Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 00:33

Jeg sitter her og undrer litt på de som ikke leser meldingene de får.

Hva slags mennesker er det om ikke leser en mail de har fått via et dating nettside som dette?. Hele poenget med å væe her er jo for å få gode venner el kjæreste og bak den ene mailen kan jo mr right el miss perfect hjemme seg.

Så hva får folk til å bare la være å lese mailen???

Personlig har jeg ikke sjans til å la vær å lese. Jeg er alt for nyskjerrig av meg.

Var innom mailen min nå og så at to mailer jeg har sendt står som ulest, mens begge disse to guttene er online for øyeblikket. Det er også en god stund siden jeg sendte begge disse to mailen såå kan det være sånn at noen får så mange mailer at de ikke har tid å skum lese igjennom en gang.

Jeg må innrømme at jeg beundrer den styrken disse menneskene må¨ha. De kan iallefall ikke være av den nyskjerrige typen som meg selv.

Bare sitter her å undrer...........

Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 00:34

hjemme seg skulle da stå som gjemme seg. usj

Skjult ID med pseudonym Lime to. 5 nov. 2009 00:35

Kan det være en mulighet at de ikke har lagt merke til mailene da? Jeg har alltid flere sider oppe samtidig, sitter ikke kun på sukker selvom jeg er pålogget her omtrent hele tiden

Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 00:39

klart alt e rjo mulig men syns det virker lite sannsynlig siden det er 2 uker siden de ble sendt

men for all del alt er jo mulig

utrolig selvdisiplin iallefall hvis de har sett at det er mail liggende å vente. Personlig mening det da, hahhah er utrolig nyskjerrig av meg .....så

Skjult ID med pseudonym Lime to. 5 nov. 2009 00:43

En annen mulighet som ikke er så hyggelig er jo det at de kan ha slettet mailen fra deg uten å ha lest den, da vil den vel bli stående som ulest;)

Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 00:50

Hmm tja det kan jo såklart være fult mulig, ikke tenkt på.

Hmm kanskje de rett og slett ikke er så beundringsverdie likevel og ikke har nerver av stål, men rett og slett bare har slettet det.

forklarer jo egentlig veldig mye for jeg tklarer ikke foretsille meg at noen har viljestyrke nok til å la en uåpnet post ligge i posthyllen i 2 uker uten å i det hele tattt kikke på den. Nyskjerrigheten må jo til slutt ta overhånd el...........

Skjult ID med pseudonym Lime to. 5 nov. 2009 00:54

Jeg veit jeg aldri hadde klart åla mail vente i 2 uker hvertfall;)

Skjult ID med pseudonym poppi to. 5 nov. 2009 02:33

Hvem klarer å slette meldinger uten å lese de? DET lurer jeg på.... Måtte vært en melding jeg så var stygg? Men alikevel hadde jeg måttet ta en titt...

Skjult ID med pseudonym ho-der to. 5 nov. 2009 09:31

Helt enig med TS, hvordan er det mulig å ikke lese mailen sin. Veldig rart spør du meg, hva gjør de her inne da? Så har du de som leser mailen men ikke ser på profilen og svarer?? Og de som hverken leser mailen ell ser på profilen, hvordan kan de da vite hvordan mailskriver er da??

Skjult ID med pseudonym vannlilje to. 5 nov. 2009 10:31

Dette skjedde nylig meg.
Jeg sendte en hyggelig melding til en profil, med komplimenter. Fikk svar, men vedkommende har ikke sjekket ut min profil. Barer takket høflig, og det er jo bra da. Jeg er altfor nysgjerrig til ikke å lese profilene jeg får melding av, selv om de har bilde som jeg umiddelbart ikke tiltrekkes av.

Skjult ID med pseudonym sant to. 5 nov. 2009 14:09

Du til noe du sa Yourx. Hmm jeg hadde netopp en litt merkelig episode om tror jammen meg jeg har vært for lenge ute av gamet for jeg skjønner ikke et skit.
En fyr jeg hadde satt et gult hjerte på. Han responderte. Sendet en fem/ seks mailer frem og tilbake til hverandre i går kveld.
matchen var på 94
han hadde et pent utseende
også får jeg mail i dag tidlig kl 10 at jeg tror ikke du passer så bra for meg lykke til videre.

Veldig hyggelig at han er rett på sak, setter jeg pris på. Men hvis han ikke var interesert å undrer jeg veldig på disse mailene jeg fikk for de tilsier noe helt annet.

Im lost å har nå bestemt meg for å sette meg på gjerde for nå skjønner jeg iallefall ikkeno, svada.
satte svart hjerte på han jeg da, for jeg er jo ikke her inne for å jatte med og være hyggelig. Når han sier han ikke er interesert er det jo ikke noe vits å ha ahn oppe heller.

er det sånn dere bruker disse hjertene også? Hakke helt skjønt greia tror jeg ....usikker..

Skjult ID med pseudonym E.T. sø. 8 nov. 2009 23:42

En grunn til det! Det samfunnet vi lever i nå er så forbanna overfladisk at jeg blir kvalm. Er det virkelig slik vi vi ha det?
Bare meg , meg, meg og atter meg.

Skjult ID med pseudonym klimpre ma. 9 nov. 2009 00:02

Samfunnet er jo oss det.. Så da mener du det er oss alle det er noe feil med?

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 9 nov. 2009 22:54

Jeg tror det er mulig å gå inn på profilen og lese mail, da vil den stå som ulest i utboksen. Noen som vet?

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 9 nov. 2009 23:00 Privat melding

De ser på bildet ditt inne på besøks siden sin .. de liker ikke bilde og sletter mailen fra innboksen... Så overfadiske er folk.
Dessverre ...

(kvinne 58 år fra Rogaland) on. 11 nov. 2009 20:37 Privat melding

Er helt enig, jeg kan heller ikke forstå at noen klarer å la noe være ulest, for en karakter, slike mennesker er ikke noe for meg

Skjult ID med pseudonym Litago on. 11 nov. 2009 21:33

Hvis man har registrert mobil og får meldingen på sms, så leses den der via wap... Da blir fortsatt meldingen stående som "ikke lest" her inne... Så hvis du ser at personene har registrert mobil, så får man meldingen på sms med en gang.. så dette er nok forklaringen på at det ser ut som de ikke er lest...