Alle innlegg Sukkerforum

Unaturlig attraksjon?

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 21:04 Privat melding

Snakket med ei som med sine drøyt 8000 treff på noen få måneder fikk meg, i kombinasjon med egne erfaringer, til å undres om fenomenet nettdating har utviklet seg til å fremstå som noe usunt.

Er det naturlig i et menneskelig perspektiv

-å kunne ha muligheten til å velge blant 1000-talls mennesker på en så enkel måte som f.eks her, usunt?
-å kunne såpass enkelt velge bort de 1000 første, fordi en VET det er <tusener*på*tusener> som ventes innom senere, usunt?

Hva fører det til?

-at man i sitt streben etter det "perfekte" ikke ser det som sikkert ville vært mer enn godt nok FØR denne muligheten dukket opp?
-at man, sannsynligvis ubevisst, ikke like godt som tidligere ser POTENSIALET, fordi 3 trykk på tastene fører videre til neste?
-at man til slutt står i fare for å miste evnen til å faktisk SE det en ser etter, fordi......3 tastetrykk osv?

Havner mange til slutt i en spinnvill roterende greie, der det å manøvrere seg inn i den harmoniske midten

-lett blir vanskelig fordi stjernene i melkeveien plutselig er mer synlig enn sola?

Jeg undres stadig sterkere...

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 28 okt. 2009 21:26

Dessverre tror jeg nok dette stemmer for en del, og jeg tar meg selv i å tenke slik innimellom også. Men nettopp derfor tror jeg ofte det er smart å treffes så fort som mulig - da er de tre tastetrykkene litt lenger unna.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 28 okt. 2009 21:31

...helt til du kommer hjem og får fyret opp lap-topen, og tenker....hmmmm, finnes sikkert noe ENDA bedre?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 21:35 Privat melding

Det er en farlig tanke å alltid se etter noe bedre ... noe bedre finner man ikke . En annen person kan man finne , men om den personen er bedre enn siste date vet man ikke da man ikke tar seg til til å bli kjent.
Men tror om man tenker kanskje jeg kan finne noe bedre har man bare ikke funnet rett person.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 28 okt. 2009 21:35

Det er akkurat det som er problemet, Augusta... Det er der det ligger. Og ja. det er unaturlig, det vi driver med. Det er en vane mer enn vond vilje, tror jeg. En vane som er lett å få (gå berserk i godtbutikk for voksne, hvem liker ikke tanken?), men vanskelig å miste.

Prøv å la være å drikke kaffe 3 dager på rad! Lykke til! :-))

Skjult ID med pseudonym pusen on. 28 okt. 2009 21:39

Mottoet her er: Spreng alle pcer og vi vil komme oss ut å finne noen :) Utroskap blir vanskeligere uten pcen også!

Skjult ID med pseudonym pusen on. 28 okt. 2009 21:39

Mottoet her er: Spreng alle pcer og vi vil komme oss ut å finne noen :) Utroskap blir vanskeligere uten pcen også!

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 28 okt. 2009 21:49

@pusen
Hæ? Finne noen uten PC? I den virkelige verden, mener du?

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 28 okt. 2009 22:05

@Smil

-Tenke er smart, og samtidig gå inn i seg selv og se ann muligheten til om rett person er den rett fremfor. Hva er rett person?

@Binders

-Hadde jeg konsentrert meg, kunne jeg sagt det like konsist som deg! PS! Kaffe 3 dager på rad med samme koppen er jo flott det? Faktisk. Eller hva?

@tiger og zoid

-Jævlig med fjas på dere da!

Skjult ID med pseudonym El9 on. 28 okt. 2009 22:25

@TS Interessant tema du tar opp. Tenker du har noen veldig gode poenger. På samme tid mener jeg for alvor at selv om sukker-tilgjengeligheten er slik den er, trenger det ikke å være en naturlov at man drukner i mulighetenes hav. Vi mennesker har evne til refleksjon samt fri vilje, følgelig kan man velge sin egen tilnærming til denne sukkerlaken.
Noen fråtser og blir evig sukkerkvalme, andre klarer kanskje å finne noen skikkelige diamanter i havet av profiler være seg venner eller kjæreste.
Kort oppsummert: tror det er å undergrave seg selv med en slik deterministisk innstilling om at sukkermulighetene umuliggjør.

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 28 okt. 2009 22:30 Privat melding

Den rette personen er den som får deg til å ikke søke mer :o)

Skjult ID med pseudonym Ooo on. 28 okt. 2009 22:33

TS, ja kanskje det er sånn for noen, at en blir overveldet av godtebutikken, og samtidig kan sukker kanskje gi en litt feilaktig opplevelse av hvem en faktisk har mulighet til å få? litt som å kikke på leiligheter en ikke har råd til å kjøpe men veldig gjerne vil ha? jeg tror mer at dersom en hele tiden svever videre til noe en tror er bedre, så har en mistet seg selv litt på veien, og da er det på tide å ta seg en pustepause. Hvis er en ute etter et langvarig forhold da.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 28 okt. 2009 23:29

@ELi

Snakker ikke om umuliggjøring her, men heller at en bør være bevisst på hva dette egentlig er, og hva det kan føre til mentalt sett. utmeldingsknappen er for mange av oss synlig, men for enkelte vanskelig og trykke på. Da ligner det besettelse, avhengighet.

@Smil

Opplagt, men hva om den rette personen alltid er den neste?

@o

Selvsagt, men viktig at en ser "faren" for å utvikle seg retning mer kynisk og samtidig naiv. Du sa det godt med ordet svever. Sveve er best når en har den gode utsikten ned til nettopp hva man svever for. Titte i alle himmelretninger på frenetisk manêr samtidig, blir vel ofte kaotisk. Og med kaoset følger gjerne at målet som er innen rekkevidde, fort blir uoppnåelig.

Skjult ID med pseudonym marini on. 28 okt. 2009 23:39

Nettdating er da ingen erstatning for det virkelige livet. Hvordan man oppfører seg på Sukker behøver ikke å ha noen betydning for hvordan man er i virkeligheten. Det at man er skeptisk og kynisk på nett behøver ikke å bety at man er det i virkeligheten. Når mennesker bare kan kommunisere gjennom bilder og ord, blir helhetsinntrykket av et menneske borte, og det kan bli vanskelig å få et inntrykk av at det faktisk er menneskeskjebner bak en profil. Terskelen for å date noen kan derfor bli veldig høy for noen, og svært lav for andre. Noen blir frustrerte mens andre koser seg, med eller uten dating.

(mann 59 år fra Buskerud) to. 29 okt. 2009 00:01 Privat melding

Her på sukker er alltid gresset grønnere på den andre siden av gjerde!!

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 29 okt. 2009 07:35 Privat melding

Den rette personen er den du har nå. Hvis du tror det finnes en annen der ute så er den du har nå ikke rett. Skjønner ??
Den rette vil ikke få deg til å tenke .. hvis, om, kanskje, at ..... den vil få deg til å føle at det er rett og at du ikke lengre er i tivl.

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 okt. 2009 16:05

Sukker og sjekking på nett har gitt meg mange flotte, lærerike og personlig viktige opplevelser og erfaringer.
Derfor er jeg er glad for tiden jeg har valgt å være medlem her.

Men når jeg en vakker dag finner det for godt å logge ut herfra, har det med ting du nevner å gjøre, Agusta.

Nett-dating gjør noe med meg. Jeg blir "vimsete" i tankene. Jeg bruker lett tiden og energien min i litt feil retning. Jeg merker at jeg stadig oftere må jobbe for å være tilstede i meg selv og ikke bare lire av meg en hel masse ord i kommunikasjon med andre. Jeg må passe meg fra å jumpe lettvint inn i viktige diskusjoner eller bruke energi på latterlige argumentasjoner f.eks på forumet. Det er lettere for meg å fungere "best" overfor andre når jeg er litt uten ankerfeste på nettet, noe jeg synes er et tankekors i seg selv.

Dette gjør at jeg ikke får brukt den delen av meg som jeg er mest glad i. Jeg liker å være våken, tilstede og snill for mine medmennesker. Jeg liker meg når jeg bidrar, når jeg tar meg selv på alvor og når jeg er hengivent sosial. Jeg liker meg når jeg ser, hører og senser. Jeg liker meg når jeg skrattler av små ting sammen med andre. Jeg liker meg når jeg er ekte. Helt ekte. Ikke bare oppriktig med ordene mine bak en skjern.

Men så lenge identiteten min bare er ord bak en skjerm, er jeg også en "vare" noen skal se, måle, veie og eventuelt teste ut.
Og så lenge jeg er på en overfladisk prøve til enhver tid, vil jeg ikke være alt det jeg er. Derfor kan heller ikke andre se alt det jeg er.

Jeg sier ikke at man skal se alt ved en person - bare at det er vanskelig for meg å se det som virkelig betyr noe hos andre til tider......

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 29 okt. 2009 18:02 Privat melding

Dette er vel mye av det samme Preben(?) har skrevet om i datingmagasinet. Jenter får så mange henvendelser at de blir ekstremt kresne (les: overdriver noe helt enormt hvor attraktive de egentlig er), noe som gjør at det er de selv som faller gjennom og blir vraket den dagen de har funnet noen de vil møte. Gutter må "ta til takke" med noen som normalt sett ligger noen nivå under seg selv på attraktiv-skalaen. De som ønsker å finne noen omtrent på sitt eget nivå blir gående singel i lang tid. Jentene, som tror de er mer attraktive enn de egentlig er, tar kun til takke med noen som i realiteten er langt mer attraktiv. Denne misforståtte attraktiviteten ødelegger hele "parstrukturen" på sukker og andre datingsteder.

Spørsmålet er jo om dette er jentene eller guttene sin feil? Det er vel ganske sammensatt. Vi gutter hadde nok tjent på det om vi kollektivt bare roet oss helt ned og lot jentene ta litt flere initiativ, men dette er jo umulig å få til - da man tross alt er her for å kommunisere med andre. Det hele er en litt ugrei sirkel som nok aldri slutter å spinne.

Skjult ID med pseudonym agusta72 to. 29 okt. 2009 20:19

@Z, du er såpass gjennomreflektert slik jeg oppfatter deg, og tipper at kontrollen er tilstede mtp temaet jeg tok opp med tilhørende spørsmål.

Men for mange andre, meg selv inkludert -er det naturstridig å kunne skjalte og vralte helt uhemmet og fritt tilsynelatende alldeles fritt for konsekvenser.
Vet ikke om det er konsekvenser av negativ natur i etterkant heller, men innrømmer flat out at om jeg hadde hatt 10 ganger responsen her inne som særlig endel jenter har vil jeg tro, er jeg redd jeg ville blitt tanken mer kynisk. Om det utelukkende gjelder i sukker-sjekke-land med tilhørende treff i live-versjon, eller generellt -det vet jeg ikke. Men som sagt, jeg undres. Og jeg liker ikke tanken!

@Bang, du er inne på noe her, og grunnen er åpenbar synes jeg.
I vektskåla her inne sitter jentene skyhøyt oppe, mens gutta subber bakkenivået uten antydning til et nanospretthopp engang.

Den skåla må da være minimum 3-4 ganger tyngre enn den med damer dansende oppi? Når det fra ur-tidens dager i tillegg er slik at gutta jakter mer enn jentene, ja da blir det skakt!

Skjult ID med pseudonym Z to. 29 okt. 2009 23:49

Jeg tror ikke det er alle jenter som nikker gjenkjennende til at jenter sitter med makta i datingverden verken i real eller på sukker, jeg.
Jeg tror heller ikke alle jenter føler mailboksen flommer over av mail, at de blir kyniske av all oppmerksomheten osv.

Jeg tror snarere det er mange, mange jenter som sitter med slunken respons på samme måte som mange gutter og tenker:
"Jeg trodde det skulle være enklere her inne. Jeg VET jeg har noe å by på. Dette styrker bare ensomhetsfølelsen min...."
Så styrkes ensomhetsfølelsen av at "alle andre" får seg kjæreste, at det er 100 000 medlemmer og INGEN kontakter en osv.
Man ser at man ikke alltid har godt av å være her, samtidig som man tenker at om man sletter seg minsker sjansene for en kjæreste.

Menn er mennesker. Kvinner er mennesker. Opplevelsen av tidvis savn og ønske om tosomhet/tilhørighet er nok ikke kjønnsbestemt.

Men kanskje jeg tar feil? Jeg vet ikke helt, jeg....

:-)

Skjult ID med pseudonym Hårek fr. 30 okt. 2009 00:05

En mulighet er at gutta samarbeider litt,,,Vi legger noen slagplaner på ett felles nettsted,,,Koker i sammen en måte vi kan overliste dem på .Siden samles vi alle i flokk på ett digert jorde ,Også inntar vi alle plassene som vi vet damene oppholder seg på,,Så blir vi enige oss imellom om hvem som skal ha hvem. Mener å ha lest om noe sånt i Snorres og vet at det fungerte utmerket,,,

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 31 okt. 2009 19:43

Herlig plan, Hårek! :-)

Skjult ID med pseudonym wxmy lø. 31 okt. 2009 23:44

@Augusta72
Fantastisk å treffe på en så grundig tenken rundt dette nettdating-fenomentet. Synes du stiller mange relevante spørsmål.

@E19
Det er sant at vi mennesker har evnen til refleksjonen og å velge - men gjør vi det av den grunn? I en ideell verden burde vi - men kan få følelsen av at det skjer i for lite grad her på sidene.

@Bangalter
Veldig interessant tanke om at hvis vi gutter hadde tjent på kollektivt å roe oss ned. Men spørs om gutter er slik skrud sammen...
Ellers generelt veldig gode betraktninger rundt den "ubalanserte sirklen" (hvis man kan kalde den det).

@Z
Nei, du tar ikke feil.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) sø. 1 nov. 2009 00:01

Jeg synes det første innlegget er veldig bra, men også flere andre innlegg her og de gjenspeiler hvordan virkeligheten er med nettdating. Fott at noen har fått sagt dette på en bra måte.

De som er lenge nok på nettdating kan bli kyniske, men de finner også ut etterhvert at de har bommet mye fra starten av og vil de fleste ser vel virkeligheten etterhvert...Det kan allikevel bli vanskelig å treffe erfarne, fordi spenningen er borte etter allt nettfdating og det skal mer til for å "forelske seg på første date.". Det er mye vanskeligere å finne noen på nettet nå, enn for bare 3 år siden f.eks.
Vi må bare akseptere at det er slik, og det vil alltid være ett håp om å finne noen på nettet uansett.

Skjult ID sø. 1 nov. 2009 00:32

Jeg har bare deltatt på nettdating i et par uker. Men om jeg hadde gitt lignende oppmerksomhet til damer på byen i samme periode, så hadde jeg garantert endt opp med en håndfull ligg. Ikke at det er målet i seg selv, og jeg er drittlei by-ligg, derfor har jeg lyst til å bli kjent med damer på et dypere personlig nivå som en forandring. Men de som er her på nettdating er 100ganger mer innbilske en damer på byen, og gidder ikke avvise et initiativ på en hyggelig måte engang. Jeg har sett damer som har profil her, som har hatt profil i månedsvis og fortsatt ikke funnet "drømmemannen". De har seg selv og takke når de ikke engang gidder høflig å si nei takk det passer ikke, fra sin høye fake data pidestall. Så mange som 8000 interreserte får du garantert ikke på byen. Om du får det her, og tror du er så jævla hot, så ta en reality check. Jeg anbefaler damer og faktisk bruke match % en, den er faktisk ganske god indikator. Og jeg savner at en eneste en tar kontakt.

Jeg var i vrangforestillingen og trodde at nettdatign skulle være et godt alternativ til den overfladiske by-sjekkingen. Men jeg tok grundig feil. Dette er faktisk mye mye mye mer overfladisk. Alldrig opplevd makan. Nå venter jeg bare på at den ene måneden jeg desverre søla bort på et abbonement skal svinne hen. Og jeg fatter ikke at andre menn gidder fortsette og gi oppmerksomhet til disse høye på pæra damene. Nå har jeg holdt på i 2 uker til damer med over 90% match score som jeg oppriktig kunne tenkte meg og bli kjent med uten å få et eneste svar. Så nå er det slutt og tilbake til byen.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 1 nov. 2009 00:47

Velkommen til nettsjekkingens verden, mate...

Men husk at dette er snakk om folk av alle typer, ikke bare den typen du treffer på byen. Det er jo godt også mulig at de du tar kontakt med kanskje har kontakt med noen andre. Samtidig må du nok ha litt mer vettige ting å melde i en slik "sjanger" enn på byen etter å ha drukket seg til mots.

Men, for all, del, jo færre mannfolk det blir om beinet, jo bedre er det... :-)

Skjult ID med pseudonym Mann31 sø. 1 nov. 2009 02:01

@Bangalter.Utrolig bra skrevet. Det var som om jeg skulle skrevet det selv:)

Skjult ID med pseudonym agusta72 sø. 1 nov. 2009 11:11

Mange gjennomtenkte og fornuftige svar her. Det viser at flere enn meg er bevisst på spørsmålene jeg stilte, hvilket jeg tør påstå er et sunnhetstegn oppi det hele.

Skjult ID med pseudonym seriøs sø. 1 nov. 2009 15:34

Det er et interessant emne TS tar opp her og jeg er mest enig med Z her. Det er nok veldig fort gjort å bli noe selektiv og kresen av å være litt for lenge på nettet. Det går på begge kjønn.

Joda det finnes de som tror de er mer attraktive enn de i virkeligheten er og da kan jeg kun svare i forhold til menn på nettet ettersom jeg har ikke som vane å kontakte damer. Min erfaring på nettet til og fra i noen år nå så er det at de som har nok selvtillit/ et bra selvbilde er ikke så opphengt i utseende som motsettningen er. Det med det yttre er ikke et samtaleemne en gang. Man ser jo fort om man liker noen eller ikke utifra bildene og at det da må stemme overens IRL. Noen er kun kjekke på et bilde og ikke IRL og motsatt. Har truffet typer jeg som egentlig ikke var helt min type utseendemessig utifra et bilde eller fler, men da har jeg blitt interessert i å bli bedre kjent med personen bak profilen. Ved et tilfellet ble det et noe lengre forhold. Han var egentlig ikke min type, men han klarte å sjarmere meg og jeg falt for personen. Jeg fikk nok noen fordømmende holdninger fra omgivelsen som mente at jeg er en såpass flott og attraktive dame at jeg kunne finne meg noe bedre. Nå er det jeg som tar det valget om hvem jeg vil være sammen med så jeg brydde meg ikke noe om det, men jeg likte ikke å høre det på hans vegne. Vet at hans kompiser sa akkurat det samme at hvordan kan du ha sjangs på en så flott dame. Noen ganger bør man holde sine meninger for seg selv. Det er jo sårende å få høre slikt og helt unødvendig. Et annet eks. var en veldig kjekk fyr jeg var i et forhold med . Han var en usikker person og var for opptatt av utseende og yttre. Han kommenterte alle man så om de er pene eller ikke. Ingen par var så pene som oss to mente han. Jeg gikk lei den overfladiske måten han var på.

Poenget mitt med å fortelle om dette er at vi alle er nok mer eller mindre overfladisk selv om vi ikke vil det. Jeg må selv ta meg selv i det noen ganger ettersom jeg liker ikke å være det. Det er ikke lenge siden jeg kuttet ut et bekjentskap med en venninne fordi hun var helt lik han siste jeg fortalte om. Hun slet med sin selvtillit og istedenfor å ta tak i dette vendte hun det i mot seg istedenfor og kritiserte alle andre. Det er nok ikke så dumt at man selv reflekterer hvorfor man er her og hva man egentlig søker. Det finnes ikke alltid en fasit på det..:)

Skjult ID med pseudonym Superduper sø. 1 nov. 2009 15:42

Det er vel i så fall en grei test på om en person er noe å samle på eller ikke.

Om man pga litt nettdating helt mister bakkekontakten og enhver oppfatning av hvor attraktiv man egentlig er sier det en hel delt negativt om denne personen.
Det må sies at jeg ikke har inntrykk av at dette gjelder særlig mange av de jeg har truffet gjennom sukker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 1 nov. 2009 17:03

@Superduper
Enig med deg. Tror dette også er noe man med relativt stor treffprosent kan se på profilen, ikke minst med henblikk på hvilke bilder man velger.

Skjult ID ti. 3 nov. 2009 21:12

@zoid77

Hva mente du nå? At dersom bildene som er valgt viser lår og rumpe bak et pent smil istedet for fjord og fjell bak en svær brille, så er førstnevnte noe mer å samle på enn naturmennesket? Eller var det omvendt?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 4 nov. 2009 15:24

Det handler vel egentlig bare om at min erfaring er at relativt jordnære bilder tyder på at det er en jordnær person som gjemmer seg bak profilen. Og med jordnær her, mener jeg ikke naturmennesker, men snarere folk som legger ut bilder av, og dermed presenterer, seg selv i mer eller mindre hverdagslige situasjoner.

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 18:43

Det er noe av det dummeste jeg har hørt bangalter
Så det du på en måte sier er at de som tar kontakt med meg her inne de føler de egentlig ligger noen hakk over meg på skalaen?

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 4 nov. 2009 18:55

Men hva pokker er egentlig "nivå" eller "hakk" her? Jeg kan ikke med min beste vilje skjønne hvordan det er mulig å tenke på menn i seksuelle termer, annet enn ut fra forplantningsperspektiver, så for meg er det vanskelig å tenke på meg selv på noe nivå. Greit, jeg er ingen Johnny Depp eller Brad Pitt, som jeg forstår er drømmemenn for mange, men jeg er ikke i stand til å rangere meg selv i forhold til menn flest. Dermed er det også helt umulig å si om jeg sikter over, under eller på mitt eget nivå.

Når jeg tar kontakt med noen er det fordi jeg finner dem interessante. Og, selvsagt, det reflekterer jo noe av meg selv og hvem jeg er, men pokker heller, det dreier seg ikke om "nivå".

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 19:27

Da lurer jeg på hvorfor bangalter har kikka på meg flere ganger men ikke tatt kontankt, er jeg for pen, eller er han for pen!? hehe

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 4 nov. 2009 20:07

Lime: Nei, jeg tror ikke at de som kontakter deg føler seg mer attraktive enn det du er. Tror det er ganske få gutter som føler seg attraktive her inne. Sånn blir det når responsen uteblir på de fleste initiativ uteblir. Jeg tror derimot at det fort blir slik at guttene her inne opptrer mindre kresne enn de er i det virkelige liv, mens det for jenter er motsatt. Dette vil naturlig nok føre til at færre finner noen på sitt reelle nivå - noe som igjen gjør det vanskelig å finne noe som vil funke ute i friluft.

Tror forresten det er ganske mange jeg har klikka innpå uten å ta kontakt, så det er vel ikke noe du skal legge noe i - verken på den ene eller andre måten. Aner ikke hvem du er, så er vanskelig å si. Er sjelden jeg kontakter noen, men er relativt snokete. ;)

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 20:25

Syns nå ikke jeg er kresen når det kommer til utseendet på gutter, enda ikke noen av de jeg har truffet eller hatt noe på gang med har funket i friluft. Ei heller har det virket som de har vært mindre kresne enn de irl ville vært. Er ikke helt med på den med reelle nivå, vi finner alle forskjellige ting attraktivt, og jeg har liten tro på at noen er bedre enn andre eller at det finnes en skala og at noen ligger høyere enn andre.

Men uansett, syns nå du er rimelig kjekk jeg da, men med tanke på at vi begge har barn bor vi uansett for langt unna hverandre, enda jeg har vært på date i dine trakter før;) Men ja, snokete er du;) Men det kan vel kanskje ha en sammenheng med at jeg tidligere også var ganske frempå her på forumet, om enn bare for tøys og moro og ikke så seriøs som det du er

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 4 nov. 2009 20:28

Dette med "reelle nivå" blir jo litt tåkete, men finner ikke noe bedre ord å sette på det. Det er klart vi ser etter forskjellige ting, men det er jo sannsynlig at mengden oppmerksomhet bidrar til å påvirke hvor attraktiv man føler seg.

Du må gjerne snoke litt tilbake, slik at jeg får se hvem du er. :)

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 20:32

Altså, jeg skjønner hva du og andre mener med reelle nivå, og det med skala. Men jeg er ikke helt med på den alikevel, at det faktisk er sånn. Jeg har allt snoka på deg flere ganger i den perioden jeg har vært medlem her, og ikke så mange dagene siden sist heller;)

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 4 nov. 2009 20:38

Ok, siden jeg har hatt sånn cirka 3 besøk de siste ti dagene - der bare én person har vært utenfor eget fylke - er det ikke vanskelig å gjette seg til hvem du er, isåfall. Og da skjønner du hvor lite oppmerksomhet JEG får her. :)

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 20:47

Oi shit, kun 3! Hadde jeg aldri tippa.. Jeg har i snitt 142 om dagen(måtte regne ut nå), kan jo si det, bare du som skjønner hvem jeg er alikevel. Men da skjønner jeg vel kanskje litt mer av den med at jenter sitter med makten her inne hvertfall.

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 4 nov. 2009 20:54

Det er jo forskjell på kvantitet og kvalitet, da... :-)

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 20:56

Det er sant zoid77;) men å si det rakker jo samtidig ned på de som kikker på meg da;P og det er jeg ikke helt for.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 4 nov. 2009 21:00

@bang

Se det positive i det, du kan snoke nærmest usett;) Om det skulle være poenget.

Men her dukket det opp ett tall igjen, som forsåvidt går rett i trådens kjerne.

Skjult ID med pseudonym jente on. 4 nov. 2009 21:11

Lime

Ble nysgjerrig nå.. Har du et typisk modell-bilde? Fått hjelp av studio/lys/sminke/photoshop eller lignende?

Jeg har helt ok utseende, og er pent sminket på bildet... Likevel får jeg rundt 2 besøk om dagen. Så gutter må ikke tro det gjelder alle.

Kan jeg også tippe at du er under 35 og kanskje har flere i din målgruppe?

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 4 nov. 2009 21:16

Lime: Har du 142 besøk om dagen? Da tror jeg ikke du er den jeg tenker på likevel, for den profilen jeg tenker på har jo ikke profilbilde i det hele tatt?

Tror jeg må ta en ny runde i besøk-lista mi.

Kan forresten nevne at jeg har hatt rundt 370 besøk på de tre-fire månedene jeg har vært her - og da er det jo også noen få som har vært innom ganske mange ganger.

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 22:13

@jente: Nei jeg har ikke modellbilde nei, er ikke typisk pen heller, bare vanlig. Men nå skal det sies at antall besøkede har gått krafitg ned etter at jeg sluttet å være aktiv på forumet. Er godt under 35 da.

@bangalter: ja i snitt har jeg hatt det, men ikke så mange nå som jeg ikke er aktiv på forumet lenger.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 4 nov. 2009 22:46

@Lime

Nok en bekreftelse! Shemale?

Skjult ID med pseudonym Lime on. 4 nov. 2009 22:47

hehehehehe;) langt ifra @augusta72:)

Skjult ID on. 11 nov. 2009 20:39

jente og lime:

den ene 2 besøk om dagen, den andre 142!!?? dere begge forteller dere har et ok eller vanlig utseende. Antar at den ene av dere bor sentralt på østlandet, den andre på vidda.

Skjult ID med pseudonym Lime on. 11 nov. 2009 20:47

Jeg bor sentralt, ikke så langt fra Oslo