Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor hjerter???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tutbert sø. 25 nov. 2007 00:39

Det er mange som har markert profilen min med hjerte, men de tar jo ikke kontakt! Hva er vitsen? Man vel kontakt med en man liker?
Er dette gutta som tror ting går av seg selv?

Skjult ID med pseudonym Fred Flint sø. 25 nov. 2007 01:04

Vi er vel litt sjenerte, da vet du...
Lett å bli litt målløs noen ganger når damene er interessante og vel så det...
Kan dere bære over med oss og sende et lite vink selv?
Det kan jo være både frosker og prinser her ute...

Skjult ID med pseudonym TUPPEN sø. 25 nov. 2007 09:29

Hehe... Har lurt på det samme, jeg. Har selv tatt kontakt med flere som har satt rødt hjerte på meg. Har takket for hjerte, og hvis profilen har vært litt "tynn", har jeg bedt dem fortelle litt mer om seg selv slik at jeg kan få et bedre inntrykk av dem. Synes ikke selv det er urimelig, men det har ihvertfall ikke kommet noe mer fra den andre kanten... ;-)

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 25 nov. 2007 10:50

Dette har vært tatt opp i mange tråder.
Jeg for min del bruker gult hjerte som en gul lapp/huske lapp.
Og tar kontakt senere, Har kanskje ikke tid til å skrive noe langt der og da.

(mann 43 år fra Akershus) sø. 25 nov. 2007 11:26 Privat melding

Det er langt enklere å bestemme seg for å sette et hjerte enn å komme på noe å skrive. Sjansen for at inspirasjonen treffer meg (eller at jeg skriver noe selv om jeg er uinspirert) øker betraktelig hvis motparten kikker på profilen min og setter et hjerte tilbake.

(mann 30 år fra Oppland) sø. 25 nov. 2007 11:41 Privat melding

jeg har ikke fått ett eneste hjerte jeg;/

(mann 46 år fra Sogn og Fjordane) sø. 25 nov. 2007 12:19 Privat melding

Seier meg mykje einig med dei som har tasta før meg. Har ikkje fått mang hjarte eg kortje gule eller raude, (eller svarte for den del), så eg skjønar ikkje heil problemet. Eg har sett nokre gule hjarte som ei påminning at desse er interesante og kan komme tilbake til dei, ingen av desse har klaga….. Har sett nokre få raude hjarte å teke kontakt, ikkje alltid eg har fått svar. Då kan det vere eit gult går til raudt og eg tek kontakt.

Sidan dei fleste her på diskusjonsforumet har skult ID er det ikkje enkelt å vete om det er meg dette gjeld.
Har funne ut etter kvart at ting nok ikkje går av seg sjølv.

Skjult ID med pseudonym Jenta.. sø. 25 nov. 2007 12:41

Litt enig med deg Tutbert.. Jeg har vært her inne en stund, og har vel over 150 røde eller gule hjerter.. sier ikke det for å skryte, men skjønner ikke hvorfor jeg har det, og hvorfor de ikke fjerner de etterhvert..?? Noen har jeg pratet med, og har kanskje litt kontakt med av og til, mens andre har jeg aldri hatt noe kontakt med.. Noen har jeg også meldt tilbake til at de feks ikke er min type gutt etc, men alikevel..hjertene står der.. hyggelig det da, men forstår det liksom ikke helt.. selv fjerner jeg hjerter på folk, hvis ikke jeg får noe respons på melding.. for meg er det ikke om å gjøre å ha en så lang liste som mulig med " gitt bort hjerter " , , men å treffe den helt spesielle gutten/mannen.. jeg tar i hvert fall kontakt hvis jeg ser en profil som fenger meg på en eller annen måte.. men Tutbert(morsomt navn foresten) alle tenker nok ikke som oss...
MVH

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 25 nov. 2007 12:50 Privat melding

Setter ikke hjerter i det hele tatt jeg ... er jeg intressert så sender jeg meld. og ferdig med det ... noen ganger får jeg svar og noen ganger ikke...ikke noe å gråte over. :o)
Jeg har også mange hjerter .. og har sendt meld til noen av de .. men noen ganger får jeg ikke svar , men hjerte står der..
ja ja, tenker jeg da .. de får ta kontakt hvis de vil.
Ha en forteffelig søndag alle sammen...!
;o)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 25 nov. 2007 13:33 Privat melding

de legger kanskje hjerter til alle som de synes har en fint bilde eller intresant profil ..men er for busy med alle andre..

Skjult ID med pseudonym Pippi sø. 25 nov. 2007 14:09

Kanskje vitsen er at du skal sette et hjertet tilbake slik at det er grønt lys for kontakt? Alle menn er ikke like selvsikre og modige!

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 25 nov. 2007 15:04 Privat melding

Satte masse hjerter med engang. Trodde det var en slags "bookmark". Blei litt skuffa når jeg fant ut at dette er synlig for vedkommende, og jeg ikke fikk et eneste hjerte tilbake :P Uansett, hvis noen setter hjerte på deg er det vel bare å sette hjerte tilbake, så begynner ballen å rulle :)

Skjult ID med pseudonym Felix sø. 25 nov. 2007 15:30

Det er ingen garanti for at ballen begynner å rulle for det Baoz,
Har selv satt hjerte og fått hjerte uten at det har blitt noe for det.

Skjult ID med pseudonym Dame50 sø. 25 nov. 2007 17:47

Jeg har satt i profilen at jeg ikke tar kontakt pga. hjerter, men svarer på alle mail. Har gått litt lei av å sende mail med takk for hjertet og så ikke høre noe. Nå setter jeg de som har sendt hjerter og ingen ord som ikke interessert i løpet av et par dager.
Virker de interessante kan det nok hende jeg fraviker prinzippet og mailer allikevel ....
Tror ingen vil være en av 150 man finner interessant og det er nok lett å "gå seg bort" her inne....

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 25 nov. 2007 23:01 Privat melding

Oh, ok. Men hvis det er to hjerter der så ville hvertfall mitt naturlige neste steg være å sende en mail. Hvis ikke du får svar etter en stund, så er det vel bare å komme seg videre. Kanskje fjerne hjertet for den skas skyld også. Men alle er jo ikke innom hver dag, så noen kan ta lang tid på å svare.

(mann 40 år fra Østfold) ti. 27 nov. 2007 01:24 Privat melding

Jeg har en "cunning" plan:

Bruk gult hjerte til og markere hvem dere tar "kontakt" med senere. Og rødt hjerte vist dere vil ha kontakt "NÅ".... med engang.

(kvinne 60 år fra Buskerud) ti. 27 nov. 2007 13:32 Privat melding

Dette kan jo bli spennende. Alle gir hjerter til hverandre, og så venter vi at den andre tar kontakt. Er det ikke bedre å skrive en mail til dem man/kvinne er interessert i, enn å vente at den andre tar kontakt først? Jeg for min del reagerer sjelden på et hjerte uten mail. Og et hjerte uten bilde i profilen sin, ligger veldig tynt an her. Bare at det er sagt.

Skjult ID med pseudonym sportylady ti. 27 nov. 2007 14:43

hmm..... liiiiit dobbelmoral ute å går her eller?....sailor....virker ikke som du selv gjør det du selv forventer av damene..da du sier at du går forbi noen da de er uintressante eller du kontakter noen....kan jo være derfor det ikke blir like hyggelig....og mange ikke bryr seg om å ta kontakt eller takke for kompliment.....Derfor tenker jeg det kan være klokt (på det generelle plan)å behandle folk på en måte en selv ønsker å bli behandlet....og i hvertfall prøve å gå forann som et godt eksempel...før man tillater seg å "klage"

Skjult ID med pseudonym anne-k ti. 27 nov. 2007 15:13

Ja Sporty, jeg kunne ikke ha sagt det bedre! Behandle andre som du vil bli behandlet selv!