Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym TheBlob on. 4 nov. 2009 22:51

Gjør bart en mann mer aktuell som one night stand?

Bakgrunnen for spørsmålet mitt er noe en kamerat av meg opplevde for ikke lenge siden. Han var en ivrig nettsjekker en periode, og i jakten på den store kjærligheten gjorde han seg erfaringer med en rekke kvinner fra nettet. Over et års tid havnet han vel til sengs med 10 damer eller så. Dette skjedde stort sett etter to til tre dater, middag, inkl alkohol osv.

På et tidspunkt inngikk han et veddemål, og taperen av veddemålet måtte anlegge bart og bære denne i 6 uker. Han bekymret seg en del for dette, da han umulig kunne se for seg at det ville bli noe på han mens han gikk med bart. Som han fryktet, så tapte han veddemålet, og som den hedersmann han er så anla han bart som avtalt. Her kunne han lagt inn årene med tanke på datingen, men han lot det stå til. Og til sin store forbauselsese så fikk han damene nå til sengs den første kvelden. Dette skjedde 3 ganger på rappen i disse 6 ukene.

Vi har tenkt en del på dette men ikke helt klart å komme frem til et godt svar. Kanskje vi kan få noen interessante/morsomme teorier herfra?

Skjult ID med pseudonym s on. 4 nov. 2009 22:52

De' bli' itj nå' fart ut'n bart.

Skjult ID med pseudonym tralala on. 4 nov. 2009 22:56

Bart er ikke min greie, så har ikke peiling.

Skjult ID med pseudonym pusen on. 4 nov. 2009 22:57

Keffer har du bart???

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 4 nov. 2009 22:59

Nope, bart er nok turnoff delux.

Skjult ID med pseudonym y on. 4 nov. 2009 22:59

Hva pokker skal den barten være der for ?

Skjult ID med pseudonym Hel mann on. 4 nov. 2009 23:00

Uten bart er jo ikke mannen fullstendig.

Skjult ID med pseudonym Deedee on. 4 nov. 2009 23:15

Enig med VIPS! Bart er turn off. Ja, ansiktshår generellt...

Skjult ID med pseudonym hurragutt on. 4 nov. 2009 23:16

Bor dere i Trøndelag TheBlob? Tipper det forklarer en hel del :)

Skjult ID med pseudonym fed-up on. 4 nov. 2009 23:33

Ha ha ha TheBlob! Interesting! Medlidenhets-sex? PS! Tror mandu76 savner dere "pro-gutter" i sjekkartist-tråden, eller hva mandu?

Skjult ID med pseudonym .... to. 5 nov. 2009 00:29

Han kompisen din må være utrolig kjekk hvis han slapp unna med bart! Kommer jo også litt an på hvordan den var anlagt... Stil ala Adam Malysz er sjelden norske damers favoritt...

Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 00:56

Personlig kan jeg ikke fordra bart, men det er nok noen som kan komme unna med en veldig kort barbert en hvis alle de andre egenskapene er tilstede.

Tror denne heldige mannen her på toppen som fikk damene i seng bare var heldig å treffe på 3 sex lysten damer tilfeldigvis etterhverandre.

Kvinner har jo drifter også =o)

(mann 39 år fra Oslo) to. 5 nov. 2009 01:02 Privat melding

Vel, vel, gutter, her er løsningen for å få fatt i damene :D

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7428

Skjult ID med pseudonym Lime to. 5 nov. 2009 01:04

@Paperboy hahahahahaha;P

Skjult ID med pseudonym ho-der to. 5 nov. 2009 11:42

Si meg er det bare å få damene til sengs som interesserer dere gutter/menn?? Det forklarer jo en del om tilstanden her inne på sukker.

Skjult ID med pseudonym .... to. 5 nov. 2009 13:32

Tror man ikke blir særlig god i senga av å ha mange partnere nei! Særlig ikke når det blir med den ene gangen. Tror neppe man får tilfredsstillt dama hvis man ikke kjenner hverandre. Men her er vel heller ikke målet å tilfredsstille dama virker det som...

Skjult ID med pseudonym bøh to. 5 nov. 2009 16:32

Når han turde møte opp på date med en idiotisk bart og ellers var normal viser dette guts og selvsikkerhet. Forunderlig nok tenner veldig mange kvinner på det uansett hvor idiotisk fyren er eller om han ser ut som nøkken.
@yourX. Kvinner tenner jo på vellykkethet og mandighet. Dette har ofte sammenheng med at mannen har sex med mange. Slutt for guds skyld å være så naive og ikke tro dette også gjelder den kjekkasen akkurat DU møter på. Tror dessuten egenskapene i senga teller lite om mannen er populær nok blant andre kvinner.

Skjult ID med pseudonym mandu76 to. 5 nov. 2009 18:35

Var det ikke en sang en gang om herrer med bart? Men det var lenge siden. Før Fabian Stang. Men en kan jo ikke se bort i fra at damene hadde blitt imponert over noen som kunne bære nickers med selvtillitt heller.
Du har fått det for deg at jeg heier på pro gutta fed up. Bartemannen her beskrives jo som en tufs. Folk som må ha tre dater før de får et ligg har vel uansett ikke noe å skryte av ;)
Støtter yourX og .... i denne.

(mann 46 år fra Buskerud) to. 5 nov. 2009 21:11 Privat melding

Hvorfor nøye seg med en liten bart?

Skjult ID med pseudonym TheBlob to. 5 nov. 2009 22:57

@skjut ID
Dette var en skarp og velfrisert bart, ingen løs fjoner i alle rettninger. Han var nok mer "the pimp" enn tjekisk hoppfenomen. Om han er superkjekk vet jeg ikke, men han hadde en veldig god periode det året, og så usedvanlig sharp ut. Trente jevnlig og hadde en del suksess på ulike områder, så det skinte nok igjennom. Han jobber riktignok på et offentlig kontor, så det er et ekstra morsomt element har, saksbehandler om dagen, Casanova om kvelden:)

@hurragutt
Dette var i Oslo. Han er riktignok vestlending, med til tider uforståelig dialekt fra langt inne i en fjord, men det foregikk stort sett rundt omkring grunerløkka.

@hoder
Som jeg skrev så var han ute etter den store kjærligheten, men det er jo lov til å ha det litt moro å mens man leter, og ikke hjelper det å sitte hjemme ensom og alene heller. Han traff også en dame til slutt som han har vært sammen med et års tid.

@yourx
Mitt inntrykk, ut fra samtaler, er at han er mer enn gjennomsnittlig kapabel sexuelt sett. Han er en av veldig få menn jeg synes det er interessant å snakke om sex med.

@bøh
Du er inne på noe viktig der. Å tørre å skille seg litt ut og ikke være konform i et og alt signaliserer nok selvtillit. I tillegg så vurderer jo kvinner også hva de skal bruke ulike menn til, og med barten så flyttet han seg nok litt fra kjærestegutt kategorien og over i "pule nå" kategorien.

@sant
TIlfeldigheter spiller altid en rolle. Av praktiske årsaker er det feks lettere for de fleste å få noe til å skje om det er en fridag dagen etter daten, enn om det er mitt i uka.

@mandu
Hva mener du med at han beskriver som en tufs? Det var ihvertfall ikke min mening, og dette er bare en morsom historie som vi har ledd mye av, på en lite selvhøytidlig måte. Nå har det vel bare skjedd tre, fire ganger for min del at det blir noe på første date, så jeg scorer nok ikke så høyt hos deg alikevel:(

Til opplysning så er denne karen ikke en PUA, og har aldri vært involvert i det miljøet.