2009 17:14

Jeg har lite og ingen interesse av å være aktiv her inne dersom jeg får meg en kjæreste. :-)

Hva min "tilkommende" (Oi, det hørtes litt flott ut!) velger å gjøre, er opp til han - så lenge han er åpen om det til meg. Jeg kommer ikke til å pålegge han å slette profilen sin. Men for meg er ikke det noe jeg bekymrer meg så veldig om heller. For jeg vil anta at han jeg velger som velger meg...tenker ganske likt meg selv om akkurat dette.
:-)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 17:30 Privat melding

Det var litt tidlig TS syns nå jeg da ...
Jeg ville nok brukt tid på å bli kjent med personen ...ville nok sagt at jeg er en av de som bruker mye tid på forumet og si at det er derfor jeg er der inne mens jeg dater noen.
Kjente i vinter da jeg var forelsket at jeg ikke hadde noe behov for å være inne på sukker .. heller ikke forumet. Vi hadde snakket sammen i 1 1/2 mnd. og hatt 5-6 dater.
Ble også litt snurt når jeg så /eller han sa at han hadde vårt innom å svart på meldinger. Nå er jeg jo singel så da var han nok ikke intressert nok.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 28 okt. 2009 19:05

Takk for svar! Jeg bare har begynt å tro at noe av grunnen til at jeg, og sikkert mange med meg, ikke får kjæreste, er den idiotiske stålviljen til å holde alle muligheter åpne lengst mulig. Jeg gjør det jo stadig vekk selv:.. Kommer hjem fra en superhyggelig date, og det første jeg gjør er å sjekke evt. meldinger fra andre!!! Hva er vitsen?

Har omsider fått lyst til å prøve en og en til det evt. går på trynet. Og slutte å ha følelere ute samtidig hele tiden. Men jeg er samtidig redd for å skremme vekk noen ved å signalisere det for tidlig. Bare slette seg i stillhet herfra... . Jo, det var et godt råd.... Ikke kreve.

Når er det på tide? Introdusert for venner og familie, ja. Det var et greit stikkord... Eller ta en prat om følelser og oss... Men etter bare to-tre dater, er nok det lit prematurt... :-)

Hilsen en utålmodig liten binders.

Skjult ID med pseudonym Z on. 28 okt. 2009 19:10

Jeg er eksklusiv hele tiden, jeg! Er ikke dere?

Når jeg interesserer meg for en mann, så interesserer jeg meg for en mann. Da ligger jeg lavt her inne helt uavhengig av hva han gjør.
Jeg gidder jo ikke å vanne ut egne, potensielle følelser fordi jeg må haste videre fordi han kanskje gjør det?
Jeg bestemmer hva som føles rett for meg, så får han bestemme hva som føles rett for ham.

Jeg tror nemlig ikke på verken tvang, krav eller ord som "jeg synes du burde.." osv. Frivillighet synes jeg derimot er innmari fint! :-)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 28 okt. 2009 19:14

@z
Jo, men du sletter vel ikke profilen din etter én hyggelig date, selv om tankene kretser rundt denne ene, og ingen andre får fokuset ditt? Hvor mange hyggelige dater (sånn cirka) må til for deg, for at det å slette profil skulle blitt et tema?

Skjult ID med pseudonym Z on. 28 okt. 2009 19:22

Nå må jeg med hånden på hjertet si at det er ikke så ofte jeg opplever at tankene mine kretser rundt en person på en romantisk måte.
Og sletter jeg profilen min, er det snarere fordi jeg ikke er så interessert her inne enn at jeg faktisk er interessert, Binders :-)

Men når du spør meg om antall, synes jeg det er vanskelig å svare på. Folk er forskjellig og jeg kan fascineres på mange måter.
Men hvis det skulle skje at noen virkelig fanget min interesse? Da gjør jeg meg mindre tilgjengelig ved å være mindre aktiv for min del.
Og om jeg skulle TREFFE noen? Poff! Da er jeg borte fra sukker før du har rukket hente kaffekoppen din på kjøkkenet ;-)

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 28 okt. 2009 19:26

@Z

DET, var klokt det! Som vanlig...

@Binders. Når harmonien er der, og dere bare VET at h_n vil på lik linje med deg....da er det da vel rimelig enkelt bare å logge av hysteriet her inne......tror vi generellt TENKER, funderer og lurer for mye når i nettmodus.

Skjult ID med pseudonym Binders to. 29 okt. 2009 01:05

Vet dere? Det er jo akkurat det jeg har kommet til! Denne gangen ER det lett for meg å tenke logge av. Jeg vil prøve å satse. Men det er en fordel å vite at vi er to om det.... Ser dere ikke at det kan skremme vekk å si at jeg ikke leter lenger (ha slettet profil osv) når man har truffet en person to ganger?? Agusta - du sier når DERE vet.... Det er ikke noe oss enda. Det er meg og han. To mennesker som akkurat har fått kontakt. Vi kan ikke ta opp det store oss-spørsmålet riktig enda.

Mitt spørsmål var derfor når dere mener det går an / er fornuftig å ta det opp eller slette seg- FORUTSATT at man føler at man virkelig har TRUFFET noen ;-)

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 29 okt. 2009 13:33

Jeg tar det ikke opp ...... jeg deaktiverer eller sletter profilen om det føles riktig for meg.

Så får han gjøre det om det føles riktig for ham .... og det merker jeg etterhvert om han gjør:-)

Skjult ID med pseudonym Undrer to. 29 okt. 2009 13:39

...... og tenker at om det er sånn at jeg er bekymret om han gjør det samme som meg, så er det et eller annet i responsen eller kontakten med ham som gjør meg usikker .......kanskje noe som sier noe om hva han føler eller tenker.

Jeg tror at om han er oppriktig interessert i meg, og kun meg, så vil bekymringer om han er nettopp det, ikke være der:-)
Da vet jeg det bare - fordi jeg føler det:-)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 30 okt. 2009 16:26

Jeg ville syntes det hadde blitt for klamt om datepartneren min hadde foreslått å slette profilene våres etter tre eller fire treff, og jeg tror ikke jeg ville tatt opp det temaet i det hele tatt :-)
Selv har jeg tolket det litt som desperasjon eller naivitet de få gangene jeg har opplevd at han jeg har datet har kommet med et slikt forslag. Samtidig synes jeg det er et utrolig lite romantisk og kreativt tema å ta opp i en bli kjent fase ;p

Jeg ville sansynligvis ha mistet interessen for Sukker fullstendig i det øyeblikket jeg følte at her var det noe som klaffet, men hva vi gjør med profilene våre er opp til hver av oss fram til vi finner ut at vi er i ferd med å bli et par, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym cs fr. 30 okt. 2009 19:59

Dersom begge føler at de har lys til å bli et par, blir jo interessen av å sitte på sukker.no ganske så laber..og når man er lite pålogget og ikke selv sender mailer, blir jo responsen deretter. Medlemsskapet kan vel bare surre og gå " i bakgrunnen".. ?

Jeg synes det er avgjørende HVOR aktiv man er på å ville treffe andre - fremfor om man er deaktivert eller ikke....