Alle innlegg Sukkerforum

Ødelegger man om man svarer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stigen ma. 2 nov. 2009 18:40

Her er en typisk sukker situasjon: Jeg brevveksler med noen jenter jeg er sånn passe interessert i. De er helt okay, men vekker ikke noen store følelser, iallefall ikke på profilstadiet. SÅ ramler det inn en mail fra en skikkelig hottie, woohoo! Vi brevveksler og utveksler MSN og jeg får nr og vi snakker om å møtes. Hun sletter profilen sin og blir borte uten å gi lyd fra seg. Jaja, typisk det skjer ganske ofte.

Men her er greia: Jeg overså meldingene fra disse andre jentene som igrunn, om jeg skal være helt ærlig, er mer på mitt nivå enn hun som tok meg med storm. Så hennes inblanding, som jeg mistenker var fyrt opp av ren kjedsomhet og oppmerksomhetsjag, ødela litt for de andre potensielle datene mine. Altså, jeg var hunden som prøvde å ta det store flotte beinet som reflektertes i dammen og mista mitt eget.

Jeg tenkte da i ettertid, hva med de gangene jeg svarer jenter jeg egentlig veit at jeg ikke er så keen på? Blir de da så opptatte av meg at de dropper kontakten med menn som kanskje passer bedre for dem? Hadde det vært bedre å ikke svart? Eller å gi en klar beskjed med en gang om at de ikke passer meg?

For, jeg tror det er mange av oss som sitter og svarer høflig på meldinger fra folk man egentlig ikke er keene på. Får dette ringvirkninger som påvirker flere?

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 2 nov. 2009 18:50 Privat melding

Om du er fullstendig uintressert så ;ja , det er bedre å ikke svare (helst gi et avslag) Det er jo andres følelser det er snakk om her og det er stygt å gi falske forhåpninger til noen... MEN .. om det er noen du er usikker på .. kanskje kan være ei grei jente å bli kjent med ..det kan jo hende hun er litt finere i virkeligheten (som de fleste er ) da bør du jo svare ... og får du ei melding fra ei strøken dame så er ikke det noen grunn til å ikke svare de andre.... det kan jo hende at du gikk på date med denne flotte jenta og så var det ikke noe alikevel.
Lykke til !! :o)

Skjult ID med pseudonym Mann31 ma. 2 nov. 2009 18:56

Dette har skjedd meg mange ganger også:) Borte vekk etter at man har skrevet 10 lange mail. Du kan jo regne med at de fineste damene her inne snakker med 10 forskjellige menn tipper jeg. Jeg har følt det litt sånn når de damene har svart. Korte svar som ikke har noen spørsmål gidder jeg ikke å svare på lenger. Bedre faktisk å gå litt ned på skalaen. Det er også der man finner de virkelig bra damene tror jeg da:)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 19:01

Jeg kan nok komme til å miste litt fokus på de jeg allerede har kontakt med, dersom det kommer en ny en som fullstendig bergtar meg. Men som deg, så er jeg også obs på det, så jeg kutter ikke kontakten med den eller de jeg allerede har kontakt med. Jeg har is i magen og erfaringen min sier at de som bergtar meg veldig via bilde, profil og mail enda ikke har vist seg å gi full uttelling når man først treffes.

Men et tips kan jo være å ikke slippe alt annet du har i hendene (eller tastefingrene) i det øyeblikket du blir lykkelig blåst over ende av en ny kontakt :-)

Synes ikke du skal droppe kontakten med en gang dersom du har kontakt med ei du kanskje ikke er så keen på. Det er lov å sende en del meldinger fram og tilbake for å prøve å finne ut om man kanskje kan bli mer interessert etterhvert :-)

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 2 nov. 2009 19:02

Du kan nok ikke tilskrive henne at du ikke svarte andre jenter, når du skrev med hottie'en.
I mine øyne, så ødela du for deg selv da du valgte å eksklusivt maile med en ukjent hottie.
Husk du er ikke "utro", "drittsekk" el.l. om du mailer med flere jenter (som du faktisk ikke kjenner) samtidig.

Selv velger jeg å ikke svare de som kommer med "copy paste" mailer og de som ikke har selvinnsikt.
Et av problemene når man svarer høflig, er at motparten da kan tro at du "er interessert".
Og så sitter du i en situasjon du helst ville unngå.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 2 nov. 2009 19:09

Skal ikke påstå at det er lett, men i hvert fall når jeg er i dialog med ei interessant dame, så prøver jeg å holde meg til henne. Erfaringsmessig opplever jeg at det er vanskelig å sjonglere i lengden.