Alle innlegg Sukkerforum

Bare en date ?

Vis siste innlegg
(kvinne 42 år fra Akershus) to. 29 okt. 2009 18:18 Privat melding

Lurer på om det er vanelig å bestemme seg på første date om man passer sammen eller ikke?

Noen ganger så, ja, da kan man merke sånt med en gang, men som regel tar det litt tid å bli kjent.
Det kan gjerne ta to dater(hvis ikke flere) … men om jeg ber en jeg er usikker på om en date nr to, bør man si at man er usikker. Sånn at han ikke tror det er kjærlighet(litt overdrevet , men ) selv det blir en date til??
Opplever det er ofte folk bestemmer seg med litt for fort uten å gi noen en sjanse …
Har vel kanskje gjort det selv også, men prøver på en eller annen måte å vite hva jeg takker nei til. Har angret meg en gang, men da var det for sent …

Skjult ID med pseudonym Vinterpia to. 29 okt. 2009 18:31

Det er ikke enkelt altså! Men har hørt om flere som har bare følt vennskap første tiden - før det har sagt PANG flere uker/måneder senere. Og som du skriver, så har du jo angret deg en gang, og det var for sent. Hvis du i allefall LIKER den andre godt, men ikke føler looove med en gang, så kan du jo spørre om dere kan møtes som venner en tid framover og se hva som skjer - men at du ikke kan love noe? :) Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym marini to. 29 okt. 2009 18:49

Jeg er lynrask...det tar meg noen få sekunder å vite om jeg er fysisk tiltrukket. Etter en times tid, vet jeg også om jeg er mentalt tiltrukket. Men så kan det være noe som får meg til å bli skeptisk, måten han beskriver andre eller seg selv på, måten har imøtekommer meg på, eller noe han forteller om fortid, jobb eller om verdier på. En gang ble jeg ordentlig betatt, og "siklet" etter han i tre timer, godt skjult selvsagt :-) Plutselig sa han: Hadde det ikke vært for disse svartskallene, ville alt ha vært så mye bedre.
Da ble det raskt slutt på siklingen skal jeg si deg, og "noen" fikk det plutselig travelt med å komme seg hjem. En tilsvarende opplevelse hadde jeg med en mann som etter en perfekt kveld spurte om jeg ville bli med han hjem. Jeg sa at jeg syntes det var litt tidlig, da sa han: Du...jeg har en...jeg er.....skikkelig godt utstyrt assa! Det er lov å spørre, men å tro at jeg ville la meg overbevise av disse bildene han prøvde å skape i mitt indre, fikk meg til å lure på ett og annet.. Tenk hvis en kvinne hadde spurt en mann om han ville bli med henne hjem, og mannen hadde sagt nei, og kvinnen hadde forsøkt å overbevise mannen: Du...eh...bare så du vet det så har jeg en.....eh ja..jeg er skikkelig trang assa!

Hvis ikke kjemien er der, møter jeg han ikke igjen, men jeg behøver ikke å føle meg fullstendig bergtatt heller!

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 29 okt. 2009 18:52

Jeg har aldri opplevd en følelse av at dette er noe jeg vil satse på ved første date, men jeg har vel aldri heller opplevd noen følelse av det motsatte. Derfor er jeg som regel av den typen som gjerne vil treffes flere ganger for å finne ut om det er noe. Men jeg tror dette er litt individuelt, og jeg har vel dessverre en tendens til å ende opp på date med dem som "vet" utfallet med en gang.

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 29 okt. 2009 18:58 Privat melding

Men marini .. har det aldri skjedd deg at du har likt en bedre og bedre etter hvert som tiden går?
En som du kanskje ikke trodde var din type , men som da etterhvert viser seg å være ganske bra alikevel.

Skjult ID med pseudonym marini to. 29 okt. 2009 19:15

Jo da smily.. det har skjedd..men da har jeg jo hatt en følelse av at han er verdt å bli kjent med, ikke sant?
Hvis jeg føler at det er null og niks der....da gidder jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym kit to. 29 okt. 2009 19:21

Det skal mye til for at jeg tar to dater med ei jente som jeg ikke føler noe for på første date.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 29 okt. 2009 20:15

Jeg tror jeg skal bli flinkere til å formidle på forhånd før en date hva han kan forvente seg av meg på første daten (ja, faktisk!)
For jeg har nok avskrevet flere etter bare en date kun fordi jeg synes han gikk for fort fram med kyssing og sånne rare ting ;p
Og hvis man forventer kyssing på første daten, så forventer man vel noe enda mer på neste date? :-D

Jeg har i hvertfall 3 slike menn som jeg i ettertid angrer på at jeg avviste, for de var jo fine og kunne i utgangspunktet vært et kjæresteemne for meg og det hadde vært spennende å bli bedre kjent med dem, jeg var bare ikke like klar som dem til å ta flørten et hakk videre.
Eller... det kan være at de bare testet ut muligheten for å se om de fikk meg til sengs før de gikk videre til neste aktuelle kvinne, og i så fall var det jo like greit at det ikke ble noe mer.

Men svaret mitt er: jo, jeg trenger flere treff før jeg finner ut om mannen er noe for meg. Jeg tviler på om jeg er i stand til å se at det er mr. right jeg har framfor meg før jeg får mulighet til å bli bedre kjent med han.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 30 okt. 2009 14:20

Jeg forsøker å følge en to dates politikk. Første date kan ofte være litt preget av usikkerhet og tilbakeholdenhet, så man får et dårligere inntrykk av hvor godt man passer sammen en det som faktisk er tilfellet. Er andre date like lunken som første så er det jo greit, da er det ikke liv laga.

Når det er sagt så hender det jo relativt ofte at jeg føler det ikke finnes håp allerede etter første date. Enda vanligere er det at motparten mener det. I praksis blir dermed to dates politikken dårlig gjennomført.

Skjult ID med pseudonym wintermute fr. 30 okt. 2009 14:33

Jeg prøver også alltid å til mer enn en date med personen jeg treffer, uavhengig av førsteinntrykket. Humøret og dagsformen vil alltid variere, og selv om hodet sier at denne personen kanskje ikke er den rette, basert på førsteinntrykket, så gir jeg det likevel en sjanse til. Det er kun ei jente jeg ikke har vært på mer enn 1 date med, og det var hennes valg.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 okt. 2009 14:40

Jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt!
Jeg skal slutte å avgjøre for meg selv om han jeg skal treffe er en potensiell mann for meg eller ikke FØR han har åpnet kjeften.
Så lenge jeg tror at jeg vet i løpet av ett blikk, skrur jeg igjen alle kraner og sitter og PRATER fremfor å le og flørte og ha det gøy, jo!
Jeg har blitt overrasket og jeg vil sikkert bli det igjen om jeg bare gir meg selv sjansen. Jeg er ALTFOR kjapp til å avgjøre!

Hrmpf....skikkelig teit av meg....

Skjult ID med pseudonym dollface fr. 30 okt. 2009 16:34

Jeg bestemmer meg på første date om det er noe der for meg. Har nesten ikke peiling på hvor mange dater jeg har vært på, men det er kun to jeg har truffet mer enn en gang, kun en jeg har truffet mer enn 3 ganger.

Skjult ID med pseudonym ho-der fr. 30 okt. 2009 16:39

marini, jeg tror nok jeg og ville takka raskt for meg hadde daten antyda om str osv. Når skal menn lære at det ikke nytter overfor jenter, litt sosiale antenner burde være mulig selv om de er desprate. Jeg hadde ihvertfall ikke data han flere ganger.