Alle innlegg Sukkerforum

Om å få meldinger og kontakt

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) to. 22 nov. 2007 10:14 Privat melding

Fra tid til annen kommer det tråder som omhandler det å ikke få nok meldinger og nok kontakt . Siden disse trådene sjelden bidrar til noe positivt så pleier vi å slette dem. Det generelle svaret på denne problemstillingen er at hvis man sikter lavt så blir det mye respons og sikter man høyt så blir det mindre (naturlig nok). De fleste liker å sammenligne den nye med det beste av det man har hatt før. Dette kan være vanskelig å oppnå, og som oftest umulig hvis alt skal være bedre.

Men ting tar jo også litt tid og det er viktig å huske..Sukker er en tjeneste som reduserer gambling preget ved datingen ved at man får innblikk i en mange viktige områder. Formålet med dette er å la være å bruke den neste måneden med en som ikke passer spesielt bra og heller vente til en mer sannsynlig livsledsager dukker opp. Dette føler vi det er behov for i dag da det ikke er uvanlig med 10-50 partnere før man finner en man vil slå seg til ro med.. :)

(mann 43 år fra Akershus) to. 22 nov. 2007 10:40 Privat melding

Så du mener altså å skrive meldinger til de med høy match er "å sikte høyt"? Snakk om et flott selvmål; er jo nettopp det som er hele salgspoenget med denne siten..

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 22 nov. 2007 11:28

Ja matchtallet er en av de fine tingene, og det kan mer enn gjerne være høyt :) Med å sikte høyt så mener vi å sende meldinger til dem som er mest attraktive og får massevis av meldinger.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 22 nov. 2007 17:20 Privat melding

Så du mener å sende meldinger til dem som du ikke syntes er så attraktive er måten å gå frem på?

Tror heller tipset er å se litt på seg selv og se hva man egentlig driver med. Får man dårlig respons, kanskje man bør ta et bedre profilbilde, skrive bedre meldinger, ha en bedre profiltekst. Kanskje hvis man skriver på forum om hvor kjipt det er at ingen svarer på meldingene, så har man et negativt syn på ting generelt, og dette kommer gjennom til personene man prøver nå?

Tenk over om du prøver å gi verdi til andre, eller om du prøver ta verdi fra andre?

Jobb med deg selv, for å være den personen du VIL være, i stedet for å legge skylden på eksterne ting som andres oppfatninger av deg selv, og ta ansvar.


Bare en teori, kan også bare fyre av og sikte mot hundene, og slå deg til ro med noen du er "fornøyd" med, og leve livet i middelmådig frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym jente 31 to. 22 nov. 2007 17:32

never... !!!!! vil ha det som passer akkurat til meg..... og en som jeg også kan passe til .. vil ha full klaff!!
Vil aldri ta til takke med nest best..... her skal det være kjemi.. eller så er det ikke noe å satse på i lengden.
Mann går lei og vil alltid se etter bedre... fører til utroskap... ikke noe for meg nei.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 22 nov. 2007 18:34 Privat melding

Målet med å være på Sukker er som Trådstarter påpeker å "kvalitetssikre" de menneskene jeg vil involvere meg med. Dette sparer meg for mye unødig støy i prosessen med å finne en kjæreste, med støy mener jeg bl.a å kaste bort min og andres tid når grunnlaget for et forhold ikke er til stede.

Brødmannen & jente 31, har selvsagt helt rett. Her inne virker det som grunnlaget for å treffe den jenta jeg passer virkelig godt sammen med er til stede, og hva som skulle være poenget med å bli overlesset med med mail kan jeg ikke forstå. De som er missfornøyde bør kanskje gå i seg selv og ikke minst huske på et veldig viktig poeng som ofte blir oversett her inne:

Om du er på Sukker i ett år og mottar EN melding, og den meldingen viser seg å være fra ditt livs kjærlighet, som du ikke hadde møtt ellers, da er det et genialt forum.