Alle innlegg Sukkerforum

sms-tabber

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vinterpia fr. 30 okt. 2009 17:56

En gang skrev jeg en het sms til eksen min da vi enda var sammen, og sendte det til en på jobben :S
Har dere sendt sms feil? FORTELL :)

Skjult ID med pseudonym Kola fr. 30 okt. 2009 18:00

Nei, men jeg har fått feil.

En eks skrev noe a la "kan ikke komme i kveld vennen, må jobbe overtid :( Savner deg og gleder meg til neste gang vi ses"

Det var JEG som var "overtid"... du kan si det tok ikke mange sekundene før det forholdet var over.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 30 okt. 2009 18:02

Jeg har et par ganger sendt feil melding og da i sinne... sendt de til de jeg var sint på istedet for til den jeg skulle lette mitt hjerte til. Da er det bare å legge seg helt flat... hehe..
Men tror nok det er noen forhold som har gått dunken pga feilsendte sms ja :)

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 30 okt. 2009 18:15

åhhhh.... jeg hadde en diger sms tabbe en gang!!! Jeg skulle fortelle venninna mi hvor fantastisk flott, herlig, sexy og ganske enkelt guddommelig min nye flamme var. Klarte jeg å sende den meldinga til venninna mi? Neida, den ble sendt til min guddommelige nye flamme, den...

og svaret fra han var noe slikt:
hæh? nå skjønner jeg ikke helt...

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 30 okt. 2009 18:26

Jeg har heldigvis ikke gjort den tabben enda, og håper virkelig ikke jeg gjør det heller. En venninne av meg gjorde en mega tabbe. Hun hadde nylig begynt å date en fyr og ga meg info om dette, og hun hadde en misstanke utifra hva han hadde sagt tidligere at han kanskje var en player. Så kom tabben. Hun skulle sende meg sms tidlig om morgenen fordi han da hadde sendt henne meldinger som kanskje ikke var så negative. Det var bare at den meldingen om han at han kanskje ikke var en player likevel og at hun kalte han en ex. etter kun 1 date kom ikke til meg først, men til han. Hun fikk endel ting hun måtte forklare for han i ettertid og han tok det ganske greit, men han likte ikke å bli kalt ex. etter 1 date som er forståelig..:))hehe
Nei, de ble aldri sammen..:)

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 30 okt. 2009 18:39

Jeg datet en mann for noen år tilbake.
Han var veldig interessert i at vi skulle bli kjærester. Det var ikke jeg.
Og det fortalte jeg han.
Morgenen etter greide telefonen min(som lå løs i vesken min) å sende han 30 stk blanke sms.
Tydeligvis uten tastelås....
Ja, navnet startet med A...

Skjult ID med pseudonym Hm fr. 30 okt. 2009 18:48

Mega uflaks da at det tilfeldigvis ble bladd frem til sms-funksjon + send

Kjøper ikke helt den der :-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks fr. 30 okt. 2009 18:52

Jeg fikk nylig en sms fra en Sukker-jente jeg traff en gang for noen måneder siden. Hun takket for en het natt, og lurte på når vi skulle treffes igjen.

Det var heldigvis ikke jeg som hadde pult henne den natten.

Skjult ID med pseudonym cs fr. 30 okt. 2009 20:16

@lurifaks.. "heldigvis ikke du.."? . var hun såååå stygg da..??.

Skjult ID med pseudonym lurifaks fr. 30 okt. 2009 20:21

cs

Ja, du vet, typisk sukker-jente

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 30 okt. 2009 20:41

lurifaks:

Sukkerjenter er per definisjon veldig fine!! I hverfall dersom du ønsker å tro at Sukkermenn også per definisjon er veldig fine....

... men for all del, det er jo ditt valg ;p

Skjult ID med pseudonym cs fr. 30 okt. 2009 21:18

Dersom personen var "upulbar" hadde jeg definitivt ikke invitert til date heller. .. Litt antenner og vurdering av bildet gjør en jo før en dater ..!!

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 30 okt. 2009 22:08

@Hm
Det var en sony ericsson, husker ikke modell. Skjedde faktisk flere ganger i ettertid og.
Hadde heldigvis noen venner som ringte og sa fra, de lurte på hva som foregikk.
I tillegg til å sende en haug med sms til den første på lista, sendte den også til div nr som den selv lette opp.
Ingen flere som har telefon med egen personlighet? Min erfaring er at de er litt dyrere i bruk, enn de uten :-)

Skjult ID lø. 31 okt. 2009 20:28

Hadde en gammel flamme som etter en lengere date skulle sende referat til venninna. Hvor det blant annet stod at dette neppe var helt det rette for henne osv. Problemmet hennes var at hun nok var mer interessert enn som så siden vi hadde en del kontakt etterpå og hun la ned en masse arbeid i en pressang til meg. Dessverre var ikke jeg lenger så interessert pga den feilsendte smsen.

Skjult ID med pseudonym Tom lø. 31 okt. 2009 20:37

Jobbet på cruise og ringte legen siden jeg trodde han har lunsj off og bare nurse er på jobben..jeg sang " i just call to say i love you..." bommet visst siden nurse hadde lunsjoff og legen tok telefon.. :)

(kvinne 32 år fra Hordaland) lø. 7 jan. 2012 22:48 Privat melding

Flere smstabber!! :D
Det er morro! :)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 7 jan. 2012 23:11

Jeg holdt på å gjøre tidenes sms-tabbe...

På den tiden jobbet jeg et sted som hadde automater som måtte tømmes med jevne mellomrom...
Jeg hadde også en X som trodde han kunne komme å få seg litt når det passet han, og han prøvde nå og da å sende en melding for å få meg med på leken....
Jeg hadde ikke lagret telefonnummer til noen av disse på telefonen, desverre.....

sms kom inn på telefonen min: "Godt nyttår, er det greit om jeg stikker innom deg for tømming på tirsdag?"

Jeg tente selvfølgelig på ALLE plugger når jeg trodde det var Xen, og skrev i vei at han kunne se til helvete å holde seg unna, og at jeg ikke var ei som han bare kunne komme å tømme seg hos, når det passet han!!!!

HELDIGVIS sjekket jeg tilfeldigvis nummeret en ekstra gang, det var jo ikke Xen.... DEN kunne blitt vanskelig å vri seg unna...! Phui!

(kvinne 27 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2012 23:37 Privat melding

Jeg bodde ett år i costa rica og etterlatt meg kjæresten i norge. Vi hadde regelmessig kontakt over skype på internettcafe, men det ble lite ringing da dette er veldig dyrt.

En kveld slo vi allikevel på stortromma og snakket lengre om lenge i tlf. Og for frste gang trengte ikke jeg sitte på en cafe under samtalen. Så vi koseprata litt og vel så det.

Skulle takke for en hyggelig samtale og ville fortelle kjæresten hva han hadde gjort med meg sånn rent fysisk (meget detaljert) i en sms like etterpå. Denne sms'en ble sendt til Mamma.

Blir vel kanskje ikke verre. Godt det var flere md til jeg skulle trenge å se henne neste gang!

(mann 43 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 00:06 Privat melding

Sendte en melding til en på jobben med spørsmål om vi skulle lunsje sammen neste dag. Og den fantastiske ordlisten byttet ut lunsje med dusje. Ordlisten er nå deaktivert.

Skjult ID med pseudonym Marlene sø. 8 jan. 2012 00:10

Min datter på 18 feilsendte en sms til meg istedenfor til kjæresten sin hvor hun takket for en het natt, i en svært detaljert versjon:-(

Skjult ID med pseudonym olonkin sø. 8 jan. 2012 00:31

Jeg sendte masse grove vitser til en venninne for noen år siden, og fikk en opprørt telefon fra noen helt andre etter en stund. Hun følte seg trakassert og truet med å anmelde meg til onkel politi. Jeg måtte unnskylde meg på mine knær og love å aldri kontakte henne igjen!

Så det gjelder å sjekke at man har rette nummeret til folk. :D

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2012 00:47 Privat melding

Har heldigvis ikke feilsendt sms enda. :) Håper jeg slipper å oppleve det også,men gøy å høre andres tabber her. :P

Kom med flere da folkens!! :p

Skjult ID med pseudonym stalin sø. 8 jan. 2012 10:58

En kamerat av meg hadde fått en liten mistanke om at samboeren var utro. Først var det en melding til han fra henne hvor det sto "sees i kveld kjære" hvor han var på kurs hele kvelden.
Dette klarte hun og bortforklare.
Deretter skulle hun på hyttetur med venninder. Hun dro på fredag og lørdag morgen ringte de fra Flesland flyplass og sa de hadde funnet mobilen og lommeboken hennes. Rart det der når hun bor i Oslo. Hehe.
Hun klarte jo og ro seg bort fra den også sånn delvis.
Høydepunktet (og siste gang) var to uker etter hvor hun faktisk skulle på hyttetur med noen venninder. Jeg var hjemme hos min kamerat da hun dro og etter en halvtime ringte hun fra bilen.......uten og vite om det, for telefonen satt hun på handsfree og desverre ringte min kompis. Vi satt der og hørte alt de pratet om i laaang tid. Og informasjonen fra henne sa vel sitt......og fikk også endel nye opplysninger om andre sidesprang.

Da hun kom hjem var hennes eiendeler pakket pent i esker og satt i garagen til hennes foreldre :-)

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 8 jan. 2012 11:15

Må bare fortelle om dengang jeg fikk tilsendt et mms bilde av en erigert penis. Det skulle være til ei som heter Hanne, hilsen Geir;)
Jeg heter ikke Hanne:)

Skjult ID med pseudonym Tilla sø. 8 jan. 2012 11:29

Har ikke sendt noen veldig ikke noen, tror jeg... men fikk en litt trist en for noen år siden.. Det var ei jente som tydeligvis trodde hun sendte til kjæresten eller lignende. Hun sa masse blabla...og at hvis han ikke svarte på denne meldingen så anså hun det som slutt mellom dem... Jeg MÅTTE jo bare svare, og sa lykke til.... Tragisk om han ikke hadde fått den.... ;) Hun svarte ok, takk....

(mann 47 år fra Oslo) sø. 8 jan. 2012 11:50 Privat melding

Jeg fikk besøk av en kompis i Stockholm og skulle ønske ham hjertelig velkommen med en kameratslig sms. Akkurat da kom bussen , og jeg måtte legge mobilen i lomma før jeg rakk å sende meldinga. Istedet sendte mobilen meldinga på eget initiativ til det navnet som sto øverst på kontaktlista.
To minutter seinere kom følgende melding fra min daværende dirigentlærerinne: "Du, vad betyder Velkommen, gamle skinkerytter?". Husker ikke hva jeg svarte, men jeg ljugde ihvertfall så det rant av meg.

(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 8 jan. 2012 12:04 Privat melding

Fikk for første gang etter skilsmissen en hyggelig melding (etter en anstrengt start) fra eksen hvor han og Solveig (samboeren) ønsket god påske. Det var lett å se at det var en fellesmelding og jeg trodde det var fra en jeg datet litt (med samme fornavn som eksen), og tenkte "aha, der avslørte du deg din falske j..., du har dame". Og sendte en litt spydig melding tilbake hvor jeg skrev at jeg aldri hadde hørt om noen Solveig før.

Forholdet til eksen brukte litt tid på å tine opp igjen for å si det sånn.....