Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan sjekke gutter?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 2 nov. 2009 00:48

Hei

Jer er ei jente på 21 som ønsker å finne en koselig fyr. Når jeg er ute på byen, på fest eller møter en søt fyr i hverdagen så blir de rett og slett ikke interesserte i meg. Jeg smiler, jeg ler, jeg er hyggelig og blid. Jeg får ofte høre at jeg er søt, men jeg har noen kilo ekstra. Er det bare de som er årsaken til den manglende interessen? Jeg trives i utgangspunktet som jeg er, men må jeg virkelig gå ned i vekt? Før jeg la på meg hadde jeg ingen problemer med responsen.

Før dere fyrer løs med at det sikkert er mange kilo ekstra, så nei. Det er bare litt ekstra, ikke masse. Og jeg går heller ikke for de guttene som ser ut som om de kommer rett fra en undertøysreklame.

Skjult ID med pseudonym realisten ma. 2 nov. 2009 00:53

Hmm. For å være helt ærlig, så har det nok sikkert en god del med de par ekstra kiloene. Selv synes jeg det er en veldig stor turn-off med overvektige jenter, det skal veldig mye til for å kompensere for akkurat det. Så vil du ha skikkelig draget, så tror jeg ikke det er så dumt å ta av noen kilo og bli "normalt slank".

Sorry, men det er nå mine tanker.

Skjult ID ma. 2 nov. 2009 00:56

Jeg setter pris på at folk er ærlige. Jeg må vel bare endre meg da.

Skjult ID med pseudonym realisten ma. 2 nov. 2009 01:04

Ikke nødvendigvis. Det finnes mange gutter der ute som ikke er som meg.

Men, hvis du ønsker å ha skikkelig draget (noe du ikke MÅ ha for å være lykkelig), så er det nok ikke dumt å gjøre et forsøk

Skjult ID med pseudonym luringen ma. 2 nov. 2009 02:44

Personlig synes jeg jenter med litt former bare er stas. Jeg synes ikke du skal endre deg eller gå ned noen kilo for å tekkes den gemene hop.

Vær deg selv, fortsett med smilinga så vil du plutselig møte noen der ute.

Skjult ID med pseudonym Sorry ma. 2 nov. 2009 06:47

Jenter kan ha en egen evne til å undervurdere sin egen "overvekt". Sier ikke at det gjelder deg, men har datet "gjennomsnittlige" Damer som etter min oppfattning kvalifiserer til betegnelsen rimelig "smellfeit".
Når man i tillegg er ung og noen ser for inn i en lang fremtid med barn osv blir som regel aldri situasjonen bedre på sikt.
Jegsynes folk flest burde veie næring etter tæring bedre for å fremstå som mer atraktive. Om man nå har behov for å være nettopp det ;-)

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 2 nov. 2009 06:56

Luringen jeg synes ofte jenter med litt ekstra ikke har så mye former, formene forsvinner blant fettet, midjen og timeglassformen blir borte og aldri har forstått at de kan trøste seg med det. Og har aldri forstått hvorfor kvinnelig overvekt er så farlig? en kan sikkert skylde på treg metabolisme og stoffskifte, tabletter og sykdommer så lenge en vil men de fleste jenter ser friskere og penere ut uten 10-30kg ekstra kg. Store jenter har en tendens til å ha litt mørke tunge stemmer og har litt store kraftige hender osv osv.

Skjult ID med pseudonym Klimpre ma. 2 nov. 2009 07:31

Vi var jo innom samme problemstilling i puppetråden. For meg er det sånn at om jeg liker personen er ikke utseendet det som teller.

Også for meg er det sånn at den første kontakten kanskje blir lettere om man ser bra ut, men i det lange løp er det nok neppe kiloene som teller.

Så er det jo sånn at mange som ser bra ut, har "idealkropp" etc kan velge mer fritt, og derfor ofte blir mer kresne, og spesielt når de er unge vil de ofte ha preferanser til hvilke "hylle" de skal velge på, men med årene får de mer erfaring, og skjønner at lykken ikke ligger i utseendet, hverken hos seg selv eller hos partneren.

Skjult ID med pseudonym Mofo ma. 2 nov. 2009 10:11

Hva synes du om en gutt med ekstra kilo da? :)

Skjult ID med pseudonym Borgersen ma. 2 nov. 2009 12:57

Hallo, ikke hør på det realisten sier...årsaken er nok bare mangel på interesse fra de du snakker med og har ingenting med deg å gjøre.

Skjult ID med pseudonym seriøs ma. 2 nov. 2009 14:52

@TS

Det viktigste er at du trives med deg selv som du er og hvis du gjør det med noen få ekstra kilo så har du ikke truffet menn for deg. Du sier selv at du ikke er ute etter en fyr som er veldig fit, og en helt normal fyr. De fleste gutta er det og enkelte av de har også noen ekstra kilo selv om de fornekter det. Så dette går begge veier uavhengig av kjønn. Man bør nok være ærlig på det og legge ut oppdaterte bilder. Et tips ikke hør på alle menn når det kommer til det å bedømme om du er overvektig eller ikke. Min erfaring er at det ofte er menn som ikke er så slanke selv som stiller de strengeste kravene til dama. Noen unntak finnes det, men de gutta som tar vare på kroppen sin og er flotte vil helst ha damer med former. Da tenker ikke jeg på at man er kraftig overvektig, men normalt slank med former.

@jens

Det er mulig du vet hva en timeglassfigur er, men det betyr ikke at det kun er de som har den fasongen som har former. Det er faktisk ikke så mange damer som har den fasongen, men de kan ha former selv med en pærefasong m.m. Helt enig at en timeglassfigur er ikke fint når man er kraftig overvektig. Dette vet jeg selv fordi jeg har hatt noen ekstra kilo tidligere. Timeglassfiguren kommer beste frem når man er normalt slank. Jeg vet at når jeg i en periode var for slank/tynn så mistet jeg formene det var heller ikke pent.

Skjult ID med pseudonym bollemkrem ma. 2 nov. 2009 15:11

Har ingen problemer med responsen enda jeg har noen kg ekstra jeg, så tror nok ikke det er det det står på. Men det merkes fort om du er usikker på deg selv, og det er ikke attraktivt..

Skjult ID med pseudonym Voksen ma. 2 nov. 2009 15:13

Kjære deg som startet denne tråden:

For all del - ikke ofre deg for andres trangsynthet ! Det er såklart ikke på byen du først og fremst finner en kjæreste, selvom det går kanskje 1 prosent av gangene. De som er på byen er ofte ute etter et ligg, mens du skriver her at du er ute etter å få drag på noen som kan bli interessert i deg . Det vil si i deg som person, som den du er.

Derfor skal du ikke først gå ned i vekt for å tilfredsstille gutters blikk på byen.

Du skal være deg selv, starte en samtale med en god mann som ser "litt lenger" enn sin egen nesetipp, som ønsker seg akkurat det samme som deg.

Og du skal være stolt over deg selv, over den du er - fordi da tiltrekker du deg akkurat den rette !

Du skal også kunne gå kledd som du vil, være den du er, si det du vil, og snakke med de som du vil. Men ett tips kan jeg rådgi: KIKK LITT I HJØRNENE - ikke bare de som viser seg frem og kikker på alle jenter - KIKK TIL HJØRNENE - kanskje du ser en gutt som er litt sjenert men som er midt i blinken nettopp fordi han ikke har den holdningen der!

Mitt tips fungerer , men du må tørre.

Skjult ID ma. 2 nov. 2009 15:21

Hei igjen

Takk for at dere gidder å svare meg :)

Jeg vet at det er mange forskjellige meninger der ute. Men på et sted som dette er det kanskje utseendet først også tar man en titt på de andre tingene?

Jeg tror ikke problemet er hvordan jeg ser meg selv, eller at jeg "overser" de ekstra kiloene jeg har, for det gjør jeg ikke. Og jeg tror neppe noen ville kalle meg feit. Hvis man ser på min BMI for eksempel så ligger den rett over grensen til normalvekt, for jeg veier meg fremdeles, jeg unngår ikke speil og jeg går innover i livet (bare så det er sagt).

Til et annet spørsmål over her, hva jeg synes om menn som har litt ekstra? Jeg klikker meg ikke videre når jeg ser at han har noen kilo for mye. Men så ville jeg sikkert gjort det hvis han var så stor at det ble et slags "hinder" i hverdagen. At han ikke kunne være aktiv med meg lengre.

Til de som ikke har noe imot ei jente med former, skriver dere helst til de tynne jentene? eller til de med noen kilo ekstra?

Det hadde nesten vært litt spennende å se hva som skjedde hvis jeg gikk ned noen kilo...

Skjult ID med pseudonym Voksen ma. 2 nov. 2009 15:45

"Det hadde nesten vært litt spennende å se hva som skjedde hvis jeg gikk ned noen kilo..."

- for all del, IKKE gjør dette bare for at MENN skal se deg !!!! gjør det isåfall KUN for din egen del.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 2 nov. 2009 16:12

ts du må nok ikke henge deg for mye opp i de kiloene.mulig du hadde hatt bedre sjans på menn om du var slankere,men det er jo ikke det man er ute etter?
jeg vet om flere kraftig overvektige,som har funnet seg både slanke,kjekke og skikkelige mannfolk.. man må bare ta tiden til hjelp:-)
du er "bare" 21,har god tid å lete enda:-)
bare se alle slanke jenter her inne,de er like single som oss runde;-)

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ ma. 2 nov. 2009 16:23

Hei!
Jeg tror du heller bør spør: Hvordan kjekke gutter kan oppdage meg :o)

Nå kommer jeg rett fra BMI test (på nettet) og fikk til svar at:

Height: 1.77 meters
Weight: 82 kilograms

Your BMI is 26.2, indicating your weight is in the Overweight category for adults of your height.

Jeg er nesten fri for kosehåndtak, og kan se at det er "noe" under magehuden (vaskebrettet er lett skjult).
Ikke har jeg pupper heller, da villle jeg fort sprette opp noen tall til ...

Skriv til de som frister deg! Sats på at de er ærlige når de har beskrevet egen tilstand, og bestem deg for hva du vil de(n) gangen(e) det er åpenbare feil ute og går. ...

Det er vel noe av årsaken til at nettdating(?) er så vanskelig. Møter jo ikke noen her, bare snakker/skriver med de.

Men for meg er det viktigste at det finnes snev av ærlighet.
Er du syltynn så ikke påstå at du har DD :) er du skalla så si det (vis det...) Røyker du så røyker du!

Alle danner seg et bilde utfra den begrensede informasjonen som er gitt, kan bli vanskelig å godta store avvik.
Ikke fordi det ikke er tiltrekkende, men blir alltid sittende med en liten tvil hele første daten ;)

Så: Ser du en flott fyr, gi han et lite hint. (men ikke alle på engang nå da hehe).
(hmmm det var en god ide forresten.. oi hun var fin. Eh snakkes, må gjøre noe viktig her .. )

Skjult ID med pseudonym Jens ma. 2 nov. 2009 16:59

Jeg skjønner ikke hvorfor det er så farlig for en jente som er overvektig og si til seg selv, nei nå skal jeg miste litt vekt og kose meg underveis, få mer energi og leve littegranne sunnere.

Hvorfor skal det være så farlig? er hun ikke seg selv? kan ikke mennesker forandre seg?

Har 3 runde jentevenner som alle er på sukker, og når de sitter forann sukker sier de "æsj se på han der, hahaha se på han har nesten ikke hår på hodet eller han der er jo minst 40"...men om jeg spør dem hvorfor ikke bare roe ned kostholdet litt og være slank og ung og sprek, istedenfor å gjøre deg selv gammel og tung i 20årene? Da er det krise, da skal de aldri prate til meg igjen og jeg er verdens slemmeste.

Skjult ID med pseudonym klorin ma. 2 nov. 2009 20:06

Det kan vere lurt å ha litt spekk på kroppen i tilfelle vintern blir lang,,,

Skjult ID med pseudonym Never Ever ma. 2 nov. 2009 21:49

Like barn leker best... Jeg synes ikke det er noe problem med jenter som er gjennomsnittlige, men da i ordets opprinnelige betydning ikke 15-25 kilo over idealvekt... Jeg foretrekker slanke jenter og de får nok lettere min oppmerskomhet. Siden skal vi være ærlige utsende teller mye på førsteinntrykket. Og det er jo gjerne det eneste man har å gå etter om man akkurat traff hverandre. Derfor bør man nok gjøre noe med det om man er i 20årene og har "noen kilo for mye". Det _vil_ øke sjansene dine, det er jeg overbevist om. (Eller så kan det selvsagt henne at jeg, samt alle mine venner, lever i en bobble og ikke har kontakt med virkeligheten og egentlig foretrekker lubbene jenter. Jeg tviler på det).

Jeg har bod i kollektiv med ei som var ganske så lubben det året jeg flyttet inn. Og vel, det var nok ganske magert på kjærlighetsfronten for å si det slik. Hun startet å trene (gå laaange turer) og iløpet av et halvt år var hun mange kilo lettere og hadde det nok også absolutt artigere på byen pga økt oppmerksomhet fra gutta... Jeg tror ikke hun angret på at hun tok tak i livet sitt.

Personlig tenker jeg i allefall når jeg møter lubbene jenter at de ikke tar ansvar for livet sitt og den overvekten sannsynligvis bare skylles en livsstil som ikke er forenelig med min egen. Dermed er utgangspunket at jeg ikke er intressert. Om jeg hadde vært overvektig selv hadde jeg kanskje ikke vektlagt det noe særlig pga vi nok gjerne hadde hatt en likere livsstil. (men selv overvektige gutter pleier å like litt "lettere" jenter...)

Det er selvsagt ikke all overvekt som skyldes livsstil, men mesteparten er det. Kan man gjøre noe med det bør man. I tillegg til større oppmerksomhet fra gutta kommer det jo en gigantisk helseeffekt med på kjøpet. Grei bonus.

Skjult ID med pseudonym Never Ever ma. 2 nov. 2009 21:56

Forøvrig håper jeg dere ikke missforstår meg slik at jeg mener dere skal være noen dere ikke er. Jeg mener bare at om du selv er rede til å legge om livsstilen for å gå ned i vekt bør du gjøre det. Og det vil helt sikkert øke dine totale sjanser. Jeg mener noen gutter synes det ikke er så farlig med de ekstra kiloene. Og for noen (slike som meg) spiller det en rolle. Men antallet som synes det teller meget positivt at man har noen kilo ekstra er forsvinnende liten. Dermed vil det å gå fra overvektig til gjennomsnittlig definitivt øke "poolen" med potensielle partnere...

Skjult ID med pseudonym barelurte ma. 2 nov. 2009 22:09

Skal man da tolke det som at gjennomsnittlig heller ikke er bra nok, men man må være tynn og veltrent i tillegg?

Og etter å ha lest dette må jeg bare spørre, hva om man har fin kropp, men ser mindre pen ut i ansiktet? Hva teller mest? Ansikt eller kropp?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 22:24

TS:

Jeg har ikke lest alle innleggene her, jeg fikk bare lyst til å svare alikevel. Det var en eller annen filosof som en eller annen gang skrev at ungdommelighet burde vært forbehold de som i ferd med å bli gamle, for de er de eneste som er i stand til å virkelig sette pris på det. Og du TS vil antageligvis skjønne hva som er tanken bak et slikt utsagn når du også bikker over 40 år.
Som ei på 45 år så synes jeg alle unge mennensker er utrolig vakre, og kanskje spesielt jenter som lar seg ha noen ekstra kilo, jeg synes det er vakkert.

Du er ung, fresh og vakker i mine øyne og det er bare så innmari dumt at ikke alle på din alder ser det samme som meg! Alle unge mennesker er i mine øyne veldig vakre å se på :-)

Du kan godt fortsette å fokusere på utseendet ditt, og lure på om du er for tykk eller ikke. Men så vidt jeg husker fra den tiden, så gjaldt det vel så mye å være en kul og populær jente i tillegg, og ikke så mye om hvordan kroppen så ut.
Jeg vet ikke hvorfor du ikke får så mye respons fra guttene akkurat nå, men jeg vil tippe at det vil funke bedre for deg å booste selvtillitten din, enn å gå ned i vekt.
Ellers så husker jeg jo også at det var en vanskelig greie det å få oppmerksomheten fra gutta i den tiden, fordi "gutta" var bare en veldig liten klikk av kule gutter som turde å ta kontakt med jentene.
Godt mulig at noen sminketips og tur hos frisøren samt å tørre å tro på deg selv vil gjøre susen?

Jeg ønsker deg uansett masse lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym LB ma. 2 nov. 2009 22:43

@ Barelurte, Det er sikkert individuelt, men for meg er nok det kroppen.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 2 nov. 2009 22:45 Privat melding

Hva er idialvekt? hvor mye er det ?
for meg som er 162 cm høy ... hva er idialvekten min ?
(må vite hvor mange kilo jeg er over .. hahahaha)

@TS
Tror nok at mange kjekke menn på din alder vil like deg akkurat som du er .. selv om mange vil ha noen som er slankere.
Det som er viktig er at du trives i din egen kropp... Gjør du det skal du ikke forandre på noe .. det er ikke sikkert du blir like fornøyd om du blir noen kg lettere... :o)

Lykke til :o))

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 2 nov. 2009 22:46

For min del er ansiktet viktigst, selv om jeg vel ville hatt problemer med å finne en Elisabeth Granneman sexy selv om hun hadde hatt et lekkert ansikt.

Skjult ID med pseudonym jantore78 ti. 3 nov. 2009 00:54

@TS

Hva er overvekt egentlig. Jeg fikk en BMI på 32,2 noe som er kraftig overvekt. Ja jeg har litt for mye polstring, men jeg er godt trent og har mye muskler. Muskler feks veier mye mere en fett. Er en som jeg trener sammen med som har en fett prosent på 2% og veier like mye som meg. Vi er like høye og han bare ler av feks BMI tall.

Jeg tror at det med å se hvor mye man veier blir feil. Se heller på hvordan kroppen din ser ut. Er den pløsete, har du mye fett? Ikke tenk på vekta, det går ann å veie mye selv om man er trent :) Og det skader aldri å trene, man føler seg mye bedere. Kroppen forbrenner mere, og man får mere energi. Og jeg synes det er en deilig følelse når man er ferdig med treninga og man har litt vondt fordi man har presset kroppen litt.

Og en annen ting, jenter med litt former er bare sexy :) Give me Jennifer Lopez any day :)

Skjult ID med pseudonym Never Ever ti. 3 nov. 2009 02:35

jantore78 jeg tror ikke ei som ser ut som Jennifer Lopez vil si at hun har "et par kilo ekstra" eller litt ekstra former. I såfall har man (i mine øyne) et særdeles skrudd syn. Hun har vel mer det man kaller en ideal-kropp...

Smily:o) jeg er grunnen litt enig med deg. Det er ikke sikkert man blir mer fornøyd med å være noen kilo lettere. Lykken er ikke en idealkropp eller noe sånt. For meg (og for sikkert veldig mange andre) er lykken og kunne elske noen og være helt sikker på å bli elsket tilbake.

Men man elsker ikke noen man ikke enda har møtt. Når trådstarter spør om det er større sjanse for at "noen" viser interesse for henne om hun var noen kilo lettere så ville det være uærlig å svare noe annet en ja. Da selvsagt forutsatt at man faktisk har noen kilo ekstra å ta av... ;)

Så da spørrs det om man vil det selv. Vil man potensielt øke sjansene sine ved å trene litt mer og miste de ekstra kiloene. Eller er man fornøyd med tingenes tilstand? Om de ekstra kiloene er noe som går ut over selvtillittten er det en nobrainer. Det er ganske lite som er viktigere en selvtillitt. Så vis du "fjerner" dette selvtillitts problemet så vil man kanskje få dobbel effekt?

@barelurte jeg har virkelig ikke sagt at noen ikke er bra nok, ikke putt ord i munnen min. Jeg har bare sagt at jeg lettere fatter interesse for jenter som er gjennomsnittlige eller slanke. Og jeg fatter nok raskere interesse for en pen slank jente en ei gjennomsnittlig en. Men selv om jeg raskere gir resons til en slank jente har det ca ingenting å si for utfallet. Jeg liker ikke dem nødvendigivis bedre, men førsteintrykket mitt var bedre.

... Dermed kan det jo godt tenkes at jeg går glipp av drømmedama pga jeg heller ble sittene å prate med hennes litt slankere medsøster som jeg bare fant passe intressant. Men den risikoen er jeg villig til å ta. Det vil overraske meg om ikke andre er villige til å ta samme risiko.