Alle innlegg Sukkerforum

Ghb er ufarlig, brukt riktig!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 03:33

Neste innlegg!

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 03:34

Kom i snakk med en her i kveld. Av ren tidsfordriv så takket jeg ja til chat!
Jeg er så takknemlig for at folk viser hvem de er så kjapt.
Gutten er maks 30 år, og har to barn!
Han forteller meg at han har drukket en flaske gin pr dag fra påske til sommeren. Men har sluttet nå.
Okei.. så sier han noe om alkohol og denslags... jeg spør hva er denslags?
Jo han foretrakk ghb. Som den rusmotstanderen jeg er så blir jeg helt målløs, og prøvde å ikke dømme han.
Helt til han fortalte meg at det var ufarlig. Da klarte jeg ikke være hyggelig eller enig lenger, og han sammenlignet dette med at alkohol var verre. Han sa også at det ikke var noen bivirkninger av å bruke ghb, og at jeg mest sannsynlgi ikke ville merket om han var rusa på det.

Kusina mi fikk i seg ghb på et utested og hjerte hennes stoppet. Hun overlevde heldigvis! Hvordan kan jeg bare si: litt ghb til frokost er jo helt fint. Jeg spurte han om jeg kunne lage denne tråden, får jeg blokka han. Så jeg har hans godkjennelse på det for de som henger seg opp i det.

Det jeg vil frem til er å dele mitt syn. Er jeg "one of those" som han kalte meg.. fordi jeg nyter to glass rødvin men dømmer ghb-bruk!!

Egentlig hadde det vært fint om folk skrev i profilen sin om de brukte stoff, så slipper man kaste bort tid på dem!
Lettere sjokkert egentlig!

Skjønner godt at mange bruker litt tid å snakke litt før de avtaler kaffe med noen! :)

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 03:37

pusen sier:
jeg hater rusmisbruk
TK sier:
Du drikker jo alkohol...
Men jeg skjønner .. du er "one of those" ..
Alt DU driver med er OK.
pusen sier:
jeg er utrolig måteholden med alkohol etter at halve slekta er alkiser
nå er du usaklig..

Håper du en vakker dag ser at det ikke går noen rød linje mellom alkohol og andre ting. Sier ikke at andre ting er bra. Men at alkohol er like ille...

Skjult ID med pseudonym jente to. 5 nov. 2009 09:39

Det er noe sannhet i det han sier at hvis man bruker den riktige mengden kan det sammenlignes med alkohol, men det er også det eneste som er sannhet i det han sier.. Det som skjedde med kusina di er at hu fikk i seg for mye, og bare en liten dråpe for mye, kan gi dødelig utfall. En brukerdose er ekstremt lite. Det er ikke å komme bort i fra at det er ett rusmiddel som er ulovlig å bruke, og det er ikke uten grunn. Man har aldri noen garanti for hvordan det er fremstilt, så man kan aldri ha en garanti for at brukerdosen er liten nok. Og prøve å argumentere men slike mennesker som mener at ghb er ufarlig, er det samme som å argumentere med mennesker som mener at hasj ikke har noen skadevirkninger, og burde være legalisert.

Skjult ID med pseudonym bølla to. 5 nov. 2009 11:56

Hvis man er på jakt etter skadevirkninger på hjernen, som styrer kroppen og tankene våre, kan man se hva de som er utdannet til å behandle hjernen vet om dette. Enkelt sagt: Det skader hjernen. Noen av oss er mer sårbare enn andre, dvs at bruk av hasj kan trigge psykisk sykdom etter kun en gangs bruk. Ikke lurt å gamble med det, selv om mange ikke mener de tar skade av det. Noen rundt deg kan ta skade av det, enten etter kortvarig bruk, eller de ikke klarer å sette de grensene du klarer, og det blir ganske kjipt for deg selv etterhvert. Jeg mener vil alle bør tenke på at vi kan være et forbilde for de rundt oss.

Så er det slik at alkohol også er skadelig, men kjøp av alkohol er lovlig, mens kjøp av stoff gjør at du støtter ulovlig virksomhet, svart økonomi, alvorlig kriminalitet (se på Mexico, eller oslos underverde), og man legger beslag på areal som kunne vært brukt til å dyrke mat som produsentlandene ofte har for lite av. Så mens du har det gøy er det en kjede av ulovlighet og menneskelig lidelse bak din moro, samt noen som skummer fløten uten skrupler og uten å bidra til felleskapets kasse.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 14:38

Det er godt at dere er enig i dette. Jeg fikk helt sjokk at det går ann å sitte å snakke om ghb på lik linje som det var et glass vin. Jeg er helt klar over skadevirkningene på alkohol også, men som bølla sier, det er hvertfall ikke straffbart.
Skremmende også om man klarer skjule slike ting for partneren sin..! Jeg har ikke lyst å være sammen med noen som misbruker stoff. Men har rimelig greie antenner så tror nok jeg hadde merka det ganske fort. Jeg hadde uansett reagert på at han drakk så mye som han gjorde.

Ble litt redd med tanke på hytteturene mine, og plutselig så dukker det opp en der med ghb... huff..!!
Jeg savner det arkivet hvor alle sånne opplysninger burde vært oppgitt... :)

(mann 51 år fra Akershus) to. 5 nov. 2009 15:54 Privat melding

Tillgi meg min uvitenhet, men hva er Ghb?
Gjøvik-hembrendt?

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 17:24

Er bare fint å ikke vite hva ghb er Uspoen... ;) Men det er jo dette farlige stoffet som man kan få i seg på byen.. Det Rune Rudberg ga ei jente på fest som holdt på å dø av det. Finnes ikke motgift, og er en flytende veske og bare en liten kork kan være nok. Utrolig farlig! Du kan jo google det, står litt om det på wikipedia :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 5 nov. 2009 17:52

Byen er full av de som mente riktig bruk at "stoff" er ufarlig. Vel de er jo i live, men lever de ?

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 18:50

Jeg vil påstå at livet ikke kan være så bra når de er rusa. Resten av tiden er sikkert et helvete og et ønske om ny rus og en ny virkelighetsflukt. Så skal man leve med psykiske bivirkninger.
Syns virkelig synd på de som er rusavhengig, også alkohol. Ja ofte et eget valg, ikke alltid, men sikkert et helvete å komme ut av det. Krever mye styrke, som mange ikke har.

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ to. 5 nov. 2009 19:13

"Bruk, salg og produksjon av GHB er ulovlig i Norge, og kan medføre fengselsstraff."

og:

"Ingen kan si på forhånd hvor mye den enkelte tåler av stoffet."

i kombinasjon med noen av de andre downsidene som :

Koma, krampeanfall
Søvnløshet, angst, skjelvinger
osv....

Jeg liker det ikke :-) uansett "riktig" bruk eller ei.

Skjult ID med pseudonym pusen to. 5 nov. 2009 19:26

Nei, ikke jeg heller, og det er en ærlig sak, uansett hvor varmt denne personen snakket om dette ufarlige stoffet, som ikke påvirket kroppen hverken fysisk eller psykisk!