Alle innlegg Sukkerforum

Får lite respons her inne..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mortil2 fr. 6 nov. 2009 00:14

.. og vurderer å slette meg av den grunn. Jeg tenker at det enten er at jeg har for store krav, ELLER at det rett og slett er fordi jeg er ung og har barn. Er det virkelig slik at menn skyr dem med barn? Altså, finnes jo menn med barn her inne også.. Men tenker kanskje de også at det blir for "mye"? Husker jeg skrev meldinger med en kjempehyggelig gutt her inne, og tonen var super. Helt til jeg kom til å nevne "barna", og da ble det helt stille fra den kanten.

Jeg er jo ikke stygg, er ikke dum. Rimelig oppegående..

Setter stor pris på svar:)

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 6 nov. 2009 00:20

Det er ikke alle som aksepterer barn, og det er viktig å si ifra om det tidlig så du ikke blir skuffet om den andre viser seg å ikke akseptere det. Jeg tror bare at du har hatt litt uflaks med hvem du har hatt kontakt med.

Jeg aksepterer barn selv om jeg ikke har noen, men det gjør meg ikke mindre singel. Ikke så lett å finne noen uansett hvilken situasjon man er i.

Skjult ID med pseudonym klimpre fr. 6 nov. 2009 00:24

Det er nok mange som blir litt lei nettdating i perioder, og de fleste av oss er mer aktive i perioder, for så å roe ned, leve livet offline og la sukker seile sin egen sjø.

Men om du virkelig er ute etter en partner kan det jo være lurt å vurdere hva du ser etter. Gjenspeiler profilinnstillingene virkelig deg, eller har du tatt få standpunkter, og derved får match med folk som egentlig ikke passer deg?

Det er mange både menn og kvinner som foretrekker en ny partner uten barn, og det er jo et greit valg. På samme måte er det mange som synes det er greit med en partner med barn, enten fordi de har egne barn, eller er åpne for barn av egenprodusert eller lånt type.

Det viktigste for oss med barn er at vi ikke kan velge dem bort, så jeg synes det er best å være ærlig om dette, og gjøre våre valg deretter.

Lykke til, enten du velger å gå videre offline, eller på nett!

Skjult ID med pseudonym Mortil2 fr. 6 nov. 2009 00:26

Jo, jeg er jo nokså åpen på at jeg har barn. Står det i profilen min.. Fordi jeg er ung og mor til to barn, sikter jeg på de som er litt eldre enn meg. Men kanskje jeg gjorde et dårlig valg der? :D Kanskje ikke godt å si, men uansett.. Dersom man får null respons så og si, så må det jo være noe galt.

(mann 42 år fra Buskerud) fr. 6 nov. 2009 00:28 Privat melding

At du er ung og har barn er ikke avskrekkende for meg hvertfall, men så har jeg to barn selv. Kan vel se for meg at endel gutter uten barn vil se på det som en utfordring. Men det gjelder å ikke gi opp heller da, kjærligheten kommer vel når man minst venter det, og det er jo greit å ha flere muligheter åpne :)

Skjult ID med pseudonym Mannemann fr. 6 nov. 2009 00:29

Det skremmer meg faktisk når damene har barn. Du må jo ha et forhold til din tidligere partner i tillegg. Noe som jeg ser som et veldig stort minus. Er bare ærlig jeg.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 6 nov. 2009 00:32

Før man velger bort de med barn så går det jo ann å spørre hvilket forhold de har til sine ekser, det trenger ikke være komplisert.
Noen er enker, og noen har ikke kontakt med barnefaren av forskjellige årsaker. Fins mange menn som ikke har kontakt med barna sine-men DA blir jeg skeptisk... ikke for at de har barn.

Skjult ID med pseudonym Mortil2 fr. 6 nov. 2009 00:34

Godt du er ærlig, Mannemann.. Kanskje det er noe mange menn tenker. Ikke vet jeg.
Ja, jeg må ha et forhold til min tidligere partner ja. Men det betyr ikke utelukkende at det er noe negativt?

Skjult ID med pseudonym klimpre fr. 6 nov. 2009 00:36

Jeg synes ikke du skal sikte deg inn på eldre menn fordi du tror de vil like deg. Da er det bedre å være åpen om dine barn (som du er), og tenke på hva slags mann du har lyst på selv.

Plutselig kommer det en som liker deg, og da blir ikke ungene nødvendigvis noe minus i det hele tatt!

Skjult ID med pseudonym Mann 27 fr. 6 nov. 2009 00:39

Jeg skyr ikke de med barn,kjenner bare at jeg må være steget mer sikker:-),hater å ødelegge for barn,de har aldrig gjort noe feil.

Skjult ID med pseudonym pusen fr. 6 nov. 2009 00:41

Jeg er jo kvinne da og ser gjerne etter menn med barn. Det betyr at de forhåpentligvis har mye ansvarsfølelse, kan sette andre sine behov foran sine egne og har gode familierelasjoner.
Jeg er helt sikker på at det fins menn der ute som liker barn og kunne tenke seg en familie.. selv om den ikke blir din biologiske.

Skjult ID med pseudonym Mannemann fr. 6 nov. 2009 00:50

Mange av vennene mine tenker nok sånn Mortil2, men jeg må innrømme at jeg aldri har vært sammen med en dame som har barn da. Har vel skremt meg litt. Det er faktisk de damene med barn som er mest hyggelig her inne og tar litt initiativ til kontakt med gutta synes jeg.
Nei det trenger ikke være negativt etter hvert, men tror det er det for mannen i starten.
Kanskje jeg burde prøve en med barn en gang jeg også. Blir jo kanskje litt dumt å ha sånne fordommer:)

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 6 nov. 2009 00:55 Privat melding

Det er da ikke bare du mortil2 som får dårlig med respons her inne. Jeg har selv har heller ikke hatt en veldig velykket tid her inne og jeg antar at sånn er det vel bare da.

Er ikke greit å skjønne seg på hvorfor folk gjør som de gjør egentlig.
Jeg hadde personlig en veldig hyggelig samtale med en mann her inne, hvor vi utvekslet mange mailer gjennom kvelden. Matchen var også veldig god på 94 og jeg syntes jo tonen var god og flørtete. Da jeg logget meg på dagen etterpå hadde han sendt meg et sånt fint ferdig skrevet avslag...
Sååå hvorfor han gadd å bruke hele kvelden på å prate for deretter å si at han ikke var interesert.....hmm ja ikke veit jeg.

Egentlig veldig lite respons her inne også syns jeg. De sier at hvis amn sender hjerter og hviser interesse så skjer det ting.. hmm jaaa kan jo være jeg blir overrasket og bombandert med hjerter og meldinger i morgen da ....

venter i spenning hihi =op

Må ta det for det det er.....get over it, move on.

(mann 51 år fra Akershus) fr. 6 nov. 2009 01:07 Privat melding

Må si det er mye meninger rundt dette med barn gitt, med mange folosofier for- og mot, og at jeg synes det er litt leit at det skal være et sorteringskriterie. Selv har jeg to som snart står på egne ben, og en liten kul og tøff minimann på 9, og jeg har dem alene 24/7, og har vel opplevd både velg og vrak pga det. Har man barn, så har man barn, -og det fordi man har levd et liv før med håp og forventning om å ikke ende opp på sukker. Er det ikke en berikelse å ha de rundt seg, og 'alltid' selskap ved middagsbordet? Det synes jeg. Men, for min del er jeg åpen for å treffe noen både med- og uten barn, med en fordel til ei med barn. Sa opp leieboerene i 2. etasje med tanke på det, faktisk. -Men ingen betingelse at hun har.

(mann 51 år fra Akershus) fr. 6 nov. 2009 01:09 Privat melding

"filosofier" skrives det vel...

(kvinne 36 år fra Buskerud) fr. 6 nov. 2009 01:16 Privat melding

Er vel muligens ikke ungan som skremmer, men det som følger med.
Må jo innrømme at jeg sjøl ikke er så veldig keen på å møte en mann som allerede har barn. Så klart hvis jeg forelsker meg så gjør jeg det da, og da får han ha med seg den lasta han har, men jeg vil ikke dirkete gå etter noen med barn.

Ikke pga av barna. Jeg elsker barn og jobber med barn daglig så det er ikke dem.
Det er den ekstra familien man får med på lasset.
Eksen som du da må forholde deg til, tross alt barnas mor. Også har du eksens sin familie.
Det er jo mye å forholde seg til og det er desverre ikke alle som har et bra forhold til sin eks heller og dermed blir man dratt inn i et familie drama.
Det er også mye vanskligere å date en med barn fordi man må ta gode hensyn til barna. Man bør jo ha datet en del og være sikker før man presenterer den nye for sine barn. Barn knytter bånd mye raskere enn voksne og det blir jo da desto vanskligere hvis man etter en mnd finner ut at det ikke vil funke.

(mann 51 år fra Akershus) fr. 6 nov. 2009 01:22 Privat melding

'heldig' jeg da, som er enkemann uten plagsom ex i kulissene. ;-)
Neida, ser den. Kjipe exer kan være utrolig belastende, og kunsten for begge er vel å finne balansen for hvor mye 'plass' exer skal ta, og balansen for at hverdagen fungerer. Å ikke ta sorgene og svartmalingen på forskudd er en bra begynnelse. :-)

Skjult ID med pseudonym somnians fr. 6 nov. 2009 17:19

sitat - Husker jeg skrev meldinger med en kjempehyggelig gutt her inne, og tonen var super. Helt til jeg kom til å nevne "barna", og da ble det helt stille fra den kanten.

Det burde jo ikke komme som noen bombe at du har barn om det står i profilen din?

(kvinne 34 år fra Akershus) fr. 6 nov. 2009 17:56 Privat melding

Det kommer faktisk relativt ofte som en bombe somnians.. Det er ikke alle som leser profiltekster så nøye;) Har opplevd det flere ganger selv..

Men mortil2; gi det en sjangse til, vis deg litt på forumet så stiger respsonsen=)

Hilsen ei med ett barn

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 6 nov. 2009 18:03

Samtidig må jeg si det er merkelig at menn (og kvinner) som ikke ønsker å treffe noen med barn ikke krysser av for dette valget. Selv er jeg svært skeptisk til det, mye av samme grunn som Mann27, men da har jeg også "stilt inn" Sukker på dette.

Skjult ID med pseudonym Mann 27 fr. 6 nov. 2009 18:11

Jeg er ingen stor skeptikker på omerådet og ekskluderer ikke noen på grunnlag av barn, liker bare å sørge for å bruke god tid og være steget sikrere før jeg bare kaster meg uti det,siden det er en tredjepart med i bildet.
Har sett barn som har vokst opp og har hatt ny stefar 5 og seks ganger,unner ikke barn sånt:-)

Skjult ID med pseudonym lashes fr. 6 nov. 2009 18:13

Men saken er jo det zoid77 og mann27, at man involverer ikke barn i noe som bare er på gang, eller i begynnelsen av ett forhold. Jeg har hvertfall ikke gjort det, og det skal være veldig sikkert før jeg introduserer noen for min sønn som min kjæreste. Men det betyr jo ikke det at jeg ikke har hatt ting på gang. Man kan utforske og se hvor ting går uten å involvere barnet/a

Men jeg skjønner jo helt klart hvorfor noen ikke vil treffe noen med barn, for det er jo ikke til å legge skjul på at det er lettere å treffe noen som ikke har barn når man ikke har det selv, når man har barn selv også for den saks skyld. Selvom det ikke er noe krangel i forhold til den andre parten, er det alltid noen andre man også må forholde seg til. Så har du hele problematikken med mine-dine-og våre barn, de fleste menn/kvinner uten barn selv vil vel gjerne oftest ha egne barn, noe de som allerede har barn kanskje ikke er helt klar for, ofte, men ikke alltid.

Hmm, så konklusjonen min er vel at ja jeg skjønner mange ikke vil date meg eller andre med barn. Det er mye vanskeligere for oss med barn å finne noen, hvertfall i nettverdenen. Tror jeg;)

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 6 nov. 2009 18:15 Privat melding

-De menn som ikke har barn og er på min alder eller yngre ønsker som oftes(ikke alltid) ikke møte noen med barn fordi de ønsker å starte på "blanke ark " .. det skjønner jeg .
-De som er eldre vil helst ha noen med barn for at de ikke vil ha små unger / føler seg for "gamle"....skjønner det.
-Men de som har barn og er åpen for å treffe noen med barn vil gjerne ikke ha flere .. da det blir mye mine ,dine og våre barn.,, skjønner det også.

Men hva skal jeg gjøre da , når jeg har et barn og vil ha flere?? hehehe

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 6 nov. 2009 18:24

Jeg utelukker ikke i utgangspunktet at jeg kunne funnet tonen med en kvinne som har barn fra før, men jeg tror det lett kunne blitt et relativt stort hinder, og siden utvalget av kvinner i mitt geografiske nedslagsfelt er så stort som det er her på Sukker, er det et hinder jeg ikke er interessert i å forsøke å forsere. Kanskje litt feigt, men...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) fr. 6 nov. 2009 22:45

@Smily: Du har jo bare ett barn, og det er jo ingen hindring i å få ett til med de fleste potensielle. :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne fr. 6 nov. 2009 22:59

Tror vi rett og slett konkluderer med ...at det er ikke lett å finne noen uansett:)

Skjult ID med pseudonym bølle-per fr. 6 nov. 2009 23:07

@ smily må finne en voksen mann som VIL ha barn.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 00:11

Aksepterer at man må regne med å treffe jenter som har barn å det er selvsagt helt OK. Om den rette dukker opp å vil ha en til er det sikkert heller ingen umulighet. Dog er det lite snakk om barnebarn her? Er enda ikke midtveis i førtiårene å har opplevet dater på egen alder med tre barnebarn der eldste er tre år. Litt uvant tanke det der.
En kompis er 36 singel og superklar for barn og familie. Han ville selvsagt helst treffe barnløse damer i egen alder, men det er litt vel kravstort. Da jeg fortalte han at hans jevnaldrende straks kan risikere å ha barnebarn ramlet han praktisk talt av stolen, men etter noen minutters dyp tankevirksomhet sank tanken inn å ble akseptert ,-) men likevel fortrengt hihi
Hvem vil liksom starte en familie med en bestemor?? ;o)

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ lø. 7 nov. 2009 00:16

@ Nettfeber

Nå må du ikke skremme alle som er uten barn og +35 da :0)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 00:22

hehe neida, men av å til må man få en påminnelse om at man ikke lenger er noenog tyve år (godt er det kanskje :-)
Selv om jeg nærmer meg midtveis i førtiårene er det liksom nesten ikke til å tro.. Kan banne på at førtiåringer i gamledager var langt mer gubbete enn jeg er nå. Kors på halsen ;-)

Har barn ingen panikk :-)

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ lø. 7 nov. 2009 00:39

hehehe snakka på msn en kveld og fortalte at jeg skulle besøke ei eldre dame ....
BILF ?? kom det kontant .. :-D

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 00:42

Hehe ler meg skakk her.. BILF?? kanskje jeg er for gammal likavæææææll ;o)

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ lø. 7 nov. 2009 00:47

Men for å holde seg litt til tråden:

Har barn sjøl, er kanskje mer skeptisk til å finne drømmedama som er barnløs .. ??
men kan tenke meg et barn til som er "vårt" om du skjønner.
Lettere at alle blir 'våre' barn da, og om jeg først treffer HENNE så er det ei jeg VIL lage barn med ;)
(men det blir bare 1 til altså! )

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 00:48

Samme her, maks, men det må bli med verdens deiligste dame ;-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 7 nov. 2009 01:01

Hm, så dere har barn og vil helst treffe noen med barn, slik at dere kanskje kan få et barn til med henne, så dere har ett sammen og ha mine, dine og vårt barn? Hva i all verden skal en jente/kvinne på snart 35 gjøre, som ikke har barn og ikke tror jeg vil ha barn? Gi opp? Hmf.

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ lø. 7 nov. 2009 01:43

Neida :-) bare være snill og fortelle at det er OK!

Skjult ID med pseudonym TnfkaJ lø. 7 nov. 2009 01:45

for det er ikke sikkert at det er 'oss' du ser etter ...

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 01:52

@R No helt greit egentlig :-) Ikke noe must med dine mine våre. mine og våre er helt greit. Sånn var det med x også

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 7 nov. 2009 01:56

Hvorfor vil du ikke ha barn, R? Du virker jo som en så klok og fornuftig dame. Lurer du ikke fælt på hvordan ditt avkom vil bli?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 7 nov. 2009 02:01

Eller bare dine å mine ;-) Eller dvs ikke sikkert at jeg vil ha akkurat deg å dine, men i prinsippet ikke noe problem for meg ;-)

Skjult ID med pseudonym Giogta lø. 7 nov. 2009 12:34

Det viktigste for meg er om vedkommende som har barn er innstilt på å få flere barn, eller om kroken på døren allerede er hektet på. Da er personen ikke interessant.

I tillegg e

Ellers er det vel best for barnet/barna at det/de ikke treffer daten før forholdet er etablert. Det er nok slitsomt for barn å måtte forholde seg til flere omsorgspersoner.