Alle innlegg Sukkerforum

Dameundertøy?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym utenentråd lø. 7 nov. 15:36

På tide med noen nyinnkjøp. Men hva skal en dame anskaffe seg? Blonder og rysjer, sporty hipsters, neglisje eller kari traa, puff&skyv&dytt, high cut/low cut? Hva slags underbekleding vil dere helst se damen deres i gutter?
Alder og fason er av betyding, vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 7 nov. 15:56

Det kommer an på hvordan hun er som person, og hvordan kroppen er. Jeg liker både slanke og fyldige kropper, men allt kler jo ikke alle.

Ellers så vil jeg ikke si så mye om dette på forumet. :-)

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 7 nov. 15:59 Privat melding

Jeg har litt av hvert ... Det er forskjellig undertøy til forskjellige situasjoner ..Alt fra sexye blonder og neglisje .. til "Snuppy" hipsters.
Også litt forskjellige farger ... babyrosa/lyseblå til svart og rødt.

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 7 nov. 16:00

;-)

Skjult ID med pseudonym R lø. 7 nov. 16:10

Jeg er ikke mann, men jeg gir deg et råd allikevel :-)

Gå på "Det lille under" på Palèet, "Lingerie Lounge" på Steen og Strøm eller "Det søte liv" på GlasMagasinet - damene der har god oversikt og kan kle deg opp uansett fasong, alder og stil! Altså... Hvis du er i Oslo eller omegn da :-) Jeg har handlet mye undertøy der og alt har vært en suksess ;-) Er du ikke i nærheten av Oslo har de fleste midsize byer en ok undertøysbutikk - nisjebutikker er det beste, de kjenner trendene og kvaliteten på varene, i motsetning til kjedebutikkene med studenter ansatt på deltid. Det hjelper ikke hvor moderne/fancy undertøyet er, hvis det ikke er tilpasset deg og din kroppsform, så ser det ikke bra ut på deg og dette er enklere å få til en nisjebutikk. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Carmina lø. 7 nov. 16:20

Heldigvis har verden gått fremover på undertøysfronten. Da jeg var liten hadde vi UNDERBUKSER. Det var noen gode vide greier som gikk litt ned på\ lårene og med strikk nederst. Ikke mye sexy. Ordet truser eksisterte ikke . Det het underbenklær...he-he
Skal man handle fint unndertøy er jeg enig med R , gå i nisjebutikker. Det koster litt ekstra men det er virkelig verdt det. Vask undertøyet som håndvask, da har du pent undertøy lenge.

Skjult ID med pseudonym utenentråd lø. 7 nov. 17:51

Takk for tips og historiske : ) perspektiver. Siden gutta uteblir tar jeg gjerne innpill på hva slags undertøysestetikk damene foretrekker. String er jo praktisk under bukse men kun kledlig for en liten promille damer... liker dere det sporty , romantiske, eller dramatiske?

Skjult ID med pseudonym TomTom;-) lø. 7 nov. 18:34

"Change" er ikke det billigste, men det de har ser også mye bedre ut enn det de selger i de billig klesbutikkene. :-)

Skjult ID med pseudonym MrBean sø. 8 nov. 04:03

Jeg tenker en snærten tatovering. Den må selvfølgelig være genuin og noe du ønsker å ha på kroppen. Noe du føler deg komfortabel med. Tatovering kan være jævli sexy. Hvis du kjører Betty Page på skuldra (eller hele ryggtavla) - eller om du kjører barbara på leggen; kjør noe du digger, hvis det er ekte er det sexy!

Skjult ID med pseudonym Mann 27 sø. 8 nov. 08:58

hehe ja men ikke percing haha metall er ikke sexy:-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 8 nov. 10:56

Piercing kan da være sexy så lenge det ikke overdrives. Det er noe helt spesielt å kline med ei med piercing i tunga.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber sø. 8 nov. 12:35

Det spørs hva damen skal brukes til ;-)