Alle innlegg Sukkerforum

Hvor forfengelige er vi vanlige A4 kvinner egentlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 18:42

Jeg tror jeg har vært en ganske så grå mus det siste halvannet året uten å egentlig bry meg så alt for mye om å se bra ut.
Jeg har lagt på den vanlige hverdagssminken min uten særlig motivasjon og uten å helt vite om det egentlig passer for meg. Og jeg har pleiet mitt bittelitt gråsprengte hår, og tenkt at håret er i hvertfall sunt, siden det er mange år siden sist jeg lot en frisør farge det ;-)

Men dette forandret seg kraftig etter jeg endelig begynte å trene regelmessig igjen.

Kroppen føltes endelig sterk og sprek ut igjen, og jeg kjente motivasjonen komme for å prøve å se ut som mitt beste også!
Siden tidligere frisøropplevelser har vært så ymse, så sørget jeg for å ordne håret mitt på en dyr, men anerkjent frisørsalong. Jeg har fått fransk manekyr på neglene mine, og har begynt å gjøre det selv med fint resultat. Jeg har planer om å bestelle en time hos noen for å få tips og veiledning i hvordan legge en hverdagssminke som funker for mine farger og alderen min, og jeg kommer til å bleke tennene mine samtidig som jeg tar min siste sigarett ( da skaper det også en ganske naturlig røykesluttdato)
:-)
Og jeg skulle inderlig ønske at jeg hadde en økonomi som var bra nok til at at jeg kunne handle inn akkurat de klærne jeg kunne tenke meg... men her strander det litt...

Hvor forfengelige er dere andre kvinner her inne?
Dere menn også, selvsagt, dersom dere ønsker å slenge dere på.
:-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 2 nov. 2009 19:00

He he frøkna... Her mener jeg en av fordelene med å være dame dukker opp. Jeg har hatt lange løse negler og vipper og linser i mitt liv. Forfenglighet er jo gøy, men kan være både dyrt og arbeidskrevdende. Nå kan jeg heldivis gå på butikken og i fjellet uten sminke og er glad for det. Kjenner igjen at det kan gå litt i perioder, men er samtidig av den bestemte mening at målet er en standard som ikke svinger avhengig av om man har et godt øye til noen.
Et tips på tampen : www.visage.no har mye dyktige folk for veileding.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 19:16

mandu:
Takk for tips!! Har enda ikke funnet ut hvor jeg skal gå for å få virkelig bra veiledning. Ei venninne har et tips, og nå har jeg et til :-)

Jeg er ellers veldig opptatt av at alt skal se heeelt naturlig ut, og at det helst ikke skal synes hverken at jeg har farget håret, tatt manekyr eller sminket meg, og hvordan jeg kler meg skal heller ikke være tatt ut av en motekatalog, det skal helst bare se heelt naturlig men bra ut alt alt sammen ;-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 2 nov. 2009 19:28

visage ligger ved jungstorget. De som arbeider der er utdannet makeupartister og er ikke sånne skumle damer som på glassmagasinet som skal selge deg mest mulig monster ting. Det er en av fagbutikkene for folk som holder på med denslags. Hvis man er ordentlig idiot som sånn meg bør man kjøpe boken til bobby brown på tanum.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 2 nov. 2009 19:58

Spør du meg, kan enkelte på glassmagasinet også sine ting uten at de kaster sminke etter deg.
Prøv Mac på hjørnet f.eks. Relativet rimelig, men samtdig drøy sminke - her får du både gode råd og mye for pengene.
Her kan du også hyre en makeup-artist om du ønsker det.

Stadig flere sverger til merket Glo. Dette selges kun på utvalgte steder, eks. frisørsalonger og hudpleiesalonger. Prøv Dugg og Beths.

Når du spør hvor forfengelig jeg er? Ikke så forfengelig, tror jeg :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 2 nov. 2009 19:59

Men hva med spm: Hvor forfenglig er A4 kvinne og vil vi snakke om det når det er guttelus i området?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 2 nov. 2009 20:01

Hvorfor skulle vi ikke det, mandu76? Vi er da som vi er? :-)

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 2 nov. 2009 20:04

Tsja... vi er jo som vi er -men jeg kommer hvertfall i ulike utgaver : )

Skjult ID med pseudonym Z ma. 2 nov. 2009 20:08

ja, men har du noe imot at folk ser disse ulike utgavene da, mandu? Er det skummelt å f.eks snakke om forfengelighet blant menn? :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 20:12

mandu:

Takk igjen, jeg skal sjekke de ut :-)
Jeg skjønner dette med guttelus, er det liksom morsomt å si på et åpent forum at vi er forfengelige? Vi vil jo helst være naturlig fresh hele gjengen og holde munn om alt vi gjør og hvor mye det koster for holde oss naturlig fresh? ;-)

Z:
Skal sjekke ut tipsene dine! Takk!

Skjult ID med pseudonym mandu76 ma. 2 nov. 2009 20:13

Det kommer vel helst ann på hvilke sider av forfengligheten man skal snakke om ; ) Dame av den mest elegante klasse skal vel helst ta seg ut uten anstrengelse.... det er nok utgaver av meg jeg liker bedre å vise frem enn andre, men jeg kan nok stå til rette for alle tror jeg.

Skjult ID med pseudonym suk ma. 2 nov. 2009 23:21

@frøkna, jeg kan gi deg noe enkle råd, uten at det koster det ett øre..

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 2 nov. 2009 23:32

suk:

kom med råd, du, om du vil, så lenge du ser at de ikke var råd jeg egentlig var ute etter, men heller en meningsutveksling :-)