Alle innlegg Sukkerforum

Æsj! Grekere!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jens fr. 30 okt. 2009 15:05

Jeg vil kommentere det jeg hører og sette det i en versus modus i forhold til det jeg ser.

Svært ofte hører jeg norske jenter si at de synes syd-europeiske menn er sleske griser, playere og usikre bavianer som de aldri kunne tenkt seg å ha noen som helst form for kontakt med.

Men etter mange år i forskjellige posisjoner hos reiselivsaktører har jeg sett det direkte motsatte, og med de samme jentene som bannlyser disse mennene. Og det gjelder spesielt Hellas og Grekere, jeg har bevitnet solbrune strandbajaser som forsvåidt ikke eier hverken penger eller utdanning bruke få minutter på sjarmere modellpene jenter fra frogner som norske gutter må ha svært ordnet økonomi for å skulle stifte noe som helst bekjentskap.

Hva er det egentlig disse guttene har som ikke norske gutter har? Er det en fandenivoldsk selvtilitt av stål fra helvete, eller de bare penere eller hva er det egentlig, hva er greia?

Skjult ID med pseudonym Villemo fr. 30 okt. 2009 15:22

Ordnet økonomi er vel ikke det viktigste for ei uke med moro... Ofte gjelder det nok helt andre regler på ferie enn hjemme!

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 30 okt. 2009 15:30

Ferie er ferie.

Jeg har truffet på frustrerte italienere som ikke har skjønt hvorfor de ikke har draget på norske jenter hjemme i Norge.

Dette er vel en "melk vs. ku"-diskusjon. Det er greit å drikke litt av den sjarmerende grekeren, men du har ikke akkurat lyst til å være budeia hans, så kua er du ikke interessert i å ha.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 okt. 2009 15:40 Privat melding

Kan det være at det er fordi de ser gladere ut, smiler mer og slapper av samtidig som det å være solbrun og oppfostret på supersunn mat ikke akkurat skader for hvordan en tar seg ut osv. Men jeg aner ikke, i Norge skal guttene se daffe, dvaske, slappe og "coole" ut, med løse klær og che guevara t-skjorter og gjerne hull i ørene eller rullings om de er riktig så coole. Så kanskje det er kontrasten jentene liker.

Skjult ID med pseudonym Jens fr. 30 okt. 2009 15:50

Jeppe det kan ikke være så enkelt!...

Svært mange jenter flytter til andre land for å studere språk osv osv, langt flere enn gutter...det ligger noe i det...norske menn er langt mer fornøyde med norske jenter enn norske jenter er med norske menn.

Skjult ID med pseudonym MrSpiff fr. 30 okt. 2009 15:57

For meg høres det ut for at du opplister en supersosialistisk jentes forventninger til hvordan mannen skal være @SteinR
Det gjør meg ingenting om de har dette som sitt ideal på hvordan en mann skal være, da jeg ikke er interessert i dem uansett.

Men smil, hyggelighet, gladhet m.m. tror jeg du har helt rett i.
Man kan sikkert legge til at mange jenter også blir mere "romantisk" i en "eksotisk/hyggelig" setting.
Det som fungerer andre steder på mange jenter, trenger ikke fungere i Norge for akkurat samme jentene.

Skjult ID med pseudonym jeppe fr. 30 okt. 2009 15:57

Ulikt noen få menn, som nok kan flytte til et annet land pga. damene der, tviler jeg på at norske jenter flytter til andre land på grunn av gutta som måtte finnes der (hvis det ikke er snakk om en spesiell person). Det kan kanskje være en potensiell bonus for dem, men hva de ønkser å studere er nok viktigere. Men jeg tviler ikke på at de setter pris på eventuell kurtise av mennene i landet de er i. Som typisk norsk mann med nordisk utseende setter jeg også pris på ekstra oppmerksomhet jeg får når jeg er i utlandet. Men når alt kommer til alt så liker jeg jenter som er mer lik meg selv, og da blir det fort til at det er en norsk jente jeg vil ha som en livsledsager.

Min erfaring er at de fleste norske jenter er fornøyd med de fleste norske menn. Iallfall de de ender opp med. Og de fleste ender jo opp med norske menn.

Skjult ID fr. 30 okt. 2009 16:04

det viser jo bare at norske jenter er minst like dumme som norske gutter

Skjult ID med pseudonym .... fr. 30 okt. 2009 16:20

Jeg elsker menn som er fra norge, de vet jeg hva er og er delvis trygge på de. Men dere vil jo ikke ha jenter????

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 30 okt. 2009 16:56

@....
Jo, det vil vi.

Skjult ID med pseudonym .... fr. 30 okt. 2009 17:00

Hvorfor viser dere det ikke da??

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 30 okt. 2009 17:14

Tja, i går kveld gikk det en tråd om hvor dårlig respons menn fikk når vi faktisk viste interesse, så det går vel begge veier...

Skjult ID med pseudonym tralala fr. 30 okt. 2009 17:35

hvis man kan generalisere så mye til å si at norske menn er slik eller slik, så må jeg si at det hadde vært en fordel om antall alkoholenheter som må til for å gjøre et fremstøt mot damene hadde gått ned. sjarmen er liksom ikke like fremtredende når man ikke kan snakke rent eller gå rett, sånn i to-tre-tiden på natten..

Skjult ID med pseudonym jepsi fr. 30 okt. 2009 17:36

Det er spennende, gøy og romantisk å få en ferieflørt mens man er på tur i utlandet, som for eksempel i Hellas. Det kan bli veldig fine opplevelser, det, og jeg tror det er sjelden slike opplevelser fører til noe mer varig.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor TS er frustrert over dette, men samtidig har jeg aldri hørt om noen jenter noen sinne som har ment at syd-europeiske menn er sleske griser, playere og usikre bavianer som de aldri kunne tenkt seg å ha noen som helst form for kontakt med.
... så da har vi vel bare forskjellig erfaring...
:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 30 okt. 2009 17:49

@tralala
Tror det har noe med den norske væremåten å gjøre, stiv og formell og seg selv og sine nok. Det er liksom ikke "lov" å henvende seg til noen man ikke kjenner, i hvert fall ikke med mindre man har en helt konkret forespørsel, for eksempel hvis man lurer på veien dit og dit eller hvor mye klokka er. Når forsøkte du sist å innlede en samtale med en fremmed på butikken, på bussen, på kaffebar eller på gata? Og når forsøkte noen sist å innlede en samtale med deg der uten at du syntes det var litt beklemmende? Et smil eller endog et blikk er ofte "forbudt". Eksempelvis jobber jeg et sted der vi er nærmere tusen mennesker som deler kantine. Det er fantastisk mange flotte damer der, damer jeg ser nesten hver dag og som mine single kolleger også dermed ser hver dag. Vi sitter ved bordet og snakker om den og den. Men vi går aldri bort til dem. Det er den norske væremåten.

Unntatt når man er på fylla. Da er alt lov.

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 30 okt. 2009 18:05

TS det høres bare ut som du er missunnelig på de kjekke grekerne. Har vært mye ute å reist å har aldri blitt interessert i noen strandbajas selv om de er flinke til å sjarmere og varte opp damene.

For litt over 1 år siden traff jeg på en veldig kjekk greker som både har utdanning og penger. Han var nok en noe annerledes greker både pga det, men mest pga at han er født og oppvokst i et annet land som kanskje er mer lik Norge men samtidig blir Norge som et lite tettsted i det landet. Det var hele pakken jeg likte, og spesielt hvordan han respekterte og behandlet meg. Han var så kjekk og flott at han fint kunne få hvem dame han ville og når han ville det. Han er perfekt både i forhold til utseende og kropp. Han tok vare på seg selv som ikke alle norske menn er flinke til når man har passert 35. Nei hvis man tror at jeg lot han bruke meg så er det også feil. Han var nok veldig flink til å lese damene og han var mest vant til at det var damene som sjekket opp han, men hos meg måtte han gjøre det meste av jobben i starten. Jeg kan aldri huske at en norsk fyr har behandlet meg så bra noensinne. Det var måten han så på meg, tok på meg eller snakket til meg på. Han var en veldig lidenskapelig fyr som bare kunne ta tak i meg og gi meg en god klem. Opplevde nok en uvanlig kjemi og fysisk tiltrekning som jeg sikkert aldri vil oppleve igjen. Litt irritert på meg selv i ettertid hvorfor jeg måtte holde tilbake, men jeg visste det ikke var en fremtid for oss pga for stor avstand og at ingen av oss ville flytte på oss. Noen ganger bør man nok bare nyte nuet og den feilen jeg gjorde da håper jeg aldri at jeg gjentar.

Skjult ID med pseudonym tralala fr. 30 okt. 2009 18:16

Joa, den norske væremåten kjenner jeg også i ryggmargen for å si det sånn, men det er jo så kjedelig! Tenk så kult det hadde vært hvis dere gikk bort et par stykker i kantina. Jeg er sikker på at det hadde gått bra, det er jo veldig smigrende for damene.
Jeg tror det fleste liker at andre tar kontakt, både damer og menn, det er noe av det jeg elsker i varmere land i hvert fall. Avslappetheten, grunntanken om at "folk er hyggelige og vil meg vel". Når folk snakker til meg på bussen, butikken el. synes jeg det stort sett er hyggelig. Prøver å jage bort jantelov-genet, man merker forskjell på om folk er "gale" eller bare åpne. Er det så farlig? Det prøver jeg å si til meg selv.

Er også noe med hva man sender ut- smil til verden og verden smiler til deg. Er en klisje, men når jeg er bevisst på det så merker jeg at det funker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 30 okt. 2009 18:27

@tralala
Jeg er slett ikke uenig med deg, men samtidig vil man jo helst ikke skille seg ut. Jeg er blant dem som kommer tidlig til lunsj (for å unngå kø) og liker å observere, og inntrykket er entydig - alle holder seg til sine, ingen forsøker å "mingle". Man nikker til enkelte man kjenner fra andre sammenhenger, men å slå av en "tilfeldig" samtale med en man ikke kjenner? Tror det er meget uvanlig. Noen tips til fremgangsmåte? :-)

(Føler meg nesten som Charlie Brown når han ser The Red Headed Girl...)

Skjult ID med pseudonym Noteark fr. 30 okt. 2009 18:28

Tror nok de fleste damer er fullstendig klar over at det er sleske playere de har rundt seg. Det er ikke noe hinder for å nyte den uforpliktende oppmerksomheten (mens de ler innvendig).

Medmindre de er 18 og på sydentur for første gang, --- da kan det nok være ei og anna som faktisk dååååner over at den kjekke gutten er "interessert"... og gråter på flyet hjem mens hun tenker, var det alt..?

Skjult ID med pseudonym tralala fr. 30 okt. 2009 18:52

zoid
Ja, nå skal du høre her.. hehe

Sånne ting må jo dessverre komme naturlig. Øve? Si noe du faktisk mener? :) Husk at det kan være litt sjarmerende med fumling og kløning. Sa hun og var glad for at dette ikke gjelder henne selv... For det er jo ikke "lov" ;-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 30 okt. 2009 20:28 Privat melding

Satan nå fikk jeg lyst til å flytte til Hellas, tenk å bo der og tjene norsk lønn..det må være så utrolig godt.

Skjult ID med pseudonym torpedo fr. 30 okt. 2009 21:33

@SteinR
Pappan min er en sånn som du ønsker å være:o) Bosatt på Kreta med norsk lønn(eller pensjon da). Basseng og herlig utsikt.

Jeg må være dum eller utrolig smart.eller bare stygg...jeg blir aldri plaga av sleipe grekere når jeg er der nede.

Skjult ID med pseudonym LB lø. 31 okt. 2009 13:26

Jeg tror hovedgrunnen er at jentene er på ferie og er åpen for et eventyr. Om det er Dimitri eller Ola blir da ett fett. Mulig Dimitri er mer spennende, men for egen del så har jeg alltid en del sex med nordeuropeiske jenter når jeg er på ferie i varmere strøk. Veldig mange er klar for litt gøy når de er langt hjemmefra og ingen "ser" dem :)

Skjult ID med pseudonym Superduper lø. 31 okt. 2009 18:06

Som flere er inne på så har nok settingen mye å si, som norsk mann med veldig nordisk utseende synes jeg det er lettere å sjekke også norske damer i utlandet.
Det har vel å gjøre med at man er mer avslappet og kanskje har mer tid til å tenke på øyeblikket enn ellers?

Men jeg synes nå uansett et er mer spennende med de lokale damene enn norske når man er i utlandet, men det kan vel også ha sammenheng med at jeg har en greie for brunetter.

Skjult ID med pseudonym suk lø. 31 okt. 2009 18:11

Jeg har vært med tennåringen min på høstferie, litt sør / ikke Hellas, akkurat, men utenfor Skandinavia /..
Etter 3 dagen spurte gutten plutselig : Mamma, at det går ann å være såååå forskjellige. Her synes det bare at mennsker lever ..

Skjult ID med pseudonym happy lø. 31 okt. 2009 18:44

Det er som du sier TS : "fandenivoldsk selvtilitt av stål fra helvete".. he he ..og kontrasten til norske gutter når det gjelder øyne, hår og at de alltid ser velstelt ut... og de drikker seg heller ikke fulle...

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 31 okt. 2009 18:55

Unge greske gutter ER bare smell vakre! Sånn er det! Det er blide, fornøyde, smiler og LEVER rett og slett! Flotte vakre mennesker! Norske jenter bruker dem bare! Det er et skittent spill!

Skjult ID med pseudonym Kola lø. 31 okt. 2009 18:58

Så bra, da bruker de jo hverandre

Skjult ID med pseudonym suk lø. 31 okt. 2009 18:58

@kvinne, lille, det er ikke spill, det er livet...